דווקא אני רואה הרבה רכבים על כביש 6, מקווה שיהיו לפחות 1500, זה עושה בינתיים רושם חיוביאדום בלב בנשמהההה כתב: אם היינו בפער של נקודה ממכבי ומגיעים אחרי רצף נצחונות מרשים היו מגיעים 3000 גם במזג אוויר סוער.
אלה סתם תירוצים, למרות שיגיעו הרבה.
נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
Re: נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
- The red one
לפני משחקיםם ? דווקא את הדעה על ביטון ואילוז אני אומר כאן כבר כמה עמודים, אם אני לא טועה מחמישי שהתחילו להגיד שאילוז כנראה פותח.אדום זקן כתב: שמתי לב שלפני משחקים אתה נהיה כבד כמו סיר חמין.
שתחרר,עם אילוז בלי אילוז,אם לא מנצחים סגור את העונה.
גורנדה, ברדה, נאסר, מליקסון זה עוד מקובל ,רוטציה, לא כשירים, מה שהולך באימונים וכו'. אבל באמת שאין שום סיבה אם אילוז יפתח במקום ביטון ..
וגם אם לא ננצח, העונה עוד לא תהיה סגורה.
מה הקטע של הסליחה? ולנושא , ברדה ובוזגלו שניהם צריכים לרדת לספסל , וגם בן שלא יזיק לו ניניעורדר אדום בנשמה כתב:סליחה? וברדה בתקופהה טובה? בוזגלו בתקופה טובה?
על יותר ממה שעשה ביטון ברדה ואוגו לא קיבלו שום עונש אז אם זה המצב ובן ביטון לא פותח בגלל זה מוכיח שאלישע מפחד משמות גדולים.
לא ייתכן שגם היו הוא עולה עם ההרכב האהוב שלו ובנוסף בלי בן ביטון שאלמלא הטעות של גיא ברגר אף אחד לא היה מעז פה להגיד שהוא בכושר לא טוב והוא גם צדק לגביי ברגר ששרק פנדל על כלום...
אם אתם מעדיפים את אביתר חורים אילוז אל תתפלאו שנפסיד לנתניה בגללו.
על כביש 6 כרגע, המון צעיפים אדומים לכיוון צפון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסתבר שיש דברים שלא אומרים...שמעון א כתב:בסיבוב הקודם הפסדנו להפועל ת"א בדקה ה 90, ונתניה עם ניצחון דחוק על רעננה. מחזור אח"כ נתניה קיבלה מאיתנו 4 על הראש.
אתמול קרה בדיוק ההפך. אנחנו עם ניצחון דחוק ונתניה עם הפסד דקה 90... מקווה שזה לא סימן