פוליטיקה :: בחירות 2015
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
בעניין הנושאים החברתיים־כלכליים, אני יכול לספר כי נתניהו חולל כאן, בשדרות, שינוי עצום. בעוד ממשלות השמאל לדורותיהן דיברו ודיברו ולא עשו דבר, היה זה בנימין נתניהו אשר הביא את הרכבת לשדרות - ובכך קירב אותנו למרכז וסלל את הדרך לחיזוקה ולביסוסה של העיר. נתניהו אחראי להעברת החלטת הממשלה לחיזוק החוסן האזרחי בשדרות ובעוטף עזה, שעיקרה העברת מאות מיליוני שקלים לתקצוב, לביצוע עבודות שיפוץ ולהקמת מגרשי ספורט, אולמות תרבות, פארקים, מעונות יום ממוגנים ומרכזי צעירים.
ראש עיריית שדרות.
ראש עיריית שדרות.
דבר לא השתנה. זה רק יותר רלוונטיהפועלעולה כתב:https://www.facebook.com/video.php?v=10152768046857076
"זה לא קצת 96? זה לא קצת סיסמה ישנה?"
גדול.
אני אישית מצביע כחלון , ומתפלל שביבי לא יבחר שוב די נמאס מכל האיום האיראני הזה שיוקר המחייה פה מטורף.
- ForeverRed
לא, כי ממשלה של בוז'י וציפי עם המפלגות הערביות זה יותר טוב.
לא רציני להגיד רק לא ביבי ולהתעלם מהאלטרנטיבות.
ביבי מנסה רק להפחיד אותנו !
6 שנים של הפחדה בנושא הגרעין של אירן.
שיפסיק להפחיד ויתקוף.
לא הגיוני שזוג צעיר בני 30 שמקבלים משכורת יפה לא יכולים לקנות דירה, לא הגיוני שסבתא וסבא שלי לא יכולים להזדקן בכבוד במדינה הזאת.
לא הגיוני שזוג צעיר צריך לחזור לגור עם ההורים כדי לחסוך.
שיפסיק להפחיד ויתקוף.
לא הגיוני שזוג צעיר בני 30 שמקבלים משכורת יפה לא יכולים לקנות דירה, לא הגיוני שסבתא וסבא שלי לא יכולים להזדקן בכבוד במדינה הזאת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אויש אתה באמת מאמין שהרשימה הערבית תצטרף לממשלה? זה או ממשלת ימין מרכז חרדים או ממשלת שמאל מרכז חרדים לא יהיה משהו אחר...ForeverRed כתב:לא, כי ממשלה של בוז'י וציפי עם המפלגות הערביות זה יותר טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סליחה? חחחחחחחחTotti כתב:אויייייש
תגובה של ילד בן 12.taltal כתב:ביבי מנסה רק להפחיד אותנו !
שיפסיק להפחיד ויתקוף.
אתה בכלל מבין מה ההשלכות של איראן גרעינית או תקיפה באיראן?
ה"הפחדות" של ביבי מאז 2009 הובילו לסנקציות קשות ופגיעה גדולה באיראן. עכשיו, ברגע שצריך לדחוק אותם לפינה עם עוד סנקציות קשות עוד יותר, נשיא ארה"ב הגאון מוכן לחתום איתם על הסכם גרוע.
אז אל תזלזל ב"הפחדות" של ביבי(שאגב, חזה במדויק את האביב הערבי והתחרחישים שלו בזמן שהדבע האמריקאי העלה את מורסי לשלטון מצרים).
לגבי יוקר הדיור - מסכים. צריך לטפל בזה. אני אישית הייתי מעדיף שביבי יטפל בזה ולא בוז'י הליצן.
לגבי יוקר המחיה - תרשה לי לגחח. רק לפני מספר ימים פורסם שהישראלים רכשו 2.85 מיליון(!!!!) סמארטפונים. ממש מסכנים.
ואני לא מדבר על שאר הדברים כמו מסעדות כל שני וחמישי וחו"ל פעמיים בשנה.
זוג בגיל 30 שמרוויח יפה ולא מצליח לרכוש דירה צריך לבדוק את עצמו.
יש הרבה מה לשפר ויש בעיות, אבל מצד שני אי אפשר לחיות בחוסר אחריות כלכלית ולהתבכיין.
אין עם מי לדבר. מאות אלפי אנשים מצביעים למועמד מסוים ולא יכולים להגיד אפילו משהו אחד(!) חיובי וטוב שעשה בחיים הפוליטים שלו.ForeverRed כתב:לא, כי ממשלה של בוז'י וציפי עם המפלגות הערביות זה יותר טוב.
אין ספק, שטיפת המוח שהתקשורת ביצעה בשנים האחרונות ובמיוחד בחודשים האחרונים עבדה.
ממשלת שמאל תביא עלינו אסון
קרייזי רד
שתקפו את הכור בעירק לא עשו מסע פחד פשוט תקפו .
אין ספק שאירן גרעינית זה בעיה חשובה ,אבל לא הגיוני שכל מערכת בחירות תתנהל במסע של פחד והדבר החשוב ביותר לא מטופל.
אני מבין שאתה עדין לא נשוי ואין לך ילדים . שתבין על מה מדובר ששכר דירה עולה 4500 שקל וגן לילדה עולה 3200 . בודקים את עצמנו כל הזמן אבל עדין לא מצליחים לחסוך ולא מתקרבים לבית .
הגיע הזמן לשינוי מדיניות
שתקפו את הכור בעירק לא עשו מסע פחד פשוט תקפו .
אין ספק שאירן גרעינית זה בעיה חשובה ,אבל לא הגיוני שכל מערכת בחירות תתנהל במסע של פחד והדבר החשוב ביותר לא מטופל.
אני מבין שאתה עדין לא נשוי ואין לך ילדים . שתבין על מה מדובר ששכר דירה עולה 4500 שקל וגן לילדה עולה 3200 . בודקים את עצמנו כל הזמן אבל עדין לא מצליחים לחסוך ולא מתקרבים לבית .
הגיע הזמן לשינוי מדיניות
אם כבר זילזלת בגיל של מישהו שחושב שונה ממך ירשה לי כבודו לשאול בן כמה אתה?CrazyRed7 כתב: תגובה של ילד בן 12.
אתה בכלל מבין מה ההשלכות של איראן גרעינית או תקיפה באיראן?
ה"הפחדות" של ביבי מאז 2009 הובילו לסנקציות קשות ופגיעה גדולה באיראן. עכשיו, ברגע שצריך לדחוק אותם לפינה עם עוד סנקציות קשות עוד יותר, נשיא ארה"ב הגאון מוכן לחתום איתם על הסכם גרוע.
אז אל תזלזל ב"הפחדות" של ביבי(שאגב, חזה במדויק את האביב הערבי והתחרחישים שלו בזמן שהדבע האמריקאי העלה את מורסי לשלטון מצרים).
לגבי יוקר הדיור - מסכים. צריך לטפל בזה. אני אישית הייתי מעדיף שביבי יטפל בזה ולא בוז'י הליצן.
לגבי יוקר המחיה - תרשה לי לגחח. רק לפני מספר ימים פורסם שהישראלים רכשו 2.85 מיליון(!!!!) סמארטפונים. ממש מסכנים.
ואני לא מדבר על שאר הדברים כמו מסעדות כל שני וחמישי וחו"ל פעמיים בשנה.
זוג בגיל 30 שמרוויח יפה ולא מצליח לרכוש דירה צריך לבדוק את עצמו.
יש הרבה מה לשפר ויש בעיות, אבל מצד שני אי אפשר לחיות בחוסר אחריות כלכלית ולהתבכיין.
יש לי שאלה אמיתית וכנה אלייך, אתה מאמין שבמידה וההסכם ימשיך לכיוון שהוא עכשיו ביבי יתקוף? במידה ויהיה מבוי סתום ביבי יתקוף? כי אם אתה בנאדם ריאלי אתה יודע שאנחנו לא נתקוף באיראן ובעצם נרצה או לא אנחנו תלויים באותו הסכם שהמעצמות סוגרות עם איראן.
אז רגע אם הבנו שאנחנו לא באמת משנים יותר מידי בכ הנוגע לאיראן הייתכן ואולי סוף סוף נתפנה לעסוק גם בדברים היומיומיים בארץ?
ד"א ניסית לקנות דירה בחייך? יצא לך לגור מחוץ לבית? להשכיר דירה? כי אם לא אז איך קבעת שזוג בני 30 שמרוויחים משכורת יפה מאוד מתנהלים בצורה כלכלית לא אחראית? אתה מנהל את כלכלת הבית שלהם? שלך?
אין שום דבר בממשלת שמאל שיקדם את נושא יוקר המחיה.