מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר

שליחה על ידי UncleAD »

אדום זקן כתב:אמרתי את זה כבר בשבוע שעבר.
תפסיקו לבלבל במוח ותתנו אלטרנטיבה.
אף אחד מאיתנו "לא מת" וזה בלשון המעטה על איך שהקבוצה נראית.
אבל מה החלופות?
לוזון לא יחזור לארץ,גם בשביל יותר כסף.
וכי למה יחזור? הבן אדם מצליח ויוצר לעצמו שם ומוניטין.
רב"ש ובכר סגורים ושאף אחד לא יגיד לי שהם לא חתמו,למה אצל איזי ולוזון מילה שווה יותר מחתימה.
רוני לוי רק מחכה לטלפון משחר (והוא יקבל),ואז את הדרך לסמי עופר מנתניה הוא יעשה בריצה.
מאמן זר לא יהיה כאן,אף אחד מאיתנו לא באמת רוצה לראות כאן את בנאדו,עטר ושות.
אז ככה שזה לא מופרך שהוא ימשיך כאן לעוד עונה ואולי יפיק את הלקחים.
רגע למה מאמן זר לא יהיה כאן בוא תסביר לי?
כל מאמן זר שמגיע דורש 10 מיליון שקל? לא הבנתי , הספרדים שמחזיקים 40% אבטלה בספרד לא מוכנים לעבוד מתחת לסכומים האלה?
הגרמנים מליגה שניה ושלישית בגרמניה לא מעדיפים לשחק עם קבוצה באירופה?
חסר מאמנים צרפתיים?
כי אנחנו באר שבעים מפגרים? כי בכל קבוצה פח בליגה אפשר , אבל אצלנו לא?
כי לא מגיע לנו תארים? כי סגנית אלופה זה תואר מספיק גדול? כי גמר גביע (עדיין לא) זה מטורףףףף
מאיפה באה ההנחה הזאת שמאמן זר הוא כל כך יקר שהאופציה יורדת מהשולחן מיד?
אם לא מיכאל ניס , לא נגמרו המאמנים והצוותים בעולם.
חברים , בכל דבר יש דרג א' ודרג ב' , ובהתאם המחיר.
עדיף צוות זר דרג ג' שגדלו בגרמניה או ספרד וכל חייהם חיו סביב כדורגל מקצועני , מאשר ישראלי דרג א' פלוס פלוס.
כי מה לעשות , היהודים הם עם השכל , בספורט אנחנו לא להיט - ולראייה מה ההישגים שלנו בכדורגל , בכדורסל (שכולו מושתת על זרים) או באולימפיאדה שאנחנו לא מפסיקים לפוצץ ארונות עם מדליות.

רוצה לתת פייט למכבי?
לא רוני לוי , לא בכר , לא רב"ש ולא בשאש , רק צוות זר.

תחשוב בינוני - תהיה בינוני.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בקצב הזה אנחנו מתחילים את העונה הבאה בוסרמיל עם אלישע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
כל מאמן זר שמגיע דורש 10 מיליון שקל? לא הבנתי , הספרדים שמחזיקים 40% אבטלה בספרד לא מוכנים לעבוד מתחת לסכומים האלה?
חסר מאמנים צרפתיים?
כי לא מגיע לנו תארים? כי סגנית אלופה זה תואר מספיק גדול? כי גמר גביע (עדיין לא) זה מטורףףףף
עדיף צוות זר דרג ג' שגדלו בגרמניה או ספרד וכל חייהם חיו סביב כדורגל מקצועני , מאשר ישראלי דרג א' פלוס פלוס.
כי מה לעשות , היהודים הם עם השכל , בספורט אנחנו לא להיט - ולראייה מה ההישגים שלנו בכדורגל , בכדורסל (שכולו מושתת על זרים) או באולימפיאדה שאנחנו לא מפסיקים לפוצץ ארונות עם מדליות.

רוצה לתת פייט למכבי?

מה זאת אומרת לחשוב בינוני?
גם אני רוצה כאן את הצוות הכי טוב שיש,גם אני רוצה שהקבוצה שלי תציג את הכדורגל הכי יפה הכי טוב הכי יעיל.
אבל מה לעשות שבשביל לעשות את מה שאתה אומר צריך אחד משתי דברים:
א. תקציב גבוה.
ב. שינוי תפיסתי בבסיס של הכדורגל הישראלי.
עכשיו בוא תן לי שם אחד של מאמן זר שהצליח כאן,אבל הצליח,דהיינו הביא אליפות,ושים את מכבי בצד.
החל מדושהן אוהרין,סטנוייביץ,טון קאנן,גון גרגורי,ארדילס,פרננדס.
אף אחד מהם לא הצליח.
כי אתה יודע מה הסוד? לא במאמן כזה או אחר,כי אם במערכת שלמה וכאן מגיעה הגדולה של גורדי שאנשים לא מבינים.
ממועדון שכונתי ששחקניו מחרבנים במכנסיים לפני משחקים חשובים,הוא הפך להיות עוצמתי ומפחיד.
ואגב התקציבים,תמיד היו שם במכבי.
התפיסה השתנתה,מנהלים,אנשי מקצוע כולם ברמה הגבוהה ביותר,אמצעים והכי חשוב כולם שומרים על השחקנים בצמר גפן,כל קריית שלום הפכה להיות משכונה למקום סטרילי יותר מהכור בדימונה.
שם,אין מצב ששחקנים יתחילו ללכלך על מאמן ולהוציא את המרמור בתקשורת,וזה לא מאמן זאת המערכת.
שם כדורגלן שנותן משחק טוב ישר מורידים לו את האף שלא יעוף יותר מדי,כי זאת המנטליות המחורבנת של הכדורגלן הישראלי,לא אוהב לעבוד קשה,אוהב להתבכיין,לא פלא שאחוז בודד מצליח באירופה.
העסק במכבי כל כך מסודר שהם החליפו ב3 שנים 3 מאמנים!!! ושום דבר לא טוב לא קרה.
אז לבוא ולהגיד שרק צוות זר יביא כאן תארים מבלי להתייחס לכל מה שמסביבו שזה אומר הנהלה ומנהל מקצועי זה לא נכון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
חסר מאמנים צרפתיים?

רוצה לתת פייט למכבי?

ההנחה שמאמן זר או צוות זר זה פתרון אולטימטיבי לא עומדת במבחן המציאות. יש לא מעט כישלונות אם בוחנים את העבר.

לא שאני פוסל זאת. הבנתי שעלות מיכאל ניס היא בסביבות 1.4 מיליון ש"ח.
אלישע לוי מרוויח כמיליון ש"ח בשנה. עקב עלות מס נמוכה יותר לזר אני מעריך עלויות דומות.

ברור שלאלונה יש שיקולים שלא כולם ידועים לנו.
אם השחקנים מרוצים מאוד מאלישע זה לא דבר שיש להקל בו. הם לא ילדים ואני בטוח שהם רוצים להצליח לא פחות מאף אחד וזה לא בגלל שהם רוצים קייטנה אז הם מעדיפים את אלישע.
אני משוכנע שאין דבר בעולם שברדה רוצה יותר מתואר בבאר שבע ואם הוא תומך באלישע אז יש לזה משקל.

אם אלישע נשאר ובטרנר הקהל יהיה קרוב למגרש אני חושש מאוד מהאווירה במגרש. ברור לי שאלונה לא תיכנע לשיקולים כאלה ואז פיצוצים יהיו גם יהיו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
ההנחה שמאמן זר או צוות זר זה פתרון אולטימטיבי לא עומדת במבחן המציאות. יש לא מעט כישלונות אם בוחנים את העבר.

לא שאני פוסל זאת. הבנתי שעלות מיכאל ניס היא בסביבות 1.4 מיליון ש"ח.
אלישע לוי מרוויח כמיליון ש"ח בשנה. עקב עלות מס נמוכה יותר לזר אני מעריך עלויות דומות.

ברור שלאלונה יש שיקולים שלא כולם ידועים לנו.
אם השחקנים מרוצים מאוד מאלישע זה לא דבר שיש להקל בו. הם לא ילדים ואני בטוח שהם רוצים להצליח לא פחות מאף אחד וזה לא בגלל שהם רוצים קייטנה אז הם מעדיפים את אלישע.
אני משוכנע שאין דבר בעולם שברדה רוצה יותר מתואר בבאר שבע ואם הוא תומך באלישע אז יש לזה משקל.

אם אלישע נשאר ובטרנר הקהל יהיה קרוב למגרש אני חושש מאוד מהאווירה במגרש. ברור לי שאלונה לא תיכנע לשיקולים כאלה ואז פיצוצים יהיו גם יהיו.
בוא תהיה ריאלי , השיקול היחיד הוא כלכלי.
איזה עוד שיקול יכול להיות? שהיא ואלישע מאוהבים בסתר? שאלישע בתכלס מאמן גדול אבל הוא מחכה לפריצה בטיימינג נכון?
דבר שני , השחקנים מרוצים מאלישע? זה הכי גרוע , הם מרוצים כי הם יודעים שמקומם בהרכב בטוח אלא אם כן יפצעו או יקבלו אדום (ראה ערך דוידאזדה , מליקסון , ברדה וכו'..)
חצי מהסגל של מכבי לא מרוצה מפאקו , ראית מישהו מעיף אותו? שחקנים הם לא אמורים להיות פקטור בהנהלה , משלמים להם שישחקו כדורגל - מי שטוב שישחק.
דבר שלישי , שאין לו ביסוס אגב , שלא מעט אנשים אתמול דיברו עליו ביציע זה שברדה לא תופס בכלל מאלישע אלא רק התקשורת מנפחת את זה.

ימים יגידו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה האשכול ה-57382 שעוסק במאמן לעונה הבאה ואכתוב בו מה שכתבתי בכולם:
יש לקחת בערבון מוגבל כל ידיעה עוסקת בעונה הבאה כל עוד הנוכחית לא הסתיימה.
לכותרת ״אלישע המועמד המוביל״ יש לא מעט אספקטים שמעבר למילים, כמו בין היתר הגביע והמקום השני שמונחים על הכף.
על אותו משקל הסיכומים של בן שמעון ובכר- מילה של לוזון או מערכת איתוראן מתקדמת של שירצקי לא תעמוד מול הצעה מפתה של מועדון גדול, גם אם אנחנו עוד לא כזה, חיפה ומכבי לבטח.
רוני לוי בדרך לחיפה? אם בלבול משיג כרטיס לאירופה הוא עוד יכול להישאר.

חכו, הכל פתוח.

הסיכויים של אלישע להמשיך בעיניי- 10%
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לצערי אם אלישע גונב גביע הוא נשאר או לפחות ככה זה מסתמן.

לכל המפנטזים צוות זר לא יהיה פה אז תרדו מהעץ.
עדיין אני מעדיף כל דבר על אלישע, לא מתבייש להגיד את זה.
אין ספק שאיתו כנראה שעוד עונה "נתמודד" על התארים אך במבחן התוצאה הוא הגיע למיצוי היכולת שלו ואם להיות ריאלים? 2 משחקים בעונה הבאה שלא טובים וכל האצטדיון מקלל אותו.
הגיע הזמן לדם חדש, רענן, טרי, מי יהיה במקומו? לא יודע, אך אני יודע שאני מוכן לקחת סיכון עם מאמן אחר שאולי לא יביא תואר ולא נתמודד על אף אחד כזה מאשר אחד שאני סובל במשחקים, "מתמודד" בכאילו על התארים אבל יודע שהדבר היחידי שיש לנו סיכוי בו זה גביע עם הגרלות קלות כמו בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מבחינתי ?

אם לא צוות זר....רק רוני לוי.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

RedHell כתב:לצערי אם אלישע גונב גביע הוא נשאר או לפחות ככה זה מסתמן.

אין ספק שאיתו כנראה שעוד עונה "נתמודד" על התארים אך במבחן התוצאה הוא הגיע למיצוי היכולת שלו ואם להיות ריאלים? 2 משחקים בעונה הבאה שלא טובים וכל האצטדיון מקלל אותו.
הגיע הזמן לדם חדש, רענן, טרי, מי יהיה במקומו? לא יודע, אך אני יודע שאני מוכן לקחת סיכון עם מאמן אחר שאולי לא יביא תואר ולא נתמודד על אף אחד כזה מאשר אחד שאני סובל במשחקים, "מתמודד" בכאילו על התארים אבל יודע שהדבר היחידי שיש לנו סיכוי בו זה גביע עם הגרלות קלות כמו בשנתיים האחרונות.
כל מילה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מצבנו רע מאוד.
אלונה חייבת להבין את הסיטואציה.
אסור שאלישע ישאר פה, כי הנפילה תהיה כואבת.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:מצבנו רע מאוד.
אלונה חייבת להבין את הסיטואציה.
אסור שאלישע ישאר פה, כי הנפילה תהיה כואבת.
אם אתה אומר את זה כנראה שזה נכון.
ואלישע כבר הגיע לשיא שלו פה, עונה הבאה במידה והוא נשאר ובנוסף לאצטדיון החדש אני לא רוצה לדעת מה יקרה....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

יש עוד אופציה שאני חשבתי עליה אבל היא מאוד לא בקונצנזוס.
לנסות תקדים שכבר הצליח בלא מעט קבוצות בארץ ובעולם ולתת את הצ'אנס למאמן צעיר שמצליח בתפקידו ומראה פוטנציאל למשהו שונה מהמאמן הישראלי הטיפוסי.

אני מדבר על אופיר חיים.

להגיד לכם שאני אהיה שלם עם החלטה כזו? ממש לא. אבל אני גם לא חושב שדווקא מאמן ותיק ומנוסה זה מה שיעזור. הרבה פעמים אלה דווקא נשארים מאחור בזמן שהכדורגל מתקדם. אני גם לא קונה את זה שמאמן חייב להיות עם ניסיון בעבודה עם כוכבים- אם אתה יודע לסחוף אחריך אנשים, זה לא משנה אם קוראים להם מאור בוזגלו או שגיב יחזקאל.
זה סיכון עצום- אבל אני חושב שכמו שמזהים שחקן צעיר וכשרוני ובוחרים לתת לו את המפתחות, צריך לעשות את זה לפעמים גם עם מאמנים. ויש תקדימים- רוני לוי שאנחנו מהללים כאן קיבל את התפקיד בחיפה אחרי הצלחה עם הנוער, ואם נלך יותר רחוק אז יש גם את גווארדיולה כמובן.

רק מציע רעיון, לשבת עם הבן אדם, לשמוע אותו, את הרעיונות שלו, בסופו של דבר אלה המאמנים שהכי פתוחים לרעיונות וללמידה מהכדורגל המודרני. אם זה נשמע כמו עוד מאמן ישראלי- לוותר, אבל מי יודע, אולי אלונה ואסי יגלו משהו שונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:לצערי אם אלישע גונב גביע הוא נשאר או לפחות ככה זה מסתמן.

דיי כבר לשלול כל דבר, ומה תגיד אם אלונה תפתיע ותביא צוות זר?
מה שלי מציק שהיא נותנת לאלישע הזדמנות לנצח קבוצה עלובה כמו עפולה ואז על פי וואלה ואתר וואן היא תשב להאריך לו את החוזה, כאילו WTF?
ומה אם הוא לא יקח גביע מול מכבי ונושפל?
מה אם נסיים במקום 3 או רביעי ולא ניקח גביע?
אני מקווה מאוד שכל הפרסומים על הפגישה הצפויה בין אלונה לאלישע הם רק שמועות ולא יותר מזה כי עוד עונה של אלישע פה זה אסון, המאמן הזה חי בפלנטה משל עצמו שבה אנחנו משחקים כדורגל מצוין, אנחנו עם כושר גופני מרשים והשגנו נקודה יותר מהעונה שעברה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:יש עוד אופציה שאני חשבתי עליה אבל היא מאוד לא בקונצנזוס.
לנסות תקדים שכבר הצליח בלא מעט קבוצות בארץ ובעולם ולתת את הצ'אנס למאמן צעיר שמצליח בתפקידו ומראה פוטנציאל למשהו שונה מהמאמן הישראלי הטיפוסי.

אני מדבר על אופיר חיים.

להגיד לכם שאני אהיה שלם עם החלטה כזו? ממש לא. אבל אני גם לא חושב שדווקא מאמן ותיק ומנוסה זה מה שיעזור. הרבה פעמים אלה דווקא נשארים מאחור בזמן שהכדורגל מתקדם. אני גם לא קונה את זה שמאמן חייב להיות עם ניסיון בעבודה עם כוכבים- אם אתה יודע לסחוף אחריך אנשים, זה לא משנה אם קוראים להם מאור בוזגלו או שגיב יחזקאל.
זה סיכון עצום- אבל אני חושב שכמו שמזהים שחקן צעיר וכשרוני ובוחרים לתת לו את המפתחות, צריך לעשות את זה לפעמים גם עם מאמנים. ויש תקדימים- רוני לוי שאנחנו מהללים כאן קיבל את התפקיד בחיפה אחרי הצלחה עם הנוער, ואם נלך יותר רחוק אז יש גם את גווארדיולה כמובן.

רק מציע רעיון, לשבת עם הבן אדם, לשמוע אותו, את הרעיונות שלו, בסופו של דבר אלה המאמנים שהכי פתוחים לרעיונות וללמידה מהכדורגל המודרני. אם זה נשמע כמו עוד מאמן ישראלי- לוותר, אבל מי יודע, אולי אלונה ואסי יגלו משהו שונה.
גם זו אופצייה מעניינת לאור ההיצע הדל בשוק הישראלי

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:דיי כבר לשלול כל דבר, ומה תגיד אם אלונה תפתיע ותביא צוות זר?
מה שלי מציק שהיא נותנת לאלישע הזדמנות לנצח קבוצה עלובה כמו עפולה ואז על פי וואלה ואתר וואן היא תשב להאריך לו את החוזה, כאילו WTF?
ומה אם הוא לא יקח גביע מול מכבי ונושפל?
מה אם נסיים במקום 3 או רביעי ולא ניקח גביע?
אני מקווה מאוד שכל הפרסומים על הפגישה הצפויה בין אלונה לאלישע הם רק שמועות ולא יותר מזה כי עוד עונה של אלישע פה זה אסון, המאמן הזה חי בפלנטה משל עצמו שבה אנחנו משחקים כדורגל מצוין, אנחנו עם כושר גופני מרשים והשגנו נקודה יותר מהעונה שעברה!
מה אני אגיד? אאחל לו בהצלחה.
עם כל הרצון עדיין לא רואה צוות זר מגיע, מה גם שחשוב להגיד שגם צוות זר זה לא ערובה להצלחה.

שלח תגובה