הגמר הגדול :: הפועל ב"ש - מכבי ת"א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הגמר הגדול :: הפועל ב"ש - מכבי ת"א

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא מסכים איתך אדום. אני בטוח שכל אחד מאיתנו מגיר לפחות 5 אנשים שלא היו במגרשים כבר דורות או באים פעם ב אבל על משחק כזה לא יוותרו.

ימים יגידו . אני רק מקווה שכן תהיה קדימות למנויים.

ולמה שוב אני מגזים ? מתי הגזמתי יותר מדיי לאחרונה ? :D
יש לך לפעמים קטעים שאתה עוושה פאניקה,קטנים אמנם.
אבל תבין,אין מצב שכל הכרטיסים יימכרו באותו יום,תאמין לי מכיר את אוהדי בש מספיק זמן.
לכן אין שום סיבה לפתוח למנויים וכאלה.
כמובן שאצל מכבי שם יש 11000 מנויים הם חייבים לעשות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

חחחח קיבלתי :)

תשמע. לא יודע. אם המכירה תהיה פתוחה אולי כן הכל יימכר באותו יום. באמת שלפי הסביבה הקרובה והקצת רחוקה שלי גולם רוצים להגיע. אבות אמהות סבתות .. זה היסטרי, אבל אולי זה רק בסביבתי ולא כך בכל העיר.

בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה למה לא לעשות מכירה יום אחד למנויים. אף אחד לא יפסיד מדבר כזה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:חחחח קיבלתי :)

תשמע. לא יודע. אם המכירה תהיה פתוחה אולי כן הכל יימכר באותו יום. באמת שלפי הסביבה הקרובה והקצת רחוקה שלי גולם רוצים להגיע. אבות אמהות סבתות .. זה היסטרי, אבל אולי זה רק בסביבתי ולא כך בכל העיר.

בכל מקרה אני לא רואה שום סיבה למה לא לעשות מכירה יום אחד למנויים. אף אחד לא יפסיד מדבר כזה.
שיעשו,אבל זה לא כזה קריטי כמו שאתה מתאר כי יהיו מספיק כרטיסים.
ולמען האמת אין שום קבוצה בארץ שתמכור 14000 כרטיסים ביום.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

סביר להניח שיעשו כנו שעשו לחצי גמר, ישחררו הכרטיסים במנות קצובות.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

galaaa כתב: ומי ישמע כמה מנויים יש לנו ? 7000 +-
מי שירצה לנסוע למשחק יסע תאמין לי , זאת לא תהיה בעיה .
וממתי באר שבע נהייתה למנויים בלבד ?
העיקר שבמשחקים כאלה היא מבקשת את תמיכת כל האוהדים,צביעות.
מילא היו לנו מנויים סולד אאוט הייתי מבין.
תן לי לנחש, אין לך מנוי?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תנו יומיים שלושה שמנויים יוכלו לרכוש כרטיס בשקט נפשי ובלי לחץ. קדימות למנויים זה מאסט!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אפשר להירגע , שום קבוצה בארץ לא מוכרת 15,000 כרטיסים ביום אחד.
אנחנו עדיין לא בגרמניה/אנגליה/ספרד.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Shayke10

שליחה על ידי Shayke10 »

אני בלי מנוי ואני אומר שחד משמעית צריך לתת עדיפות למנויים.
ועוד משהו, לכל החטיארים (כמוני..) שמתעוררים מהתרדמת וייקחו את הילד לגמר, אם קופצים לפניכם כמה משוגעים צבועי אדום ושרים ורוקדים בקולי קולות, בחיאת, אל תגידו להם לשבת. אני בדיוק בשביל חבר'ה כאלה בא לראות כדורגל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Shayke10 כתב:אני בלי מנוי ואני אומר שחד משמעית צריך לתת עדיפות למנויים.
ועוד משהו, לכל החטיארים (כמוני..) שמתעוררים מהתרדמת וייקחו את הילד לגמר, אם קופצים לפניכם כמה משוגעים צבועי אדום ושרים ורוקדים בקולי קולות, בחיאת, אל תגידו להם לשבת. אני בדיוק בשביל חבר'ה כאלה בא לראות כדורגל.
סוף סוף בנאדם ריאלי.. למה המנויים צריכים להיות בלחץ שייגמר להם?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אתם הזויים אם זה היה בסן סירו הוא היה מלא ,אחי שאין לו קשר לכדורגל רוצה לבוא ,אמא שלי שלא היתה במשחק אולי 10 שנים ,וחברה שלי שהמשיק הראשון שלה היה חצי גמר מול עפולה ,תוסיפו לזה לפחות 20 חברים שלא באים כל משחק ורוצים לבוא ,חייב לעשות קדימות למנויים זה יהיה פשע אם אוהד של שנים יפספס משחק שהוא מחכה לו כל החיים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

זה שי ! כתב:אתם הזויים אם זה היה בסן סירו הוא היה מלא ,אחי שאין לו קשר לכדורגל רוצה לבוא ,אמא שלי שלא היתה במשחק אולי 10 שנים ,וחברה שלי שהמשיק הראשון שלה היה חצי גמר מול עפולה ,תוסיפו לזה לפחות 20 חברים שלא באים כל משחק ורוצים לבוא ,חייב לעשות קדימות למנויים זה יהיה פשע אם אוהד של שנים יפספס משחק שהוא מחכה לו כל החיים ,זה שי !
אין ספק שאתה צודק, אבל אני בתור מנוי אומר לך, זה שיתנו עדיפות למנוים זה מעולה, אבל אף אחד לא יסיים את כל הכרטיסים לא ביום ולא ביומיים.
ככה שלתת קדימות של יומיים למנוים זה חשוב מאוד והלוואי שיתנו, אבל במקרה הזה זה לא אמור להקשות על המנוים לקנות כרטיס גם ללא שיריון מוקדם.

חוצמזה שרק אני מעדיף לקנות את הכרטיס באינטרנט וללכת לקחת כמה ימים אחרי מאשר לעמוד שם בתור מטורף בשפע הפקות?

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:
אין ספק שאתה צודק, אבל אני בתור מנוי אומר לך, זה שיתנו עדיפות למנוים זה מעולה, אבל אף אחד לא יסיים את כל הכרטיסים לא ביום ולא ביומיים.
ככה שלתת קדימות של יומיים למנוים זה חשוב מאוד והלוואי שיתנו, אבל במקרה הזה זה לא אמור להקשות על המנוים לקנות כרטיס גם ללא שיריון מוקדם.

חוצמזה שרק אני מעדיף לקנות את הכרטיס באינטרנט וללכת לקחת כמה ימים אחרי מאשר לעמוד שם בתור מטורף בשפע הפקות?
אף אחד לא טען שהמנויים יגמרו את ההקצאה מהסיבה הפשוטה שאין 14 מנויים מה שכן טענו זה שיהיה עדיפות של יומיים שלושה למנויים על מנת לקנות בראש שקט ליציע שאתה רוצה וללא לחץ שתוך שעתיים כרטיסים יעופו וייגמרו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:
אף אחד לא טען שהמנויים יגמרו את ההקצאה מהסיבה הפשוטה שאין 14 מנויים מה שכן טענו זה שיהיה עדיפות של יומיים שלושה למנויים על מנת לקנות בראש שקט ליציע שאתה רוצה וללא לחץ שתוך שעתיים כרטיסים יעופו וייגמרו.
אתה מסכים איתי שרוב מי שמנוי בשער 5 יילך לשבת מאחורי השער? זה כבר 1500 מנוים.
המקומות האטרקטייבים בשביל מי שלא בא בדר"כ למשחקים זה במרכז המגרש ולא מאחורי השער.
לא חסרים כרטיסים , וגם ככה רובנו נעשה הזמנה מוקדמת באינטרנט.
אני באמת לא מבין מאיפה הלחץ , גם אם תלך למשחק של באיירן מינכן נגד דורטמונד אתה תמצא כרטיס שעה לפני פתיחת המשחק , אז בטח ששבועיים לפני גמר בסמי עופר אתה תמצא בכל נקודה שתבחר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

נושא נוסף למחשבה:

ברגע שיש מכירת כרטיסים לקהל הרחב החשיפה לספסרים ולאוהדי מכבי להגיע לכרטיסים שלנו עולה משמעותית.
כמובן שאני לא חושב על פתרון מלא אבל מכירה למנויים תחילה מורידה את החשיפה לסיכון הזה בך שההיצע יקטן.
מכבי תמכור למנויים שלה מעל 10,000 כרטיסים. די ברור שתוך זמן קצר הם ילטשו עיניים לכרטיסים שלנו.
חייבים למצוא דרך להוריד את החשיפה. הקבוצה צריכה לראות חגורה של 15,000 אדומים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:
אתה מסכים איתי שרוב מי שמנוי בשער 5 יילך לשבת מאחורי השער? זה כבר 1500 מנוים.
המקומות האטרקטייבים בשביל מי שלא בא בדר"כ למשחקים זה במרכז המגרש ולא מאחורי השער.
לא חסרים כרטיסים , וגם ככה רובנו נעשה הזמנה מוקדמת באינטרנט.
אני באמת לא מבין מאיפה הלחץ , גם אם תלך למשחק של באיירן מינכן נגד דורטמונד אתה תמצא כרטיס שעה לפני פתיחת המשחק , אז בטח ששבועיים לפני גמר בסמי עופר אתה תמצא בכל נקודה שתבחר.
קודם כל לא, רוב שער 5 יושב שם כי זה זווית צפייה טובה (אם יש משהו כזה בוסרמיל) רק הגוש והארגון באים לשם כי זה "יציע עידוד".

החלוקת יציעים עדיין לא ברורה ולכן אי אפשר לדעת איפה הארגון יישב אך כמו שאמרת רוב הסיכויים מאחוריי השער, העיניין בוא מי עוד יצטרף לשם.
ישנו צורך הכרחי שמי שיבוא לגוש הזה לא יהיה אוהדים של פעם ראשונה-שנייה בחיים שלהם שבאים נטו בשביל האווירה וצילומי הסלפי אלא אנשים שמבינים שבאים לתת הכל כדי לתמוך ולדחוף את הקבוצה, הדבר הזה יושג רק על ידי קדימות מסויימת למנויים.

חשוב לזכור שמי שדוחף גם את שאר הקהל והיציעים לעידוד זה הגוש ועל כן ככל שהוא יהיה גדול אך בו בזמן איכותי יותר ככה השיתוף פעולה של כולם יהיה טוב יותר.

מה גם תוסיף את עיניין הספסרות כמו שגדי אמר.

שלח תגובה