ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
אגב,
משחק שישי שמכבי לא מנצחים בחוץ.
משחק שישי שמכבי לא מנצחים בחוץ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי הובאן צריך להיות בלם בגמר וסוארס צריך לשחק לצד אוגו.dor69 כתב:המשחק היום הוכיח- מי שבא לשחק כדורגל נגד מכבי מביך אותה. אם נגיע לחצי מהמצבים והחצאי מצבים של חיפה היום אנחנו נותנים להם 3.
אני בעד לעלות רגיל בליגה ובגביע לעלות עם הקישור הכי חזק ואגרסיבי שלנו (הובאן&אוגו&סוארס)
סוארס ואוגו נראו נהדר מול מכבי ורק דור מלול והגנה איטית וכושר גופני פחות טוב מנעו מאיתנו להשיג נקודות.
בכל מקרה במשחק מולם בוסרמיל ובגביע חייבים לנצח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
"רק דור מלול" יאללה, זדיין כבר יחסר מושג.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי הובאן צריך להיות בלם בגמר וסוארס צריך לשחק לצד אוגו.
סוארס ואוגו נראו נהדר מול מכבי ורק דור מלול והגנה איטית וכושר גופני פחות טוב מנעו מאיתנו להשיג נקודות.
בכל מקרה במשחק מולם בוסרמיל ובגביע חייבים לנצח.
נשבר ממך הזיין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עכשיו אתה מבין מאיפה האגרסיביות אחי?Totti כתב: "רק דור מלול" יאללה, זדיין כבר יחסר מושג.
נשבר ממך הזיין

- דר אדום בנשמה
כרגיל אתה קורא באופן סלקטיבי ועוד מעיז לקלל אותי.Totti כתב: "רק דור מלול" יאללה, זדיין כבר יחסר מושג.
נשבר ממך הזיין
בכל מקרה אני כתבתי רק דור מלול וכושר גופני גרוע לעומת זה של מכבי וניהול משחק גרוע של אלישע אבל אתה לוקח רק דור מלול ואומר שאני חסר מושג.
אז אני מבין יותר מצך שטל בן חיים פרפר את הצורה של דור מלול...
שמע, אתה לא מבין כדורגל.דר אדום בנשמה כתב:כרגיל אתה קורא באופן סלקטיבי ועוד מעיז לקלל אותי.
בכל מקרה אני כתבתי רק דור מלול וכושר גופני גרוע לעומת זה של מכבי וניהול משחק גרוע של אלישע אבל אתה לוקח רק דור מלול ואומר שאני חסר מושג.
אז אני מבין יותר מצך שטל בן חיים פרפר את הצורה של דור מלול...
זה לא טניס, לא משחקים פה 1 על 1.
ברגע שמגן לא מקבל עזרה בדקות כל כך קריטיות מול שחקן רענן ומהיר כמו בן חיים, הסיכויים שלו לסגור אותו קלושים.
בחיפה פשוט לא לומדים כלום, אויי כמה שזה מנחם.
פרסומים שונים אומרים כי בניון יהיה בורג מרכזי בשנה הבאה וכי יש מחשבה להשאיר את ראיוס ואולי גם את מיצ'ל(!!!!!!).
פרסומים שונים אומרים כי בניון יהיה בורג מרכזי בשנה הבאה וכי יש מחשבה להשאיר את ראיוס ואולי גם את מיצ'ל(!!!!!!).
מצוין לנו. שישאירו את בניון, ראיוס, מיצ'ל ופאס.Totti כתב:בחיפה פשוט לא לומדים כלום, אויי כמה שזה מנחם.
איתם הם לא יגיעו רחוק.
אגב, בוואלה כתוב שמכבי פ"ת בדרך להסכם חסות עם אלמריה הספרדית. הסכם מעניין מאוד, לא זוכר שהיה דבר כזה עם מועדון ישראלי.
מבורך, מקווה שגם המועדון ימצא לעצמו קבוצות אם ובת כדי לקדם השאלות של שחקנים ואת המוניטין שלנו באירופהCrazyRed7 כתב: מצוין לנו. שישאירו את בניון, ראיוס, מיצ'ל ופאס.
איתם הם לא יגיעו רחוק.
אגב, בוואלה כתוב שמכבי פ"ת בדרך להסכם חסות עם אלמריה הספרדית. הסכם מעניין מאוד, לא זוכר שהיה דבר כזה עם מועדון ישראלי.
פנטסטי, כל זה עם רוני לוי שהאגו שלו יחמיר את הסכסוכים שיש לו כבר במועדון זה מתכון לאסון.
- דר אדום בנשמה
בוודאי ובן ביטון הוא כנראה טינסאי כי הוא כן מצליח גם בלי העזרה המופלאה של בוזגלו...Totti כתב: שמע, אתה לא מבין כדורגל.
זה לא טניס, לא משחקים פה 1 על 1.
ברגע שמגן לא מקבל עזרה בדקות כל כך קריטיות מול שחקן רענן ומהיר כמו בן חיים, הסיכויים שלו לסגור אותו קלושים.
אין לך מושג בכדורגל 53828.דר אדום בנשמה כתב:בוודאי ובן ביטון הוא כנראה טינסאי כי הוא כן מצליח גם בלי העזרה המופלאה של בוזגלו...
אתה מודד הכל בפריזמה חד פעמית, מתעלם מכל השפעה אחרת שנכללת במשוואה ונותן טיעונים מהתחת.
אתה מאוס, אבל אתייחס אלייך שוב לפני שאני מאבד את זה כליל.
-בן חיים עבר את בן ביטון יותר מפעם אחת
-זהבי הוכשל ברחבה אחרי שעבר את בן ביטון
- בן ביטון רץ עונה שלמה וכושר מצויין
דור מלול נתן משחק טוב אחרי עונה שלמה במקפיא.
וזה ממש לא נכון להגיד שבוזגלו לא עוזר לביטון כי במשחק הראשון הוא עזר לו המון, ואם אנחנו זוכר נכון, במשחק השני זה היה נאסר שעשה עבודה הגנתית נהדרת עם ביטון.
ראיוס באופן קבוע שחקן העונה ברגע שהיא נגמרת, רק שימשיך לתת ב3 משחקים האחרונים שנשארו עוד כמה הצגות.Totti כתב:בחיפה פשוט לא לומדים כלום, אויי כמה שזה מנחם.
קבוצה סינית מציעה לזהבי 3 וחצי מיליון דולר לעונה וחוזה ל4 עונות והוא מסרב!
זה אמיתי??
זה אמיתי??