הפינה האופטימית למחזור 25
Re: הפינה האופטימית למחזור 25
המומחיות של הובאן היא היציאה קדימה עם הכדור וההצטרפות מהעומק. פחות בניהול המשחק למרות שגם את זה הוא עשה לא רע.
אני מדבר על שחקן שנשאר בעומק, שתמיד פנוי למסירה באמצע, אחד שיפעיל את השחקנים שמולו. הובאן לדעתי יותר מופעל שמאשר מפעיל. חסר לי אחד שישחרר את הובאן לצאת קדימה בלי חשש שזה יפגע בנו באמצע.
אני מדבר על שחקן שנשאר בעומק, שתמיד פנוי למסירה באמצע, אחד שיפעיל את השחקנים שמולו. הובאן לדעתי יותר מופעל שמאשר מפעיל. חסר לי אחד שישחרר את הובאן לצאת קדימה בלי חשש שזה יפגע בנו באמצע.
בגלל זה מליקסון הוא האופצייה הטובה ביותר. ולגבי הובאן, הוא לא יוכל לצאת קדימה מבלי לפגוע באמצע כל עוד זה רק הוא ואוגוbs war כתב:המומחיות של הובאן היא היציאה קדימה עם הכדור וההצטרפות מהעומק. פחות בניהול המשחק למרות שגם את זה הוא עשה לא רע.
אם מליקסון יתעסק רק בניהול המשחק מאחורה נפסיד את הדריבל, התנועה והמהירות שלו מקדימה. יש שחקנים שניהול המשחק הוא כל תפקידם.dor69 כתב: בגלל זה מליקסון הוא האופצייה הטובה ביותר. ולגבי הובאן, הוא לא יוכל לצאת קדימה מבלי לפגוע באמצע כל עוד זה רק הוא ואוגו
מה שכן, לדעתי זה בהחלט מה שצריך לעשות עם מליקסון עוד כמה שנים, כשכבר יאבד את המהירות.
למה מאחורה אבל? מליקסון יכול לתפקד כפליימייקר גם כקשר התקפי אחי. ההתקפות צריכות להתקדם ביחד עם הכדור ולא להיות כמו היום שכל פעם שזוכים בכדור 4 שחקנים רצים בלי קשר למעלה ואז הובאן, אוגו או אחד מהמגנים צריך לשבור את הראש איך הוא מגיע להתקפהbs war כתב:
אם מליקסון יתעסק רק בניהול המשחק מאחורה נפסיד את הדריבל, התנועה והמהירות שלו מקדימה. יש שחקנים שניהול המשחק הוא כל תפקידם.
מה שכן, לדעתי זה בהחלט מה שצריך לעשות עם מליקסון עוד כמה שנים, כשכבר יאבד את המהירות.
זה בדיוק מה שאני אומר שחסר, השחקן שייקח את הכדורים מהבלמים ויתחיל התקפות. מליקסון לא יכול להיות בכל מקום במגרש ואני גם מעדיף שיהיה לפעמים מבודד בשטח ולא רק באמצע הפקוקdor69 כתב: למה מאחורה אבל? מליקסון יכול לתפקד כפליימייקר גם כקשר התקפי אחי. ההתקפות צריכות להתקדם ביחד עם הכדור ולא להיות כמו היום שכל פעם שזוכים בכדור 4 שחקנים רצים בלי קשר למעלה ואז הובאן, אוגו או אחד מהמגנים צריך לשבור את הראש איך הוא מגיע להתקפה
בשביל זה קיים הקישור האחורי אחי, לא רק בשביל לבלום התקפותbs war כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר שחסר, השחקן שייקח את הכדורים מהבלמים ויתחיל התקפות. מליקסון לא יכול להיות בכל מקום במגרש ואני גם מעדיף שיהיה לפעמים מבודד בשטח ולא רק באמצע הפקוק
נכון אחי, ואצלנו השחקן הכי אחורי בקישור בדרך כלל זה אוגו שהוא אחד השחקנים הפחות מדויקים בליגה.dor69 כתב: בשביל זה קיים הקישור האחורי אחי, לא רק בשביל לבלום התקפות
אין אופטימי. אולי אחרי ניצחון של ת״א יהיה. גמרו אותי הבלרינות האלה
אני חושב שזה התוצר של צורת המשחק המטומטמת שלנו. כבר ראינו מה אוגו יכול לעשות כשהוא טוב, כשיבוא מאמן שיידע להשתמש בו נרוויח יאיא טורה בקנה מידה ישראליbs war כתב:
נכון אחי, ואצלנו השחקן הכי אחורי בקישור בדרך כלל זה אוגו שהוא אחד השחקנים הפחות מדויקים בליגה.
ביטון- יש לנו את המגן אחד מ-2 הכי טובים בליגה, בוודאות.
אוגו- הגנתית הוא היה טוב לפי דעתי, נורא מפריע לי שהוא יוצא לאט עם הכדור. היה כמה מצבים שהוא היה יכול להטיס את הקבוצה קדימה אבל במקום האיט את המשחק.
מליקסון- לפי דעתי משחק לא רע בכלל לא מאור. נכון שזה עדיין לא זה , אבל אני עדיין מאמין שבמאני טיים(גביע) הוא יופיע. נורא משתדל,לפעמים יוצא לו טוב ולפעמים פחות. מה שכן הוא משפר את ההשפעה שלו על הקבוצה ממשחק למשחק.
ברדה- שהפעילו אותו היה מאוד טוב לדעתי. יש לו את המשחק עם הגב לשער הכי טוב בארץ וחובה לשחק לו על הגוף. היה הרבה מקרים שהוא ריתק אליו שחקן וביטל אותו.היה לו 3 הזדמנויות לא רעות בכלל שהיו חייבות להסתיים בשער אחד לפחות.
נאסר וגבאי-הכניסו רעננות למשחק ואין ספק שביכולת הזאת צריכים לחשוב עליהם להרכב.
אוגו- הגנתית הוא היה טוב לפי דעתי, נורא מפריע לי שהוא יוצא לאט עם הכדור. היה כמה מצבים שהוא היה יכול להטיס את הקבוצה קדימה אבל במקום האיט את המשחק.
מליקסון- לפי דעתי משחק לא רע בכלל לא מאור. נכון שזה עדיין לא זה , אבל אני עדיין מאמין שבמאני טיים(גביע) הוא יופיע. נורא משתדל,לפעמים יוצא לו טוב ולפעמים פחות. מה שכן הוא משפר את ההשפעה שלו על הקבוצה ממשחק למשחק.
ברדה- שהפעילו אותו היה מאוד טוב לדעתי. יש לו את המשחק עם הגב לשער הכי טוב בארץ וחובה לשחק לו על הגוף. היה הרבה מקרים שהוא ריתק אליו שחקן וביטל אותו.היה לו 3 הזדמנויות לא רעות בכלל שהיו חייבות להסתיים בשער אחד לפחות.
נאסר וגבאי-הכניסו רעננות למשחק ואין ספק שביכולת הזאת צריכים לחשוב עליהם להרכב.
לדעתי יש פה קצת היסחפות בנוגע לפוטנציאל של אוגו.dor69 כתב: אני חושב שזה התוצר של צורת המשחק המטומטמת שלנו. כבר ראינו מה אוגו יכול לעשות כשהוא טוב, כשיבוא מאמן שיידע להשתמש בו נרוויח יאיא טורה בקנה מידה ישראלי
הוא לוקה בכמה דברים בסיסיים, העיקרי שבהם הוא הנעת כדור. אולי הוא יכול לפרוח כשמאחוריו או לידו עוד קשר שיודע להניע את המשחק, אבל הוא לא השחקן שיבנה התקפות. פשוט לא מספיק מדויק.
כל המתפרצות שהוא כביכול "תוקע" נובעות מהחשש המוצדק שלו לאבד כדורים, הוא יודע שהוא לא השחקן שיכול לתת מסירה על 30 מטר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא השחקן שיכול למסור על 30 מטר?bs war כתב:
לדעתי יש פה קצת היסחפות בנוגע לפוטנציאל של אוגו.
הוא לוקה בכמה דברים בסיסיים, העיקרי שבהם הוא הנעת כדור. אולי הוא יכול לפרוח כשמאחוריו או לידו עוד קשר שיודע להניע את המשחק, אבל הוא לא השחקן שיבנה התקפות. פשוט לא מספיק מדויק.
כל המתפרצות שהוא כביכול "תוקע" נובעות מהחשש המוצדק שלו לאבד כדורים, הוא יודע שהוא לא השחקן שיכול לתת מסירה על 30 מטר.
אז איך הוא בישל 3 שערים?
סתם ככה משום מקום?
או שאולי אתה מעדיף את הקישור עם הובר ואראל...
הבעיה של הקישור שלנו זה שהובאן נראה עייף וכבוי, שהוא היה בכושר נורמלי היה לנו את מרכז השדה הכי חזק בליגה, אבל נראה שאלישע פשוט הורס אותו, השחקן כבוי ועייף בגלל שהוא באמת עייף, הוא משחק ללא הפסקה מחודש יולי שחקן בגילו לא יכול לשחק כל כך הרבה במיוחד שהכושר של מאירי סיני הוא אולי חצי מהכושר שאימנו אותו ברומניה.
תוסיף לזה את העובדה שאין להם באמת מתחרים על עמדת הקישור והנה לך שני קשרי אמצע שיכולים לתת הרבה יותר אבל בפועל נראים רע, אם כי אתמול אוגו היה בסדר גמור, הבעיה היא שהוא שיחק לבד והובאן היה נראה כמו הצל של עצמו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתי היה שיפור ניכר מהמשחק מול נתניה.
70 דק מהזמן שלטנו. חבל שלא הצלחנו לייצר עוד מצבים.
השחקנים נלחמו. במיוחד אוגו עם משחק טוב מאוד.
שמעון אחי - בילינו יחד אתמול 9 שעות וזה כבר אופטימי אבל לחימה 70 דקות אחרי ששוב נותנים שער פור (לא מקרי וכמו נגד נתניה לאחר שליטה בהתחלה של היריבה) זה נורא. הקבוצה בלחץ בכל מקרה וזה רק שמן למדורה. חייבים להיות רכים מהדקה הראשונה. אם זה אומר צהוב בהתחלה אז וולקום.שמעון א כתב:לדעתי היה שיפור ניכר מהמשחק מול נתניה.
ח
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
יש לנו 2 אופציות.גדי כתב:
שמעון אחי - בילינו יחד אתמול 9 שעות וזה כבר אופטימי אבל לחימה 70 דקות אחרי ששוב נותנים שער פור (לא מקרי וכמו נגד נתניה לאחר שליטה בהתחלה של היריבה) זה נורא. הקבוצה בלחץ בכל מקרה וזה רק שמן למדורה. חייבים להיות רכים מהדקה הראשונה. אם זה אומר צהוב בהתחלה אז וולקום.
להיכנס לדיכאון מהמצב.
או לראות את חצי הכוס המלאה.
יש שיפור מהמשחק מול נתניה. אתמול, אחרי השער של לאלה כולם היו בטוחים שנפסיד.
אם הנגיחה של ברדה בדקה ה 90 הייתה נכנסת - היום כולם היו מדברים על אופי...
גדי, גם אני מתוסכל מהמצב. מאוד. אבל משום מה אני עדיין מאמין בקבוצה הזאת. אני מאמין בכל ליבי שיש עוד סיכוי (לפחות עד המשחקים של ק"ש ומכבי ת"א