נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
- The red one
Re: נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
לאחת מקבוצות האולטרס הדולות בישראל העלו סרטון של האולטרה סאות׳ מהאימון היום שצועקים ״יאללה לזיין את נתניה״.
נראה לי זאת היריבות היחידה בכדורגל הישראלי שהתפתחה מטוקבקים /:
היריבות התחילה מקרבות העלייה איתם בלאומית לפני 15 שנה כמדומני. כשעלינו ב2009 במשחק הראשון מולם בקופסא הם הרימו שלט ״גמל טעית בדרך פה זה ליגת העל״ ומשם זה התגלגל. מהטוקבקים זה לא התפתח למיטב זכרוניאדום בלב בנשמהההה כתב:לאחת מקבוצות האולטרס הדולות בישראל העלו סרטון של האולטרה סאות׳ מהאימון היום שצועקים ״יאללה לזיין את נתניה״.
- The red one
זה מה שהזקנים מספרים. בפועל לא זכור לי כזו שנאה עד למשחק הירידה לפני שנתיים. שהתאפיינה במלחמת טוקבקים מפגרת בוואן ..dor69 כתב: היריבות התחילה מקרבות העלייה איתם בלאומית לפני 15 שנה כמדומני. כשעלינו ב2009 במשחק הראשון מולם בקופסא הם הרימו שלט ״גמל טעית בדרך פה זה ליגת העל״ ומשם זה התגלגל. מהטוקבקים זה לא התפתח למיטב זכרוני
צריך להימנע מעבירות מיותרות. ערן לוי, כרגיל, מת לייבש אותנו.
נ.ב.
אני לא יהיה במשחק(תקופת מבחנים), אבל אני מקווה שהקהל שלנו יתגבר על היצרים ולא יתעסק בקללות לערן לוי ושמעון הרוש כל המשחק. יש לנו קבוצה לעודד, זה חשוב יותר.
נ.ב.
אני לא יהיה במשחק(תקופת מבחנים), אבל אני מקווה שהקהל שלנו יתגבר על היצרים ולא יתעסק בקללות לערן לוי ושמעון הרוש כל המשחק. יש לנו קבוצה לעודד, זה חשוב יותר.
צריך לנצל את העובדה שלנתניה אין מרכז הגנה,לדחוף כדורים פנימה,לעשות באלגן,להגביה פנימה כמה שיותר,לבעוט לשער כמה שיותר,לסחוט קרנות גם שלומי,דובב וברדה צריכים להלחיץ את ההגנה בכל שלב.
נתניה יבואו מוכנים לקראת לחץ שלנו ויעשו בדיוק מה שעשו מול מכבי ת"א וצריך לדעת לנצל את היציאה שלהם החוצה.
נתניה יבואו מוכנים לקראת לחץ שלנו ויעשו בדיוק מה שעשו מול מכבי ת"א וצריך לדעת לנצל את היציאה שלהם החוצה.
בחיי שיש להם הגנה שהקבוצה שלי בליגה למקומות עבודה כובשת נגדה ואם לא נשכיל לעשות זאת זה יהיה ביזיון.
אורי שטרית האימתני בשמאל
עומר פרץ שהוא חלוץ בכלל בימין
שמעון הרוש כבלם
וירין חסן או צלישר לידו שאין לי מושג מה גרוע פחות מבחינתם.
אסופת השחקנים הסימפטיים הללו חייבית לחטוף ולחטוף חזק.
אורי שטרית האימתני בשמאל
עומר פרץ שהוא חלוץ בכלל בימין
שמעון הרוש כבלם
וירין חסן או צלישר לידו שאין לי מושג מה גרוע פחות מבחינתם.
אסופת השחקנים הסימפטיים הללו חייבית לחטוף ולחטוף חזק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- המשוגע האדום
שמעון הרוש כמגן הוא אפס,אז בלם? חחח
חובה לנצל את זה חובה
חובה לנצל את זה חובה
יפה.הפועלעולה כתב:מסתבר ש-US היו באימון היום והטריפו את השחקנים. אני מהפייסבוק אז אני לא יכול להביא קישור, כנסו לדף שלהם
רק חבל שלא הודיעו, אולי היו מגיעים קצת יותר אוהדים..
1. צודק.שמעון א כתב:צריך להימנע מעבירות מיותרות. ערן לוי, כרגיל, מת לייבש אותנו.
נ.ב.
2. תבוא איתי. תלמד במכונית...
3. בהצלחה!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תודהגדי כתב:
1. צודק.
2. תבוא איתי. תלמד במכונית...
3. בהצלחה!

כמו מול רעננה בגביע, סעו לנתניה ותביאו ניצחון!
והכי חשוב סעו בזהירות ותחזרו בשלום.
אין שום יריבות, עם כל הכבוד אוהדי מכבי נתניה מעניינים לי ת ז',
ארגון שקורא לעצמו " אולטרס " לא יכול לתת לילדים בני 14 להיכנס ליציע שלהם ולקחת להם את השלט גדר, אחת הבושות הגדולות,
שיחפשו קהל בסגנון אשדוד או פתח תקווה, אנחנו כבר מזמן לא שם.
ארגון שקורא לעצמו " אולטרס " לא יכול לתת לילדים בני 14 להיכנס ליציע שלהם ולקחת להם את השלט גדר, אחת הבושות הגדולות,

גם אני לא חושב שזה משהו ששווה לקרוא לו יריבות. השתמשתי במילה בהיעדר מתאימה יותרmaor20094 כתב:אין שום יריבות, עם כל הכבוד אוהדי מכבי נתניה מעניינים לי ת ז',

- The red one
חחח הפירמה הילדותית שלהם (לא הארוגן) עשו שלט "4.5.12 לא נשכח ולא נסלח" ובעצם התבלבלו כי המשחק ירדה שלהם היה ב4.5.13. איזה חמורים.
יגיעו הרבה יותר.דולב פרץ כתב:100 אוהדים בלבד רכשו כרטיס למשחק מחר ..
מקווה שיגיעו הרבה יותר
למה לקנות מראש ולא במגרש?
כנ"ל, אבל הזיכרון כבר לא מה שהיה פעם...אדום בלב בנשמהההה כתב: זה מה שהזקנים מספרים. בפועל לא זכור לי כזו שנאה עד למשחק הירידה לפני שנתיים. שהתאפיינה במלחמת טוקבקים מפגרת בוואן ..