ראשון, 20:15- סכנין מגיעה העירה
Re: ראשון, 20:15- סכנין מגיעה העירה
המשחק הכי חשוב העונה ואני לא מגזים.
צומת דרכים לפנינו וזאת לאור התוצאות של היום.
ניצחון והכל פתוח,הפסד או תיקו חלילה וצריך להסתכל גם למטה.
משחק מאוד חשוב
משחק מאוד חשוב
ברור, משחק העונה שלנו הוא מחר. יקבע אם פנינו לקרבות אליפות או למאבקי מיקום. אני אישית מאוד מקווה שהשחקנים מבינים את חשיבות המשחק ויעלו כמו שהם עולים למשחקים הגדולים באמתאדום זקן כתב:המשחק הכי חשוב העונה ואני לא מגזים.
משחק מאוד חשוב
אין לנו מחליפים כמעט בחלק האחורי.אדום זקן כתב: אסור בשום פנים ואופן שצהוב יהווה איזשהו שיקול להרכב.
ההרכב החזק ביותר צריך לעלולת.
עם מכבי נסתדר,יש לנו מחליפים טובים.
כרגע במצב הנוכחי צריך לחשוב ממשחק למשחק.
טאהה כבר הוכיח שהוא יכול להחליף את פאיוביץ בצורה טובה. אם הוא לא פותח מחר, יכול להיות מצב שאנחנו מגיעים למשחק מול מכבי (בהנחה כמובן שלא נפסיד מחר) בלי סוארס ופאיוביץ. ואז עם מי טאהה ישחק?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השחרור של אראל פשוט היה טמטום מוחלט ואולי נגלה על בשרנו מול מכבי עד כמה...
כמה שהוא היה גרוע לפחות היה לנו קשר אחורי ובלם לעת מצוא...
ומה יקרה עם אוגו הובאן סוארז ופאיוביץ יורחקו בגלל צהובים? עם מי נעלה?
כמה שהוא היה גרוע לפחות היה לנו קשר אחורי ובלם לעת מצוא...
ומה יקרה עם אוגו הובאן סוארז ופאיוביץ יורחקו בגלל צהובים? עם מי נעלה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חח כולם יורחקו? בוא לא נגזים.
יש את גורדנה, מלול וחביביאן (למקרי סופר חירום). בהגנה - טאהא והובאן
יש את גורדנה, מלול וחביביאן (למקרי סופר חירום). בהגנה - טאהא והובאן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חבר'ה אם נפסיד היום אנחנו בבעיה ונהיה 6 נקודות מבית"ר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טיפה אופטימיות - סכנין העונה לא הצליחו לחבר 2 ניצחונות רצופים (טפו טפו טפו).
בעניין קצת יותר מקצועי- מאוד מפחיד אותי המאצ'אפ מוחמד גדיר-פאיוביץ, המהירות של גדיר והחלק הקדמי של סכנין יכול לעשות(ועשתה כבר) להגנה הלא טובה שלנו הרבה בעיות.
במשחק הקודם בנס זה נגמר רק 2-0,אני מקווה ששחקני המפתח שלנו יתעוררו ויתחילו להציג יכולת טובה, כי שום תוצאה מלבד ניצחון תהיה בושה וחרפה.
בעניין קצת יותר מקצועי- מאוד מפחיד אותי המאצ'אפ מוחמד גדיר-פאיוביץ, המהירות של גדיר והחלק הקדמי של סכנין יכול לעשות(ועשתה כבר) להגנה הלא טובה שלנו הרבה בעיות.
במשחק הקודם בנס זה נגמר רק 2-0,אני מקווה ששחקני המפתח שלנו יתעוררו ויתחילו להציג יכולת טובה, כי שום תוצאה מלבד ניצחון תהיה בושה וחרפה.
הרכב המשוער: רן קדוש. עלי עותמאן. איציק כהן. עיאד חבשי. איגור יובאנוביץ', דייגו קאצ'ובה, עטאא ג'אבר, חאמד גנאים, איסמעיל ריאן, פיראס מוגרבי ומוחמד גדיר.
שאלת השאלות היא האם הפעם נגיע מוכנים להתקפת המטוסים של סכנין או ששוב נראה גמדים עם נייטרוס בתחת משאירים את סוארז ופאיו מאחור?
הימור שלי, נראה לפחות פעם או שתיים
שאלת השאלות היא האם הפעם נגיע מוכנים להתקפת המטוסים של סכנין או ששוב נראה גמדים עם נייטרוס בתחת משאירים את סוארז ופאיו מאחור?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אולי הפעם אלישע יבין, אחרי השיעור שקיבל מנתניה וקאיודה באופן אישי, את מה שאמרנו גם לפני המשחק מול נתניה:Totti כתב:הרכב המשוער: רן קדוש. עלי עותמאן. איציק כהן. עיאד חבשי. איגור יובאנוביץ', דייגו קאצ'ובה, עטאא ג'אבר, חאמד גנאים, איסמעיל ריאן, פיראס מוגרבי ומוחמד גדיר.
קו הגנה נמוך! קו הגנה גבוה נותן "שטחי תימרון ומיאוץ" לסילונים של סכנין.
צודק לגמרי ובדגש על ההתחלה. גם נתניה וגם חיפה לא הבקיעו נגדנו בהזדמנות הראשונה. זה היה באוויר מהדקה הראשונה.delta7 כתב:
אולי הפעם אלישע יבין, אחרי השיעור שקיבל מנתניה וקאיודה באופן אישי, את מה שאמרנו גם לפני המשחק מול נתניה:
מה שקרה בשני המשחקים האלה זה פשוט הפקרות בדקות הראשונות.
.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קו הגנה נמוך הוא אחד מהיסודות בשיטה של אלישע. השערים האלה הם תוצאה של היעדר לחץ על מובילי הכדור של היריבה וכאן צריך לשים את הדגש.delta7 כתב:
אולי הפעם אלישע יבין, אחרי השיעור שקיבל מנתניה וקאיודה באופן אישי, את מה שאמרנו גם לפני המשחק מול נתניה:
עם הובאן, אגב בדוק שזה יקרהyedidel כתב: אין לנו מחליפים כמעט בחלק האחורי.
טאהה כבר הוכיח שהוא יכול להחליף את פאיוביץ בצורה טובה. אם הוא לא פותח מחר, יכול להיות מצב שאנחנו מגיעים למשחק מול מכבי (בהנחה כמובן שלא נפסיד מחר) בלי סוארס ופאיוביץ. ואז עם מי טאהה ישחק?
ולא לשמור צהובים, תמיד מאבדים כדור ומקוים שלא יקרה משהו נורא. ותמיד מקבלים גול.dor69 כתב: קו הגנה נמוך הוא אחד מהיסודות בשיטה של אלישע. השערים האלה הם תוצאה של היעדר לחץ על מובילי הכדור של היריבה וכאן צריך לשים את הדגש.
שעה לעשרה לפני, נוכחות דלילה ביציעים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- yanivnew91
אבל לפי כמות האנשים שאם תשאל אותם יגידו "שמור", צפויה להגיע רבבת אוהדיםTotti כתב:שעה לעשרה לפני, נוכחות דלילה ביציעים