נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
Re: נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.
בלי קשר למירות האליפות או לא (קיפלתי, ממזמן אנחנו לא חלק), באים לשחוט ולרמוס אותם.
הגיע הזמן שזה סוף סוף יתפוצץ.
בלי קשר,אה יא חנטריש..RedHell כתב:בלי קשר למירות האליפות או לא (קיפלתי, ממזמן אנחנו לא חלק), באים לשחוט ולרמוס אותם.
חחחחח צאו מזה אין לנו סיכויי, רק זה שרעננה בפלייאוף לבד גונב לנו נק'אדום זקן כתב: בלי קשר,אה יא חנטריש..

- The red one
יאללה צא מזה אתה, נגמר נאחס רעננה הם הרגע ההוא בדקה 115 בנתניהRedHell כתב:
חחחחח צאו מזה אין לנו סיכויי, רק זה שרעננה בפלייאוף לבד גונב לנו נק'

צריך שטוטי ירשום לקפל ואז מנצחים בשבת וקש ומכבי עןשים תיקו.
אדום זקן
איך שמכבי נראית זה בסדר ביחס לקבוצה שמשחקת מול בונקר משחק אחרי משחק, קח את העובדה שהם שש נק' מאיתנו ואנחנו חייבים לנצח אותם וקיבלת תמונה שונה לחלוטין.
לגבי ק"ש- קח את הדקות שהם שיחקו כשהם היו בשיוויון - בהתחלה ובסוף וקיבלת קבוצה מסוכנת וטובה. את המשחק נגדם היינו צריכים להפסיד אילולא מתנת השופט שלא שרק להם לפנדל.
אנחנו קבוצה שלא מחוברת וספק מאוד אם תתחבר. יש חוסר התאמה בין שיטת המשחק לשחקנים ולסוג התואר שאנחנו שואפים אליו
redhell
נסחפת בגדול. נתניה קבוצה טובה,לפחות התקפית. היא עשתה את המוות לק"ש וקופחה ע"י השופט. וגם למכבי הם מיררו את החיים.
1-0 קטן מספיק (סליחה 2-0 .. סליחה 3-2 אחרי מה שקרה באשדוד)
איך שמכבי נראית זה בסדר ביחס לקבוצה שמשחקת מול בונקר משחק אחרי משחק, קח את העובדה שהם שש נק' מאיתנו ואנחנו חייבים לנצח אותם וקיבלת תמונה שונה לחלוטין.
לגבי ק"ש- קח את הדקות שהם שיחקו כשהם היו בשיוויון - בהתחלה ובסוף וקיבלת קבוצה מסוכנת וטובה. את המשחק נגדם היינו צריכים להפסיד אילולא מתנת השופט שלא שרק להם לפנדל.
אנחנו קבוצה שלא מחוברת וספק מאוד אם תתחבר. יש חוסר התאמה בין שיטת המשחק לשחקנים ולסוג התואר שאנחנו שואפים אליו
redhell
נסחפת בגדול. נתניה קבוצה טובה,לפחות התקפית. היא עשתה את המוות לק"ש וקופחה ע"י השופט. וגם למכבי הם מיררו את החיים.
לקפל חברים, לקפל.
מי שלא מנצחת את עכו,רעננחס,אשדוד, סכנין...אין לה מה לדבר על תואר.
עונת 2014-2015 לקפל.
מי שלא מנצחת את עכו,רעננחס,אשדוד, סכנין...אין לה מה לדבר על תואר.
עונת 2014-2015 לקפל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי תנצל את היכולת כתיבה שלך
ספר חמשירים או תסריטים
יש לך יד לכתיבה שנונה
ספר חמשירים או תסריטים
יש לך יד לכתיבה שנונה
יש לנו כבר כותב חמשירים בפורום..מספיק לנו אחד חחtaltal כתב:טוטי תנצל את היכולת כתיבה שלך
ספר חמשירים או תסריטים
יש לך יד לכתיבה שנונה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בניגוד להרבה אחרים פה אני חושב שלפחות בעשרים דקות הראשונות צריך לתת לנתניה להחזיק בכדור ולשחק בצורה טיפה נסוגה.
לפי מה שראיתי מהם העונה ההגנה שלהם מחפירה והשוער לא פחות הם לא יעמדו במתפרצת טובה אחת שלנו.
בנוסף משחק ההתקפה שלהם מסתמך בעיקר על כדורים ארוכים לקאיודה אם נשחק עם קו הגנה נמוך אני לא רואה יותר מדי אופציות התקפיות מסוכנות מצידם.
הייתי מרכיב את הרביעייה הזאת:
בוזגלו גורדנה מליקסון
ארביטמן
לפי מה שראיתי מהם העונה ההגנה שלהם מחפירה והשוער לא פחות הם לא יעמדו במתפרצת טובה אחת שלנו.
בנוסף משחק ההתקפה שלהם מסתמך בעיקר על כדורים ארוכים לקאיודה אם נשחק עם קו הגנה נמוך אני לא רואה יותר מדי אופציות התקפיות מסוכנות מצידם.
בוזגלו גורדנה מליקסון
ארביטמן
adomi כתב:אדום זקן
redhell
תרשום לפנייך מתפוצצים (או לפחות רוצה להאמין בזה).
אדום זקן וטוטי מהאופטימים קיפלו אז שאתם לא תקפלו? חבורה של חצופים!! נשאר רק לשכנע את גיל וזהו מתחילים לתכנן את העונה הבאה...
אין שום קבוצה בליגה מלבד מכבי תל אביב שאנחנו צריכים לתת לה להחזיק בכדור ולשחק מולה נסוג, אין.YallaHapoel כתב:בניגוד להרבה אחרים פה אני חושב שלפחות בעשרים דקות הראשונות צריך לתת לנתניה להחזיק בכדור ולשחק בצורה טיפה נסוגה.
בוזגלו גורדנה מליקסון
ארביטמן
תוכנית המשחק של אלישע מתבססת לרוב על "המתנה" ליריב בחצי המגרש שלנו ויציאה מהירה קדימה והיא אחת הבעיות הכי גדולות שלנו העונה.
קבוצה שמחזיקה בשחקנים מוכשרים כל כך לעולם צריכה להכתיב את הקצב.
קחו את המחציות הראשונות מול קרית שמונה ואשדוד כמשל ותראו עד כמה טוטאלי משחק ההתקפה שלנו כאשר הוא מתבסס על לחץ, הנעת כדור מהירה ועל שטח קטן. זה מה שחומר השחקנים שלנו מסוגל להפיק הכי טוב ועם זה היינו אמורים לנצח כמעט כל משחק העונה בהליכה.
אם אלישע ישכיל לשנות פאזה ולהפוך את חומר השחקנים שלו לגוררים ולא נגררים, המילה אליפות לא תהיה גסה גם העונה. את הכלים יש, הניסיון הדרוש קיים והכשרון בלתי נגמר, נשארה התעוזה.
הפועל באר שבע חייבת להכתיב את הקצב תמיד, לשלוט בכדור ברוב המשחק ולייצר לעצמה את הפריבילגיה להעניש את היריב כשתבחר. אין שום סיבה שמכבי נתניה תעבור נגדנו את האמצע, בבית או בחוץ, שלא בכדורים ארוכים ליויסין בולט או צביקה הדר ואל תשכנעו את עצמכם אחרת.
זה משחק קל כמו 95% מהמשחקים העונה, היחידים שיכולים להפוך אותו לקשה הם אך ורק אנחנו, אל תתבלבלו
- The red one
טוטי. איך אתה מעז בכלל לכתוב ״אם אלישע ישנה פאזה״. אני כבר לא מעז לחשוב את זה, אז לכתוב ?
אני חושב שהוא הרבה פחות מקובע וטיפש ממה שכולכם בטוחים.אדום בלב בנשמהההה כתב:טוטי. איך אתה מעז בכלל לכתוב ״אם אלישע ישנה פאזה״. אני כבר לא מעז לחשוב את זה, אז לכתוב ?
הוא מאמן טוב שלפעמים לוקח לאסימון אצלו זמן ליפול, אם זה יקרה עכשיו, בישורת האחרונה,
דהיינו.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
משחק קל? מכבי תל אביב חולקת עליך.Totti כתב:
אין שום קבוצה בליגה מלבד מכבי תל אביב שאנחנו צריכים לתת לה להחזיק בכדור ולשחק מולה נסוג, אין.
תוכנית המשחק של אלישע מתבססת לרוב על "המתנה" ליריב בחצי המגרש שלנו ויציאה מהירה קדימה והיא אחת הבעיות הכי גדולות שלנו העונה.
קבוצה שמחזיקה בשחקנים מוכשרים כל כך לעולם צריכה להכתיב את הקצב.
קחו את המחציות הראשונות מול קרית שמונה ואשדוד כמשל ותראו עד כמה טוטאלי משחק ההתקפה שלנו כאשר הוא מתבסס על לחץ, הנעת כדור מהירה ועל שטח קטן. זה מה שחומר השחקנים שלנו מסוגל להפיק הכי טוב ועם זה היינו אמורים לנצח כמעט כל משחק העונה בהליכה.
אם אלישע ישכיל לשנות פאזה ולהפוך את חומר השחקנים שלו לגוררים ולא נגררים, המילה אליפות לא תהיה גסה גם העונה. את הכלים יש, הניסיון הדרוש קיים והכשרון בלתי נגמר, נשארה התעוזה.
הפועל באר שבע חייבת להכתיב את הקצב תמיד, לשלוט בכדור ברוב המשחק ולייצר לעצמה את הפריבילגיה להעניש את היריב כשתבחר. אין שום סיבה שמכבי נתניה תעבור נגדנו את האמצע, בבית או בחוץ, שלא בכדורים ארוכים ליויסין בולט או צביקה הדר ואל תשכנעו את עצמכם אחרת.
זה משחק קל כמו 95% מהמשחקים העונה, היחידים שיכולים להפוך אותו לקשה הם אך ורק אנחנו, אל תתבלבלו
מעבר להרכב ההזוי שהם עלו איתו מול נתניה הטעות הכי גדולה של מכבי היא קו ההגנה הגבוה שלהם.
תסתכל על התקציר ותראה איזה קרקס עשה להם קאיודה עם השטח הזה, לא הכל שחור ולבן נכון אנחנו צריכים להכתיב קצב אבל אפשר גם לחרוג ממנהגים ולשחק בצורה חכמה יותר במקום בצורה פופוליסטית.
כל תוכנית המשחק של נתניה מתבססת על הלחץ והיציאה למתפרצות, אסור לתת להם את זה.