ממשלה מושלמת (לא) זהו חברים שיהיה לנו בהצלחה עם מדינה דתית פשיסטית שעוד 20 שנה תהיה דו לאומית...ns75 כתב:
מקווה שאתה סוף סוף מבסוט
שלטון החושך עולה: ליכוד + בנט + חרדים + ליברמן
רק חסר שאלי ז׳ינו מחליף את אלונה והחגיגה בעיצומה
פוליטיקה :: בחירות 2015
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כשהפחד גובר על ההיגיון...
על מה אתה מדבר?גוש הימין נשאר פחות או יותר אותו דבר מבחירות 2013. אפילו ירד טיפה.RedHell כתב:כשהפחד גובר על ההיגיון...
התנועה היחידה הייתה בתוך הגוש(במיוחד מהבית היהודי לליכוד).
טוב נו..בשביל השמאל ההיגיון תמיד היה בצד שלו. מי שמצביע ימין הוא לא הגיוני, חשוך, גזען וכו'.
- דר אדום בנשמה
אז נתניהו יצא שקרן גדול ממש הרבה ערבים הצביעו אוטובוסים שלמים מה? בסוף הנוכל נבחר עפ 30 מנדטים והנה לכם הנוכל הראשי עובד עליכם שוב!
כל הכבוד עם ישראל....
כל הכבוד עם ישראל....
לערבים יש פאקינג 14 מדנטים על מה אתה מדבר לעזאזאל , לא נמאס לך לדבר שטויות?דר אדום בנשמה כתב:אז נתניהו יצא שקרן גדול ממש הרבה ערבים הצביעו אוטובוסים שלמים מה? בסוף הנוכל נבחר עפ 30 מנדטים והנה לכם הנוכל הראשי עובד עליכם שוב!
כל הכבוד עם ישראל....
אני כבר לא מגיב לאיש ההזוי הזה..התייאשתי..גיא חניה כתב: לערבים יש פאקינג 14 מדנטים על מה אתה מדבר לעזאזאל , לא נמאס לך לדבר שטויות?
- דר אדום בנשמה
נו ו14 מנדטים = נהירה?גיא חניה כתב: לערבים יש פאקינג 14 מדנטים על מה אתה מדבר לעזאזאל , לא נמאס לך לדבר שטויות?
56% הצבעה במגזר בוודאות...
- דר אדום בנשמה
אני מעדיף להיות הזוי מאשר ימין פשיסט שבוחר לנוכל ושקרן...CrazyRed7 כתב: אני כבר לא מגיב לאיש ההזוי הזה..התייאשתי..
- The red one
וואו!! תגובה ראשונה ואחרונה שלי כאן אבל פאק איזה נוקאאוט לתקשורת!
הציבור אכל יותר מדי צוק איתנים כאן מכדי לבחור בשמאלאדום בלב בנשמהההה כתב:וואו!! תגובה ראשונה ואחרונה שלי כאן אבל פאק איזה נוקאאוט לתקשורת!
לא חושב שיש כאן קשר לשמאל או ימין.
ה"שמאל" לא באמת העמיד מועמד ראוי לראשות הממשלה.
אולי אם דמות אחרת הייתה בראשות המחנה הציוני, קצת יותר ראויה, אז אולי היינו רואים מהפך.
הפילוג בעם, השנאה, הכעס, העקיצות - בזה אשמה אך ורק התקשורת.
ביום שהתקשורת תיהיה אובייקטיבית, הכעס, השנאה, הפילוג - יעלמו!
ה"שמאל" לא באמת העמיד מועמד ראוי לראשות הממשלה.
אולי אם דמות אחרת הייתה בראשות המחנה הציוני, קצת יותר ראויה, אז אולי היינו רואים מהפך.
הפילוג בעם, השנאה, הכעס, העקיצות - בזה אשמה אך ורק התקשורת.
ביום שהתקשורת תיהיה אובייקטיבית, הכעס, השנאה, הפילוג - יעלמו!
מכובדיי,כאחד שנמנע כאן מלדבר על פוליטיקה,אני חייב להגיד כאחד שהצביע מחל.
ניצחנו אותם.
את כלי התקשורת השמאלנים,האשכנזים הגרבוזים שמסתבר שהם הגזענים החשוכים ביותר.
כן,הייתה לי התלבטות לא קלה,גם אני לא הייתי מרוצה מההתנהלות של נתניהו.
אבל ברגע שזה נהיה אישי וזה נהיה נטו אישי,בזמן שהמועמד השני בכלל לא אומר מה הוא מציע,חוץ מלתת לכל מיני כלי תקשורת ללכלך ולהכפיש,לא נותרה לי שום אופציה אחרת אלה להציל את המחנה שלי מאותם שחצנים,בורגנים שחושבים שיודעים הכי טוב ורק מפסידים ב15 שנים האחרונות.
אגב,כמוני חשבו עוד 8 מנדטים לפחות.
נקווה שהפיק לקחים ויהיה טוב יותר.
ניצחנו אותם.
את כלי התקשורת השמאלנים,האשכנזים הגרבוזים שמסתבר שהם הגזענים החשוכים ביותר.
כן,הייתה לי התלבטות לא קלה,גם אני לא הייתי מרוצה מההתנהלות של נתניהו.
אבל ברגע שזה נהיה אישי וזה נהיה נטו אישי,בזמן שהמועמד השני בכלל לא אומר מה הוא מציע,חוץ מלתת לכל מיני כלי תקשורת ללכלך ולהכפיש,לא נותרה לי שום אופציה אחרת אלה להציל את המחנה שלי מאותם שחצנים,בורגנים שחושבים שיודעים הכי טוב ורק מפסידים ב15 שנים האחרונות.
אגב,כמוני חשבו עוד 8 מנדטים לפחות.
נקווה שהפיק לקחים ויהיה טוב יותר.
עזבו שטויות, מה שעצוב זה שלשתי המפלגות שמתיימרות להיות מפלגות השלטון לא היה שום דבר להגיד חוץ מ"זה אנחנו או הוא/הם".
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסיכול הממוקד של ש''ס לאלי ישי כנראה צלח. כמות הקולות הפסולים שלו מטורפת! פעילי שס הפיצו בהרבה קלפיות אסטרטגיות פתקים פסולים שלו ודאגו גם לנקב את פתקיו כדי לפסול אותם. נקווה לנס עם קולות החיילים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תשמע השיח איתך הוא ברמת הפייסבוק, ברמת הכל מי שלא מאמין בביבי הוא "שמאלן", "בוגד", "עוכר ישראל" וכן הלאה..CrazyRed7 כתב: על מה אתה מדבר?גוש הימין נשאר פחות או יותר אותו דבר מבחירות 2013. אפילו ירד טיפה.
התנועה היחידה הייתה בתוך הגוש(במיוחד מהבית היהודי לליכוד).
טוב נו..בשביל השמאל ההיגיון תמיד היה בצד שלו. מי שמצביע ימין הוא לא הגיוני, חשוך, גזען וכו'.
כ"כ רדוד, כ"כ ילדותי.
אין אנחנו או הם, כולנו עם אחד, כולנו רוצים את טובתה של מדינת ישראל אך חלקנו רואים דברים בצורה אחרת וזוהי בדיוק הפוליטיקה.
התנועה בתוך הגוש נבעה מהבליץ שביבי התחיל בימים האחרונים שבו במידה ולא הוא יהיה ראש הממשלה המדינה פושטת רגל וחנין זועבי תיהיה שרת ביטחון כשהאמת לא הייתה קרובה לזה, זה בדיוק היה קמפיין ההפחדות.
מכאן נותר לאחל לביבי המון בהצלחה, יש לו את כל הכלים לעשות דברים טובים למדינה הזו עכשיו חובת ההוכחה עליו.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 18 מרץ 2015, 10:12, נערך פעם 1 בסך הכל.