אריק כתב:כנראה שלא כולם מבינים מה המשמעות של שוער בקבוצה, וגם נראה שיש לכולם זיכרון קצר בנוגע לסיבה העיקרית בגינה ירדנו ליגה פעם אחרונה.
בלי קשר, אג'ידה (כולל השטויות שלו) הוא עדיין השוער הטוב בארץ בפער גדול מזה שאחריו, היחיד שמתקרב אליו ברמה זה סטויקוביץ' ולא חושב
שמרציאנו בכלל מתקרב לרמה שלו. אג'ידה הוא עוגן להגנה, הוא בטח ובטח שווה משבצת של זר (תשאלו את גוטמן אם אניימה שווה משבצת כזו),
הוא יודע בדיוק מה הוא שווה ולגיטימי בהחלט מצידו לדרוש שדרוג בשכר. הוא לא מבקש שכר כפול וגם לא קופץ יותר מדי מעל הפופיק, אלא עלייה
שמשקפת בהחלט את תרומתו לקבוצה וחשיבותו. במבחן היכולת הוא בוודאי צריך להרוויח יותר ממליקסון וברדה אבל זה באמת לא רלוונטי.
אם היה רוצה לסגור במכבי, אני מניח שהיה דורש סכום מפוצץ כדי להפיל בכוונה את המו"מ והוא לא עושה זאת, לכן אני עדיין מאמין ומקווה שבסוף
הוא יישאר כאן.
אריק - אני יודע שעל הרבה דברים אנחנו חלוקים אבל תמיד מכבד את דעתך,
1. עונה ראשונה של אגי'דה כמעט ירדנו ליגה אתו אז אני לא בטוח שהוא ההבדל. האמת שבדקתי את הנתונים וההגנה הייתה די טובה גם בעונה האומללה הזאת. אבל בשתי העונות בפתח תקווה הוא חטף 110 שערים אבל קשה באמת למדוד את שה.
2. הירידה - לפחות חמישה שוערים הוחלפו/נפצעו אותה עונה. באמת שהיה הזוי במיוחד שעל כסף קטן שחררו את אסי רחמים לאשדוד.
3. הקרדיט למהפך בהגנה שלנו מגיע לסוארס לא פחות.
4. לא חושב שהעניין שהוא שוער בנבחרת ניגריה עומדת לזכותו - רק העניין של פעם בשנתיים חודש בחוץ זו בעייה.
5. ההגנה הטובה בליגה היא של רעננה - ליפשיץ (היה מחליף אצלנו) ומשפטי (שוער ראשון ינקו בכלל פצוע) הם הסיבה אז בוא נשאר בפרופורציה.
6. אסטרטגית המו"מ - יש הרבה דרכים להסביר שהוא דורש "רק" 330 אלף זה נכון מבחינתו גם אם הוא לא רוצה להישאר פה.
7. הוא לא מבקש שכר כפול למרות שבעלות מעביד זה לא רחוק מזה.