בעיות עם אגידה
Re: בעיות עם אגידה
אמרת יפה, ההבדלים לא גדולים וכשסוכמים אותם במונחי עלות-תועלת מרציאנו לוקח בפער.
שווי שוק
משבצת של זר
איך שלא תהפכו את זה אופיר הוא שוער עם פוטנציאל ל-10 שנים בין הקורות, אגידה יתן כאן עוד 2-3 בשיא.
שווי שוק
משבצת של זר
איך שלא תהפכו את זה אופיר הוא שוער עם פוטנציאל ל-10 שנים בין הקורות, אגידה יתן כאן עוד 2-3 בשיא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים עם כל תומכי אופיר מרציאנו.
את אופיר מרציאנו אפשר יהיה גם למכור יותר בקלות כי לשוערים ישראלים יש יותר שם מלניגרים והוא גם צעיר יות מאג'ידה.
בקיצור אופיר מרציאנו יושב עלינו בול והוא ולבקוביץ שהלוואי וישאר יסגרו לנו את פינת השוער הרמטית! (לכל מי שדואג שנרד ליגה בגלל שוער)
את אופיר מרציאנו אפשר יהיה גם למכור יותר בקלות כי לשוערים ישראלים יש יותר שם מלניגרים והוא גם צעיר יות מאג'ידה.
בקיצור אופיר מרציאנו יושב עלינו בול והוא ולבקוביץ שהלוואי וישאר יסגרו לנו את פינת השוער הרמטית! (לכל מי שדואג שנרד ליגה בגלל שוער)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אגב, הכדורגל העולמי ויתר מזמן על המושג "שוער שני". בסגל בריא של קבוצה טובה יש 2 שוערים ראשונים.
הדוגמא הבולטת ביותר בצ'לסי, עם 2 שוערים שהם טופ 5 בכדורגל העולמי לטעמי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא יודע אם זה נכון.Totti כתב:אגב, הכדורגל העולמי ויתר מזמן על המושג "שוער שני". בסגל בריא של קבוצה טובה יש 2 שוערים ראשונים.
אולי קבוצות העלית, העשירות בעולם, מסוגלות להחזיק שני שוערים טופ קלאס (צ'לסי, יונייטד, ברצלונה, ריאל וכיוצא בזה), אבל ברוב הקבוצות בעולם זה לא אפשרי מבחינה תקציבית.
גם אצלנו, לא רואה בשום מצב אפשרות שנחזיק נניח גם את אג'ידה וגם את מרציאנו.
אני גם לא חושב שזה בריא שני שוערים ראשונים בקבוצה כי עמדת השוער היא עמדה קריטית ואני חושב שצריך לרוץ עם שוער אחד לאורך כל העונה.
מה שכן צריך לקרות, זה שהשוער השני שלך יהיה שוער ראוי. או שוער צעיר עם כישרון שאתה מטפח שעדין חסר לו את הניסיון אבל אתה מאמין בו (כמו ברק לוי ממכבי ת"א או מהדי זועבי מקריית שמונה), או שוער מנוסה שהוא אולי לא מספיק טוב להיות שוער ראשון בקבוצת צמרת, אבל בהחלט יכול למלא את החוסר אם יצטרך למס' משחקים מצומצם (לבקוביץ אצלנו, תום אלמדון בהפועל ת"א, אוהד לויטה במכבי חיפה).
בנקודה הזאת, אין לי ספק שכאשר רז רחמים יסיים בקבוצת הנוער הוא יהפוך לשוער השני שלנו...
ראית את רז משחק אחי? ממה שאני ראיתי התפוח נפל די רחוק מהעץSir Alex Ferguson כתב: לא יודע אם זה נכון.
אולי קבוצות העלית, העשירות בעולם, מסוגלות להחזיק שני שוערים טופ קלאס (צ'לסי, יונייטד, ברצלונה, ריאל וכיוצא בזה), אבל ברוב הקבוצות בעולם זה לא אפשרי מבחינה תקציבית.
אני גם לא חושב שזה בריא שני שוערים ראשונים בקבוצה כי עמדת השוער היא עמדה קריטית ואני חושב שצריך לרוץ עם שוער אחד לאורך כל העונה.
מה שכן צריך לקרות, זה שהשוער השני שלך יהיה שוער ראוי. או שוער צעיר עם כישרון שאתה מטפח שעדין חסר לו את הניסיון אבל אתה מאמין בו (כמו ברק לוי ממכבי ת"א או מהדי זועבי מקריית שמונה), או שוער מנוסה שהוא אולי לא מספיק טוב להיות שוער ראשון בקבוצת צמרת, אבל בהחלט יכול למלא את החוסר אם יצטרך למס' משחקים מצומצם (לבקוביץ אצלנו, תום אלמדון בהפועל ת"א, אוהד לויטה במכבי חיפה).
בנקודה הזאת, אין לי ספק שכאשר רז רחמים יסיים בקבוצת הנוער הוא יהפוך לשוער השני שלנו...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראיתי אותו לא מעט. לדעתי מוכשר בטירוף ויכול להגיע מאוד רחוק.dor69 כתב: ראית את רז משחק אחי? ממה שאני ראיתי התפוח נפל די רחוק מהעץ
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין צל של ספק שלא נחזיק את אגידה ומרציאנו יחד, אבל הוכח כבר בעמדת המגן הימני עד כמה תחרות אמיתית ובריאה מחזקת את העמדה.Sir Alex Ferguson כתב: לא יודע אם זה נכון.
ולשם צריך לשאוף.
אחת הבעיות עם דוידזאדה לטעמי, היא החולצה המאוד זולה שהוא מקבל. אין לו מחליף ראוי, לא תחרות אמיתית והסיבות שלו להשתפר מאוד מאוד מצומצמות.
תביא לו על הראש את בן הרוש(לצורך העניין) ותראה שחקן מחוייב שעובד פי 4 קשה יותר.
אותו הדבר לגבי עמדת השוער. אם מרציאנו יהיה השוער הראשון ומאחוריו ילד צעיר ולא מנוסה שישחק רק אם השוער המוביל יהרג בתאונה, תקבל 70% תפוקה.
התפוח לא נפל רחוק מהעץ. הבעיה היא ששוערים כמו אסי רחמים לא יכולים להצליח כיום בכדורגל.dor69 כתב: ראית את רז משחק אחי? ממה שאני ראיתי התפוח נפל די רחוק מהעץ
רז יכול להיות שוער שני במקסימום.
אם כבר מדברים על תחרות
ואם אגידה לא ימשיך ויוחלט ללכת על מרציאנו אולי מהראוי לשקול לעשות מאמץ ולהביא לו מתחרה ראוי : או שיתנו הזדמנות ראויה לרובי. או שיביאו שוער נוסף ליציאת תחרות על האפודה כמו הרוש או דני עמוס...
ואם אגידה לא ימשיך ויוחלט ללכת על מרציאנו אולי מהראוי לשקול לעשות מאמץ ולהביא לו מתחרה ראוי : או שיתנו הזדמנות ראויה לרובי. או שיביאו שוער נוסף ליציאת תחרות על האפודה כמו הרוש או דני עמוס...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ממש לא רובי לבקוביץ מתאים להתמודד עם מרציאנו.barakoren כתב:אם כבר מדברים על תחרות
לבקוביץ מוכשר בדיוק כמו מרציאנו ושניהם יסגרו לנו פינה חשובה שיהיה לנו שקט בא גם עונה הבאה.
הלחץ שלכם מעזיבה של אג'ידה ממש לא מובנת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעדיף את לבקוביץ' על הרוש/דני עמוס.
להרוש יש חתיכת לובי ואני לא אופתע אם הוא מדליף, דני עמוס סתם יקח לא מעט כסף והוא שוער שעושה התקפי לב.
אני מניח שאוהד לויטה יהיה פנוי בעונה הבאה כי הוא חוזר לנתניה ובספק אם יהיה להם כסף בשבילו/הוא ירצה לחזור לשם, אבל גם אותו אני לא כל כך ארצה.
לבקוביץ' הכי טוב, ונראה שהוא אחלה בכללי גם חדר הלבשה ולא ממורמר על זה שהוא שוער שני.
להרוש יש חתיכת לובי ואני לא אופתע אם הוא מדליף, דני עמוס סתם יקח לא מעט כסף והוא שוער שעושה התקפי לב.
אני מניח שאוהד לויטה יהיה פנוי בעונה הבאה כי הוא חוזר לנתניה ובספק אם יהיה להם כסף בשבילו/הוא ירצה לחזור לשם, אבל גם אותו אני לא כל כך ארצה.
לבקוביץ' הכי טוב, ונראה שהוא אחלה בכללי גם חדר הלבשה ולא ממורמר על זה שהוא שוער שני.
הוא מבקש העלאה + התאמת מס כישראלי.
זה יוצא הרבה מאוד כסף, אין מצב שישלמו לו בסדר גודל כזה.
את לבקוביץ הייתי מריץ כבר עכשיו(למרות שעם משחק ההגנה שלנו זה לא חכם). אחרי המשחק ביבנה, הוא הראה שהוא מסוגל להיות הימור מעניין.
זה יוצא הרבה מאוד כסף, אין מצב שישלמו לו בסדר גודל כזה.
את לבקוביץ הייתי מריץ כבר עכשיו(למרות שעם משחק ההגנה שלנו זה לא חכם). אחרי המשחק ביבנה, הוא הראה שהוא מסוגל להיות הימור מעניין.
למה יש לי חשש שבסוף נשאר קרחים מכאן ומכאן??
טבעי, בתור אוהדי הפועל באר שבע נולדנו וגדלנו ככהdelta7 כתב:למה יש לי חשש שבסוף נשאר קרחים מכאן ומכאן??
לא צריך להסתכל הרבה אחורה..., חודש וקצת...dor69 כתב: טבעי, בתור אוהדי הפועל באר שבע נולדנו וגדלנו ככה