ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
בלי ספק, אלירן עטר הוא החתמת העונה בליגה שלנו. היינו צריכים לירוק דם כדי להביא אותו. גורם אפילו לטוואטחה להיראות שחקן כדורגל. גול ענק של מכבי חיפה.
ולא, זו לא התלהבות יתר. מדובר בשחקן שהוא שובר שיוויון, שחקן ליגה ענק. ככול שהוא חוזר לכושר הוא מזכיר יותר ויותר את עטר של אוסקר.
ולא, זו לא התלהבות יתר. מדובר בשחקן שהוא שובר שיוויון, שחקן ליגה ענק. ככול שהוא חוזר לכושר הוא מזכיר יותר ויותר את עטר של אוסקר.
מסכים לגמרי בדיוק מה שאמרתי עכשיו במחצית של הדרבי החיפאי.סניור כתב:בלי ספק, אלירן עטר הוא החתמת העונה בליגה שלנו. היינו צריכים לירוק דם כדי להביא אותו. גורם אפילו לטוואטחה להיראות שחקן כדורגל. גול ענק של מכבי חיפה.
עטר חתיכת שחקן ושובר שיוויון לא יודע איך ויתרנו עליו.
איתו יכולנו להיות היום במקום ה-1 מי יודע.....עונה כזו מפוספסת!
איזה שחקן כל נגיעה שלו תענוג.
יש לו טכניקה עם הכדור שמזכירה לי את מליקסון של פעם.... מקווה שמליקסון בפלייאוף יחזור לעצמו ויזכיר לכולנו מי הוא באמת.
אמן ואמן!
עטר מדהים.
- The red one
02 עכו וואי וואי
2 לעכו
המשמעות: עוד שבועיים אנחנו בבלומפילד שם חלום האליפות יתרסק או ינסוק לגבהים חדשים.
שיהיה לנו בהצלחה. חסר להם שלא מנצחים מחר.
המשמעות: עוד שבועיים אנחנו בבלומפילד שם חלום האליפות יתרסק או ינסוק לגבהים חדשים.
ההבדל היחיד בינן קש לבין הקבוצה שלנו של שנה שעברה זה שאצלנו הפציעה של סוארס הגיע במשחק גביע.אדום בלב בנשמהההה כתב:02 עכו וואי וואי
אני יוצא כאן דר אבל להגיד את האמת אני מתחיל לחשוש על המקום השני/שלישי שלנו.
אגב, חייבים גול של פ"ת.
אם הם מנצחים, שבוע הבא חיפה בבלומפילד.
אם לא, חיפה באים לפה.
אם הם מנצחים, שבוע הבא חיפה בבלומפילד.
אם לא, חיפה באים לפה.
- The red one
איך הגעת למשמעות הזו ? אנחנו נצטרך לנצח/תיקו את סכנין מחר בשביל זה.yossi כתב:2 לעכו
אם מפסידים מחר אין לפליאוף הזה יותר מדי משמעות ולאף אחד לא באמת ישנה סדר המשחקים.אדום בלב בנשמהההה כתב: איך הגעת למשמעות הזו ? אנחנו נצטרך לנצח/תיקו את סכנין מחר בשביל זה.
יוצא מנקודת הנחה שננצח ועדיין נהיה בתמונה.
- The red one
אם תפסיד מחר עדיין תהיה בפער נקודה ממקום שני, ומתחתיך 6 נקודות .. ככה שהפלייאוף הזה ישנה בכל מצב.yossi כתב: אם מפסידים מחר אין לפליאוף הזה יותר מדי משמעות ולאף אחד לא באמת ישנה סדר המשחקים.
יוצא מנקודת הנחה שננצח ועדיין נהיה בתמונה.
מודה שחוץ ממאבק על האליפות שום דבר לא מעניין אותי.אדום בלב בנשמהההה כתב: אם תפסיד מחר עדיין תהיה בפער נקודה ממקום שני, ומתחתיך 6 נקודות .. ככה שהפלייאוף הזה ישנה בכל מצב.
מקום שני או רביעי\חמישי בסוף הפליאוף, לא באמת משנה לי.
זה מוזר לאללה לאוהד ב"ש אבל חוץ מהתקרבות למכבי שום דבר לא יביא לי אדרנלין ועניין במשחקים. הדכדוך יהיה גדול מדי ויגבר על הכל.
בהחלט.yossi כתב: מודה שחוץ ממאבק על האליפות שום דבר לא מעניין אותי.
זה מוזר לאללה לאוהד ב"ש אבל חוץ מהתקרבות למכבי שום דבר לא יביא לי אדרנלין ועניין במשחקים. הדכדוך יהיה גדול מדי ויגבר על הכל.
אני בהחלט מקווה לראות את קפיצת המדרגה המנטלית והמקצועית בפלייאוף הזה מאשר הפלייאוף בשנה שעברה.
הן מהצוות המקצועי שלנו וגם מהשחקנים.
יש הזדמנות וצריך לקחת אותו ב2 ידיים ו2 רגליים ולהפסיק לעשות במכנסיים.
- The red one
המטרה של העונה הזו הייתה אירופה. לא יהיה אכפת לך אם לא נשיג אירופה, באמת?yossi כתב: מודה שחוץ ממאבק על האליפות שום דבר לא מעניין אותי.