אריק כתב:
לא מקבל את הטיעונים המקצועיים, במיוחד שאתה גם לא מדייק במיוחד.
לשים את הגול מאבוטבול ביחד עם השער מנוואקמה/קהינדה זה
לסלף את המציאות. בעיטה חופשית במרחק של פחות מעשרים מטר, אפשר להתווכח על מיקום וכו׳ אבל מה קשור בעיטות מרחוק.
בסנכ קיבל שני גולים מרחוק שהם באמת לא מחייבי המציאות.
שמת רשימה שלמה של שערים באשמתו או שגיאות שעשה.
אם נמנה כאן את הפעולות החיוביות אף אחד לא ייקרא את התגובה
כי לא יהיה מספיק מקום להכיל הכל. יש מלא משחקים שניצחנו, וגם
לכאורה ניצחונות קלים שהיו יכולים להיות מסובכים וקשים לולא
הצלות מקדימות של אג׳ידה. הדוגמאות הכי קטנה היא ה 0:3 על עכו
לפני חודש. לכאורה משחק קל אבל אף אחד לא זוכר שב 0:0 במחצית
הראשונה הוא לקח כדור גדול מחמישה מטרים להאדזיץ׳ החלוץ של עכו. הרבה כאן סימנו את אג׳ידה ומקדמים איזה אג׳נדה של חיסכון
כלכלי כאילו יש כאן איזה נוכל שמנסה לעקוץ את אלונה. עדיין מקווה
שיישאר על כל חסרונותיו. אם ג׳ורדי חושב שהוא טוב למכבי ושווה
משבצת זר, אני מניח שהוא גם טוב לנו.
אני חולק עליך.
הגול של אבוטבול בבעיטה החופשית היה לפינה של אג'ידה שהגיב באיחור. שוערים מעמידים חומה בבעיטות חופשיות בשביל מטרה אחת בלבד, לתת לעצמם אפשרות לסגור פינה אחת הרמטית, כשהחומה אמורה להפריע לבועט להגיע לפינה השנייה, שהיא חשופה יותר. בעיטה חופשית שהולכת לפינה של השוער ונכנסת, היא גול באשמתו של השוער.
הבעיטה של דוידוב הייתה חזקה, אבל הלכה למרכז השער, כדור שאוסטין היה חייב לקחת.
בגול של אסולין המיקום של אוסטין היה נוראי, עמד רחוק מקו השער ולכן הוא לא יכול היה לעצור את הבעיטה של אסולין שהלכה מעליו.
בשער של פירס מנתניה אוסטין הגיב מאוד באיחור לבעיטה. זה אולי השער היחידי שגבולי מבחינתי, את יתר השערים הוא היה צריך לקחת (כולל כמובן של נואקמה ואיקנדה).
בנוגע למשחקים שבהם אוסטין הביא לנו נקודות, אני חושב שגם בנקודה הזאת אוסטין לא הצטיין יתר על המידה השנה.
היו משחקים כאלה, אבל אני לא חושב שהיו יותר מידי כאלה.
הגדולה של אוסטין היא ביציבות שלו, וזה מה שהופך אותו לשוער מצוין.
יש לא מעט שוערים בליגה שנותנים משחק אחד גדול ואז שני נוראים (קאלה), שמשחק אחד מביאים לך נקודות ובשני משחקים לאחר מכן מאבדים לך נקודות (איתמר ניצן).
אוסטין לא הביא לנו יותר מידי נקודות העונה, אבל גם לא איבד יותר מידי נקודות העונה. הוא בסך הכל יציב וטוב בכל התחומים (למעט שחרור הכדור והבעיטות מרחוק), משרה שקט על ההגנה ונותן ביטחון לקבוצה.
לסיכום, אשמח מאוד אם אוסטין יישאר, אבל אם הוא יעזוב, בניגוד לתחילת העונה, לא אחשוב שמדובר בפגיעה אנושה בקבוצה כי יש לאוסטין גם לא מעט חסרונות (גם מקצועיים וגם אחרים).