אם אנחנו תלויים אך ורק בדשא, אפשר להתחיל לשחק כבר ביולי.dor69 כתב: אחד מעמודי הפייסבוק פרסם תגובה של היברה הכלכלית שאומר שהמועד הוא יולי-אוגוסט ולא ישתנה
יהיו לכך השפעות עתידיות על איכותו, אבל בטווח הקצר אפשר יהיה לשחק
אם אנחנו תלויים אך ורק בדשא, אפשר להתחיל לשחק כבר ביולי.dor69 כתב: אחד מעמודי הפייסבוק פרסם תגובה של היברה הכלכלית שאומר שהמועד הוא יולי-אוגוסט ולא ישתנה
מי אמר שאיצטדיון טרנר=איצטדיון סמי עופר מבחינת הזמן שיקח לדשא להתאקלם?zahipan כתב:וזה בהנחה שלא יהיו בעיות עם זריעת הדשא.
לא הייתי מודע לכך שהדשא צריך חצי שנה התאקלמות. הייתי בטוח שהוא צריך גג 4 חודשים.
לפי מה שידוע לנו רק קופות .yanivnew91 כתב:מה עוד מתוכנן להיות במתחם שנמצא צמוד לדרומי חוץ מקופות?
גם לי לא ברור, ומה עם למישהו צרכים אחרים ולא פיפי?maor20094 כתב:מישהו פירסם תמונה בפייסבוק של השירותים, שירותים שהם בלי תאים,
לא הבנתי תקטע ?
אם אני צריך להביא את אחיין שלי, הוא מתאפק ?
בעיה.maor20094 כתב:מישהו פירסם תמונה בפייסבוק של השירותים, שירותים שהם בלי תאים,
לא הבנתי תקטע ?
אני ראיתי תמונה של משתנות ..maor20094 כתב:מישהו פירסם תמונה בפייסבוק של השירותים, שירותים שהם בלי תאים,
לא הבנתי תקטע ?
חחח התעצלתי לכתוב, תודהסניור כתב:דוגמא קלאסית להיסטריה והסקת מסקנות באר שבעית
ברור שיהיו מלא משתנות ברצף ובלי תאים, כמו בכול אצטדיון בארץ ובעולם. וברור גם שיהיו תאי שירותים סגורים. אם יש אסלות ואין הפרדה זה כי עוד לא התקינו מחיצות... להזכירכם זה לא בית שבונים מסביב לאסלה חדר מבלוקים. בדרך כלל בשירותים ציבוריים זה התקן עץ, גבס, דיקט או משהו בסגנון שמפריד בין התאים.
תמיד שמח לעזורTotti כתב: חחח התעצלתי לכתוב, תודה