הפינה לקיפולים ע"ש בתיה עוזיאל
Re: הפינה לקיפולים ע"ש בתיה עוזיאל
טוטי אין לי ספק שהבחור מרגיז, אבל אני חושב שהשתן עלה לך קצת לראש.
תנמיך קצת להבות, אתה לא אוהד יותר טוב מאף אחד. כולם אוהבים את הקבוצה.
תגובה על כך שאני בקושי כותב בפורום ואין לי מושג בעוד 3.. 2... 1...
לא יודע איפה אמרתי שאני אוהד טוב יותר מאחרים, אבל בסדר.נתי כתב:טוטי אין לי ספק שהבחור מרגיז, אבל אני חושב שהשתן עלה לך קצת לראש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה משתמע בין השורות. בכל מקרה אני חושב שאתה תורם מאוד לפורום, אבל לא מתאים לך להתבטא ככה.
הכל בקטע טוב, ולכולנו יש את אותה מטרה משותפת שהיא הצלחת הקבוצה.
הכל בקטע טוב, ולכולנו יש את אותה מטרה משותפת שהיא הצלחת הקבוצה.
נתי צודק לחלוטין, טוטי אתה מאוד תורם לפורום מבחינת התבונה שאתה מציע, אך יחד עם זאת אתה גם עם האף גבוה לפעמים, גם רועי יכול להיות יותר אופטימי ופחות לקלל, אך הכל ברוח טובה.
אגב עשיתי חושבים ולדעתי הבעיה של הקבוצה מתרכזת ב3 נושאים כרגע: הרכב,שיטת משחק,ומוטביציה.
בקצרה על כל אחד:
הרכב: אג'ידה,ביטון,סוארז,טהאא,דוידזאדה(טוויטו),חובאן,אוגו,בוזגלו(נאסר),גורדנה(ברדה),מליקסון,ארבייטמן(גבאי)- הבחירות התמוהות הם כאלו: טוויטו היה טוב לדעתי לפחות טוב מאופיר בדקות ששיחק, ולכן תחרות בריאה כאשר אופיר חלש מאוד ומשחק רק על רגל שמאל מה שהופך אותו לצפוי, היא הכרחית,רצית להעיף את פאיו בינואר?לך עם זה, וראינו מה קיבלנו מבלם שלא רצוי פה.נאסר צריך להיכנס להרכב, אם גורדנה לא יפתח במקומו, כי הראשון באמת שחקן מצוין ונותן מספרים ודוחף קדימה, השני מכניס אנרגיות ואטרף לקבוצה ומשנה מומנטום. ברדה לא חד ולא בשיאו, צריך לשבת כמו גבר על הספסל ולהרוויח את זה, ולא בתחבולות, וכשיכנס יהיה בכנף שם הוא דומיננטי ונותן חופש לשחקנים שמשחקים במרכז.
שיטת משחק: 4-5-1 במקום 4-4-2, ושלא יספרו לי סיפורים שברדה קשר, הוא שיחק כחלוץ וזה לא עבד, גורדנה כקשר נותן איזון לקישור ובמיוחד כשהכנפיים דוחפים קדימה, נותן לנו אפשרות להניע כדור, כשאגב במשחק זה קרה פעם אחת, והסתיים בהחמצה של גבאי מול השוער. מה חייב להשתנות? אחוז הדיוק של המסירות, לא יכול להיות שכל כדור 2 שנופל לרגלנו אנחנו מרחיקים כמו כוסיות, צריך להניע בסבלנות גם אם מפסידים, ולגרום לקבוצה ה2 להתחנן לכדור, וזה קורה גם כשהיא ביתרון.
מוטיביציה: כל הפעמים שהפסדנו העונה, גם הפעמים בהם שופטים הכריעו את הכף כמו מ. חיפה והפועל תא, נראנו כבויים וזה כבר לא כדורגל, אלא מנטליות, השחקנים צריכים לירוק דם ולרוץ באטרף, הגול שהבקענו נגד נתניה בא מריצת אמוק של מליקסון שגרמה לחטיפה וגול קל, צריך לרצות לשחק וזה א.ב של הכדורגל. לא סתם כל קבוצת תחתית שבאה עם קצת מוטיביציה,בונקר של לחץ גבוה עם מתפרצות לוקחת נקודות מאיתנו.
אגב עשיתי חושבים ולדעתי הבעיה של הקבוצה מתרכזת ב3 נושאים כרגע: הרכב,שיטת משחק,ומוטביציה.
בקצרה על כל אחד:
הרכב: אג'ידה,ביטון,סוארז,טהאא,דוידזאדה(טוויטו),חובאן,אוגו,בוזגלו(נאסר),גורדנה(ברדה),מליקסון,ארבייטמן(גבאי)- הבחירות התמוהות הם כאלו: טוויטו היה טוב לדעתי לפחות טוב מאופיר בדקות ששיחק, ולכן תחרות בריאה כאשר אופיר חלש מאוד ומשחק רק על רגל שמאל מה שהופך אותו לצפוי, היא הכרחית,רצית להעיף את פאיו בינואר?לך עם זה, וראינו מה קיבלנו מבלם שלא רצוי פה.נאסר צריך להיכנס להרכב, אם גורדנה לא יפתח במקומו, כי הראשון באמת שחקן מצוין ונותן מספרים ודוחף קדימה, השני מכניס אנרגיות ואטרף לקבוצה ומשנה מומנטום. ברדה לא חד ולא בשיאו, צריך לשבת כמו גבר על הספסל ולהרוויח את זה, ולא בתחבולות, וכשיכנס יהיה בכנף שם הוא דומיננטי ונותן חופש לשחקנים שמשחקים במרכז.
שיטת משחק: 4-5-1 במקום 4-4-2, ושלא יספרו לי סיפורים שברדה קשר, הוא שיחק כחלוץ וזה לא עבד, גורדנה כקשר נותן איזון לקישור ובמיוחד כשהכנפיים דוחפים קדימה, נותן לנו אפשרות להניע כדור, כשאגב במשחק זה קרה פעם אחת, והסתיים בהחמצה של גבאי מול השוער. מה חייב להשתנות? אחוז הדיוק של המסירות, לא יכול להיות שכל כדור 2 שנופל לרגלנו אנחנו מרחיקים כמו כוסיות, צריך להניע בסבלנות גם אם מפסידים, ולגרום לקבוצה ה2 להתחנן לכדור, וזה קורה גם כשהיא ביתרון.
מוטיביציה: כל הפעמים שהפסדנו העונה, גם הפעמים בהם שופטים הכריעו את הכף כמו מ. חיפה והפועל תא, נראנו כבויים וזה כבר לא כדורגל, אלא מנטליות, השחקנים צריכים לירוק דם ולרוץ באטרף, הגול שהבקענו נגד נתניה בא מריצת אמוק של מליקסון שגרמה לחטיפה וגול קל, צריך לרצות לשחק וזה א.ב של הכדורגל. לא סתם כל קבוצת תחתית שבאה עם קצת מוטיביציה,בונקר של לחץ גבוה עם מתפרצות לוקחת נקודות מאיתנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
עזבו את טוטי בשקט,לבן אדם יש תשוקה ואהבה לקבוצה שהלוואי שהיו לעוד כמה כאן.לא מבין את הדיבורים על שחצנות,הילד לא יודע להתבטא וזורק מלח על הפצעים.shovalb9 כתב:נתי צודק לחלוטין, טוטי אתה מאוד תורם לפורום מבחינת התבונה שאתה מציע, אך יחד עם זאת אתה גם עם האף גבוה לפעמים, גם רועי יכול להיות יותר אופטימי ופחות לקלל, אך הכל ברוח טובה.
בקצרה על כל אחד:
עכשיו לגבי מה שרשמת,בהיבט של גורדנה צודק לחלוטין.הבעיה שהבחור נפצע כל יומיים ואין לו באמת מחליף.
קבוצות למדו אותנו,סוגרות את האגפים,באמצע גם אוגו וגם הובאן משתהים עם הכדור במקום לשחרר אותו ואז המשחק תקוע.
בנושא האגרסיביות,זה עניין של רצון והטירוף שמכניס בך המאמן,מה שלצערי לא קורה.
ניתוח מצוין,שובל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אמר האדם שרוצה להעיף אותי מפה....נתי כתב:טוטי אין לי ספק שהבחור מרגיז, אבל אני חושב שהשתן עלה לך קצת לראש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
להבדיל ממך הבן אדם כותב לפחות לעניין, בלי שגיאות כתיב ולא ממציא דברים,ממחזר דעות ומתהפך כמו חביתה כל שבוע. ביום שאתה לא תהיה בפורום הזה יהיה יותר נעים לקרוא כאן. תאמין לי שאני אדם שמכבד כל אחד באשר הוא אבל ממספר השנים הלא מבוטלות שיצא לי לקרוא כאן ובשאר הפורומים הבנתי שלא רק שאתה מדבר שטויות, אלא הפורום הוא למעשה שגרת החיים שלך וסביבו סובב היום שלך, ובנוסף אתה בכלל לא מגיע למגרשים וניזון רק מהתקשורת. ככה שאל תשווה בינך לבין רועי,לפחות הוא בא למשחקים. מצטער על הירידה אבל הרמת לי להנחתה.דר אדום בנשמה כתב:אמר האדם שרוצה להעיף אותי מפה....
- דר אדום בנשמה
סליחה?נתי כתב: להבדיל ממך הבן אדם כותב לפחות לעניין, בלי שגיאות כתיב ולא ממציא דברים,ממחזר דעות ומתהפך כמו חביתה כל שבוע. ביום שאתה לא תהיה בפורום הזה יהיה יותר נעים לקרוא כאן. תאמין לי שאני אדם שמכבד כל אחד באשר הוא אבל ממספר השנים הלא מבוטלות שיצא לי לקרוא כאן ובשאר הפורומים הבנתי שלא רק שאתה מדבר שטויות, אלא הפורום הוא למעשה שגרת החיים שלך וסביבו סובב היום שלך, ובנוסף אתה בכלל לא מגיע למגרשים וניזון רק מהתקשורת. ככה שאל תשווה בינך לבין רועי,לפחות הוא בא למשחקים. מצטער על הירידה אבל הרמת לי להנחתה.
אני לא רוצה להעיף אף אחד מפה! אני דמוקרט אתה חתיכת פשיסט!
אני הולך למשחקי בית השנה אני לא מתהפך כמו חביתה והכי חשוב אני לא מעיף אף אחד שהוא קצת מעצבן אותי מהפורום.
אם אתה ופשיסטים כמוך לא היו פה היה מקום לדיון פורה...
חתיכת חצוף אתה גם לא תורם לדיונים וגם מנסה להעיף אותי מפה ואתה עוד מדבר על טוטי?
יודע מה לא רק שאני לא עף מפה אין לך זכות להעיף אותי מפה...
אהא ולגביי שגיאות כתיב זה שיא החוצפה שלך, אני בעל ליקוי למידה שנקרא דיסגרפיה אדון מורה, הליקוי למידה הזה גורם לי במיוחד שאני כותב מהר לטעות ולהתבחבל בין אותיות דומות ושאני כותב על דף עם עט או עפרון זה קשה לי, אז הנה אתה גם יורד על אדם בעל ליקוי למידה בנוסף להכל, פשיסט כבר אמרתי?...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 22 פברואר 2015, 03:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
עזוב דר. רק בריאות שתהיה לך מותק.דר אדום בנשמה כתב: סליחה?
אני לא רוצה להעיף אף אחד מפה! אני דמוקרט אתה חתיכת פשיסט!
אני הולך למשחקי בית השנה אני לא מתהפך כמו חביתה והכי חשוב אני לא מעיף אף אחד שהוא קצת מעצבן אותי מהפורום.
אם אתה ופשיסטים כמוך לא היו פה היה מקום לדיון פורה...
חתיכת חצוף אתה גם לא תורם לדיונים וגם מנסה להעיף אותי מפה ואתה עוד מדבר על טוטי?
יודע מה לא רק שאני לא עף מפה אין לך זכות להעיף אותי מפה...
אולי תעזבו אותו בשקט?כמה אפשר?
כן, יש לו לפעמים הודעות מעצבנות ולפעמים הוא מדבר שטויות, אבל זאת לא סיבה לרדת עליו כל הזמן.
מי שלא מסוגל לנהל איתו דיון בלי להיגרר לפסים אישיים שלא יתייחס להודעות שלו.
דר בסה"כ מוסיף הרבה צבע לפורום. למרות הכל.
כן, יש לו לפעמים הודעות מעצבנות ולפעמים הוא מדבר שטויות, אבל זאת לא סיבה לרדת עליו כל הזמן.
- דר אדום בנשמה
עכשיו בחזרה לנושא בואו נקפל את הדף הזה ונמשיך בממלכת הקיפול של טוטי ובתיה עוזיאל 

ידעתי שעשיתי טעות כשהתרכחתי והתחלתי לתת בראש לאלישע, כמו כלבים צמאי דם זהיתם חולשה והתחלתם לנגח (-;
בואו נשחרר משיחות חתך ומשובים, מי שלא נאה לו הסגנון שפשוט יתקדם, זה פורום אוהדים לא קומונה של השומר הצעיר בצפון.
בואו נשחרר משיחות חתך ומשובים, מי שלא נאה לו הסגנון שפשוט יתקדם, זה פורום אוהדים לא קומונה של השומר הצעיר בצפון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+1CrazyRed7 כתב:אולי תעזבו אותו בשקט?כמה אפשר?
CrazyRed7 כתב:אולי תעזבו אותו בשקט?כמה אפשר?