פוליטיקה :: בחירות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: פוליטיקה :: בחירות 2015

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה, השקעה בבאר שבע זה לא השקעה בפריפריה, אין התיישבות אמיתית בנגב ועיקר ההשקעה של בניית דירות זה באזור יהודה ושומרון מעבר לקו הירוק, 10 מיליארד התבזבזו על זה.
אתה אחד מהאנשים החביבים עליי בפורום בכל הנוגע לקבוצה אבל באמת תחשוב קצת מה ביבי תרם לכלכלת המדינה מאז שהוא נהיה ראש ממשלה ב1996 ואחריי זה שהוא היה שר אוצר וב6 השנים האחרונות?
הכלכלה תחתיו רק נהייתה גרועה יותר...
בחיי שאתה מדבר שטויות.
שוב אני אומר, לך תשאל את ראשי הערים על ההשקעה.

לגבי הכלכלה:
1. ביבי כשר האוצר בממשלת שרון הציל את המדינה מפשיטת רגל. אתה מוזמן לקרוא קצת.
2. אם נסתכל על 2 הקדנציות האחרונות, אנחנו נראה כלכלה יציבה מאוד, למרות הטלטלות הכלכליות שהשתוללו בשאר העולם, כולל ארה"ב.
אפשר לדבר על מחירי הדירות, לגבי זה אין ויכוח, אבל הכלכלה תחת ביבי היא מהטובות שהיו למדינה ובכלל, בהשוואה למדינות המערב.

לגבי יוקר המחיה - נעשו כבר מספר דברים כמו הרפורמה בתקשורת(רשות השידור) ובסלולר, שמיים פתוחים, אישור להקמת נמלי ים, הורדת מחירים בהובלת שר הכלכלה נפתלי בנט ועוד דברים כמו העלאת שכר המינימום, תוכניות לניצולי שואה, דאגה לעובדי הניקיון והאבטחה ופיתוח תשתיות וכבישים כדי לקרב את הפריפריה למרכז.
גם בדיור עשו מספר דברים. מכרו דירות הדיור הציבורי הישן כדי לרכוש דירות חדשות יותר ומתאימות יותר, בנו אלפי יחידות דיור בכל הארץ(וזה שקר מוחלט להגיד שבונים רק ביהודה ושומרון) ואם לא הליצן יאיר לפיד ותוכנית המע"מ האידיוטית שלו, אולי היו מספיקים לעשות ולשחרר עוד קרקעות.

בקיצור, אתה תמשיך לאכול את מה שהתקשורת מאכילה אותך. אתה ושאר חבריך בוחרי השמאל תאכלו את מה שאתם מבשלים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: בחיי שאתה מדבר שטויות.
שוב אני אומר, לך תשאל את ראשי הערים על ההשקעה.

לגבי הכלכלה:
1. ביבי כשר האוצר בממשלת שרון הציל את המדינה מפשיטת רגל. אתה מוזמן לקרוא קצת.
2. אם נסתכל על 2 הקדנציות האחרונות, אנחנו נראה כלכלה יציבה מאוד, למרות הטלטלות הכלכליות שהשתוללו בשאר העולם, כולל ארה"ב.
אפשר לדבר על מחירי הדירות, לגבי זה אין ויכוח, אבל הכלכלה תחת ביבי היא מהטובות שהיו למדינה ובכלל, בהשוואה למדינות המערב.

לגבי יוקר המחיה - נעשו כבר מספר דברים כמו הרפורמה בתקשורת(רשות השידור) ובסלולר, שמיים פתוחים, אישור להקמת נמלי ים, הורדת מחירים בהובלת שר הכלכלה נפתלי בנט ועוד דברים כמו העלאת שכר המינימום, תוכניות לניצולי שואה, דאגה לעובדי הניקיון והאבטחה ופיתוח תשתיות וכבישים כדי לקרב את הפריפריה למרכז.
גם בדיור עשו מספר דברים. מכרו דירות הדיור הציבורי הישן כדי לרכוש דירות חדשות יותר ומתאימות יותר, בנו אלפי יחידות דיור בכל הארץ(וזה שקר מוחלט להגיד שבונים רק ביהודה ושומרון) ואם לא הליצן יאיר לפיד ותוכנית המע"מ האידיוטית שלו, אולי היו מספיקים לעשות ולשחרר עוד קרקעות.

בקיצור, אתה תמשיך לאכול את מה שהתקשורת מאכילה אותך. אתה ושאר חבריך בוחרי השמאל תאכלו את מה שאתם מבשלים.
אני מדבר שטויות?
טוב בסדר, אני יודע טוב מאוד בלי שום קשר לכלי התקשורת איך המצב הכלכלי שלנו היה לפניי שנתניהו נכנס ואיך הוא היום, נתניהו דרדר את המצב בצורה דרסטית, כל ההפרטות וכל השוק החופשי רק גרמו למעמד הבניים לרדת לכיוון העוני ואת זה לא אני אומר ולא התשקורת על פי רוב הימין אלא על פי הOCED אז אתה יכול להגיד מה שבאלך, בפועל בתקופה של ביבי הפער של מעמד הביניים לטייקונים רק הולך ותופח כי ביבי בעד הטייקונים, הוא לא בעד העם, הוא בעד הטייקונים.
ואגב אם השמאל יקים ממשלה המצב יהיה יותר טוב זה בטוח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

נכון. בתקופת קדימה, ברק ורבין היה פה מה-זה כיף.
תקופה מלאה בהישגים כמו אוסלו(שהביאה לאלפי הרוגים ישראלים), יציאה מלבנון(שהביאה את חיזבאללה לגבול הצפון), גירוש יהודים מגוש קטיף(שרון, אולמרט, לבני וקדימה. אלפי טילים לערי הדרום) וראש הממשלה המושחת בתולדות המדינה.
אני בכלל לא מזכיר את ההצעה ההזויה של אולמרט ולבני לאבו מאזן שכללה את חלוקת ירושלים ושטחי יו"ש. למזלנו אבו מאזן הטיפש דחה את ההצעה.

מה אתה דוחף את הOECD?אתה בכלל יודע מה זה?ואם כן, איך התקבלנו לשם ב2010, בקדנציה של ביבי, אם המצב הכלכלי כל כך גרוע כמו שאתה מתאר?

אתה כל הזמן זורק כל מיני משפטים(שקריים) ו0 עובדות. בוא תן לי עובדה אחת ובוא תן לי את רשימת ההישגים של בוז'י וציפי הליצנים.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אני שואף לקנות ביום מן הימים דירה בארץ הזו אז רק לא ביבי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedHell כתב:אני שואף לקנות ביום מן הימים דירה בארץ הזו אז רק לא ביבי.

מהן הסיבות ליוקר הדיור, אתה יודע?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אורי אדום בנשמה כתב:

מהן הסיבות ליוקר הדיור, אתה יודע?
מכלול של דברים שהוליכו לשנים של ביקוש מטורף עם היצע דל.
תוכל להאשים את אולמרט שזה התחיל בתקופתו, לא תוכל לקחת מביבי את האשמה בכך שלא עצר את זה דווקא כששם לב לזה וידע.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:
תוכל להאשים את אולמרט שזה התחיל בתקופתו, לא תוכל לקחת מביבי את האשמה בכך שלא עצר את זה דווקא כששם לב לזה וידע.
דווקא בממשלה האחרונה התחילו בכיוון הנכון(לשחרר קרקעות, להגדיל את ההיצע, לרענן את מלאי הדיור הציבורי וכו') ודווקא בגלל שר אוצר יהיר ותוכנית המע"מ שלו תקע את כל העסק.
בממשלה הקודמת באמת לא עשו הרבה בעניין הדיור.

עדיף מעשים אמיתיים(שלוקחים זמן) ולא סיפורי סבתא לפני בחירות שמספרים בוז'י וציפי(קרקעות חינם..נו באמת).

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

CrazyRed7 כתב: דווקא בממשלה האחרונה התחילו בכיוון הנכון(לשחרר קרקעות, להגדיל את ההיצע, לרענן את מלאי הדיור הציבורי וכו') ודווקא בגלל שר אוצר יהיר ותוכנית המע"מ שלו תקע את כל העסק.
בממשלה הקודמת באמת לא עשו הרבה בעניין הדיור.

עדיף מעשים אמיתיים(שלוקחים זמן) ולא סיפורי סבתא לפני בחירות שמספרים בוז'י וציפי(קרקעות חינם..נו באמת).
עזוב אחי, היה לביבי מספיק זמן לעשות שינוי אמיתי, לא עשה ולא בכיוון לעשות. דווקא אותו שר אוצר "יהיר" כלשונך ניסה להזיז דברים למרות שהתכנית שלו הייתה אקמול לחולה סופני עדיין זה היה עזרה כלשהי לזוגות צעירים.

תראו אותי כרגע לא מעניינת איראן, עם חמאס בין כה וכה אין באמת ביטחון מדיני ולא משנה מי עומד בראש הממשלה גם ככה אנחנו כל שנתיים וחצי במבצע כזה או אחר.

כרגע מדבר אליי מה יכול לעזור לי לקנות דירה בתור זוג צעיר, מה יקל עליי את יוקר המחיה, מה ישמור על העובדים פה בנגב שבעלי הקפיטליזם מוכנים לפטר אותם רק כי להרוויח מליארד לא מספיק וצריך להרוויח מליארד וחצי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

RedHell כתב:

קרה במשמרת שלו, נכון, אבל אם אתה באמת חושב שעם ראש ממשלה אחר המצב היה שונה, אז יש לך חוסר הבנה בסיסי באופן התנהלות העניינים במדינה. ועוד יותר אם אתה באמת חושב שמציפי&בוז'י תצמח הישועה.

חוץ מזה - ואולי זה רק אני - ישנן עוד לא מעט סוגיות ברומה של מדינה, בחשיבות מעט יותר מבעית הדיור בכדי להכריע מי ינהל את המדינה... הציפייה מהאזרח הקטן היא להסתכל במאקרו. לא במיקרו האינדיבידואלי.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אורי אדום בנשמה כתב:

קרה במשמרת שלו, נכון, אבל אם אתה באמת חושב שעם ראש ממשלה אחר המצב היה שונה, אז יש לך חוסר הבנה בסיסי באופן התנהלות העניינים במדינה. ועוד יותר אם אתה באמת חושב שמציפי&בוז'י תצמח הישועה.

חוץ מזה - ואולי זה רק אני - ישנן עוד לא מעט סוגיות ברומה של מדינה, בחשיבות מעט יותר מבעית הדיור בכדי להכריע מי ינהל את המדינה... הציפייה מהאזרח הקטן היא להסתכל במאקרו. לא במיקרו האינדיבידואלי.
אורי לבוא ולזרוק באוויר "יש לך חוסר הבנה בסיסי בהתנהלות המדינה" לא יעשה אותך צודק יותר ידידי.
מסכים איתך ישנו צורך להסתכל על המאקרו, אבל עם כל הכבוד עם ביבי אני לא מרגיש יותר ביטחון מדיני מאשר מאחרים, הם כולם אותו דבר בעיניי במישור הזה וביבי בטח שלא טוב מהשאר.
אני מסתכל גם על המאקרו של מעמד הביניים שגם רוצה את האפשרות להתקיים בכבוד, שגם רוצה לקנות בית כי זו זכות בסיסית ולא זכות לעשירים בלבד.
ייתכן אחי שאני באמת טועה, ייתכן שעם אחרים המצב לא יתקדם אך מהשקפת העולם שלי כבר גרוע יותר הוא לא יהיה.
ביבי כאן 9 שנים ועם כל הכבוד אני מרגיש שמיציתי, אני מרגיש שהגיע הזמן להפסיק לאיים עם הגרעין האיראני ויותר להתחיל להילחם על האיום הכלכלי-חברתי.
בסופו של יום כל אחד מצביע לפי השקפת עולמו והאינטרסים הקרובים אליו, כרגע ביבי הנהנתן לא מייצג שום דבר מהשקפת עולמי וזה קטע, כי כל החיים באתי מבית של ליכוד ואפילו הוריי הרימו ממנו ידיים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

RedHell כתב:
אורי לבוא ולזרוק באוויר "יש לך חוסר הבנה בסיסי בהתנהלות המדינה" לא יעשה אותך צודק יותר ידידי.
מסכים איתך ישנו צורך להסתכל על המאקרו, אבל עם כל הכבוד עם ביבי אני לא מרגיש יותר ביטחון מדיני מאשר מאחרים, הם כולם אותו דבר בעיניי במישור הזה וביבי בטח שלא טוב מהשאר.
אני מסתכל גם על המאקרו של מעמד הביניים שגם רוצה את האפשרות להתקיים בכבוד, שגם רוצה לקנות בית כי זו זכות בסיסית ולא זכות לעשירים בלבד.
ייתכן אחי שאני באמת טועה, ייתכן שעם אחרים המצב לא יתקדם אך מהשקפת העולם שלי כבר גרוע יותר הוא לא יהיה.
ביבי כאן 9 שנים ועם כל הכבוד אני מרגיש שמיציתי, אני מרגיש שהגיע הזמן להפסיק לאיים עם הגרעין האיראני ויותר להתחיל להילחם על האיום הכלכלי-חברתי.
בסופו של יום כל אחד מצביע לפי השקפת עולמו והאינטרסים הקרובים אליו, כרגע ביבי הנהנתן לא מייצג שום דבר מהשקפת עולמי וזה קטע, כי כל החיים באתי מבית של ליכוד ואפילו הוריי הרימו ממנו ידיים.

אין פה עניין של לנסות לצאת צודק, אני פשוט מציין עובדה מוגמרת. מי שחושב שעם רוה''מ אחר המצב יהיה שונה, פשוט מעיד על העדר מושג ירוק בנושא הכאוב הזה של יוקר הדיור. יותר מזה, יש לי גם בשורות בשבילך: מי שלא יהיה רוה''מ הבא - יוקר הדיור רק ילך ויחמיר (אוטוטו עיר הבה''דים תביא לזינוק חד). שני הגורמים העיקריים שהובילו למחירי הבועה כיום (120% עליה בבאר שבע מאז 2008) הם צניחה חופשית של הריביות בבנקים מה שגרם לבעלי הון נזיל לחפש אפיקי השקעה בדמות נדל''ן, מה שהעצים את הביקוש לדיור, וכמובן ספסרות הקרקעות של מנהל מקרקעי ישראל. יותר קל לרוה''מ לפתור את סוגיית הגרעין האיראני מאשר לפרק את המנופול המפלצתי של מנהל מקרקעי ישראל, וזו כאמור אינה הבעיה היחידה...

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

גורדנה מצביע שס??!

זה בסדר לחפש מפלגה דתית אבל שס??

אחת מהמפלגות המתועבות בעיניי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

adomi כתב:גורדנה מצביע שס??!

זה בסדר לחפש מפלגה דתית אבל שס??

אחת מהמפלגות המתועבות בעיניי
מה שמפתיע זה מליקסון שיצביע לכולנו ומעניין מה ברדה מתלבט.
מה שכן לא מפתיע שרוב השחקנים מצביעים לביבי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אני מצביע לאלי ישי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

https://www.facebook.com/video.php?v=10152768046857076" onclick="window.open(this.href);return false;
"זה לא קצת 96? זה לא קצת סיסמה ישנה?"

גדול.

שלח תגובה