יוסי בניון
יוסי בניון
כל כך עצוב לי עליו. עשה את שגיאת חייו שחזר לפה.
אני בטוח שבכל קבוצת צ'מפיונשיפ הוא היה נותן עונה יותר טובה ויותר מכובדת.
אתמול זה היה השיא, עצוב היה לראות אותו ככה.
Re: יוסי בניון
הסתכלתי עליו ולא האמנתי.yedidel כתב:כל כך עצוב לי עליו. עשה את שגיאת חייו שחזר לפה.
הבחור השקיף על המשחק כאילו הוא צופה. שחקן מכבי מטר ממנו ובניון לא מנסה אפילו להושיט רגל. אוויר. הוא פשוט היה לא רלוונטי
השגיאה שלו לדעתי היא שהוא לא פרש - 4 שנים של פציעות. מה אפשר לצפות ?
שלא יובן לא נכון - זכותו לשחק כמה שהוא רוצה ובכל מקרה הוא לא יהיה מקרה ברקוביץ שעשה כל כך הרבה רעש כשחזר.
.
ללא ספק שחקן עם הקריירה המפוארת ביותר באירופה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
דוקא עושה לי טוב לראות אותו ככה.
- The red one
ידידאל אם בליגה הזו הוא פח אשפה מה גורם לך לחשוב שבצ'מניושיפ הוא היה נותן עונה מכובדת ?
+4294delta7 כתב:דוקא עושה לי טוב לראות אותו ככה.
אגיד משהו שהוא מאוד לא קונצנזוס, בטח לאור רשימת הקבוצות המפוארת בהן שיחק.
הפעם האחרונה שאכן היה שחקן כדורגל גדול(עבור הכדורגל הישראלי) היתה במשחק הבית מול שוויץ אי שם בקמפיין של אברם.עשה עונה יפה בליברפול
ומאז הגיח פה ושם, נתן חצאי משחקים טובים, רבעי עונה מענינים ובזה זה מסתכם.
קוראים לזה אוברייטד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אי אפשר לקרוא ליוסי בניון אוברייטד עם כל האנטיגוניזם של הקהל שלנו נגדו.Totti כתב: +4294
הפעם האחרונה שאכן היה שחקן כדורגל גדול(עבור הכדורגל הישראלי) היתה במשחק הבית מול שוויץ אי שם בקמפיין של אברם.עשה עונה יפה בליברפול
קוראים לזה אוברייטד
הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים , ברקוביץ שני
מחזיק מדעתך ברוב הזמן, אבל זה קשקוש בלבוש.גיא חניה כתב: אי אפשר לקרוא ליוסי בניון אוברייטד עם כל האנטיגוניזם של הקהל שלנו נגדו.
הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים , ברקוביץ שני
בן טיפוחייה של התקשורת הישראלית שהאדירה והעצימה אותו הרבה יותר ממה ומי שהוא.
עונה וחצי טובה בליברפול ומשם עוד 5 עונות של שוטטות בין אימפריות שגרמו לרזומה ו לחשבון הבנק שלו להתעשר, אבל כדורגל לא היה שם. ותאמין לי, עקבתי אחריו מקרוב.
הוא אלוף עולם בהבלחות, את זה אי אפשר לקחת ממנו, אבל יציבות חשובה יותר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת בווסטהאם ובראסינג סאנטנדר הוא היה הרבה יותר טוב ובתקופה הזאת הוא היה גם מצוין בנבחרת...Totti כתב: מחזיק מדעתך ברוב הזמן, אבל זה קשקוש בלבוש.
עונה וחצי טובה בליברפול ומשם עוד 5 עונות של שוטטות בין אימפריות שגרמו לרזומה ו לחשבון הבנק שלו להתעשר, אבל כדורגל לא היה שם. ותאמין לי, עקבתי אחריו מקרוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים, הרזומה שלו הרבה יותר עשיר ממה שהיה שם באמתTotti כתב: מחזיק מדעתך ברוב הזמן, אבל זה קשקוש בלבוש.
"מצוין בנבחרת", לגבי הנבחרת זה בכלל היה מביך. " פצוע" לפני כל משחק חשוב. אמרתי כבר, הופעה ענקית מול שוויץ ועוד כמה הבלחות. לא סחב אותנו על הגב.דר אדום בנשמה כתב: למען האמת בווסטהאם ובראסינג סאנטנדר הוא היה הרבה יותר טוב ובתקופה הזאת הוא היה גם מצוין בנבחרת...
ראסינג- סביר. בלט בקבוצה חלשה. פיני זהבי סידר לו אנגליה.
בוואסהאם אכן היה טוב
למרות שלדעתי זה שטויות מה שכתבת- נגיד אותה צודק, איזה שחקן ישראלי עשה יותר מזה?Totti כתב: מחזיק מדעתך ברוב הזמן, אבל זה קשקוש בלבוש.
ועוד משהו- שיאן ההופעות וסגן מלך השערים של הנבחרת בכל הזמנים. אבל לא, לא תרם לנבחרת
ברקוביץ.bs war כתב:
למרות שלדעתי זה שטויות מה שכתבת- נגיד אותה צודק, איזה שחקן ישראלי עשה יותר מזה?
ועוד משהו- שיאן ההופעות וסגן מלך השערים של הנבחרת בכל הזמנים. אבל לא, לא תרם לנבחרת
חיכיתי לזה, אתה אומר שבניון בלט בקבוצות בינוניות, מעניין לאיזו קטגוריה נכנסות סאות'המפטון וסיטי של אותה תקופה.Totti כתב: ברקוביץ.
טוטי - ברקוביץ יכול לצחצח לו את הנעליים עם כזה רזומה רק בליברפול.Totti כתב: ברקוביץ.
ב-25 בספטמבר 2007 הבקיע את שער הבכורה שלו במדי ליברפול, במסגרת גביע ה-FA. ב-29 בספטמבר כבש שער בכורה במדי ליברפול בליגה[4].
ב-6 בנובמבר 2007 הבקיע בניון את שעריו הראשונים בליגת האלופות כאשר כבש שלושער, שהראשון שבהם הוא השער ה-500 של ליברפול באירופה, והוסיף 2 בישולים בניצחון 8-0 על בשיקטאש הטורקית. זה היה גם הניצחון הגבוה ביותר של קבוצה כלשהי במסגרת ליגת האלופות. בסוף המשחק נבחר בניון לשחקן המצטיין של המשחק, ובאופ"א קבעו כי הוא השחקן המצטיין של המחזור במפעל[5][6]. ב-22 באפריל 2008 רשם בניון הופעה בחצי גמר ליגת האלופות נגד צ'לסי, שמאמנה אז היה אברהם גרנט. ב-30 באפריל 2008 פתח בגומלין חצי הגמר, ואף בישל שער לפרננדו טורס.
עם עזיבתו של פיטר קראוץ' בקיץ שקדם לעונת 2008/2009, שב בניון ללבוש את חולצה מספר 15, איתה שיחק בקבוצות קודמות.
שנת 2009 הייתה שנת הפריצה של בניון בליברפול ובעקבותיה נבחר לספורטאי השנה של מעריב. ב-25 בפברואר כבש את שער הניצחון במשחק שמינית גמר ליגת האלופות מול ריאל מדריד בסנטיאגו ברנבאו. הייתה זו הפעם השנייה בלבד בה קבוצה אנגלית מנצחת את ריאל באצטדיונה. בהמשך העונה כבש בניון שערים חשובים נוספים ונבחר למצטיין בכמה משחקים. את עונת 2008/2009 סיים בניון עם 8 שערים בליגה (ו-9 שערים בכל המסגרות) ו-6 בישולים. בעקבות ביצועיו במהלך שנת 2009, הוארך חוזהו של בניון בליברפול לשנתיים נוספות (עד 2013). ב-12 בספטמבר 2009 כבש בניון שלושער במשחק ליגה, ובכך הפך לשחקן היחידי שכבש שלושער גם בליגה, גם בגביע האנגלי וגם בליגת האלופות[7]
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כשיקום שחקן ישראלי שיבקיע גול בשמינית גמר ליגת האלופות מול ריאל בברנבאו, תדבר איתי.Totti כתב: +4294
קוראים לזה אוברייטד
לא יכול להיות שאתה קורא לו אוברייטד, שחקן שלבדו סחב נבחרת שלמה על הגב כמה וכמה קמפיינים.
תתאר לך אם הוא לא נופל על דור של חוטבי עצים.
צ'לסי, ליברפול,ארסנל, ווסהאם, סנטאנדר...לזה קוראים אוברייטד?????
לא מסכים איתך אחי.