בעיות עם אגידה
Re: בעיות עם אגידה
2 עניניים נוספים סביב מרציאנו שחייבים לקחת בחשבון:
1. היוקרה בשחקן סגל שהוא חלק מההרכב של נבחרת ישראל.
מה לעשות, למרות ההצלחות היפות שלנו בשנתיים האחרונות, ההרכב הוא עדיין הגמוניה של "הגדולות" ולגיונרים. מרציאנו שוער ראשון בנבחרת שהוא קמפיין גדול עד כה.
2. המחיר שעשוי לזנק כבר במרץ.
אם אכן הפרטים הכספיים סוכמו, במרץ השווי שוק שלו יכול לזנק לאין שיעור. הופעות טובות מול בלגיה ווילס וכרטיס ליורו, יכולים להניב אחלה של פירות עתידיים.
1. היוקרה בשחקן סגל שהוא חלק מההרכב של נבחרת ישראל.
מה לעשות, למרות ההצלחות היפות שלנו בשנתיים האחרונות, ההרכב הוא עדיין הגמוניה של "הגדולות" ולגיונרים. מרציאנו שוער ראשון בנבחרת שהוא קמפיין גדול עד כה.
2. המחיר שעשוי לזנק כבר במרץ.
אם אכן הפרטים הכספיים סוכמו, במרץ השווי שוק שלו יכול לזנק לאין שיעור. הופעות טובות מול בלגיה ווילס וכרטיס ליורו, יכולים להניב אחלה של פירות עתידיים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
צודק לגמריי בסעיף 2. אפשר לסכם עכשיו הכל, אבל הצלה מלוקאקו ובייל והבן אדם באירופה בדוק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תשכח מזה, כל עוד אין לו אזרחות אירופאית (או שיש לו?) אין סיכוי שיקחו אותו...אדום בלב בנשמהההה כתב:צודק לגמריי בסעיף 2. אפשר לסכם עכשיו הכל, אבל הצלה מלוקאקו ובייל והבן אדם באירופה בדוק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מרציאנו שוער מצויין אבל לדעתי לא מספיק יציב. תוציאו את הכסף מהמשוואה ואני מעדיף את אג'ידה
גזרתי תענית שתיקה אבל לא יכול להתאפק.
1. יותר מסביר שאג'ידה יהיה במכבי שנה הבאה 1+1=2. אם זה נכון אז איך אפשר לסמוך עליו שייתן את הכול ? גם בתת מודע זה משפיע.
2. יש לנו על הספסל שוער שלא באמת קיבל מספיק הזדמנויות. יש לו פוטנציאל ובתחילת העונה סמכנו עליו שיחזיק את השער במשך חודש. לא ישחק לא נדע אם הוא מספיק טוב. אולי יש לנו מתחת לפנס שוער מצוין במחיר מציאה ?
3. אג'ידה שוער מצוין אבל הוא לו חף מבעיות. יש שערים שהוא ממש הגיב כמו טירון. הוא פוגע בשטף של המשחק בצורה אנושה. לא משחרר כדור באופן כרוני ובסוף סתם בועט. אז יש לו בישול אחד, זה לא רציני. בלי קשר למי המאמן זה דבר בסיסי לשוער.
4. רוצה על הדשא שחקנים עם 100% מחויבות.
5. אין מצב בעולם שאג'ידה יהיה המרוויח מספר בקבוצה ובהפרש גדול.
מסקנות:
1. זמן לבקוביץ
2. קצת פחות רחמים בעתיד על שחקנים. אף אחד לו פגע בו - אם כבר הפוך. הוא לא רואה אותנו ממטר. זכותו אבל מספיק עם התמימות (אני לא מאמין שאני כותב את זה)
1. יותר מסביר שאג'ידה יהיה במכבי שנה הבאה 1+1=2. אם זה נכון אז איך אפשר לסמוך עליו שייתן את הכול ? גם בתת מודע זה משפיע.
2. יש לנו על הספסל שוער שלא באמת קיבל מספיק הזדמנויות. יש לו פוטנציאל ובתחילת העונה סמכנו עליו שיחזיק את השער במשך חודש. לא ישחק לא נדע אם הוא מספיק טוב. אולי יש לנו מתחת לפנס שוער מצוין במחיר מציאה ?
3. אג'ידה שוער מצוין אבל הוא לו חף מבעיות. יש שערים שהוא ממש הגיב כמו טירון. הוא פוגע בשטף של המשחק בצורה אנושה. לא משחרר כדור באופן כרוני ובסוף סתם בועט. אז יש לו בישול אחד, זה לא רציני. בלי קשר למי המאמן זה דבר בסיסי לשוער.
מסקנות:
1. זמן לבקוביץ
2. קצת פחות רחמים בעתיד על שחקנים. אף אחד לו פגע בו - אם כבר הפוך. הוא לא רואה אותנו ממטר. זכותו אבל מספיק עם התמימות (אני לא מאמין שאני כותב את זה)
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אג'ידה לטעמי אחד השוערים הטובים בארץ במשחק הרגל. הבעיטות הארוכות שלו, כמה שאנחנו אוהבים לזלזל בהן או לא לאהוב את השיטה, עזרו לנו מאוד, בעיקר בעונה שעברה עם פלט (שלומי פחות מצליח להשתלט עליהן).גדי כתב:גזרתי תענית שתיקה אבל לא יכול להתאפק.
מסקנות:
1. זמן לבקוביץ
אז מה שטענת על הבעיטות שלו לא ממש מדויק. בכללי זה מסתמן כמשהו אופייני לשוערים אפריקאים- גם לאניימה, איינוגבה ואדל היה יופי של משחק רגל ובעיטות.
- OMERREMO33
נראה לי אני בדעת מיעוט אבל גם אג'ידה וגם מרציאנו לא כאלו ענקיים...
בישראל השוערים כרגע ממש לא ברמה גבוהה ולכן השניים האלו "בולטים" אבל תאכלס לא מדובר בעילוי בטח לא במקרה של אג'ידה. אולי מרציאנו כי הוא גם צעיר ויש מה להתפתח וגם צריך לראות אותו עם הגנה טובה ויציבה.
בישראל השוערים כרגע ממש לא ברמה גבוהה ולכן השניים האלו "בולטים" אבל תאכלס לא מדובר בעילוי בטח לא במקרה של אג'ידה. אולי מרציאנו כי הוא גם צעיר ויש מה להתפתח וגם צריך לראות אותו עם הגנה טובה ויציבה.
אם נכנס לפליאוף בהפרש גדול יותר מ 6 ואג'ידה לא חותם, ספסל.גדי כתב:גזרתי תענית שתיקה אבל לא יכול להתאפק.
מסקנות:
1. זמן לבקוביץ
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי מרציאנו שוער טוב שיכול להצליח בקבוצה עם שאיפות ולא כמו אשדוד שאין להם שאיפות חוץ מלהיות קבוצה יצואנית של שחקנים צעירים, בהתחשב בזה שהוא ישראלי זה יפנה לנו מקום לזר ובהתחשב בזה שרוצים גם את דן מורי יהיה לנו מקום לשני זרים ששניהם צריכים לבוא בהתקפה.
אני לא בפאניקה כי אג'ידה עוזב, כבר אמרתי הרבה לפניי שפרסמו על מרציאנו שאני הייתי רוצה שהוא יבוא לפה, וכולכם אמרתם שאין סיכוי שהוא יבוא בגלל ג'קי בן זקן, עדיין יש סיכוי שבן זקן יטרפד או יעלה את המחיר שלו אם הוא ייתן את משחק חייו מול בלגיה ומול ווילס, אבל בטח שמרציאנו עדיף לנו על אג'ידה שכנראה גם אם נחתים אותו לא ימכר ומרציאנו אם סיכוי יותר גדול להמכר ולהרוויח עליו כסף.
אני לא בפאניקה כי אג'ידה עוזב, כבר אמרתי הרבה לפניי שפרסמו על מרציאנו שאני הייתי רוצה שהוא יבוא לפה, וכולכם אמרתם שאין סיכוי שהוא יבוא בגלל ג'קי בן זקן, עדיין יש סיכוי שבן זקן יטרפד או יעלה את המחיר שלו אם הוא ייתן את משחק חייו מול בלגיה ומול ווילס, אבל בטח שמרציאנו עדיף לנו על אג'ידה שכנראה גם אם נחתים אותו לא ימכר ומרציאנו אם סיכוי יותר גדול להמכר ולהרוויח עליו כסף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה? כי ברדה צריך להיות???גדי כתב:גזרתי תענית שתיקה אבל לא יכול להתאפק.
תזכיר לי בבקשה מי שייך לנבחרת הלאומית של מדינה המשתתפת באופן קבוע במונדיאלים?
אין לי בכלל ספק כי מבחינת המעמד הנוכחי בראיה בי"ל אג'ידה והובאן הם הבולטים בשחקנינו.
וסטין אג'ידה
זוהי השנה השלישית של אוסטין אג'ידה בהפועל ב"ש - ובסיום העונה הוא מסיים חוזה. זוהי השנה החמישית של השוער הניגרי בישראל והמשמעות היא שהחל מהעונה הבאה הטבות המס לקבוצת כדורגל על שחקן זר כבר אינן חלות עליו. כלומר, על מנת לשמור על שכר הנטו של אג'ידה, תצטרך ב"ש להגדיל באופן משמעותי את שכר הברוטו של השוער.
את המהלך הזה באר שבע מוכנה לעשות ואף להעניק לאג'ידה חוזה לשנתיים נוספות, אך נכון להיום השוער בן ה-30 דורש תוספת שידרוג בשכר הנטו שלו, דרישה שתקפיץ את שכר הברוטו באופן ניכר. בדרישה הזאת באר שבע כבר לא מוכנה לעמוד. בכל זאת, בבאר שבע מקווים שאג'ידה יסכים לקבל את הצעתם בסופו של דבר.
הסיכוי שימשיך: 60%
ספורט 5 רועי זריהן
זוהי השנה השלישית של אוסטין אג'ידה בהפועל ב"ש - ובסיום העונה הוא מסיים חוזה. זוהי השנה החמישית של השוער הניגרי בישראל והמשמעות היא שהחל מהעונה הבאה הטבות המס לקבוצת כדורגל על שחקן זר כבר אינן חלות עליו. כלומר, על מנת לשמור על שכר הנטו של אג'ידה, תצטרך ב"ש להגדיל באופן משמעותי את שכר הברוטו של השוער.
את המהלך הזה באר שבע מוכנה לעשות ואף להעניק לאג'ידה חוזה לשנתיים נוספות, אך נכון להיום השוער בן ה-30 דורש תוספת שידרוג בשכר הנטו שלו, דרישה שתקפיץ את שכר הברוטו באופן ניכר. בדרישה הזאת באר שבע כבר לא מוכנה לעמוד. בכל זאת, בבאר שבע מקווים שאג'ידה יסכים לקבל את הצעתם בסופו של דבר.
הסיכוי שימשיך: 60%
ספורט 5 רועי זריהן
גזרת תענית שתיקה ודווקא אג'ידה שבר אותך?גדי כתב:גזרתי תענית שתיקה אבל לא יכול להתאפק.
מוזר, הייתי בטוח שתישבר הרבה לפני (נושא אלישע/קהל/קיפולים/חמוצים)
אני אהיה בפאניקה אך ורק אם בוזגלו יעזוב אותנו בקיץ.
אג'ידה שוער מצויין, אבל יש שוערים נוספים ברמה שלו בליגת העל.
אג'ידה שוער מצויין, אבל יש שוערים נוספים ברמה שלו בליגת העל.
כנראה שלא כולם מבינים מה המשמעות של שוער בקבוצה, וגם נראה שיש לכולם זיכרון קצר בנוגע לסיבה העיקרית בגינה ירדנו ליגה פעם אחרונה.
בלי קשר, אג'ידה (כולל השטויות שלו) הוא עדיין השוער הטוב בארץ בפער גדול מזה שאחריו, היחיד שמתקרב אליו ברמה זה סטויקוביץ' ולא חושב
שמרציאנו בכלל מתקרב לרמה שלו. אג'ידה הוא עוגן להגנה, הוא בטח ובטח שווה משבצת של זר (תשאלו את גוטמן אם אניימה שווה משבצת כזו),
הוא יודע בדיוק מה הוא שווה ולגיטימי בהחלט מצידו לדרוש שדרוג בשכר. הוא לא מבקש שכר כפול וגם לא קופץ יותר מדי מעל הפופיק, אלא עלייה
שמשקפת בהחלט את תרומתו לקבוצה וחשיבותו. במבחן היכולת הוא בוודאי צריך להרוויח יותר ממליקסון וברדה אבל זה באמת לא רלוונטי.
אם היה רוצה לסגור במכבי, אני מניח שהיה דורש סכום מפוצץ כדי להפיל בכוונה את המו"מ והוא לא עושה זאת, לכן אני עדיין מאמין ומקווה שבסוף
הוא יישאר כאן.
בלי קשר, אג'ידה (כולל השטויות שלו) הוא עדיין השוער הטוב בארץ בפער גדול מזה שאחריו, היחיד שמתקרב אליו ברמה זה סטויקוביץ' ולא חושב
שמרציאנו בכלל מתקרב לרמה שלו. אג'ידה הוא עוגן להגנה, הוא בטח ובטח שווה משבצת של זר (תשאלו את גוטמן אם אניימה שווה משבצת כזו),
הוא יודע בדיוק מה הוא שווה ולגיטימי בהחלט מצידו לדרוש שדרוג בשכר. הוא לא מבקש שכר כפול וגם לא קופץ יותר מדי מעל הפופיק, אלא עלייה
שמשקפת בהחלט את תרומתו לקבוצה וחשיבותו. במבחן היכולת הוא בוודאי צריך להרוויח יותר ממליקסון וברדה אבל זה באמת לא רלוונטי.
אם היה רוצה לסגור במכבי, אני מניח שהיה דורש סכום מפוצץ כדי להפיל בכוונה את המו"מ והוא לא עושה זאת, לכן אני עדיין מאמין ומקווה שבסוף
הוא יישאר כאן.
+100אריק כתב:כנראה שלא כולם מבינים מה המשמעות של שוער בקבוצה, וגם נראה שיש לכולם זיכרון קצר בנוגע לסיבה העיקרית בגינה ירדנו ליגה פעם אחרונה.
הוא יישאר כאן.
לא יכולתי להגיד זאת טוב יותר.