ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
סוייר אחי זה הכוכב
נוד נפוח שחייב להתפוצץ
מאונן מקלדת שכזה
נוד נפוח שחייב להתפוצץ
מאונן מקלדת שכזה
אוהדי מכבי ת"א הם חולי נפש.
אנשים שלא מבינים שכדורגל זה רק ספורט ומאחלים מוות ואסונות ליריבות שלהם צריכים אשפוז באברבנאל.
נכנסתי לפורום שלהם בזמן מבצע צוק איתן ואשכרה היו שם אנשים ששמחו שנופלים גראדים בבאר שבע והתפללו שהשחקנים הזרים שלנו יעזבו את הקבוצה.
אני ישקר אם אני אגיד שלא שמחתי קצת כשהאזעקות הגיעו לתל אביב, שגם להם השתבשו התוכניות וגם הם לא יכלו לארח משחקים בארץ.
אנשים שלא מבינים שכדורגל זה רק ספורט ומאחלים מוות ואסונות ליריבות שלהם צריכים אשפוז באברבנאל.
נכנסתי לפורום שלהם בזמן מבצע צוק איתן ואשכרה היו שם אנשים ששמחו שנופלים גראדים בבאר שבע והתפללו שהשחקנים הזרים שלנו יעזבו את הקבוצה.
אני ישקר אם אני אגיד שלא שמחתי קצת כשהאזעקות הגיעו לתל אביב, שגם להם השתבשו התוכניות וגם הם לא יכלו לארח משחקים בארץ.
גילוי נאות,
איחלתי לחכמון ולבדש איחולים קשים מאוד כל אחד בזמנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אבל אתמול חכמון היה בסדר...
אבל שונא אותו בדם
אבל שונא אותו בדם
בדש אחד השחקנים שאני הכי שונא. ראיתם אתמול איך חגג מול ק"ש? אפסTotti כתב:גילוי נאות,
חשבתי שרק אני לא יכול לסבול אותו , בנאדם כזה קוקסינל בחיים שלי לא ראיתי , בנאדם כזה בא לך לשים אותו בכלוב אגרוף יחד עם אגידה ואוגו.RedHell כתב:יש שם משתמש בשם סוייר, הבנאדם חייב לקבל פיצוץ לפנים כדיי להבין שהשמש לא זורחת לו מהתחת...
ידוע שהמכביסטים תמיד יבכו ויחשבו שהכל מגיע להם, חייב לציין שמצד שני יש שם כמה גברים שבאים ואומרים בפה מלא שאין להם מושג איך יש כאלה שמעיזים לבכות על השיפוט.
לרגע הרצתי את זה לעצמי בראש אוי ואבוי בשבילו חחחחחחחגיא חניה כתב: חשבתי שרק אני לא יכול לסבול אותו , בנאדם כזה קוקסינל בחיים שלי לא ראיתי , בנאדם כזה בא לך לשים אותו בכלוב אגרוף יחד עם אגידה ואוגו.

גיא אין מצב שאפילו שם בפורום שלהם אוהבים אותו, איכס כמה אני שונא טיפוסים כמוהו.
הם בכו על השיפוט ב0-0 מולנו, יש יותר חי בסרט מזה?RedHell כתב:יש שם משתמש בשם סוייר, הבנאדם חייב לקבל פיצוץ לפנים כדיי להבין שהשמש לא זורחת לו מהתחת...
ידוע שהמכביסטים תמיד יבכו ויחשבו שהכל מגיע להם, חייב לציין שמצד שני יש שם כמה גברים שבאים ואומרים בפה מלא שאין להם מושג איך יש כאלה שמעיזים לבכות על השיפוט.
הם בוכים על הכל ותמיד את מי זה מפתיע?!dor69 כתב: הם בכו על השיפוט ב0-0 מולנו, יש יותר חי בסרט מזה?
חושבים שתמיד כולם חייבים להם.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אחד השחקנים הכי מגעילים בליגה איך אחרי המשחק מולנו הוא אמר: "תנו לי להבקיע ביד כל משחק".הפועלעולה כתב: בדש אחד השחקנים שאני הכי שונא. ראיתם אתמול איך חגג מול ק"ש? אפס
ק"ש שיחררה אותו למכבי בשביל שיתקדם בקריירה והוא חוגג מולה. טוב מה אפשר לצפות, הוא בחוליית התקפה עם ערן זהבי וטל בן חיים.
מכבי מזכירים לי אותנו. קבוצה כבויה, אנרגיות שליליות.
ההבדל, להם יש יסודות של כדורגל שמעניקים להם לא מעט נקודות וכרגע זה ההבדל.
ההבדל, להם יש יסודות של כדורגל שמעניקים להם לא מעט נקודות וכרגע זה ההבדל.
טבח השחקן הכי מגעיל בליגה בפער.
כל פעם שהוא ברחבה הוא נופל כאילו ירו בו עם RPG.
כל פעם שהוא ברחבה הוא נופל כאילו ירו בו עם RPG.
- ForeverRed
כמה שאנחנו פראיירים, פשוט כואב הלב.
חבורה של לוזרים!!
חבורה של לוזרים!!
עטר עם צמד כשהוא משחק 9.
זה לכל מי שאמר שהוא לא יתאים למערך שלנו.
זה לכל מי שאמר שהוא לא יתאים למערך שלנו.