פוליטיקה :: בחירות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: פוליטיקה :: בחירות 2015

שליחה על ידי סניור »

אני לא מסכים אתך, לא כלכך לוקח חלק בויכוח וגם לא מעוניין להצטרף, מיציתי את זה.
אבל רק רציתי לציין שהשימוש בשמות גנאי -"המחנה הביזיוני... הליצנים" וכדומה, לא הופך אותך לצודק, רק הופך את ההודעות מעניינות למשהו שמרפרפים עליו בלי באמת להתייחס.
סתם לתשומת לבך. לי אישית זה מפריע לקרוא דיון מעניין.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב:יהדות התורה וש"ס בקואליציה אחת עם מר"צ, יש עתיד והמחנה הביזיוני?חחחח
1. זה לא יקרה.
2. אם בטעות זה יקרה, זה לא יחזיק מעמד אפילו חודש.

הקואליציה היחידה שהליצנים יכולים להרכיב זה עם תמיכה של הערבים. כרגע הם משחקים אותה קשים להשגה אבל לבסוף הם יסכימו להיכנס לממשלה עם התנאים שלהם.
ושלא יהיה ספק, בוז'י יסכים לתנאים שהם יעמידו.

המחנה הציוני-יש עתיד-כולנו-מר"צ והרשימה המשותפת. מי שמעוניין בקואליציה כזאת, שיצביע לאחת מהמפלגות האלה.
מי שמעוניין בקואליציה של הליכוד-הבית היהודי-ש"ס-יהדות התורה-ישראל ביתנו-יחד וכולנו שיצביע למחנה הימין.
עוד הוכחה לכך שאתם הימנים חבורה של הזוים.
אתה מודע לזה שאריה דרעי רוצה לשבת עם בוז'י והבעיה שלו זה לפיד?
אתה מודע לזה שש"ס ויהדות התורה כבר ישבו עם מרצ בממשלה של רבין?
אבל שזה לא יפריע לך לחשוב שכחלון יילך עם הערבים ואני בכלל מצביע למחנה הציוני למקרה שתהית, אבל אני מאמין שכחלון בנאדם ישר בניגוד לביביהו נהתניהו
ואגב עם הדיבור שלך על המחנה הציוני איך אני צריך להתייחס לליכוד? ביביכוד?
כי הליכוד הפך ממפלגה של העמך למפלגה של הביבך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סניור כתב:אני לא מסכים אתך, לא כלכך לוקח חלק בויכוח וגם לא מעוניין להצטרף, מיציתי את זה.
אבל רק רציתי לציין שהשימוש בשמות גנאי -"המחנה הביזיוני... הליצנים" וכדומה, לא הופך אותך לצודק, רק הופך את ההודעות מעניינות למשהו שמרפרפים עליו בלי באמת להתייחס.
סתם לתשומת לבך. לי אישית זה מפריע לקרוא דיון מעניין.
קשה לי לקרוא למפלגה שמלאה באנטי ציונים "המחנה הציוני".

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: עוד הוכחה לכך שאתם הימנים חבורה של הזוים.
אתה מודע לזה שאריה דרעי רוצה לשבת עם בוז'י והבעיה שלו זה לפיד?
אתה מודע לזה שש"ס ויהדות התורה כבר ישבו עם מרצ בממשלה של רבין?
אבל שזה לא יפריע לך לחשוב שכחלון יילך עם הערבים ואני בכלל מצביע למחנה הציוני למקרה שתהית, אבל אני מאמין שכחלון בנאדם ישר בניגוד לביביהו נהתניהו
ואגב עם הדיבור שלך על המחנה הציוני איך אני צריך להתייחס לליכוד? ביביכוד?
כי הליכוד הפך ממפלגה של העמך למפלגה של הביבך...
דרעי רוצה לשבת עם בוז'י?מאיפה אתה יודע?שאלת אותו?
אל תשווה את ממשלת רבין לממשלה שהרצוג עשוי להקים. זה אפילו לא קרוב. בכלל, לכתוב רבין ובוז'י הרצוג באותו משפט זה עלבון גדול לרבין ז"ל.
כחלון ישב עם מי שיקים ממשלה ויתן לו את משרד האוצר. זה הדבר היחיד שמעניין את כחלון. זה לא מפריע לו לקרוא לעצמו ממשיך דרכו של מנחם בגין.
אתה עוד אחד משטופי המוח שמצביע למפלגה מסוימת בלי לדעת מי המועמדים שלה, מה המצע שלה, מי העומד בראשה ומה הוא עשה/לא עשה בחיים. לכן, לא כל כך אכפת לי למי אתה מצביע, אתה ודומיך מקרה אבוד.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 16 מרץ 2015, 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

זכותך המלאה!
אגב, דר, אותה ההערה בדיוק. כשמשתמשים בכינויי גנאי זה הופך לדיון פייסבוקי חסר פואנטה.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מה שבטוח שבעוד שנתיים יהיה כאן עוד בחירות ושוב ישפכו המון כסף שיכל לעזור למשפחות מצוקה.
אם הייתי חבר כנסת הדבר הראשון שהייתי עושה זה לפעול נגד המפלגות הקטנות האלה שגורמות לסחטנות פוליטית .
על מנת שראש ממשלה יחזיק כאן קדנציה צריך כמות מנדטים כמו שהיה פעם בזמנו לקדימה עם שרון

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

taltal כתב:יהדות התורה
מרצ
לפיד
כחלון
מחנצ
ואולי שס
ואתה באמת רואה את כל המפלגות הנ״ל יושבות יחד שלא לדבר על מקוששות 61 מנדטים???
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אורי אדום בנשמה כתב:
ואתה באמת רואה את כל המפלגות הנ״ל יושבות יחד שלא לדבר על מקוששות 61 מנדטים???
כרגע על פי הסקרים יש לכל המפלגות הללו 64 מנדטים....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

taltal כתב:מה שבטוח שבעוד שנתיים יהיה כאן עוד בחירות ושוב ישפכו המון כסף שיכל לעזור למשפחות מצוקה.
אם הייתי חבר כנסת הדבר הראשון שהייתי עושה זה לפעול נגד המפלגות הקטנות האלה שגורמות לסחטנות פוליטית .
על מנת שראש ממשלה יחזיק כאן קדנציה צריך כמות מנדטים כמו שהיה פעם בזמנו לקדימה עם שרון
צריך לשנות את השיטה ככה שיהיו רק 4 מפלגות, החרדים, הערבים, שמאל וימין, אפשר לקרוא לזה מצידי הרשימה המשותפת, ש"ס שומרי יהדות התורה, המחנה הציוני והמחנה הלאומי.
ולבחור ראש ממשלה לבד ולבחור כנסת לבד ומהכנסת אם יהיה רוב לימין אז הימין יקים ממשלה, אם יהיה רוב לשמאל אז הוא יקים ממשלה וכו', וראש הממשלה יצטרך רק לדאוג להקים את הממשלה שהעם רוצה.
ככה נניח ביבי ככל הנראה היה נבחר אבל היה מקים ממשלה הרבה יותר נורמלית לדעתי האישית ממה שאולי יקרה אחריי הבחירות הקרובות אם הוא יקים את הממשלה הבאה...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: כרגע על פי הסקרים יש לכל המפלגות הללו 64 מנדטים....
מה אני אגיד לך אחי 64 מנדטים עם מפלגות כאלו זו אכן קואליציה איתנה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: מה אני אגיד לך אחי 64 מנדטים עם מפלגות כאלו זו אכן קואליציה איתנה
כן והקואליציה של ביבי עם 64 מנדטים מאוד איתנה...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: וכן והקואליציה של ביבי עם 64 מנדטים מאוד איתנה...
1.לא אומר שהממשלה שלו חזקה אבל היא בהחלט תהיה יותר יציבה מ-ממשלה שמורכבת ממפלגות שמתנגחות אחת בשנייה באג׳נדה שלהן (כמו לפיד והחרדים למשל).
2.אני גם לא חושב שהשמאל המתון יקבל בהבנה את העובדה שהמפלגה שהוא בחר בה תכניס את הערבים לממשלה (וזה משהו כמעט הכרחי לאור התוצאות הצפויות)
3.ביבי לעומת בוז׳י יכול לכנס את עצמו, את לפיד, את בנט, את כחלון ועוד איזה מפלגה קטנה וכבר יש לו קואליציה מרכז-ימנית ולא קיבוץ גלויות

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: 1.לא אומר שהממשלה שלו חזקה אבל היא בהחלט תהיה יותר יציבה מ-ממשלה שמורכבת ממפלגות שמתנגחות אחת בשנייה באג׳נדה שלהן (כמו לפיד והחרדים למשל).
2.אני גם לא חושב שהשמאל המתון יקבל בהבנה את העובדה שהמפלגה שהוא בחר בה תכניס את הערבים לממשלה (וזה משהו כמעט הכרחי לאור התוצאות הצפויות)
3.ביבי לעומת בוז׳י יכול לכנס את עצמו, את לפיד, את בנט, את כחלון ועוד איזה מפלגה קטנה וכבר יש לו קואליציה מרכז-ימנית ולא קיבוץ גלויות
ביבי לא צריך את לפיד. והוא גם לא ישב איתו אחרי כל מה שעבר ביניהם בחודשים האחרונים.
לפיד נחוש להעביר את מע"מ 0 והתקציב שלו. ביבי התנגד ובגלל זה הלכו לבחירות(בין היתר). אף אחד מהם לא יתקפל.
החרדים לעומת זאת מעוניינים לבטל את חוק הגיוס או לפחות לבטל את הסנקציות הפליליות. לפיד יתנגד לזה.
אני מניח שאם נתניהו הוא זה שירכיב את הממשלה, אנחנו נראה את הליכוד, הבית היהודי, כולנו, החרדים, ליברמן ויחד. לדעתי זאת קואליציה שיכולה להחזיק 4 שנים.

יש לי תחושה שיהיו לא מעט שינויים במנדטים מחר. הרבה אנשים משנים את דעתם/בוחרים רק מאחורי הפרגוד בנוסף למספר מנדטים צפים.
תחושה שלי שיחד/ישראל ביתנו, אחת מהן, עשויה לא לעבור את אחוז החסימה וזה אסון למחנה הימין.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר אדום בנשמה כתב: כרגע על פי הסקרים יש לכל המפלגות הללו 64 מנדטים....

מהאונס של המציאות שעשית כעת, ניתן להקיש לגבי כל התגובות שלך באשכול הזה.

וכמובן שלגבי הסיכוי שכל המפלגות הללו ישבו יחדיו, לא התייחסת. לא היית מוכן לשים 10 ש״ח בשביל להרוויח 1000 על הימור שממשלה כזו תקום
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: ביבי לא צריך את לפיד. והוא גם לא ישב איתו אחרי כל מה שעבר ביניהם בחודשים האחרונים.
לפיד נחוש להעביר את מע"מ 0 והתקציב שלו. ביבי התנגד ובגלל זה הלכו לבחירות(בין היתר). אף אחד מהם לא יתקפל.
החרדים לעומת זאת מעוניינים לבטל את חוק הגיוס או לפחות לבטל את הסנקציות הפליליות. לפיד יתנגד לזה.
אני מניח שאם נתניהו הוא זה שירכיב את הממשלה, אנחנו נראה את הליכוד, הבית היהודי, כולנו, החרדים, ליברמן ויחד. לדעתי זאת קואליציה שיכולה להחזיק 4 שנים.

יש לי תחושה שיהיו לא מעט שינויים במנדטים מחר. הרבה אנשים משנים את דעתם/בוחרים רק מאחורי הפרגוד בנוסף למספר מנדטים צפים.
תחושה שלי שיחד/ישראל ביתנו, אחת מהן, עשויה לא לעבור את אחוז החסימה וזה אסון למחנה הימין.
לפיד רוצה לחזור לממשלה, אם ביבי ירכיב אותה הפערים הם ברי גישור (קשה אבל עדיין אפשרי). אני מאמין שלמרות שלימין יש את הסיכוי הגדול יותר לפיד הוא גורם משמעותי מאוד וביבי בטח לא ירצה לוותר עליו מראש.
לגבי הפתעות, תמיד יכולות להיות. כל הדיבורים, הניחושים וההערכות נעשים על סמך גודל המפלגות ערב הבחירות והסקרים

שלח תגובה