אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

שליחה על ידי yedidel »

שיש כתב:
קלישאה קלישאה אבל נכונה.
כמה אליפיות יפלו לקרית שמונה לידיים? לא כיוונה ופגעה פעם אחת. מכבי מכוונים ועוד איך ובגלל זה יש להם 2 וה 3 בדרך.

ואגב אנחנו כבר 40 שנה לא מכוונים.....
למכבי יש כי יש להם 120 מיליון שקל. עשר שנים לפני זה הם לא כיוונו?

אפשר לכוון או אי אפשר לכוון זה בעיקר גישה פסיכולוגית. יותר חשוב לעבוד.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

למכבי יש תקציב של 100 מיליון, אבל בליגה שלנו גם 50 מספיק לך לתת פייט גדול עם השקעה נכונה.
למכבי היה אותו תקציב גם בתקופת שניידר ועדיין הם לא דיגדגו את האליפות.
הם סה"כ הבינו באיזה מקומות עדיף להשקיע את הכסף ואיזה אנשים צריכים להעיף בכדי להקים פה מועדון כדורגל רציני. בדיוק מה שקריית שמונה עושה, רק בחמישית תקציב. משום כך הם ומכבי מכוונים לאליפות ואנחנו כל פעם מקטינים צפיויות למרות שיש לנו סגל עם לא מעט כוכבים. בזמן שאתה יודע שאתה עושה עבודה מקצוענית טובה, אתה לא חייב כוכבים ושמות ( ע"ע אתלטיקו מדריד, רומא ואצלנו זה קריית שמונה באותו התפקיד).
מאוד מקווה שהסיקו את אותן מסקנות אצלנו לגבי העונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:למכבי יש תקציב של 100 מיליון, אבל בליגה שלנו גם 50 מספיק לך לתת פייט גדול עם השקעה נכונה.
הם סה"כ הבינו באיזה מקומות עדיף להשקיע את הכסף ואיזה אנשים צריכים להעיף בכדי להקים פה מועדון כדורגל רציני. בדיוק מה שקריית שמונה עושה, רק בחמישית תקציב. משום כך הם ומכבי מכוונים לאליפות ואנחנו כל פעם מקטינים צפיויות למרות שיש לנו סגל עם לא מעט כוכבים. בזמן שאתה יודע שאתה עושה עבודה מקצוענית טובה, אתה לא חייב כוכבים ושמות ( ע"ע אתלטיקו מדריד, רומא ואצלנו זה קריית שמונה באותו התפקיד).
בדיוק. זה עניין של תהליך ואנחנו בעיצומו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
NHP

שליחה על ידי NHP »

בית הקברות של הכדורגל הישראלי מלא בקבוצות שהצהירו הצהרות מפוצצות ולא התקרבו אפילו למטרה ("נזכה בדאבל ונגיע לרבע גמר גביע אופ"א").
אני חושב שרוב הפעמים ההצהרות האלה שהתקשורת והאוהדים מחפשים רק מכנסים ללחץ את המערכת.
דווקא קריית שמונה של האליפות זכורה לי כאחת שלא הצהירה כלום עד שהסיפור היה גמור.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:למכבי יש תקציב של 100 מיליון, אבל בליגה שלנו גם 50 מספיק לך לתת פייט גדול עם השקעה נכונה.
אני רוצה לראות את מכבי החכמה שהבינה איפה צריך להשקיע את הכסף, מצליחה להסתדר עם 50 מיליון שקל תקציב.
קרית שמונה זה היוצא מהכלל, וגם שם מדובר בעניין זמני. לאורך זמן, הכסף קובע. אין מה לעשות.

אין שום צורך להצהיר על אליפות. זה אפילו יהיה טיפשי.
יותר חשוב לאן מכוונים בראש.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

יש איזה בעלים של קבוצה עם תקציב קטן שהעז להמר פעם שהקבוצה שלו תקח אליפות? ועוד בעידן של מכבי מפוצצת הכוכבים?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

adomi כתב:יש איזה בעלים של קבוצה עם תקציב קטן שהעז להמר פעם שהקבוצה שלו תקח אליפות? ועוד בעידן של מכבי מפוצצת הכוכבים?
האמת שאיזי טוען שהימר על קבוצתו בניסיון להחזיר את ההשקעה :חיוך גדול:

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yedidel כתב:
למכבי יש כי יש להם 120 מיליון שקל. עשר שנים לפני זה הם לא כיוונו?

אפשר לכוון או אי אפשר לכוון זה בעיקר גישה פסיכולוגית. יותר חשוב לעבוד.
לעבוד על הפן הפסיכולוגי לא פחות, אצלנו מפחדים מהמילה אליפות בגלל מה שכרוך בזה לכן אנחנו לכ שם. ולדעתי לא צריך 120 מיליון כדי לזכות פה באליפות

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אני הייתי ציני

התכוונתי לאיזי כמובן

הקבוצה שלו בינונית אבל השאיפה של המאמן והבעלים דחפה אותם עד עכשיו

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ינואר שעבר אלונה דחתה הצעה על סך חצי מיליון יורו על פלט למרות שידעה שבקיץ גדול הסיכוי שילך בחינם מאשר שיישאר. מיד אח״כ החתימה את הובר.
כל עוד ההתנהלות היא כזו יכולים לספר לתקשורת מה שרוצים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מי ששם תקציב של 40 מיליון לא מכוון רק לאירופה.
הצהרות לא ישנו כלום,הקהל לא טיפש,שמביאים לו את מליקסון וארבייטמן בנוסך על הקיים,לא צריך להצהיר,אנחנו מבינים לבד,אמנם לאט,אבל מבינים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:ינואר שעבר אלונה דחתה הצעה על סך חצי מיליון יורו על פלט למרות שידעה שבקיץ גדול הסיכוי שילך בחינם מאשר שיישאר. מיד אח״כ החתימה את הובר.
כל עוד ההתנהלות היא כזו יכולים לספר לתקשורת מה שרוצים.
דוגמה מצוינת.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:מעולם לא הבנתי מה הקטע של להגיד "אנחנו מתמודדים על האליפות".
זה באמת משנה ?
רוצים לשחק טוב ולנצח כל משחק. אם זה יספיק לאליפות אז וולקום.
חיפה הצהירו שהם הולכים על אליפות כבר 4 שנים - זה הביא אליפות ?
מכבי תל אביב הצהירו שהם הולכים על אליפות מ2004 ועד 2011. איפה היו האליפויות ?
אני לא חסיד של קלישאות אבל אליפות לא לוקחים בדיבורים.
גם ככה זה מועדון לחוץ שלא מרוצה מניצחון על הפועל תל אביב.
גדי ידידי, אם הצלחתי להבין נכון מהתכתבויות קודמות,אתה עובד באינטל ( תקן אותי אם אני טועה).

למה באינטל הציבו לך יעד שנתי ולא אמאו לך בוא תעבוד משבוע לשבוע נראה מה יהיה?

הרי גם פה תוכל לומר שבכל מקרה תבוא לתת הכל בעבודה שבוע אחרי שבוע, אז למה להציב יעד?

קיצר, אם רוצים להגיע למטרה מסוימת צריך להציב אותה כיעד, זה א׳ , ב׳ עוד מימי הביניים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ns75 כתב:
גדי ידידי, אם הצלחתי להבין נכון מהתכתבויות קודמות,אתה עובד באינטל ( תקן אותי אם אני טועה).

למה באינטל הציבו לך יעד שנתי ולא אמאו לך בוא תעבוד משבוע לשבוע נראה מה יהיה?

הרי גם פה תוכל לומר שבכל מקרה תבוא לתת הכל בעבודה שבוע אחרי שבוע, אז למה להציב יעד?

קיצר, אם רוצים להגיע למטרה מסוימת צריך להציב אותה כיעד, זה א׳ , ב׳ עוד מימי הביניים.
תשמע, לדעתי הוא התכוון לזה שלא צריך להוציא החוצה את היעדים האלה. גם באינטל אני מניח שהעובדים לא אומרים לחבריהם המתחרים (אם יש כאלה ..) מה היעדים.

אני זוכר שבעונה שעברה וקצת העונה הייתה ביקורת גדולה על אלישע על כך שהוא לא מצהיר בתקשורת שהם רציפם לאליפות, זוכר? שאמרו שבאר שבע מפחדת מהמילה הזו "אליפות". ובצדק, מה צריכים לרוץ להתרברב על זה בתקשורת? מה זה יעזור?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב: תשמע, לדעתי הוא התכוון לזה שלא צריך להוציא החוצה את היעדים האלה. גם באינטל אני מניח שהעובדים לא אומרים לחבריהם המתחרים (אם יש כאלה ..) מה היעדים.

אני זוכר שבעונה שעברה וקצת העונה הייתה ביקורת גדולה על אלישע על כך שהוא לא מצהיר בתקשורת שהם רציפם לאליפות, זוכר? שאמרו שבאר שבע מפחדת מהמילה הזו "אליפות". ובצדק, מה צריכים לרוץ להתרברב על זה בתקשורת? מה זה יעזור?
שיחקת אותה אדום בלב.
NS75 - דוגמא מצוינת שגרמה לי לחשוב מה באמת נכון.

אכן באינטל יש יעדים שנתיים. אבל כלפי חוץ (בורסה) היעדים מאוד מרוסנים. במידה ולא עומדים ביעדים שנותנים לבורסה אז העונש כבד - התרסקות המניה ואבדן אמון המשקיעים ולכן חייבים להיות מאוד ראליים בצפי. קל לתת צפי גבוה ואז לטווח הקצר אולי המניה עולה ומחזיקים ממך אבל אחרי שאתה לא עומד בציפיות כמו שכבר כתבתי זה אסון.
כלפי פנים היעדים הרבה יותר אגרסיביים אבל תמיד תמיד אפשריים להשגה. אי אפשר לתת לארגון יעד בלתי אפשרי להשגה כי זה מתכון לדיכוי וייאוש הארגון.

ברור שזה לא אחד לאחד אבל להיות צנוע כלפי חוץ זה דבר לא רע לפחות באינטל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה