עדכונים חיים | בית"ר ירושלים - הפועל באר שבע
- The red one
Re: עדכונים חיים | בית"ר ירושלים - הפועל באר שבע
באמת שיחקנו טוב, בלי ציניות.
היה משחק מהנה. למען האמת מהדקה הראשונה השליטה ברוב המשחק הייתה שלנו. ההגנה הגיעה למשחק רק בדקה 30 ולכן רק בגלל חוסר מזל בית"רי התוצאה לא הייתה 0-3 אז, אבל בסיכום הכללי, תיקו שיקף ואפילו יתרון קל לנו.
מליקסון היה נהדר . מהסביוב השני אני זועק שככה צריך לעשות איתו. להעלות את נאסר במקומו להכניס את מאור דקה 60 ככה לאט לאט עד שייכנס חזרה לכושר , יראה שהוא משפיע, ויחזור לו הביטחון.
היה משחק מהנה. למען האמת מהדקה הראשונה השליטה ברוב המשחק הייתה שלנו. ההגנה הגיעה למשחק רק בדקה 30 ולכן רק בגלל חוסר מזל בית"רי התוצאה לא הייתה 0-3 אז, אבל בסיכום הכללי, תיקו שיקף ואפילו יתרון קל לנו.
מליקסון היה נהדר . מהסביוב השני אני זועק שככה צריך לעשות איתו. להעלות את נאסר במקומו להכניס את מאור דקה 60 ככה לאט לאט עד שייכנס חזרה לכושר , יראה שהוא משפיע, ויחזור לו הביטחון.
ממשיך לשמור על הסטטיסטיקה הנהדרת של אפס מהפכים.
מליקסון נפלא. אולי עדיף שיעלה מחליף עד סוף העונה
במילה אחת? פספוס
נערך לאחרונה על ידי shovalb9 ב 29 אפריל 2015, 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הייתי ציני.אדום בלב בנשמהההה כתב:באמת שיחקנו טוב, בלי ציניות.
חוץ ממליקסון אף אחד לא תפקד
בוזגלו היה טוב, אוגו נראה כמו שחקן כדורגל במחצית השנייה. ביטון היה לא רע בכלל. וכמובן אג'ידה..
- The red one
אוקיי, אז אני לא הייתי ציני.galaaa כתב: הייתי ציני.
חוץ ממליקסון אף אחד לא תפקד
זה נכון שאי אפשר לשים את האצבע על מישהו ספציפי כי לא שיחקנו מעולה או נהדר, למרות שבמחצית השנייה היה שיפור אצל חלק לא מבוטל מהשחקנים. בכללי שמסתכלים על המשחק הוא בכלל לא היה נורא מצידנו.
ביטון היה כמו דוידזאדההפועלעולה כתב:בוזגלו היה טוב, אוגו נראה כמו שחקן כדורגל במחצית השנייה. ביטון היה לא רע בכלל. וכמובן אג'ידה..
שניהם לא יודעים להגביה כדור לאמצע , אתם לא יודעים להגביה ? תמסרו אחורה זה יותר עדיף מלאבד תכדור
עונה הבאה צריך לעשות שינוי בכל הסגל .אדום בלב בנשמהההה כתב: אוקיי, אז אני לא הייתי ציני.
זה נכון שאי אפשר לשים את האצבע על מישהו ספציפי כי לא שיחקנו מעולה או נהדר, למרות שבמחצית השנייה היה שיפור אצל חלק לא מבוטל מהשחקנים. בכללי שמסתכלים על המשחק הוא בכלל לא היה נורא מצידנו.
לא פלא שמליקסון לא מביא תוצאות ..,אין לו למי למסור .
ארבייטמן הזה צולע על המגרש עושה טובה שהוא עושה לחץ וכמובן האינטילגנציית משחק "הענקית" של גבאי
וגם הובאן היה חושך.
למה לעאזאל דקה ראשונה כדור קרן פחזאדה שומר על הקורה השמאלית ואף אחד לא לוקח את הימנית? אם עומד שם שחקן אדום אין גול.
אז כן גם בזה אני מאשים את אלישע והצוות פח שלו.
כי גם בזה נמדדות אלופות.
אני הרמתי ידיים העונה הזו.
אז כן גם בזה אני מאשים את אלישע והצוות פח שלו.
כי גם בזה נמדדות אלופות.
אני הרמתי ידיים העונה הזו.
אתם באטרף של לרדת על כל העולם או שסתם אתה עוצם עיניים בכל פעם שביטון מרים? יש לו הרמות נהדרות, מה אתה מקשקשgalaaa כתב: ביטון היה כמו דוידזאדה
שניהם לא יודעים להגביה כדור לאמצע , אתם לא יודעים להגביה ? תמסרו אחורה זה יותר עדיף מלאבד תכדור
עובדה שלא יצא כלום מהכדורים האלההפועלעולה כתב: אתם באטרף של לרדת על כל העולם או שסתם אתה עוצם עיניים בכל פעם שביטון מרים? יש לו הרמות נהדרות, מה אתה מקשקש
צריך גם לדעת מתי להרים.
- The red one
הא אז פתאום גם צריך לדעת מתי ? לפני זה נכנסת בו כי הוא לא יודע להרים ..galaaa כתב: עובדה שלא יצא כלום מהכדורים האלה
צריך גם לדעת מתי להרים.
בן ביטון יודע להרים ואין מה לבוא אליו בטענות כמו לאופיר דודזאדה שמראה יכולת עלובה בעונה הזו בשלמותה.
כמו שאמר הבחור מעליי, חלאס עם האטרף הזה לחפש שליליות בכל שחקן ובכל דבר.
נאסר, לא ידעתי איך לאכול אותו, מצד אחד הראה המון חוצפה עם הבעיטות מרחוק ורובן גם היו די טובות, מצד שני היו מצבים שהיה יכול להוציא יותר אם היה מוסר.
איזה צעקה ברדה נתן לאלישע בפציעה שלו..."חלאס"