מישהו ביציע אמר שזה כדי למנוע מעפולה לחדש את המשחק אחרי השער.eitam כתב:הובאן נראה כבוי. שימו לב שבשער של מליקסון כשכולם רצו אליו, הוא היחיד שלא הגיע. משהו עובר עליו
הפינה הפסימית חצי גמר
Re: הפינה הפסימית חצי גמר
אלישע - חילופים מאוחרים, אין שיטה אין כלום.
דוידזאדה - עד מתי??
מליקסון - לדעתי צריך להעיף אותו לבני יהודה..
סתאאם
הפסימי שלי זה כנראה שהלך לי הקול ומחר אני צריך לקום מוקדם.
דוידזאדה - עד מתי??
מליקסון - לדעתי צריך להעיף אותו לבני יהודה..
סתאאם

הפסימי שלי זה כנראה שהלך לי הקול ומחר אני צריך לקום מוקדם.
פסימי רק הפלקטים, במקום דבר מדהים יצא משהו צולע..
קשה הקהל הבאר שבעי, לך תבקש ממנו להפוך דף כל כמה שניות לצבע אחר...
פסימי- המשחק התחיל ב18:00, מוצא את עצמי נכנס הביתה ב1 וחצי בלילה
זה משהו שאף אחד לא העז לנסות בארץ, יצא לנו דווקא נחמדRedHell כתב:פסימי רק הפלקטים, במקום דבר מדהים יצא משהו צולע..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הובאן: אם במשחק כזה הוא לא נראה טוב אם אלישע ממשיך פה צריך לחתוך אותו ולהביא שחקן צעיר כמו אוגו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מצאת מטרה חדשה?דר אדום בנשמה כתב:הובאן: אם במשחק כזה הוא לא נראה טוב אם אלישע ממשיך פה צריך לחתוך אותו ולהביא שחקן צעיר כמו אוגו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה אתה רוצה תגיד לי? אני עדיין לא רוצה שאלישע ימשיך הוא מאמן גרוע.אריאל2 כתב: מצאת מטרה חדשה?
ומה לעשות שהובאן כבר חצי עונה נראה כמו הצרות שלי....
ולא רק אני כותב את זה אז חאלס לבוא אליי בטענות קיבינימאט!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היה אחלה, אז לא יצא בדיוק כמו שרצו, עדיין היה יפה ונחמד והרבה כבוד למי שעמל והכין.dor69 כתב: זה משהו שאף אחד לא העז לנסות בארץ, יצא לנו דווקא נחמד
הבן שלי מ12:00 בטדי עבד כמעט 6 שעות לשים את הפלקטים על הכיסאות. שאפו לו ולחברים שלו.delta7 כתב: היה אחלה, אז לא יצא בדיוק כמו שרצו, עדיין היה יפה ונחמד והרבה כבוד למי שעמל והכין.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הפסימי היחיד זה האופוריה הזאת שיכולה לגרום לכך שאלונה עוד בטעות תחתים את אלישע לעוד עונה.
עם כל הכבוד ל7-0 , זאת לא אינדיקציה לעונה הנוכחית ולא להבאה.
עם כל הכבוד ל7-0 , זאת לא אינדיקציה לעונה הנוכחית ולא להבאה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
*איך שאילוז נכנס התחייבתי שאני קונה חולצת משחק שלו אם הוא שם גול - לא בטוח שבשפע יש בכלל את האותיות שלו
*התפללתי שאופיר ישים גול. הייתי מוכן לקנות גם חולצה שלו למרות שצריך שתי חולצות בשביל השם שלו
*התפללתי שאופיר ישים גול. הייתי מוכן לקנות גם חולצה שלו למרות שצריך שתי חולצות בשביל השם שלו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה לא תאמין כמה אותיות נכנסות בחולצת משחק כשרוציםגדי כתב:*איך שאילוז נכנס התחייבתי שאני קונה חולצת משחק שלו אם הוא שם גול - לא בטוח שבשפע יש בכלל את האותיות שלו
תמסור לעידו כל הכבוד.גדי כתב:
הבן שלי מ12:00 בטדי עבד כמעט 6 שעות לשים את הפלקטים על הכיסאות. שאפו לו ולחברים שלו.