פורצה מכבי
Re: פורצה מכבי
שק"ש תנצח. יש לנו עוד שלושה משחקים מולם ומול מכבי רק שניים.
בינתיים איפה שאנחנו הכי מרשימים זה במפגשים הישירים
בינתיים איפה שאנחנו הכי מרשימים זה במפגשים הישירים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. שינו את החלוקה לפי שלבים בליגה האירופית. בין היתר הגדילו את כמות הקבוצות שאוטומטית יעפילו לשלב הבתים מ - 7 ל - 16 וזה משפיע גם על סיבובים אחרים.
העונה מדינה ממקום 22 ומטה שלחה את הקבוצה שבמקום השלישי(או רביעי אם הזוכה בגביע היא אחת משלושת הראשונות) לסיבוב הראשון ובעונה הבאה זה כבר ממקום 16 ומטה.
במילים אחרות, מי שתסיים במקום שלישי תתחיל מהסיבוב הראשון (יתחיל כבר בשלישי ביולי ויקצר מאוד את ההכנות לעונה), סגנית תתחיל מהסיבוב השני (יתחיל בשבעה עשרה ביולי, יותר זמן להתכונן לעונה) ומחזיקת הגביע מהסיבוב השלישי.
לכן, יש חשיבות לסיים במקום השני כי אז אנחנו גם נתחיל מסיבוב מתקדם יותר בליגה האירופאית וגם נתחיל את המשחקים במועד מאוחר יותר מה שיתן לנו יותר זמן להכנות.
2. רוצה שקריית שמונה לא תפסיד כדי שתצבור מומנטום לקראת המפגשים בגביע מול מכבי.
3. מעדיף תיקו, כדי ששתי הקבוצות לא יתרחקו מאיתנו.
העונה מדינה ממקום 22 ומטה שלחה את הקבוצה שבמקום השלישי(או רביעי אם הזוכה בגביע היא אחת משלושת הראשונות) לסיבוב הראשון ובעונה הבאה זה כבר ממקום 16 ומטה.
במילים אחרות, מי שתסיים במקום שלישי תתחיל מהסיבוב הראשון (יתחיל כבר בשלישי ביולי ויקצר מאוד את ההכנות לעונה), סגנית תתחיל מהסיבוב השני (יתחיל בשבעה עשרה ביולי, יותר זמן להתכונן לעונה) ומחזיקת הגביע מהסיבוב השלישי.
לכן, יש חשיבות לסיים במקום השני כי אז אנחנו גם נתחיל מסיבוב מתקדם יותר בליגה האירופאית וגם נתחיל את המשחקים במועד מאוחר יותר מה שיתן לנו יותר זמן להכנות.
טוב לדעת, מבטל את הטיעון שאפשר ללכת לים כי מקום 2 ומקום 3 זה אותו דבר.Sir Alex Ferguson כתב:1. שינו את החלוקה לפי שלבים בליגה האירופית. בין היתר הגדילו את כמות הקבוצות שאוטומטית יעפילו לשלב הבתים מ - 7 ל - 16 וזה משפיע גם על סיבובים אחרים.
עכשיו אחרי שהציבו לאלישע יעד ברור אני בטוח שלא נהיה מקום שני.
אריק - אני מאוד מעריך אותך ואני מקווה שזה בהומור כי אתה מתחיל לאבד קרדיט עם תגובות פבלוביות.אריק כתב:עכשיו אחרי שהציבו לאלישע יעד ברור אני בטוח שלא נהיה מקום שני.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
וואלה, למדתי מושג חדש, לעולם לא מאוחרגדי כתב:
אריק - אני מאוד מעריך אותך ואני מקווה שזה בהומור כי אתה מתחיל לאבד קרדיט עם תגובות פבלוביות.

גם פבלובי וגם פורצה באותו דיון, איפה איציק שלטים כשצריך אותו לפשט את העניינים?
תקן אותי אם אני טועה, אבל כדי להשיג יותר נקודות דירוג כדאי דווקא להתחיל בסיבוב הראשון (כמו בני יהודה בזמנו).Sir Alex Ferguson כתב:1. שינו את החלוקה לפי שלבים בליגה האירופית. בין היתר הגדילו את כמות הקבוצות שאוטומטית יעפילו לשלב הבתים מ - 7 ל - 16 וזה משפיע גם על סיבובים אחרים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נקודות הדירוג אולי יעזרו בהמשך הדרך לקבל קבוצה נוחה יותר, אבל המטרה היא להגיע כמה שיותר רחוק ורצוי בכמה שפחות משחקים שכן הליגה אמורה להסתיים ב31 במאי, מה שאומר שאם נסיים במקום השלישי (וגם לא נזכה בגביע) יהיה לנו בסך הכל חודש של פגרה לפני שנתחיל את העונה האירופאית בתחילת יולי.NHP כתב: תקן אותי אם אני טועה, אבל כדי להשיג יותר נקודות דירוג כדאי דווקא להתחיל בסיבוב הראשון (כמו בני יהודה בזמנו).
ולא דיברנו על העובדה שאנחנו לא יודעים מתי יסתיים השיפוץ של האיצטדיון החדש ככה שיש עוד סיבה לרצות להתחיל כמה שיותר מאוחר את הליגה האירופאית (מי שזוכה בגביע מתחילה את העונה האירופאית ב31 ליולי, כלומר עוד חודש שבו אפשר לנוח/לקיים מחנה אימונים בחו"ל לפני פתיחת העונה).
בסיבובי המוקדמות אתה מקבל נקודות דירוג לפי השלב בו הודחת. לכן התחלה בסיבוב מוקדם יותר לא אומרת יותר נקודות.NHP כתב: תקן אותי אם אני טועה, אבל כדי להשיג יותר נקודות דירוג כדאי דווקא להתחיל בסיבוב הראשון (כמו בני יהודה בזמנו).
זה בפן הקבוצתי.
בפן המדיני מקבלים דירוג לפי ניצחונות, ולכן פה כן יש תרומה רבה יותר של קבוצה שתעבור כמה סיבובים.
- ForeverRed
רק ניצחון של ק"ש בא בחשבון.
לצמצם ממכבי זה קשה עד בלתי אפשרי.
אותי מפחיד שזה יקרה ואז חלילה נפסיד בנתניה....ForeverRed כתב:רק ניצחון של ק"ש בא בחשבון.
- ForeverRed
אין מה לעשות.שיש כתב: אותי מפחיד שזה יקרה ואז חלילה נפסיד בנתניה....
אם ניתן לפחד לנהל אותנו לא נתקדם לעולם.
בוא נקווה קודם לתוצאה טובה הערב. נתעסק בנתניה אחר כך.
- OMERREMO33
נתניה שייך למחזור הבא, את העבודה במחזור הנוכחי כבר עשינושיש כתב: אותי מפחיד שזה יקרה ואז חלילה נפסיד בנתניה....
Forza Milan
גמר ליגת האלופות, איסטנבול, 20015, 3-3 מול ליברפול, ליברפול לוקחת בפנדלים.
אחלה תמונה לשתף אתכם: (התודות לדור)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=3&theate" onclick="window.open(this.href);return false;
שימו לב ללוח התוצאות מאחור.
גמר ליגת האלופות, איסטנבול, 20015, 3-3 מול ליברפול, ליברפול לוקחת בפנדלים.
אחלה תמונה לשתף אתכם: (התודות לדור)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=3&theate" onclick="window.open(this.href);return false;
שימו לב ללוח התוצאות מאחור.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 17 פברואר 2015, 00:33, נערך פעם 1 בסך הכל.