גדי כתב:
השמאל שיחק בחיי אדם ?
זו האשמה חמורה מאוד כלפי אנשים פטריוטים.
להזכירך בנימין נתניהו הכיר בהסכמי אוסלו והמשיך בישומם. גם הוא שיחק בחיי אדם ?
"הכיר והמשיך"..בחייאת, כאילו שהייתה לו ברירה..
כתבת גם דבר לא מדויק לגבי ההתנתקות. נתניהו אומנם הצביע בעד ההתנתקות, אך זה היה כחלק מהמשמעת הקואליציונית(הוא כיבד את ראש הממשלה שלו, בניגוד לאחרים). הוא היה נגד כמה דברים כמו הנסיגה מציר פילדלפי.
הוא הודיע לשרון שיתפטר מהממשלה במידה ולא יהיה משאל עם בנושא והוא באמת התפטר.
ForeverRed כתב:
גדי, מכבד אותך מאוד. אבל באמת שעייפתי מהדיונים הבלתי נגמרים האלה.
הרי אף אחד מאיתנו לא עומד לשנות את דעתו.
אתה מוזן לקרוא שוב את הדברים שכתב יוסי, הם מייצגים במידה רבה את דעתי.
אתייחס רק לשני המשפטים האחרונים שלך ואומר שאם עמידה נחושה ואיתנה, או במילים אחרות חוסר התכופפות בפני תכתיביו המסוכנים של אובמה נחשבים בעינך לחוסר הצטיינות, אז אני מאחל לביבי להמשיך להיכשל בתחום הנ"ל שוב ושוב.
מקובל עלי לחלוטין. לא נשכנע אחד את השני וזה לגיטימי בעיניי. בשביל זה יש בחירות. מכבד את התוצאות.
כואב לי רק שאנשים חושבים שה"טובים" "ניצחו" את ה"רעים".
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אבל לגרום לפירוק הממשלה ולבזבז מיליארדים על מערכת בחירות מיתרת שלא שינתה שום דבר בממשלה... זה בסדר. כי זה לפיד. ההוא שמייצג את הנאורים.
תשקר לעצמך אבל אל תשקר לי, מי שהפיל את הממשלה זה אך ורק ביבי! הוא יכל לבנות ממשלה חדשה ולא ללכת לבחירות אחריי שהוא פיטר את יאיר לפיד ואת ציפי לבני והיה לו ממשלה בדיוק כמו הממשלה שאמורה להיות לו עכשיו, אז תעשה לי טובה ותפסיק כבר אם משחקי השקר הזה, חוץ מזה שביבי הפיל את הממשלה לא על מע"מ אפס אלא על תקציבים לישיבות שיש עתיד קיצצו והוא רצה להוסיף, על תקציבים להנתחלויות שיש עתיד קיצצו ועוד...
אז שוב פעם בוחרי ביבי מאשימים כל אחד חוץ מביבי...
מעניין את מי תאשימו פעם הבאה, את כחלון?
אומרים שהממשלה החדשה עכשיו תתחבר יותר לפריפריה.
שכחתם את הפריפריה 6 שנים אתם לא תזכרו אותם עכשיו .
לאותם עובדי כיל ששובתים , את ההזדהות ממני אתם כבר לא תקבלו כי אתם חוזרים בסוף לאותו חיבוק שצוחק עליכם.
תושבי ישראל שהצביעו לממשלה הזאת הם כמו אישה מוכה
,שיהיה לכם רע בעוד חודש חודשיים ,שנה שנתיים תזכרו בדיוק למי הצבעתם!
ns75 כתב:
אז אני מבין שלפיד פיטר את עצמו ואת ציפי לבני והודיע על בחירות, בניגוד למה שפורסם עד כה
איזה עיתונים מחלקים לך שם לפתח הבית?
נראה אותך ממשיך לעבוד עם עובד שניסה בצורה גלויה להפיל אותך.
החרדים לא רצו להיכנס לקואליציה, בדיוק בגלל תוצאות הבחירות הנוכחיות.
הם צפו שלפיד יאבד מנדטים וזה אכן קרה.