אחי אל תקח אישית... זה לא נגד מי שאין לו מנוי (חיילים,דתיים,מעוטי יכולת) זה פשוט בעד מי שיש לו מנוי (ככה זה בכל מקום)באר שבעי באדום כתב:קניתי 2 כרטיסים לרכבת לי ולחברה , הפחד שלי הוא שלא ישאר כרטיסים למשחק עצמו במכירה שיוציאו לאוהדים בלי המנויים, או שיגבילו את זה לכרטיס לכל אוהד.
אני יכול להיות רגוע שכן ישארו כרטיסים ושאני לא יתקע עם כרטיסים לרכבת בלי כרטיסים למשחק? ההתנהלות עד עכשיו מאוד שכונתית מצד המועדון שלוקח את האוהדים שאין להם מנויים ומשרתים בצה״ל- כסוג ב׳ שרק במידה וישאר יוצאו אותם כרטיסים.
ביזיון !!
מנויים לאיצטרנר
- OMERREMO33
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
- ForeverRed
1. יישארו כרטיסים, בוודאות.באר שבעי באדום כתב:קניתי 2 כרטיסים לרכבת לי ולחברה , הפחד שלי הוא שלא ישאר כרטיסים למשחק עצמו במכירה שיוציאו לאוהדים בלי המנויים, או שיגבילו את זה לכרטיס לכל אוהד.
אני יכול להיות רגוע שכן ישארו כרטיסים ושאני לא יתקע עם כרטיסים לרכבת בלי כרטיסים למשחק? ההתנהלות עד עכשיו מאוד שכונתית מצד המועדון שלוקח את האוהדים שאין להם מנויים ומשרתים בצה״ל- כסוג ב׳ שרק במידה וישאר יוצאו אותם כרטיסים.
ביזיון !!
2. המועדון פועל בצורה שמשרתת את האינטרסים שלו ושל גרעין האוהדים הקשה שלו. לגיטימי לחלוטין.
- OMERREMO33
טוב אז זה סידור הישיבה (צהוב כחול הם אדום לבן אנחנו, סידור סבבה)OMERREMO33 כתב:2 שאלות-
בהנחה וטרנר לא יהיה מוכן (בכל זאת אנחנו בישראל) הורסים את וסרמיל או מארחים בו?
בגמר בסמי עופר מס" כסא נחשב או להבדיל מהליגה אפשר לשבת בכל כסא?
השאלה האם מספר כסא תופס בסמי בגמר..
- קבצים מצורפים
-
- MTA__1430997816_SAMIOFER.jpg (47.78 KiB) נצפה 3426 פעמים
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
מה הבעיה לאפשר לכלל האוהדים לרכוש כרטיסים לגמר? כמו שמכבי עושה?
למה המועדון משחק עם זה ודוחף את הנושא של המנויים לעונה הבאה - למשחק הגמר?!
עצוב לחשוב שההנהלה קיבלה כרטיסים מההתאחדות אך הם מחליטים לשחק עם זה ולקבוע למי מגיע כרטיס ולמי לא.
משחק גמר גביע מדינה, ומערבים את נושא המנויים בהקשר של אותו משחק, ביזיון!!
עצוב לחשוב שההנהלה קיבלה כרטיסים מההתאחדות אך הם מחליטים לשחק עם זה ולקבוע למי מגיע כרטיס ולמי לא.
נערך לאחרונה על ידי באר שבעי באדום ב 07 מאי 2015, 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
כי אצל מכבי הכרטיסים נגמרו אחרי שעה.באר שבעי באדום כתב:מה הבעיה לאפשר לכלל האוהדים לרכוש כרטיסים לגמר? כמו שמכבי עושה?
אצלנו כל מנוי שירצה כרטיס יוכל להשיג. ככה צריך להיות
נראה לי שמנפחים את זה כדי "להפחיד" או "להבריח" את אלו שלא מוכנים לכזו התחייבות. בעיקרון זה די חכם כשהמטרה היא להקים יציע שלם שעוסק בעידוד בלבד.אדום בלב בנשמהההה כתב:מנפחים את עניין הדגלים ברשתות החברתיות כאילו יש לארגון מכונת נפנוף דגלים אוטומטית. בסה"כ 2-3 דגלים, שכמובן לא יונפו 90 דקות, כי אף בן אדם לא יכול לעשות את זה, ויתרכזו בגוש המעודד.
אגב מישהו העלה שם נקודה מעניינת - המחיר הנמוך עלול למשוך אליו הרבה אנשים שרוצים רק זול ולאו דווקא מעודדים.
חלק מזה גם אמור לגרום לאנשים לעדיף להוציא כמה שקלים יותר ולא להיתקע (פוטנציאלית) מאחורי דגל ובלי היכולת לפצח ולקלל.
בכול מקרה, נראה בינתים שהיציעים המרכזיים נחטפים יותר מהר מאשר מאחורי השער. למרות שבתכלס כול הטריבונות שהן לא 6-7 לא נמכרו כמעט בכלל.
1. מבלי התייחסות אישית (יכול להיות שאתה המסור ביותר שבאוהדי הקבוצה למרות שאתה לא מנוי) - לחברי מועדון מגיעות הטבות, כמו בכול עסק שמכבד את עצמו.באר שבעי באדום כתב:מה הבעיה לאפשר לכלל האוהדים לרכוש כרטיסים לגמר? כמו שמכבי עושה?
2. כמו שהוכח בעבר- יותר מאוהדים שרוצים לבוא יש לנו חזירים שרוצים למכור לאוהדים במחיר מופקע.
3. זו הזדמנות אדירה למכור מנויים לאצטדיון החדש ומדובר בצעד שיווקי גדול. מתי פעם אחרונה הפועל באר שבע (או כול קבוצה ישראלית) מכרה 4000 מנוים ביום אחד?!
- OMERREMO33
הדילמה שלי לאיפה בכלל ממקום אחר..
ההיסטוריה מלמדת שהעונש הנפוץ ביותר לסגור יציע "בעייתי" (מזרחי טדי, 5/11 בלומפילד, צפוני סמי עופר)
לא יודע אם בא לי לנדוד על כל אבוקה/נהמה וכו', שלא נדבר שאם הוא יהיה סולד אאוט אז זה לפספס משחק
ההיסטוריה מלמדת שהעונש הנפוץ ביותר לסגור יציע "בעייתי" (מזרחי טדי, 5/11 בלומפילד, צפוני סמי עופר)
לא יודע אם בא לי לנדוד על כל אבוקה/נהמה וכו', שלא נדבר שאם הוא יהיה סולד אאוט אז זה לפספס משחק
לא קרה לנו בוסרמיל, בטח שלא יקרה בטרנר...OMERREMO33 כתב:הדילמה שלי לאיפה בכלל ממקום אחר..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שפע הפקות נו אני תמיד מתבלבל סליחה ;(אדום זקן כתב: מה שפע שוק
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
מצד שני בדרך הזאת יהיה קשה למלא את הדרומי.סניור כתב:
נראה לי שמנפחים את זה כדי "להפחיד" או "להבריח" את אלו שלא מוכנים לכזו התחייבות. בעיקרון זה די חכם כשהמטרה היא להקים יציע שלם שעוסק בעידוד בלבד.
אתה טועה,מכבי נתנן קדימות למנויים שלהם.באר שבעי באדום כתב:מה הבעיה לאפשר לכלל האוהדים לרכוש כרטיסים לגמר? כמו שמכבי עושה?
ומה לעשות שיש להם 11,000 כאילו.
גם לי אין מנוי,אז עשיתי לשנה הבאה וקיבלתי כרטיס,זה טיבו של מועדון לקוחות,אין מה להתבכיין איפה שלא צריך ועל אחת כמה שיישארו מספיק כרטיסים.
וואי וואי עליך דר,אני מרוכז בך החל מהעונה הבאה.....דר אדום בנשמה כתב:שפע הפקות נו אני תמיד מתבלבל סליחה ;(
4200 מנויים ביום אחד. וואו.
שיגעתם תילד.אדום זקן כתב: וואי וואי עליך דר,אני מרוכז בך החל מהעונה הבאה.....
מעניין יהיה לראות איך יראה הדרומי, אם עדיין יבואו חופרים שישבו ויגידו תזיז את הדגלים כמו בשער 5.
מי יתן ולא