האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:באר שבעים באופן כללי, ובדגש על אוהדי הפועל באר שבע, תמיד מעדיפים את מה שלא קיים.
אני שמח בחלקי וכבר לא יכול לחכות להיכנס בפעם הראשונה לאצטדיון הזה!!
1+

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

zahipan כתב:ניפגש ב-2025 כאשר תתחילו להרגיש קלסטרופובים.

ודבר אחד שאני לא מבין זה מדוע ראייה לעתיד היא דבר רע שגורמת לכם לתקוף ולדחות אותה מכל וכל?
מדוע אתם מרגישים שאתם צריכים לגונן על מקבלי ההחלטות שבחרו להקים אצטדיון קטן שלא מתוכנן להרחבה מאשר אצטדיון קטן שכן מתוכנן לכך?
אני בטוח שלכל אחד ואחד מכם צובט בלב שמקבלי ההחלטות בחרו להקים את האצטדיון בראייה כל כך צרת אופקים. מותר להשמיע ביקורת, זה לא דבר רע, בייחוד שרוב הכספים הם כספים ציבוריים שלנו.

העיר ב״ש הנה העיר הצומחת ביותר בישראל, ומן הראוי שיבנו מתקנים ריאלים לעיר. כשיגיע היום שהמתקנים הללו אינם יהיו רלוונטים עוד לעיר כולנו נתפוס את הראש ונגיד ״איך כשבנו את המתקנים הללו לא חשבו על העתיד?״, ולא, לתכנן ולבנות מתקן מודולרי עם ראייה לעתיד לא עולה יותר כסף, הכל תלוי בגישה של מקבלי ההחלטות כשמניחים להם את התוכניות על השולחן, לכן אין פה ויכוח, מקבלי ההחלטות טעו פה בגדול, ובעתיד שיהיה צורך בהרחבת מתקני הספורט שלנו או שלא ירחיבו אותם כלל וכולנו נדפוק את הראש בקיר או שירחיבו, אך ההרחבה תעלה הרבה מאוד כסף שיכל לשמש פרויקטים אחרים.
באר שבעיים הם האחרונים שמפחדים להשמיע ביקורת.

יש הסכמה בקרב רוב הקהל שכרגע, שאתה מביא 6500 איש למשחק עונה נגד ק"ש, אין צורך ביותר מ16K. מה יהיה בעתיד? אלוהים יודע. העיר תמצח, יבואו לכאן אנשים, ואולי הקבוצה תדרדר וגם למשחקים גדולים לא יגיעו 7K? להזכירך זה דבר שקרה עד לא מזמן. יותר מכך - ברוב השנים אחרונה המצב היה כזה מאשר הוא עכשיו.

אולי בעתיד נאכל ת'כובע, אולי לא. הסיכויים נכון לעכשיו נוטים ל"לא". אי אפשר לבכות על זה עכשיו, זה לא ישנה מאומה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

גם בעוד 10 שנים שהעיר תגדל ב40% אוכולוסין, האצטדיון יהיה בסדר גמור. הגודל הוא בדיוק מה שאנחנו נצטרך, שהוא טיפה גדול מוסרמיל, שאותו לרוב מילינו 3-4 פעמים בעונה הרגילה כל שנה. כאשר יהיה לך אצטדיון עם נוחות,מקומות צפיה מעולים לכל מקום באצטדיון,הד מטורף,וממש צמוד למגרש,ואורות חזקים זה נותן מרץ למקומיים ופחד למתארחים. אצטדיון כזה שימכור 8000-10000 מנויים ונותן לך משחק יחסית מלא כל פעם גם נגד משחקים פחות מעניינים כמו היום(1000 כרטיסים נמכרו בערך אם תוריד את המנויים) אז תקבל תוצאה מתאימה. השקעה של עוד 500 מיליון שקל מכספי ציבור לאצטדיון שגם ככה יבנה בשביל גודל של 10K מקומות שבמילא יתמלאו רק 3 פעמים בעונה- מעדיף שרוביק ישקיע את זה בעיר כמו שעשה עד כה.

חלאס כמה כפויי טובה אפשר להיות? אפילו הצבע של הכיסאות בורדו... נתראה באוגוסט יא צבועים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

zahipan כתב:ניפגש ב-2025 כאשר תתחילו להרגיש קלסטרופובים.

ודבר אחד שאני לא מבין זה מדוע ראייה לעתיד היא דבר רע שגורמת לכם לתקוף ולדחות אותה מכל וכל?
מדוע אתם מרגישים שאתם צריכים לגונן על מקבלי ההחלטות שבחרו להקים אצטדיון קטן שלא מתוכנן להרחבה מאשר אצטדיון קטן שכן מתוכנן לכך?
אני בטוח שלכל אחד ואחד מכם צובט בלב שמקבלי ההחלטות בחרו להקים את האצטדיון בראייה כל כך צרת אופקים. מותר להשמיע ביקורת, זה לא דבר רע, בייחוד שרוב הכספים הם כספים ציבוריים שלנו.

העיר ב״ש הנה העיר הצומחת ביותר בישראל, ומן הראוי שיבנו מתקנים ריאלים לעיר. כשיגיע היום שהמתקנים הללו אינם יהיו רלוונטים עוד לעיר כולנו נתפוס את הראש ונגיד ״איך כשבנו את המתקנים הללו לא חשבו על העתיד?״, ולא, לתכנן ולבנות מתקן מודולרי עם ראייה לעתיד לא עולה יותר כסף, הכל תלוי בגישה של מקבלי ההחלטות כשמניחים להם את התוכניות על השולחן, לכן אין פה ויכוח, מקבלי ההחלטות טעו פה בגדול, ובעתיד שיהיה צורך בהרחבת מתקני הספורט שלנו או שלא ירחיבו אותם כלל וכולנו נדפוק את הראש בקיר או שירחיבו, אך ההרחבה תעלה הרבה מאוד כסף שיכל לשמש פרויקטים אחרים.

אף אחד לא נגד ביקורת, פשוט אנשים כאן קצת יותר מפוקחים אחריי העונה.
אני טוען כבר שנים שגרעין האוהדים של ב"ש הוא באיזור ה6000 ומשחקים גדולים מגיעים ל8000-8500 והעונה והחצי האחרונות זה הראיה לכך.

אתה אומר במידה וניהיה חזק בצמרת אז יהיה סולד אאוט וקטן לנו, אז אותו דבר אפשר לשאול הפוך במיה ולא נהיה כמה קהל יגיע?

תן לי כל משחק 14000 אוהדים אדומים ב"ש שממלאים את האצטדיון, אם תעמוד בזה במשך ה20 שנה הבאות אז תגיד לי שהאצטדיון קטן.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כמה פעמים עברנו את ה-8k מהרגע שאלונה פה?
אם אני זוכר נכון אז יד אחת תספיק כדי למנות. פעם או פעמיים מול מכבי חיפה, רמה״ש ושני המחזורים מול פ״ת ובית״ר בעונת ההישארות עם גיא לוי.
נניח שלטווח הארוך יתווספו 2k לממוצע, זה עדיין יספיק.

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

יהיה תאורת לדים כמו באיצטדיון בנתניה?
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

באר שבעלא תפתח את העונה באיצטדיון החדש. ספורט 5

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

אם כך, הריסת וסרמיל תידחה בחודש או שנארח 2 משחקי ליגה בפ"ת.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

וזה בהנחה שלא יהיו בעיות עם זריעת הדשא.
לא הייתי מודע לכך שהדשא צריך חצי שנה התאקלמות. הייתי בטוח שהוא צריך גג 4 חודשים.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

איכס דיי חלאססס לא מסוגל לראות את וסרמיל, לא רוצה לראות את וסרמיל, לא רוצה להגיע לוסרמיל.

מבחינתי לשחק משחק חוץ ולא לארח פה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מסכים. שישחקו במושבה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

זריהן תמיד דרמטי אל תתרגשו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ran כתב:זריהן תמיד דרמטי אל תתרגשו
בגלל שאתה יודע יותר מכולנו את מצב הפרויקט - מה האמת לגבי זריעת הדשא ומה ההערכה הריאלית ?
זה מגיע עד הבריאות שלי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:
בגלל שאתה יודע יותר מכולנו את מצב הפרויקט - מה האמת לגבי זריעת הדשא ומה ההערכה הריאלית ?
זה מגיע עד הבריאות שלי
אחד מעמודי הפייסבוק פרסם תגובה של היברה הכלכלית שאומר שהמועד הוא יולי-אוגוסט ולא ישתנה

שלח תגובה