הפסקתי לנסות לחפש אצלך היגיון, נכנסת סופית לרשימת פסולי העדות בנושא אלישעדר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה בעונות הקודמות שהוא שיחק כבלם הוא היה גרוע וגם הבקיע שני גולים עצמאיים, אז סוארס הצליח יותר כי היה לידו בלם כמו פאיוביץ', לייחס את זה לאיזו הצלחה של אלישע, באותה מידה גם ניר קלינגר יכל להצליח כי הוא גם העביר את סוארס לעמדת הבלם.
כן, נכון אלישע הצליח בהימור הזה אבל תגיד לי את האמת אתה רואה את הקבוצה משחקת משחק קבוצתי?
אתה רואה את הקבוצה שוטפת את המגרש?
אז 4 שחקנים כולל מאור בוזגלו הצליחו תחתיו, מה זה שווה שהקבוצה עצמה נראית תחתיו כמו קבוצת תחתית...
מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
תעשה לי טובה, שיר צדק כבש 2 שערים עצמיים במשחק. מה זה אומר?!דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה בעונות הקודמות שהוא שיחק כבלם הוא היה גרוע וגם הבקיע שני גולים עצמאיים, אז סוארס הצליח יותר כי היה לידו בלם כמו פאיוביץ', לייחס את זה לאיזו הצלחה של אלישע, באותה מידה גם ניר קלינגר יכל להצליח כי הוא גם העביר את סוארס לעמדת הבלם.
כן, נכון אלישע הצליח בהימור הזה אבל תגיד לי את האמת אתה רואה את הקבוצה משחקת משחק קבוצתי?
אז 4 שחקנים כולל מאור בוזגלו הצליחו תחתיו, מה זה שווה שהקבוצה עצמה נראית תחתיו כמו קבוצת תחתית...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. הטענות שלך מגוכחות. אם אין לך מה להגיד אז לא חייב בכוח.דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה בעונות הקודמות שהוא שיחק כבלם הוא היה גרוע וגם הבקיע שני גולים עצמאיים, אז סוארס הצליח יותר כי היה לידו בלם כמו פאיוביץ', לייחס את זה לאיזו הצלחה של אלישע, באותה מידה גם ניר קלינגר יכל להצליח כי הוא גם העביר את סוארס לעמדת הבלם.
מציע לך להפסיק להיות קיצוני ולעשות סלט מכל הדברים שנאמרים פה.
מדברים ספציפית על סוארס ואתה עונה על חוסר משחק קבוצתי. מתייחסים לבן ביטון ואתה מסיק שכולנו עפים פה על אלישע.
קצת יותר הבנה לא תזיק.
קודם כל כן אלישע הפך את סוארז לאחד הבלמים הטובים במדינה. דבר שני אנחנו לא הופכים אותו למאמן גרוע או מאמן טוב בגלל מעלה אחת או מגרעה אחת שלו, אלא מציגים את העובדות, דוגמא לעובדות הם שהוא מצליח לקדם שחקנים ולשמור על חדר הלבשה נקי אבל לא מצליח לקדם את המשחק הקבוצתי, עכשיו הדיון שצריך להיות האם אלישע מתאים לנו לעוד עונה בהתאם ליתרונות ולחסרונות שלו, אני חושב שלא, אבל זה שאני חושב שלא לא מפריע לי לראות את היתרונות שלו בתור מאמןדר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה זה לא שאלישע הגיע והפך את סוארז לבלם הכי טוב במדינה...
אבל העיקר לבוא ולהגיד "אלישע מאמן נהדר כי הוא שיפר את סוארז"
אני באמת שכבר לא יודע מה להגיד, אם על פי זה אתם קובעים אם מאמן מוצלח או שלא אז כנראה שכדאיי שנשאר בבנוניות הנצחית איתו..
כשאתה מבקש שיעשו לך טובה, למה אתה מתכוון?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גמרת עלינו...דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה זה לא שאלישע הגיע והפך את סוארז לבלם הכי טוב במדינה...
אני באמת שכבר לא יודע מה להגיד, אם על פי זה אתם קובעים אם מאמן מוצלח או שלא אז כנראה שכדאיי שנשאר בבנוניות הנצחית איתו..
אם השבכ ישקלו שיטות עינוי חדשות,הייתי ממליץ להם עליך,זהו התשתה אותי באופן סופי.
שורה תחתונה שאלישע העביר את סוארז לעמדת הבלם שוב הוא הפך תחתיו לבלם הטוב בארץ , אף אחד לא אוהב את אלישע יותר מדי אבל אתה מגזים כל כך.דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה זה לא שאלישע הגיע והפך את סוארז לבלם הכי טוב במדינה...
+1blueman כתב: אז עכשיו סוארז הצליח כי הוא משחק עם פאיוביץ? כלומר שנה הבאה אם פאיוביץ עוזב אז לזרוק את סוארז? באמת שחוסר ההוגנות שלך כלפי אלישע כבר נהיה בדיחה. הבנו שאתה לא בעד שאלישע ימשיך בעונה הבאה, גם אנחנו לא, אבל אל תעוות את המציאות כדי שתתאים לרצונות שלך, גם אני בדעה שאלישע מיצא את הסוס פה, אבל לא צריך לקחת לו את כל הדברים הטובים שלו ולייחס אותם לאלילת המזל
אלישע מאמן מעולה, הביא אותנו לצמרת הגבוהה וזכאי להרבה הערכה
מיצה עצמו אצלנו, הגיע הזמן שהוא ואנחנו מתקדם הלאה
רק חבל שלא יקרה השנה
לפרקים ראינו העונה כדורגל טוב לחץ משחקי צירופים אבל גם הרבה הרבה אגידה מעיף כדור מקריות ומה שיהיה יהיה בכדורגל רדוד שהקבוצה מציגה, בליגה חלשה שזה מספיק למקום שני
בהבנת הפוטנציאל הטמון בקבוצה חלוקת מאמצים שווה ורוטציה בריאה אולי היינו מדברים אחרת
אלישע מיצה עצמו אנחנו רוצים לראות קבוצה לא אוסף של שחקנים
השאלה שלי לא כל תומכי אלישע היא כזאת בהנחה שאלישע ישאר מה ישתנה בצורת המשחק של הקבוצה בעונה הבאה הרי קסמים לא יהיו בחודשי הקיץ ולא משנה איזה שחקן נביא אנחנו שוב מסתמכים על כישרון של שחקן כזה או אחר
בהבנת הפוטנציאל הטמון בקבוצה חלוקת מאמצים שווה ורוטציה בריאה אולי היינו מדברים אחרת
אלישע מיצה עצמו אנחנו רוצים לראות קבוצה לא אוסף של שחקנים
השאלה שלי לא כל תומכי אלישע היא כזאת בהנחה שאלישע ישאר מה ישתנה בצורת המשחק של הקבוצה בעונה הבאה הרי קסמים לא יהיו בחודשי הקיץ ולא משנה איזה שחקן נביא אנחנו שוב מסתמכים על כישרון של שחקן כזה או אחר

לצערי אלישע ישאר והיתרונות אולי ישארו יתרונות אבל גם החסרונות יהיו שם. לכן אני חושב שבשביל לצמצם נזקים צריך לשפר את המעטפת קרי, מנג'ר על (מצא חן בעינייי ניס) ומאמן כושר נורמאלי עם כל האינסטרומנטים שנלווים לו. כמו כן הייתי שוקל לשלוח את אלישע לאיזה השתלמות בקיץ כדי לפתוח לו את הראש קצת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אומנם לא סובל את מאירי סיני אבל לדעתי אם ישאירו אותו בשביל להיות עוזר מאמן כושר אני לא אתנגד, כמה שיותר אנשי צוות ככה המעטפת יותר רחבה.eitam כתב:לצערי אלישע ישאר והיתרונות אולי ישארו יתרונות אבל גם החסרונות יהיו שם. לכן אני חושב שבשביל לצמצם נזקים צריך לשפר את המעטפת קרי, מנג'ר על (מצא חן בעינייי ניס) ומאמן כושר נורמאלי עם כל האינסטרומנטים שנלווים לו. כמו כן הייתי שוקל לשלוח את אלישע לאיזה השתלמות בקיץ כדי לפתוח לו את הראש קצת
הייתי גם רוצה שאם משאירים את אלישע לעוד עונה ארורה שיביאו לו עוזר מאמן שמבין עניין לצד שמעון ביטון או במקומו.
וכמובן מאמן הכושר שיגיע חייב להיות מחו"ל ושיביאו לו את כל המכשור בדיוק כמו שיש במכבי ובאירופה.
הגיע הזמן שהשחקנים יתאמנו על מכשור אמיתי ולא איזה משהו שנראה כאילו לקוח מבית ספר תיכון או יסודי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יגיע שום מנג'ר לעונה אחת. התפקיד הזה שמור לברדה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
העניין הוא שברדה מתכונן לעוד עונה מעבר לעונה האחרונה שיש לו בחוזה ובגלל זה שוקלים במועדון כן להביא מעל אלישע מנג'ר...CrazyRed7 כתב:לא יגיע שום מנג'ר לעונה אחת. התפקיד הזה שמור לברדה.
כי לא יחכו שנתיים עד שברדה יפרוש.
ולדעתי ברדה צריך גם איזה לפחות שנה שנתיים של חפיפה לפניי שהוא נכנס לתפקיד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?דר אדום בנשמה כתב: העניין הוא שברדה מתכונן לעוד עונה מעבר לעונה האחרונה שיש לו בחוזה ובגלל זה שוקלים במועדון כן להביא מעל אלישע מנג'ר...
כי לא יחכו שנתיים עד שברדה יפרוש.
ולדעתי ברדה צריך גם איזה לפחות שנה שנתיים של חפיפה לפניי שהוא נכנס לתפקיד...
ברדה שוקל עוד עונה בגלל זה שוקלים להביא מנג'ר..אתה חולם על הדברים האלה?
היה רשום בידיעות הנגב, לשם שינוי הוא לא המציא...CrazyRed7 כתב: מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?
ברדה שוקל עוד עונה בגלל זה שוקלים להביא מנג'ר..אתה חולם על הדברים האלה?