פוזלים לעונה הבאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: פוזלים לעונה הבאה

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: לטעמי המצב קצת מורכב מדי בשביל להגיד על רב״ש ״נכשל בגדולות״.
מה היה לו במכבי תל אביב של 2008/9 חןץ מציפיות לא נורמליות? איזה סגל היה לו? אילו שחקנים רצו לבוא למכבי לעומת בית״ר ירושלים, מכבי חיפה והפועל ת״א? כמה זמן נתנו לו בכלל בשביל לראות טביעת אצבע? התשובה היא כלום ושום דבר!
בהפועל תל אביב מה היה לו? שוב ציפיות מוגזמות, הגנה פח(כן זאת די אשמתו אבל אפשר לחשוב איך הזרים של ג׳ורדי), כפו עליו שחקנים שהקהל רצה (שכטר), בעיות כלכליות, שמועות בלתי פוסקות על העתיד, מבקשים כל יומיים לקצץ במשכורות ובכל זאת בחלק השני של העונה הקבוצה שלו נראתה מעולה והוא לא המשיך רק בגלל הבעיות הכלכליות

ככה אני רואה את הדברים, אלו לא תנאים אידיאליים.
אני מחזיק מבן שמעון, אבל סובבת את המציאות קצת בכל מה שקשור להפועל תל אביב.
היה לו סגל טוב משלנו ולא חלש בהרבה מזה של מכבי. הוא היה צריך לסיים את העונה שעברה עם פייט עד הסוף על התואר.
בליגה שלנו, חוליית התקפה שמורכבת משכטר, דמארי וורמוט, כשסביבה שחקנים בכלל לא רעים כמו סשה, גרזציץ, זגורי ודגני, חייבת להשגי הרבה הרבה יותר, עם או בלי בעיות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: לטעמי המצב קצת מורכב מדי בשביל להגיד על רב״ש ״נכשל בגדולות״.
מה היה לו במכבי תל אביב של 2008/9 חןץ מציפיות לא נורמליות? איזה סגל היה לו? אילו שחקנים רצו לבוא למכבי לעומת בית״ר ירושלים, מכבי חיפה והפועל ת״א? כמה זמן נתנו לו בכלל בשביל לראות טביעת אצבע? התשובה היא כלום ושום דבר!
בהפועל תל אביב מה היה לו? שוב ציפיות מוגזמות, הגנה פח(כן זאת די אשמתו אבל אפשר לחשוב איך הזרים של ג׳ורדי), כפו עליו שחקנים שהקהל רצה (שכטר), בעיות כלכליות, שמועות בלתי פוסקות על העתיד, מבקשים כל יומיים לקצץ במשכורות ובכל זאת בחלק השני של העונה הקבוצה שלו נראתה מעולה והוא לא המשיך רק בגלל הבעיות הכלכליות

ככה אני רואה את הדברים, אלו לא תנאים אידיאליים.
לא מתאימה לך התגובה הזאת.
אם אתה מעדיף את רבש,אז תגיד,אל תייפה את המציאות.
רק בשביל לרענן לך את הזיכרון,מכבי בתקופת רבש הייתה עם התקציב הכי גבוה בליגה,בעל בית כמו שניידר ובוזגלו ב2 מיליון יורו.
מי שבנה את הפועל תא היה אך ורק רבש שקיבל יד חופשית.
יכול להיות שהוא למד לקח,אבל להגיד שהוא לא נכשל זה דמגוגיה זולה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: לא מתאימה לך התגובה הזאת.
אם אתה מעדיף את רבש,אז תגיד,אל תייפה את המציאות.
רק בשביל לרענן לך את הזיכרון,מכבי בתקופת רבש הייתה עם התקציב הכי גבוה בליגה,בעל בית כמו שניידר ובוזגלו ב2 מיליון יורו.
מי שבנה את הפועל תא היה אך ורק רבש שקיבל יד חופשית.
יכול להיות שהוא למד לקח,אבל להגיד שהוא לא נכשל זה דמגוגיה זולה.
יודעים מה? בהפועל אני פחות סגור על זה. אבל במכבי למרות התקציב איזה שחקנים היו לו חוץ מבוזי? היה לו סגל בינוני מאוד בהשוואה לבית״ר, חיפה, הפועל ואפילו נתניה של לותר מתיאוס ותוסיפו את העובדה שקיבל רק 6-7 משחקים. אין מה לשפוט אותו לפחות פה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לא מעט ויכוחים היו כאן לגבי ההצלחה של קרית שמונה וההשפעה של מרכיב הלחץ עליה.
הנה ציטוט של רביד גזל, ששיחק בקרית שמונה וגם בבאר שבע, מתוך כתבה על ההצלחה של רועי קהת בצפון (ידיעות הנגב):

"לדעתי, רועי הצליח בקרית שמונה כי זה מקום מאוד מיוחד. גם אני עברתי שם ולכן אני יודע על מה אני מדבר. יש שם אווירה אחרת לגמרי משאר מועדוני הצמרת בכדורגל הישראלי כי אין להם את הלחץ ואת האווירה שכל הפסד הוא סוף העולם כמו שיש למשל במועדונים כמו הפועל באר שבע או בית"ר ירושלים. יש שם שקט ואין את הלחץ של הקהל ביציעים".

שורה תחתונה, רן בן שמעון וברק בכר הם ללא ספק מועמדים ראויים, אבל יש לקחת את ההצלחה שלהם בקריה בפרופורציות הנכונות.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ומצד שני, היו מאמנים שלא הצליחו בק"ש. לנדאו, מישל דיין.

ברור שיש סיכון בהחתמת בכר או רב"ש, אבל אני גם חושב שהעתיד של הכדורגל ששייך למאמנים הצעירים. הרבה מאוד קבוצות בעולם לקחו הימור על מאמנים צעירים שהצליחו בקבוצות קטנות, ואותם מאמנים אחראיים לחלק גדול מאוד מהחידושים הטקטיים הכי מעניינים בכדורגל העולמי כיום (קלופ, גווארדיולה, רודג'רס, סימאונה).

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

בהנחה שפוסלים מאמן ותיק בגלל שהוא מיושן, ופוסלים מאמן צעיר בגלל שלא רוצים שיתגלח על חשבוננו, אם מי זה משאיר אותנו?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שיש כתב:בהנחה שפוסלים מאמן ותיק בגלל שהוא מיושן, ופוסלים מאמן צעיר בגלל שלא רוצים שיתגלח על חשבוננו, אם מי זה משאיר אותנו?
גילי לנדאו!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שיש כתב:בהנחה שפוסלים מאמן ותיק בגלל שהוא מיושן, ופוסלים מאמן צעיר בגלל שלא רוצים שיתגלח על חשבוננו, אם מי זה משאיר אותנו?
רב"ש לדעתי הכי מתאים הצליח תוך חצי שנה לעשות מהפועל תל אביב קבוצה טובה והקשה על סוזה בישורת האחרונה של העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: רב"ש לדעתי הכי מתאים הצליח תוך חצי שנה לעשות מהפועל תל אביב קבוצה טובה והקשה על סוזה בישורת האחרונה של העונה.
הצליח?אתה מדבר כאילו הוא אימן את אחי נצרת.
להפועל ת"א היה סגל מצוין ולפני תחילת הליגה הרבה מאוד סימנו אותם כאלופים.
רב"ש נכשל בגדול בהפועל ת"א.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

רב"ש- גונב דעות
בכר- צעיר מידי
רוני לוי- קשוח מידי וטקטיקן
אלישע- מיושן ומקובע
?

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

לכל אלה שמחזקים בטיעון רב"ש ובכר הצליחו רק בקבוצות בלי קהל, גם אם הם יקחו אליפות אצלנו אוהדי מכבי ת"א וחיפה יגידו שהם לא הצליחו בקבוצה גדולה אתם מודעים לזה? אוהדי מכבי והפועל ת"א אמרו לי בשיא של בוזגלו לפני קפריסין ובוסניה השנה עדיף ורמוט על בוזגלו כי בוזגלו טוב רק בקבוצות קטנות ונבחרת גדול אליו, ועם כל העצבים על זה שמקטינים מהצלחה של ב"ש (מכבי ת"א לא מפחדת להפסיד את אליפות בגלל ב"ש וק"ש,אם חיפה היו במצב ששלנו הם היו יותר לחוצים וזאת עובדה)זה בדיוק מה שאנחנו עושים לק"ש..אז מה אם אין להם קהל?! ל2/3 מהליגה שלנו אין קהל ועדיין הם לא פוגעים בשחקנים ונאבקים על תארים כמו ק"ש..מאמן לא באמת מצליח בגלל קהל או בגלל שאין קהל, איזי שריצקי הודה שהוא נתן לרב"ש בעונת אליפות אתגר לסיים 1-3 והוא עמד בזה ולקח אליפות בניגוד לכל הציפיות של השאר

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

דר אדום בנשמה כתב: רב"ש לדעתי הכי מתאים הצליח תוך חצי שנה לעשות מהפועל תל אביב קבוצה טובה והקשה על סוזה בישורת האחרונה של העונה.
כשאתה נתקע על משהו..לפי דעתי ב100 הודעות האחרונות שלך מופיע הביטוי רב"ש.
לנושא, אני חושב שרן בן שמעון נכשל כשקיבל את ההזדמנות בקבוצה גדולה. הייתי נותן את המושכות לברק בכר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

red guy כתב:לכל אלה שמחזקים בטיעון רב"ש ובכר הצליחו רק בקבוצות בלי קהל, גם אם הם יקחו אליפות אצלנו אוהדי מכבי ת"א וחיפה יגידו שהם לא הצליחו בקבוצה גדולה אתם מודעים לזה? אוהדי מכבי והפועל ת"א אמרו לי בשיא של בוזגלו לפני קפריסין ובוסניה השנה עדיף ורמוט על בוזגלו כי בוזגלו טוב רק בקבוצות קטנות ונבחרת גדול אליו, ועם כל העצבים על זה שמקטינים מהצלחה של ב"ש (מכבי ת"א לא מפחדת להפסיד את אליפות בגלל ב"ש וק"ש,אם חיפה היו במצב ששלנו הם היו יותר לחוצים וזאת עובדה)זה בדיוק מה שאנחנו עושים לק"ש..אז מה אם אין להם קהל?! ל2/3 מהליגה שלנו אין קהל ועדיין הם לא פוגעים בשחקנים ונאבקים על תארים כמו ק"ש..מאמן לא באמת מצליח בגלל קהל או בגלל שאין קהל, איזי שריצקי הודה שהוא נתן לרב"ש בעונת אליפות אתגר לסיים 1-3 והוא עמד בזה ולקח אליפות בניגוד לכל הציפיות של השאר
לא טענתי בעד או נגד בכר, בן שמעון, או כל מאמן אחר.
בסך הכל הבאתי ציטוט של שחקן ששיחק במספר לא מבוטל של קבוצות בליגת והעל ומכיר את המערכת בקרית שמונה מקרוב. חבל שאתה ממשיך לעצום עיניים, להתעלם ולטעון שאין כל קשר בין הצלחה או אי הצלחה ללחץ שקיים סביב המועדון, בזמן ששחקן שחווה את זה על בשרו אומר את זה בצורה מפורשת.

ההשוואה לבאר שבע לא במקומה. מבחינת אוהדי חיפה והתל אביביות אנחנו לא באמת פקטור, ויידרשו עוד מספר שנים בכדי לשנות את זה. מדובר בעיקר על עניין תפיסתי. מבחינה עובדתית לעומת זאת, הפועל באר שבע היא קבוצה גדולה בכדורגל הישראלי, שמתמודדת עם לחץ לא מבוטל מצד הקהל וגם מצד התקשורת. זו גם אחת הסיבות ליכולת המאכזבת העונה.

גם אם ל-2/3 מהליגה אין קהל (לא מסכים), עדיין גם אין להם את איזי שירצקי. לא מבחינת התקציבים שהוא מעמיד, לא מבחינת השחקנים שהוא מצליח לזהות לפני הפריצה, ולא מבחינת השקט התעשייתי שהמועדון מספק להם.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

שיש כתב:רב"ש- גונב דעות
בכר- צעיר מידי
רוני לוי- קשוח מידי וטקטיקן
אלישע- מיושן ומקובע
?
אם רב"ש גונב דעת , מה אלישע? מאסטר ספלינטר?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

doctorslayer כתב:
אם רב"ש גונב דעת , מה אלישע? מאסטר ספלינטר?
הגזמת, כמה שאני לא אוהב את אלישע לשמוע את רב"ש עושה לי כאב ראש, אבל מבחינה מקצועית נטו הוא המאמן שהכי הייתי רוצה לראות פה כי הוא יודע איך להתמודד עם כוכבים ולא פוחד מהם, לעומת זאת ברק בכר לא התמודד עם כוכבים עדיין ופה הבעיה העיקרית שלי לגביו, הוא יוכל להושיב את מליקסון אם האחרון לא ישחק טוב? הוא יוכל להושיב את ברדה על הספסל?
רב"ש מבחינה מקצועית הכי מתאים, מבחינה אנושית ברק בכר הכי מתאים.
חבל שאי אפשר לשלב בין בני אדם, אז הייתי לוקח טיפה מאלישע, טיפה מברק בכר, טיפה מרב"ש וטיפה מרוני לוי ויוצר את המאמ ןהמושלם :mrgreen:

בכל מקרה נחזור למציאות (אני מראש מבקש סליחה מנתי על השימוש הרב במילה רב"ש) לדעתי רב"ש הכי מתאים לנו מקצועית, ומבחינת גנבת דעת, גם ככה התרגלנו לאלישע אז עדיף לפחות שנצליח גם מבחינה מקצועית לטווח הרחוק לא?
:roll:
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה