האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: אח שלי, אני לא מיושבי שער 6. אני כל משחק יושב בגוש ומחשיב עצמי מאלו שהכי חשוב להם לעודד אבל גם אני נקרע מהמחשבה שבשביל לעודד אני אצטרך לוותר על לראות את הקבוצה שלי. אתה יודע כמה גרונות אתה תפסיד ככה? אז 3200?
אני איתך באותו סרט בדיוק. תשמע לא באמת יונפו 80 דגלים . כן ? אבל אני גם מתלבט בקטע הזה ..

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:דור מי שבא ליציע הזה לוקח בחשבון שהוא יראה פחות את המשחק, יהנה מזווית פחות טובה באצטדיון וכן הלאה...
חשוב לנו שכל מי שמוכן לתת את הקול שלו 90 דק' יהיה איתנו אך חשוב לנו מצד שני שאנשים שבאים לשם ייקחו את זה בחשבון ששער 5 לא יחזור עוד, הגיע הזמן לטפח פה תרבות עידוד אחרת.

ד"א לגביי מי יגיע לעודד? אני לא דואג לרגע, מכיר המון אנשים שמתים להיות חלק מהגוש וזה נמנע מהם מפאת מקום, ילדים, מבוגרים וכן הלאה.
גם אני מכיר מלא שחלק מהגוש וסובלים גם מזה. אחי זו די חוצפה לזלזל באנשים כמונו, אנחנו נקרעים בין הרצון לעודד לרצון לראות משהו מהמשחק. לעודד ודגלים זה סקסי אבל מה זה שווה אם אפילו גול אי אפשר לראות כמו שצריך ואתה צריך להבין רק לפי תגובת הקהל?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הדבר היחיד שיכול להפריע זה הדגלים. ואין שום סיבה שהם יתנופפו במהלך המשחק עצמו. ואם כן אז זה סתם לעשות דווקא ולירות לעצמנו ברגל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:הדבר היחיד שיכול להפריע זה הדגלים. ואין שום סיבה שהם יתנופפו במהלך המשחק עצמו. ואם כן אז זה סתם לעשות דווקא ולירות לעצמנו ברגל
נכון, זו הטענה היחידה שלי. הזווית מאחורי השער מצויינת בכ״מ

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: גם אני מכיר מלא שחלק מהגוש וסובלים גם מזה. אחי זו די חוצפה לזלזל באנשים כמונו, אנחנו נקרעים בין הרצון לעודד לרצון לראות משהו מהמשחק. לעודד ודגלים זה סקסי אבל מה זה שווה אם אפילו גול אי אפשר לראות כמו שצריך ואתה צריך להבין רק לפי תגובת הקהל?
חלילה אחי למה זלזול? אמרתי לך רוצים כמה שיותר אנשים כמוך שמוכנים לעודד ולקרוע את הגרון.

בוא נהיה מציאותיים, מתוך יציע של 3200 אני בטוח שבצדדים יהיה פחות/לא יהיה בכלל דגלים אבל השאיפה בגדול זה פחות או יותר מה שהולך כרגע ביציעים של חיפה, כמה שיותר צבע, כמה שיותר רעש.
לא מבין איך זה לירות לעצמנו ברגל? איך זה לעשות דווקא? כרגע על שער 5 אני יכול להבין חלק מהטענות ולכן גם כבר משתדלים לא להתפזר עם הדגלים יותר מידי אך אם מראש מודיעים על יציע שהולך להיות כזה וגם נחשב בעל באיכות צפייה הכי פחות טובה למה לבוא אליו מלכתחילה אם זה לא מתאים לבנאדם?

ובאמת בקשה קטנה לי לחברים כאן, מי שחושב שקשה לו לעודד 90 דק', מי שלפעמים אין לו כוח, מי שבא לאזור רק כי זה מגניב וכיף לאווירה אז אנא מכם שבו ביציע שבו תראו בכיף את המשחק מזווית מעולה אל תגיעו ליציע הזה..
זה היציע הראשון שייגמר אליו המנויים, אנחנו רוצים דם חדש ורענן משער 5 הגופה הזה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אל תחזרו על זה שוב,
דגלים יהיו, והרבה, רוצים לראות משחק ? אין בעיה, תעברו ליציע אחר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

maor20094 כתב:אל תחזרו על זה שוב,
דגלים יהיו, והרבה, רוצים לראות משחק ? אין בעיה, תעברו ליציע אחר.
זאת הבעיה חבר, רוצים גם וגם. כמה אנשים תמצא שמוכנים לעודד 90 דקות ולא לראות כלום מהמשחק מלבד הארגון? בודדים אחי. אני והרבה מחבריי יושבים קבוע בגוש ומשאירים את הגרון כל משחק אבל חשוב לנו גם לראות את המשחק. אם בכזו קלות אתה שולח אנשים כמונו עם כמה תישאר בגוש? לא הרבה, אני אומר את זה נטו לטובת הקהל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

רוב הקהלים בעולם לא מעלים דגלים במהלך המשחק, למה להיות מיוחדים?

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

dor69 כתב: זאת הבעיה חבר, רוצים גם וגם. כמה אנשים תמצא שמוכנים לעודד 90 דקות ולא לראות כלום מהמשחק מלבד הארגון? בודדים אחי. אני והרבה מחבריי יושבים קבוע בגוש ומשאירים את הגרון כל משחק אבל חשוב לנו גם לראות את המשחק. אם בכזו קלות אתה שולח אנשים כמונו עם כמה תישאר בגוש? לא הרבה, אני אומר את זה נטו לטובת הקהל.
מאוד אוהב לעודד, אבל כשאני לא רואה כלום זה מוריד לי גם מהעידוד. עדיף דגלים בתחילת משחק, עד דקה חמישית בערך ואולי עד דקה אחרי שער, אם לא באמת שנאבד כח איכותי בדרומי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

clark kent כתב: מאוד אוהב לעודד, אבל כשאני לא רואה כלום זה מוריד לי גם מהעידוד. עדיף דגלים בתחילת משחק, עד דקה חמישית בערך ואולי עד דקה אחרי שער, אם לא באמת שנאבד כח איכותי בדרומי
כנ״ל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני איתך באותו סרט בדיוק. תשמע לא באמת יונפו 80 דגלים . כן ? אבל אני גם מתלבט בקטע הזה ..
ברור זו הגזמה אבל זה עדיין מציק

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

מסכים לחלוטין. בא קבוע, משאיר את הגרון, גם כשלא הולך, אבל 100% מהמשחק דגלים באוויר יגרום לי לחשוב פעמיים. אפשר דגלים למעלה, בצדדים, בזמנים מסוימים אבל לא כול הזמן.

לגבי דורטמונד:
"האצטדיון מסוגל לקלוט 80,708 צופים במשחקי הבונדסליגה (כולל יציעי עמידה) וכ-67,000 במשחקים בינלאומיים כאשר הוא מכיל מקומות ישיבה בלבד. " ( "זיגנאל אידונה פארק", ויקיפדיה). אני מניח שמדובר בכיסאות מתקפלים או משהו בסגנון שפותחים וסוגרים בהתאם למשחקים. לא מפרקים ומתקינים מחדש את הכיסאות.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

מה אני אגיד לכם חבר'ה, מצד אחד נשמח אם תהיו חלק מהיציע, מצד שני לא רואה סיכויי שלא יהיו דגלים במשחק.

לצערי אי אפשר שכולם יהיו מרוצים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:מה אני אגיד לכם חבר'ה, מצד אחד נשמח אם תהיו חלק מהיציע, מצד שני לא רואה סיכויי שלא יהיו דגלים במשחק.

לצערי אי אפשר שכולם יהיו מרוצים...
השאלה היא מה שווה לך, עוד כמה דגלים או עוד מאות גרונות? ובאמת שמישהו יסביר לי מה תורמים דגלים חוץ מעצבים ומכות ביציע?

Koren290

שליחה על ידי Koren290 »

הדגלים לא יהיו למעלה/בצדדים הם יהיו בגוש והרבה מי שזה לא מתאים לו שישב בצד או ביציע אחר , ברוב המקומות בעולם יש דגלים 90 דקות , שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
ULTRAS BEER SHEVA

שלח תגובה