אני כמעט בטוח שהוא הגיע בתקופת רבש.הפועלעולה כתב:אתה מתבלבל מדונאנין ויצחקי באו בתקופה של נמני ומזרחי, אבל כן הוא נכשל במכבי.
אבל זה לא משנה,היה לו סגל לאליפות,בדומה למה שיש לנו היום.
אבל בלי מכבי על הראש.
אני כמעט בטוח שהוא הגיע בתקופת רבש.הפועלעולה כתב:אתה מתבלבל מדונאנין ויצחקי באו בתקופה של נמני ומזרחי, אבל כן הוא נכשל במכבי.
ההבדל הוא שאלישע שנה שלישית פה ורב״ש היה שם פחות מעונה.אדום זקן כתב:דילמה לא פשוטה.
אמנם זה נכון שלאמן את קש על שלל פועליה,לא דומה במאומה ללאמן חבורת כוכבים מלאה באגו,אבל לא יודע,משהן בבחור אומר לי שהוא קורץ מחומר אחר.
ואגב דר,רב"ש קיבל את כל הכלים במכבי,בוזגלו ב2 מיליון יורו,מדוניאנין וברק יצחקי.
כנל גם בהפועל ורמוט,שכטר,דמארי,ואם אתה אומר שבהפועל בסןף העןנה הם היו מחוברים,אז סבבה בוא נחכה,אולי גם אלישע יחבר אותם בסיבוב האחרון של הפלייאוף ואז אין שום הבדל
אני מבין שאתה מעריץ גדול של רב"ש,אבל בשורה התחתונה בשתי ההזדמנויות שהיו לו הוא לא הצליח וזה בלשון המעטה.ns75 כתב:
ההבדל הוא שאלישע שנה שלישית פה ורב״ש היה שם פחות מעונה.
אגב במכבי של אז אף אחד לא הצליח כי השכונה שלטה שם, עיתונאים התקלחו עם השחקנים אחרי משחקים וקבעו את ההרכב למשחק הבא.
עד שלא הגיעו אינגילדיס וקרויף ועשו שם סדר, לאף מאמן לא היה סיכוי ממשי להצליח.
גם אם הוא יביא גביע אני לא אוכל שוםם כובע.אדום זקן כתב: אני מבין שאתה מעריץ גדול של רב"ש,אבל בשורה התחתונה בשתי ההזדמנויות שהיו לו הוא לא הצליח וזה בלשון המעטה.
יכול להיות שהוא הפיק את הלקחים ולמד,אני בספק.
אני אישית מעדיף או את רוני לוי או בכר או שבסוף אלישע יביא תואר וכולנו נאכל את הכובע.
טוב.אדום בלב בנשמהההה כתב: גם אם הוא יביא גביע אני לא אוכל שוםם כובע.
עד כה ניצחנו בשיניים קבוצה מהלאומית, עוד יותר בשיניים סוס שחור, והיינו צריכים לסמוך על כושר ירוד של שחקני ליגה 2 כדי לעלות לחצי הגמר.
אם ננצח בחצי הגמר והגמר, נטו בגלל טעויות הגנתיות של שחקני היריבה או הבלחה כלשהיא של אחד מרביעיית ההתקפה שלנו. ככה, אגב, רוב הגולים האחרונים שלנו.
לגבי רוני לוי אפשר להתווכח, אבל מה ההצלחה הגדולה של בכר שגורמת לך להעדיף אותו על רב"ש?אדום זקן כתב: אני מבין שאתה מעריץ גדול של רב"ש,אבל בשורה התחתונה בשתי ההזדמנויות שהיו לו הוא לא הצליח וזה בלשון המעטה.
יכול להיות שהוא הפיק את הלקחים ולמד,אני בספק.
אני אישית מעדיף או את רוני לוי או בכר או שבסוף אלישע יביא תואר וכולנו נאכל את הכובע.
עמד ביעד זה נכון, זה אומר שזה צריך להקנות לו את המקום בעונה הבאה עם כזה מיצוי של הסגל? וכזו יכולת? לא חושב. סליחה, בטוח שלא.אדום זקן כתב: טוב.
מאמן וכל בעל תפקיד נמדד עפי היעדים שמציבים לו.
אם יביא תואר עמד ביעדים,למרות שאתה מפנטז על טוטאל פוטבול.
באמת שאני לא מעדיף,פשוט מציין עובדות.ns75 כתב:
לגבי רוני לוי אפשר להתווכח, אבל מה ההצלחה הגדולה של בכר שגורמת לך להעדיף אותו על רב"ש?
יסלח לי אלישע, אבל זכייה בגביע ממש לא מרשימה אותי.אדום זקן כתב: טוב.
מאמן וכל בעל תפקיד נמדד עפי היעדים שמציבים לו.
אם יביא תואר עמד ביעדים,למרות שאתה מפנטז על טוטאל פוטבול.
מסכים עם כל מילה!ForeverRed כתב: יסלח לי אלישע, אבל זכייה בגביע ממש לא מרשימה אותי.
בגביע יכולה לזכות כל קבוצה, וזה ממש לא קשור לעונה שעוברת עליה.
יותר חשוב שנראה קבוצה שרצה לאורך העונה, וכן, גם מתמודדת על האליפות. וזה לא קורה.
שום תואר מלבד אליפות לא יצדיק את הישארותו של אלישע. לא בעונה כזאת, לא ביכולת כזאת.
אני אשכרה סובל בשבועות האחרונים.
ידידיאל לא בגלל תארים אלא בגלל יכולת מיצוי פוטנציאל של הסגל או במקרה של אלישע אי יכולת מיצוי הפוטנציאל המלא של הסגל מאז שהוא הגיע אין שום שיטת משחק או דרך הכל מקרי ונשען על התקפות מעבר שקבוצות כבר בפלייאוף לפניי שנה הצליחו לנטרל , למעשה אלישע מבחינתי לא נכשל בלהביא תואר ואני מוכן לקבל את רב"ש ולחכות שנה עד שהוא יצליח להנחיל שיטת משחק בשביל לראות תואר כזה, אלישע נכשל מבחינתי באימון הכולל של הקבוצה ובמיצוי הכללי של הסגל.yedidel כתב:אתם שוכחים שמדברים על להחליף את אלישע בגלל מה שנראה כמו חוסר יכולת להביא תארים לקבוצה.
אז עכשיו - כמה מאמנים יכולים להביא תואר? עם כל הכבוד אין הרבה כאלה בישראל.
אני חושב שחוץ מהחלק של רב״ש פעם ראשונה שאני מסכים איתךדר אדום בנשמה כתב: ידידיאל לא בגלל תארים אלא בגלל יכולת מיצוי פוטנציאל של הסגל או במקרה של אלישע אי יכולת מיצוי הפוטנציאל המלא של הסגל מאז שהוא הגיע אין שום שיטת משחק או דרך הכל מקרי ונשען על התקפות מעבר שקבוצות כבר בפלייאוף לפניי שנה הצליחו לנטרל , למעשה אלישע מבחינתי לא נכשל בלהביא תואר ואני מוכן לקבל את רב"ש ולחכות שנה עד שהוא יצליח להנחיל שיטת משחק בשביל לראות תואר כזה, אלישע נכשל מבחינתי באימון הכולל של הקבוצה ובמיצוי הכללי של הסגל.