הבאתי את רב"ש כדוגמא הרצון העיקרי שלי זה מאמן זר ומנג'ר זר וצוות של זרים אבל אם מאמן ישראלי אז רב"ש גם טוב.blueman כתב: אני חושב שחוץ מהחלק של רב״ש פעם ראשונה שאני מסכים איתך
ברק בכר- כאן ועכשיו!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ברק בכר- כאן ועכשיו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה יכול שלא להתרשם,גם אני לא.ForeverRed כתב: יסלח לי אלישע, אבל זכייה בגביע ממש לא מרשימה אותי.
בגביע יכולה לזכות כל קבוצה, וזה ממש לא קשור לעונה שעוברת עליה.
יותר חשוב שנראה קבוצה שרצה לאורך העונה, וכן, גם מתמודדת על האליפות. וזה לא קורה.
שום תואר מלבד אליפות לא יצדיק את הישארותו של אלישע. לא בעונה כזאת, לא ביכולת כזאת.
אני אשכרה סובל בשבועות האחרונים.
אבל בשורה התחתונה אם הוא מביא תואר,עמד עמד ביעדים.
אני חושב,שהוא ואלונה כבר קיבלו החלטה שלא להמשיך ויהי מה.
אבל עמידה ביעדים לא קשורה לעניין המיצוי.
לא מבין איך אתם שוכחים מה עשה רוני לוי במכבי חיפה? שכחתם שהוא קבר כל כישרון צעיר שאיים לפרוץ שם? אין ספק שמדובר במאמן מאוד שיטתי שטביעת האצבע שלו ניכרת אבל זו לא טביעת האצבע שאני רוצה בקבוצה שלי, בטח עבור כל החברה הצעירים שלנו.
אם כבר מאמן ישראלי, העדפה שלי היא רב"ש
"החברה הצעירים שלנו"... ספר לי עליהם בבקשה.eitam כתב:לא מבין איך אתם שוכחים מה עשה רוני לוי במכבי חיפה? שכחתם שהוא קבר כל כישרון צעיר שאיים לפרוץ שם? אין ספק שמדובר במאמן מאוד שיטתי שטביעת האצבע שלו ניכרת אבל זו לא טביעת האצבע שאני רוצה בקבוצה שלי, בטח עבור כל החברה הצעירים שלנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
סליחה? דודי טוויטו כמה שאתה מעדיף לקרוא לו טווטי, בן אלגרבלי שאולי יחזור יותר טוב בעונה הבאה או עונה לאחר מכן.Totti כתב: "החברה הצעירים שלנו"... ספר לי עליהם בבקשה.
יש גם את הקשרי אמצע שלדעתי הם מוכשרים מאוד מהנוער.
חאלס לחשוב שאין פה כלום, נכון אין פה קשרי אגף ברמה גבוהה וחלוצים וגם המגנים בנוער לא מלהיבים אותי אבל מה שיש זה גם טוב.
חוץ מזה שרוני לוי הוא מאמן משעמם כי הוא יותר מדיי טקטי.
המאמנים הישראלים היחידים שגם משלבים צעירים וגם יודעים להפוך כדורגל למעניין זה רב"ש וברק בכר שאצלהם רואים כדורגל טוב, רב"ש בעונה שעברה בהפועל תל אביב יצר קבוצה התקפית מאוד שאומנם בהתחלה לא נראתה הכי טוב אבל עם הזמן הפכה לקבוצה טובה שהייתה מסוגלת לתת הצגות כדורגל גם ביכולת הפחות טובה שלה, הבעיה עם רב"ש זה שהוא כמו אלישע גונב דעות רק עם דיפלומה...
ברק בכר גם כן עושה עבודה מעולה בקריית שמונה הבעיה שלי איתו שהוא היה רק בקריית שמונה ואי אפשר לדעת מה ייצא מזה...
יש לי הרגשה שרוני לוי הוא לא מה״מאמנים״ כדוגמת אוחנה שמעידים על עצמם שלא השתפרו/למדו כלום מרגע הפיכתם למאמן.
אז בחיפה היה פחות טוב עם צעירים, מאז עברו הרבה מים בנהר וקבוצות שאימן בהם. תבדקו שם מה היה, זה יהיה יותר רלוונטי.
אז בחיפה היה פחות טוב עם צעירים, מאז עברו הרבה מים בנהר וקבוצות שאימן בהם. תבדקו שם מה היה, זה יהיה יותר רלוונטי.
בן ביטון לא היה מתקדם תחת רוני לוי, כנל נאסר. דוידזדה ככל הנראה היה משתף פעולה עם איפרגן ובכלל כל מחלקת הנוער הייתה כבוייה בגלל שהיתה מבינה עם מי יש לה עסק. אין סיכוי שהיית רואה שחקן כמו חביביאן (שאין מושג אמיתי איך הוא) יושב על הספסל
- דר אדום בנשמה
לזכות אלישע יהמר שהוא מעולה עם צעירים, הבעיה של אלישע זה הקיבעון שלי כפי שרשמתי מיליון פעם.eitam כתב:בן ביטון לא היה מתקדם תחת רוני לוי, כנל נאסר. דוידזדה ככל הנראה היה משתף פעולה עם איפרגן ובכלל כל מחלקת הנוער הייתה כבוייה בגלל שהיתה מבינה עם מי יש לה עסק. אין סיכוי שהיית רואה שחקן כמו חביביאן (שאין מושג אמיתי איך הוא) יושב על הספסל
שילוב של אלישע עם רוני לוי יוצר את המאמן המושלם

דר, זה שתתחיל כל הודעה שנייה ב-"סליחה?"דר אדום בנשמה כתב:סליחה? דודי טוויטו כמה שאתה מעדיף לקרוא לו טווטי, בן אלגרבלי שאולי יחזור יותר טוב בעונה הבאה או עונה לאחר מכן.
יש גם את הקשרי אמצע שלדעתי הם מוכשרים מאוד מהנוער.
חאלס לחשוב שאין פה כלום, נכון אין פה קשרי אגף ברמה גבוהה וחלוצים וגם המגנים בנוער לא מלהיבים אותי אבל מה שיש זה גם טוב.
חוץ מזה שרוני לוי הוא מאמן משעמם כי הוא יותר מדיי טקטי.
המאמנים הישראלים היחידים שגם משלבים צעירים וגם יודעים להפוך כדורגל למעניין זה רב"ש וברק בכר שאצלהם רואים כדורגל טוב, רב"ש בעונה שעברה בהפועל תל אביב יצר קבוצה התקפית מאוד שאומנם בהתחלה לא נראתה הכי טוב אבל עם הזמן הפכה לקבוצה טובה שהייתה מסוגלת לתת הצגות כדורגל גם ביכולת הפחות טובה שלה, הבעיה עם רב"ש זה שהוא כמו אלישע גונב דעות רק עם דיפלומה...
ברק בכר גם כן עושה עבודה מעולה בקריית שמונה הבעיה שלי איתו שהוא היה רק בקריית שמונה ואי אפשר לדעת מה ייצא מזה...
ממש לא תהפוך את דעתך למשכנעת יותר.
אל תזרוק כאן שמות של שחקני שוליים משלימים שנמצאים בסגל בחסות תעודת הלידה שלהם, זו טענה לא רצינית.
גורדנה,נאסר, ביטון ודוידזאדה הם היחידים שיכולים להיחשב "צעירים" במובן מסויים והם כבר לא בדיוק כאלו, אחריהם יש בעיקר שחקני נוער לא בשלים.
רוני לוי נפגש במכבי חיפה בתור הזהב של מחלקת הנוער שלהם דוגמת בן בסט, רפאלוב, חמד ועוד רבים ומוכשרים.
חומר הגלם הזה לא קיים אצלנו עדיין ולכן עיקר ההתמודדות שלו היא מול שחקנים ותיקים ומונסים דוגמת ברסה, ארבייטמן, מליקסון ובוזגלו
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 23 פברואר 2015, 10:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
לא רק בגלל התארים. יותר קשור ליכולת הכללית, וההרגשה שמהסגל הזה אפשר להוציא הרבה יותר.yedidel כתב:אתם שוכחים שמדברים על להחליף את אלישע בגלל מה שנראה כמו חוסר יכולת להביא תארים לקבוצה.
אז עכשיו - כמה מאמנים יכולים להביא תואר? עם כל הכבוד אין הרבה כאלה בישראל.
מה שאנחנו רואים מתחילת העונה (להוציא משחקים בודדים) זה לא כדורגל. שום תואר לא ישנה את העובדה הזאת.
כל זמן שהבאנו תוצאות עוד אפשר היה "לבלוע" את זה, לקוות לשיפור בהמשך. מה שקורה בתקופה האחרונה גמר מבחינתי את הסיפור של אלישע בקבוצה.
- דר אדום בנשמה
הסליחה זה רק שיש לי תמיהה על משהו שמישהו כותב אז אני אומר סליחה, וכן לדעתי האישית יש בקבוצת הנוער שחקנים שיכולים להיות חלק מהסגל הרחב.Totti כתב: דר, זה שתתחיל כל הודעה שנייה ב-"סליחה?"
ממש לא תהפוך את דעתך למשכנעת יותר.
אל תזרוק כאן שמות של שחקני שוליים משלימים שנמצאים בסגל בחסות תעודת הלידה שלהם, זו טענה לא רצינית.
גורדנה,נאסר, ביטון ודוידזאדה הם היחידים שיכולים להיחשב "צעירים" במובן מסויים והם כבר לא בדיוק כאלו, אחריהם יש בעיקר שחקני נוער לא בשלים.
רוני לוי נפגש במכבי חיפה בתור הזהב של מחלקת הנוער שלהם דוגמת בן בסט, רפאלוב, חמד ועוד רבים ומוכשרים.
חומר הגלם הזה לא קיים אצלנו עדיין ולכן עיקר ההתמודדות שלו היא מול שחקנים ותיקים ומונסים דוגמת ברסה, ארבייטמן, מליקסון ובוזגלו
צריכים לכוון למאמן שגם משלב צעירים וגם מבין טקטיקה, או פשוט למנות מנג'ר שיקבע סדר העדיפויות אבל לא יודע למה ואני לא רואה את זה קורה ולכן אני לא רוצה פה את רוני לוי, אם יבוא מנג'ר שיקבע דברים אז הייתי שמח לראות את רוני לוי שיידע מראש שהוא צריך לתת הזדמנות גם לצעירים.
אם לא יביאו מנג'ר, ברק בכרו רב"ש הישראלים המועדפים עליי לפחות.
אגב לא שללתי את הדעה של מי שרוצה את רוני לוי, אבל זאת דעתי...
- ForeverRed
כמה משחקים של קרית שמונה ראית העונה?דר אדום בנשמה כתב: המאמנים הישראלים היחידים שגם משלבים צעירים וגם יודעים להפוך כדורגל למעניין זה רב"ש וברק בכר שאצלהם רואים כדורגל טוב
כי להגיד שהם משחקים כדורגל טוב זה בערך כמו לטעון שאנחנו פייבוריטים לאליפות. נחמד אבל רחוק מהמציאות.
- דר אדום בנשמה
תראה יחסית לסגל שלו ברק בכר עושה דברים טובים.ForeverRed כתב: כמה משחקים של קרית שמונה ראית העונה?
כי להגיד שהם משחקים כדורגל טוב זה בערך כמו לטעון שאנחנו פייבוריטים לאליפות. נחמד אבל רחוק מהמציאות.
יודע מה, את מי אתה היית רוצה לראות פה בין המאמנים הישראלים?
העניין הזה שרוני לוי לא מקדם צעירים הוא שגוי ועושה לו עוול.
צריך לזכור את התקופה שבה הוא אימן את מכבי חיפה,תקופה שבה אם מכבי חיפה לא לוקחת אליפות בהפרש דו סיפרתי זה כישלון.
מאמן עם שחקנים מוכשרים,רכש אדיר 6ציפיות בשמיים,אין לו זמן לניסויים,על אחת כמה שזו הייתה הפעם הראשונה שהוא מאמן קבוצת בוגרים.
רוני לוי אימן את הנוער של חיפה במשך 3 שנים,הביא 3 אליפויות,והוציא שחקנים כמו ערן לוי,בוזגלו,רפאלוב,תומר חמד וגדיר.
אז להגיד שהוא שורף צעירים זה עוול.
בקבוצות ישראליות אחרות שהוא אימן,הוא התמודד עם קשיי תקציב ורכש,כך היה בביתר,מכבי פת ועכשיו נתניה.
הבן אדם אימן קבוצות צמרת ברומניה,למד המון מאז אימן בחיפה,וראינו מצויין מה הוא שווה טקטית.
הסיבה שהוא לא אימן יותר מדי,אילו הם דרישות השכר הגבוהות שלו.
צריך לזכור את התקופה שבה הוא אימן את מכבי חיפה,תקופה שבה אם מכבי חיפה לא לוקחת אליפות בהפרש דו סיפרתי זה כישלון.
מאמן עם שחקנים מוכשרים,רכש אדיר 6ציפיות בשמיים,אין לו זמן לניסויים,על אחת כמה שזו הייתה הפעם הראשונה שהוא מאמן קבוצת בוגרים.
רוני לוי אימן את הנוער של חיפה במשך 3 שנים,הביא 3 אליפויות,והוציא שחקנים כמו ערן לוי,בוזגלו,רפאלוב,תומר חמד וגדיר.
אז להגיד שהוא שורף צעירים זה עוול.
בקבוצות ישראליות אחרות שהוא אימן,הוא התמודד עם קשיי תקציב ורכש,כך היה בביתר,מכבי פת ועכשיו נתניה.
הבן אדם אימן קבוצות צמרת ברומניה,למד המון מאז אימן בחיפה,וראינו מצויין מה הוא שווה טקטית.
הסיבה שהוא לא אימן יותר מדי,אילו הם דרישות השכר הגבוהות שלו.
הוצאת לי את המילים מהמקלדתTotti כתב: "החברה הצעירים שלנו"... ספר לי עליהם בבקשה.