כן כי ביבי לא יכל לבנות קואליציה מחדש? הוא היה צריך לפרק ולהרכיב נכון?ForeverRed כתב: נראה אותך ממשיך לעבוד עם עובד שניסה בצורה גלויה להפיל אותך.
החרדים לא רצו להיכנס לקואליציה, בדיוק בגלל תוצאות הבחירות הנוכחיות.
הם צפו שלפיד יאבד מנדטים וזה אכן קרה.
אבל העיקר להאשים את ביבי.
די, זה כבר נהיה פתטי.
סגרו את הדיון.
פוליטיקה :: בחירות 2015
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
למען האמת זה לא היה בעיתונות ביבי בעצמו פנה לעם ואמר שהוא מפטר את לפיד ואת לבני, אם הוא היה כל כך רוצה לא ללכת לבחירות הוא היה הולך לחרדים ומצרף אותם במקום יאיר לפיד אבל החרדים אמרו לו או זה או בחירות וביבי הלך לבחירות, הוא לא יכל לתת למישהו אמין להעביר תקציב נורמלי סוף כל סוף מבלי שיהיה לו יד בתקציב כדיי שהשם שלו יהיה כתוב על התקציב, הוא פשוט לא יכול...שמעון א כתב: עיתונים של ספורט 1
גם לכחלון הוא יעשה אותו דבר העיקר שהוא יזכה בכל הקרטידים...
לא ראיתי אף אחד מהמאוכזבים, כלומר מתנגדי ביבי, מתהולל כחוגר. אני כן רואה פה ובמקומות אחרים את תומכי נתניהו מתהוללים כחוגרים וכמפתחים גם יחד.ForeverRed כתב: תודה רבה לך! ניסחת בצורה מדויקת הרבה דברים שרציתי להגיד, כולל התרגיל במתמטיקה.
לכל המאוכזבים כאן בפורום, יש לי דבר אחד להגיד לכם: "אל יתהלל חוגר כמפתח".
על אפם וחמתם של כל קצרי הראייה והמלכלכים למיניהם, השלטון נשאר בימין. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא.
את הלכלוך של הליכוד בקמפיין נגד כחלון הבוגד (שעכשיו באורח פלא מתאים להיות חלק מהקואליציה), נגד בנט שיביא לממשלת שמאל, נגד הערבים שהם 20% מהציבור, נגד לפיד ונגד מי לא, אתה מתקשה לראות. לא סתם אמרו רבותינו השנאה מקלקלת את השורה.
במערכת הבחירות השמיצו משמאל והשמיצו מימין במקום לדון בעניינים מהותיים כמו תפיסות עולם כלכליות, יושר ציבורי, אופק מדיני, בטחון ורווחה. לביבי זה התאים. הרבה שמן למדורה, הרבה איומים על השמדת העם והשלטון בכיס לעוד ארבע שנים.
לגבי קצרי ראיה רק ימים יגידו. נחכה לווטו הראשון במועצת הבטחון של האו"ם. מה שבטוח שמי שלא פתר שום דבר בשש השנים האחרונות כראש ממשלה מסתכל כנראה לטווח מאוד מאוד רחוק. אולי למילניום הבא.
למה אתה מתחמק מהעיקר?ForeverRed כתב: נראה אותך ממשיך לעבוד עם עובד שניסה בצורה גלויה להפיל אותך.
החרדים לא רצו להיכנס לקואליציה, בדיוק בגלל תוצאות הבחירות הנוכחיות.
הם צפו שלפיד יאבד מנדטים וזה אכן קרה.
אבל העיקר להאשים את ביבי.
די, זה כבר נהיה פתטי.
סגרו את הדיון.
ראש הממשלה שלך רוצה להעלות את מספר השרים מ 18 ל 25
נראה לך שזה בשביל להטיב עם העם?
- ForeverRed
אין טעם לעסוק בספקולציות.ns75 כתב:
למה אתה מתחמק מהעיקר?
ראש הממשלה שלך רוצה להעלות את מספר השרים מ 18 ל 25
נראה לך שזה בשביל להטיב עם העם?
שזה יקרה, נדבר.
אין בעיהForeverRed כתב: אין טעם לעסוק בספקולציות.
שזה יקרה, נדבר.
אני אמתין לך פה בסבלנות.
זה בטוח.ns75 כתב:
אין בעיה
אני אמתין לך פה בסבלנות.
עכשיו נשמע את הבכי והתסכול של השמאל על כל גלידת פיסטוק שראש הממשלה יקנה.
אתה יכול גם להצטרף ל"חרם" שמריצים תושבי המרכז מהשמאל כנגד תושבי הפריפריה כי העיזו להצביע לליכוד ולא למפלגה שלהם.
אם יגדיל את מספר השרים זה בגלל השיטה האידיוטית בישראל. מפלגה עם 7 מנדטים יכולה לגרום לסבב בחירות נוסף אם לא יכנעו לסחיטות שלה.
הגיע הזמן שישנו את שיטת הממשל. אבל זה בלתי אפשרי כי חוץ מהעבודה והליכוד אף מפלגה לא תתמוך בזה.
את זה אפשר לעקוף באמצעות משאל עםCrazyRed7 כתב: זה בטוח.
אתה יכול גם להצטרף ל"חרם" שמריצים תושבי המרכז מהשמאל כנגד תושבי הפריפריה כי העיזו להצביע לליכוד ולא למפלגה שלהם.
אם יגדיל את מספר השרים זה בגלל השיטה האידיוטית בישראל. מפלגה עם 7 מנדטים יכולה לגרום לסבב בחירות נוסף אם לא יכנעו לסחיטות שלה.
הגיע הזמן שישנו את שיטת הממשל. אבל זה בלתי אפשרי כי חוץ מהעבודה והליכוד אף מפלגה לא תתמוך בזה.
- דר אדום בנשמה
לדעתי יש עתיד וליברמן גם יתמכו בשינוי השיטה ביחד זה שווה יותר מ60 חבריי כנסת אם ביבי הבטיח לשנות את השיטה כדיי שהוא יקיים אי אפשר כבר עם ממשלות שכל ממשלה מורכבת מאלף סיעות שכל אחת רוצה משהו אחר...CrazyRed7 כתב: זה בטוח.
נראה מה יהיה אני בכל אופן סקפטי שביבי יקיים הבטחות...
אני לא יודע מי שכח את הפריפריה. אני לא פספסתי את ההשקעות בדרום בשנים האחרונות.taltal כתב:אומרים שהממשלה החדשה עכשיו תתחבר יותר לפריפריה.
שכחתם את הפריפריה 6 שנים אתם לא תזכרו אותם עכשיו .
לאותם עובדי כיל ששובתים , את ההזדהות ממני אתם כבר לא תקבלו כי אתם חוזרים בסוף לאותו חיבוק שצוחק עליכם.
תושבי ישראל שהצביעו לממשלה הזאת הם כמו אישה מוכה
,שיהיה לכם רע בעוד חודש חודשיים ,שנה שנתיים תזכרו בדיוק למי הצבעתם!
א. לא יודע איך החלטת שאני שמאל, אני בסה"כ אזרח שלא אוהב שבשילטון יושב לואי ה-14 ואישתו חומדת התפנוקים, בניתוק מוחלט מהעם שהחליט לשים אותם שם.CrazyRed7 כתב: זה בטוח.
ב. אני מבין שלא משנה כמה גרוע הוא יהיה, אתה תימצא איזה תירוץ הזוי למה זה בסדר ולא היתה ברירה אחרת, הכול כדי לתת למצפון שלך שקט על זה ששמת פתק שכתוב עליו "מחל"(למרות שבלילה, בשקט בשקט מתתחת לשמיכה, בינך לבין עצמך, אתה יודע שיצאת נעל),
ג. אל תדאג, אני אכן יהיה פה בשביל להזכיר לך את זה. בין אם מדובר בגלידת פיסטוק, או שידרוג תא הנוסעים בעלות של מיליון ש"ח ללילה עבור טיסה חד פעמית ללונדון או 40 אגורות פיקדון לבקבוק פלסטיק.
- דר אדום בנשמה
אל תשכח את התוכניות לבניית הארמון והמטוס הראש ממשלתי במיליארדי שקלים...ns75 כתב:
א. לא יודע איך החלטת שאני שמאל, אני בסה"כ אזרח שלא אוהב שבשילטון יושב לואי ה-14 ואישתו חומדת התפנוקים, בניתוק מוחלט מהעם שהחליט לשים אותם שם.
ב. אני מבין שלא משנה כמה גרוע הוא יהיה, אתה תימצא איזה תירוץ הזוי למה זה בסדר ולא היתה ברירה אחרת, הכול כדי לתת למצפון שלך שקט על זה ששמת פתק שכתוב עליו "מחל"(למרות שבלילה, בשקט בשקט מתתחת לשמיכה, בינך לבין עצמך, אתה יודע שיצאת נעל),
ג. אל תדאג, אני אכן יהיה פה בשביל להזכיר לך את זה. בין אם מדובר בגלידת פיסטוק, או שידרוג תא הנוסעים בעלות של מיליון ש"ח ללילה עבור טיסה חד פעמית ללונדון או 40 אגורות פיקדון לבקבוק פלסטיק.
כי שרה כל כך מסכנה בבית החורבות של מעון רוה"מ....
- דר אדום בנשמה
מה אתה אומר? הנגב והגליל עם מלא עבודות? חוץ מהפרויקט של עיר הבהד"ים ש6 שנים מדברים עליו מה ביבי עשה??yedidel כתב:
אני לא יודע מי שכח את הפריפריה. אני לא פספסתי את ההשקעות בדרום בשנים האחרונות.
כבישים, תחבורה ציבורית, אזורי תעשיה חדשים, פרוייקט עיר הסייבר, הכרזה על העיר העתיקה באר שבע כפרויקט לאומי.דר אדום בנשמה כתב:מה אתה אומר? הנגב והגליל עם מלא עבודות? חוץ מהפרויקט של עיר הבהד"ים ש6 שנים מדברים עליו מה ביבי עשה??
תמיד אפשר למצוא על מה להתלונן, אבל יחסית לעבר אלו שנים שהממשלה השקיעה הרבה יותר מהרגיל.
טרה נתיבות
רכבת שדרות
סודה סטרים רהט
כביש 6 מבית קמה לב"ש
כביש ערד צומת שוקת
רכבת שדרות
סודה סטרים רהט
כביש 6 מבית קמה לב"ש
כביש ערד צומת שוקת