אני חושב שאסור לעשות יציעי עמידה יותר בישראל .bs war כתב:נושא שחשבתי עליו בחודשים האחרונים- לדעתי כדאי ללחוץ שהיציע שמתוכנן להיות יציע ה'אולטראס' (הדרומי או הצפוני) יהיה יציע עמידה. זה יכול להפוך את היציע הזה למשהו מדהים.
ככה זה נראה בדורטמונד-
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
- The red one
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
עצום!!bs war כתב:נושא שחשבתי עליו בחודשים האחרונים- לדעתי כדאי ללחוץ שהיציע שמתוכנן להיות יציע ה'אולטראס' (הדרומי או הצפוני) יהיה יציע עמידה. זה יכול להפוך את היציע הזה למשהו מדהים.
ככה זה נראה בדורטמונד-
מה הבעיה שיהיו כיסאות ומי שירצה לעמוד שיעמוד?
תכלס אין בעיה עם זה ואני מאמין שכל היציע יעמוד בגלל אפקט הדומינו (הגוש מסתיר לאלו שקרובים אליו ויצטרכו לעמוד ואלה יסתירו להבאים וחוזר חלילה)שמעון א כתב:מה הבעיה שיהיו כיסאות ומי שירצה יעמוד?
- The red one
זה בסדר דור, לא יצטרכו את אפקט הדומינו הזה. ליציע המעודד אנשים לא יגיעו כדי לשבת, ומי שבטעות יחשוב שכן (לא מאמין שיהיו אנשים טיפשים עד כדי כך), יצטרך לעמוד.dor69 כתב: תכלס אין בעיה עם זה ואני מאמין שכל היציע יעמוד בגלל אפקט הדומינו (הגוש מסתיר לאלו שקרובים אליו ויצטרכו לעמוד ואלה יסתירו להבאים וחוזר חלילה)
התכוונתי לכאלה..אדום בלב בנשמהההה כתב: זה בסדר דור, לא יצטרכו את אפקט הדומינו הזה. ליציע המעודד אנשים לא יגיעו כדי לשבת, ומי שבטעות יחשוב שכן (לא מאמין שיהיו אנשים טיפשים עד כדי כך), יצטרך לעמוד.
אגב, רפרפתי בדפים פה בנושא הענק הזה ונתקלתי בויכוח הדי ארוך שהיה פה לגבי איפה הארגון יישב כי האיצטדיון ייראה ריק במשחקים של 3000 צופים. אני כל כך שמח שאנחנו לא שם!!!!!
תודה לך ברדה!! תודה לך אלונה!! תודה לך אלישע!! אני אסיר תודה שבמקום להמשיך בויכוחים האלה אנחנו מפנטזים על מיני אנפילד.
קיבלתי פרופורציות, שבת שלום ובהצלחה לנו מחר!!!
אולי מאחורי השערים יתקינו כיסאות "עמידה" כמו מאחורי השערים בבלומפילד, כאלה שלא ישברו בקלות.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אולי פשוט יפסק הטמטום הזה של לעמוד על הכסאות ותעמדו על הרצפה... באצטדיון נהחדש יהיה מספיק מקום לרגליים גם למידה 48
!!clark kent כתב:אולי פשוט יפסק הטמטום הזה של לעמוד על הכסאות ותעמדו על הרצפה... באצטדיון נהחדש יהיה מספיק מקום לרגליים גם למידה 48
הכיסאות גם יהיו כיסאות מתקפלים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני דווקא עומד על הבטון מעולם לא היה לי נוח לעמוד על הכסא :/CrazyRed7 כתב: !!
הכיסאות גם יהיו כיסאות מתקפלים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
ואיך אתה רואה משהו מהבטון שכולם עומדים על הכיסאות ?דר אדום בנשמה כתב: אני דווקא עומד על הבטון מעולם לא היה לי נוח לעמוד על הכסא :/
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני יושב בשורות הראשונות לרוב ולמען האמת אני מנוי השנה לשער 6, שהלכתי למשחקים בשער 5 או 2 תמיד הייתי עומד על הבטון כי הרוב עומדים על הבטו, זה טמטום לעמוד על הכסא.אדום בלב בנשמהההה כתב: ואיך אתה רואה משהו מהבטון שכולם עומדים על הכיסאות ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היציע של הארגון יהיה יציע עמידה מה השאלה בכלל?
יציע שבו יש דגלים 90 דק' ומי שזה מפריע לו שיילך לשאר האצטדיון.
ליציע הזה אנחנו באים אך ורק לעודד.
לא לצחוק, לא לקלל, לא לשרוק בוז, לא לצעוק "תוריד את הדגל",לא לשבת, לעודד!
מי שלא מתאים לו התנאים הללו באמת שאין לו מה לעשות ביציע הזה.
למרות שיש צדק בדבריך היציע הזה לא יתמלא לעולם ב3200 איש בגישה הזו. חייבים להיות גמישים ולמצוא פתרוןRedHell כתב:היציע של הארגון יהיה יציע עמידה מה השאלה בכלל?
- The red one
יתמלא, יתמלא. וכמו שכתבתי מי שלא מקובל עליו יש מספיק יציעים. לא יחזור אותו הסרט של שער 5.dor69 כתב: למרות שיש צדק בדבריך היציע הזה לא יתמלא לעולם ב3200 איש בגישה הזו. חייבים להיות גמישים ולמצוא פתרון