אבל קשה איתך, מקפל ומרכיב כל שני וחמישי, תתגייס למחנה הפסימיים ואני מבטיח שנוכל להגיע להסכמותTotti כתב: בוא נתחתן אחי, עם האישה זה הולך לי קשה יותר

אבל קשה איתך, מקפל ומרכיב כל שני וחמישי, תתגייס למחנה הפסימיים ואני מבטיח שנוכל להגיע להסכמותTotti כתב: בוא נתחתן אחי, עם האישה זה הולך לי קשה יותר
אתה לא עם דר בכלל?Totti כתב: בוא נתחתן אחי, עם האישה זה הולך לי קשה יותר
הוא בוגד בי ראית מה זה? חחחחחחForeverRed כתב: אתה לא עם דר בכלל?
חשדתי בו מאז הנושא על בתיה עוזיאלForeverRed כתב: אתה לא עם דר בכלל?
אופיר - בישול אדיר לבוזגלו מחצית ראשונה. שום חור מחצית ראשונה. לדעתי היה טוב מאודdardasmiley כתב:בן ביטון פשוט ענק.
ברדה כבר לא נסיך, הוא מלך!
אוגו היה מעולה.
מליקסון ממשחק למשחק מראה מגמת שיפור וקו שדרוג חיובי.
אלישע בחילופים טובים מאוד.
ולדעתי גם דוידזאדה, היה טוב מאוד היופ, הגן, תקף ומה אתם יודעים גם נתן הגבהה מצוינת לרחבה שברדה לא הצליח לנגוח. בבקשה שחררו מהאנטי הקבוע כלפיו. כמו שנתפסו בזמנו לאביה עכשיו נתפסים לאופיר. כשמגיעה ביקורת מגיעה. היום לא הגיעה לו ביקורת.
וכן לא כל מגן הוא בן ביטון שמצליח להעביר חמישה כדורים מעולים לרחבה במשחק. הוא עדיין יותר טוב מרוב המגנים השמאליים בליגה ובטח ובטח שלא החוליה החלשה שלנו העונה.
ברדה בינוני ???אריק כתב:ברדה גם במשחק בינוני נתן מספרים וזה חשוב.
בן ביטון נתן משחק נהדר
מליקסון במגמת שיפור אך עדיין לא מספיק תכליתי
הוגו כבר חודש השחקן הבולט, יצא בגלל 4 צהובים בצדק
גדי, עם כל הכבוד, זה היה משחק בינוני של ברדה גם לפי דעתי. נכון שחלוץ נמדד בשערים, אין ספק, אבל אם נהיה אובייקטיבים זה לא היה משחק גדול שלו. את שני השערים הבקיע מסנטימטר.גדי כתב:
ברדה בינוני ???
אני כבר לא מבין אותך. רגיל שאתה מאשים אותי בחוסר אובייקטיביות וזו זכותך אבל אתה מביא תגובות מהבית.
בעצם הלוואי ואתה צודק. מחכה כבר לראות מה יקרה כשהוא יהיה מצוין ? 6 שערים וארבע בישולים ?
משחק מצויין של ברדה , לא יודע על מה אתם מדברים.אדום בלב בנשמהההה כתב: גדי, עם כל הכבוד, זה היה משחק בינוני של ברדה גם לפי דעתי. נכון שחלוץ נמדד בשערים, אין ספק, אבל אם נהיה אובייקטיבים זה לא היה משחק גדול שלו. את שני השערים הבקיע מסנטימטר.
כן, הזכרתי את מלול המסירה נהדרת ורכה לגורדנה שהיא עדות לאינטיליגנצית משחק גבוה ביותר.zivmay כתב:מישהו פה הוסיף את מלול? 2 דקות על המגרש וישר מחפש את העומק.
אפשר להשתמש בו בהמון משחקים גם כקשר אמצע. אני מקווה ששנה הבאה ישתמשו בתדירות גבוהה יותר (אולי עם מאמן אחר).
מלול לא מספיק פיזי בשביל להחליף את הובאן לדעתי גורדנה מתאים יותר מול מכבי במיוחד שהוא גדל בהפועל והוא יודע מה זה לרצות לנצח את מכבי.Totti כתב: כן, הזכרתי את מלול המסירה נהדרת ורכה לגורדנה שהיא עדות לאינטיליגנצית משחק גבוה ביותר.
יכול להחליף את הובאן נגד מכבי
"לא מספיק פיזי", כרגיל זורק סיסמאות בשקל עשרים.דר אדום בנשמה כתב:מלול לא מספיק פיזי בשביל להחליף את הובאן לדעתי גורדנה מתאים יותר מול מכבי במיוחד שהוא גדל בהפועל והוא יודע מה זה לרצות לנצח את מכבי.
דור מלול אם כבר צריך לפתוח בקישור באגף אולי במקום בוזגלו אם האחרון ימשיך להראות לא טוב.
ממש לא סנטימטר אבל זה כבר מייאש להסביר שמיקום של חלוץ 9 זה 90% מהעניין.אדום בלב בנשמהההה כתב: גדי, עם כל הכבוד, זה היה משחק בינוני של ברדה גם לפי דעתי. נכון שחלוץ נמדד בשערים, אין ספק, אבל אם נהיה אובייקטיבים זה לא היה משחק גדול שלו. את שני השערים הבקיע מסנטימטר.
צודק שוב גדי, אבל שוב - בינינו, רק בינינו - שני השערים האלה יכלו להכבש בידי כל אחד אחר שמוצב בעמדת 9, כי שם חלוץ 9 אמור להיות, ולא משנה אם קוראים לו אליניב ברדה, שלומי אברטיימן, ברננדו ואשקנסולס או דובב גבאי.גדי כתב:
ממש לא סנטימטר אבל זה כבר מייאש להסביר שמיקום של חלוץ 9 זה 90% מהעניין.
אני תוהה למה אתה מצפה מחלוץ 9.אדום בלב בנשמהההה כתב: צודק שוב גדי, אבל שוב - בינינו, רק בינינו - שני השערים האלה יכלו להכבש בידי כל אחד אחר שמוצב בעמדת 9, כי שם חלוץ 9 אמור להיות, ולא משנה אם קוראים לו אליניב ברדה, שלומי אברטיימן, ברננדו ואשקנסולס או דובב גבאי.
בשאני שחק ברדה (למרות שזה היה מהטובים שלו) לא הרשים אותי יותר מדיי מהעמדה הזו.