האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
לא ירחיבו את האצטדיון.
אם עירייה עשירה כמו ת"א עושה טובה שהיא מרחיבה את בלומפילד אנחנו ניתקע עוד 30 שנה עם האצטדיון הפצפון הזה.
אם היו בונים 16 אלף בשני יציעים היה לנו אצטדיון של 26 אלף בעוד 15-20 שנה.
אם עירייה עשירה כמו ת"א עושה טובה שהיא מרחיבה את בלומפילד אנחנו ניתקע עוד 30 שנה עם האצטדיון הפצפון הזה.
אם היו בונים 16 אלף בשני יציעים היה לנו אצטדיון של 26 אלף בעוד 15-20 שנה.
״פצפון״. אפשר לחשוב כמה קהל כבר יש לנו.
הקהל שלנו הוכיח יפה מאוד בשנתיים האחרונות שהוא לא כזה גדול. תירוצים תמיד יש למכביר.
פעם זה היה הרמה (״אם ישקיעו ויעשו קבוצה טובה גם ב-100 שקל וסרמיל יהיה מפוצץ״ תמיד נהגו להגיד), אח״כ מחיר הכרטיס, עבר לאצטדיון וכו׳.
סומך על האוהדים שלנו שימציאו תירוץ חדש ללמה לשבת בבית יותר טוב מאשר לבוא לאצטדיון.
בלי קשר, אצטדיון של שני יציעים כמו נתניה/פ״ת זה פשוט מכוער ולא ביתי.
הייתי שמח יותר אם היה 18-20, אך גם 16 זה אחלה דבר.
הקהל שלנו הוכיח יפה מאוד בשנתיים האחרונות שהוא לא כזה גדול. תירוצים תמיד יש למכביר.
פעם זה היה הרמה (״אם ישקיעו ויעשו קבוצה טובה גם ב-100 שקל וסרמיל יהיה מפוצץ״ תמיד נהגו להגיד), אח״כ מחיר הכרטיס, עבר לאצטדיון וכו׳.
סומך על האוהדים שלנו שימציאו תירוץ חדש ללמה לשבת בבית יותר טוב מאשר לבוא לאצטדיון.
צודק, לצערי.yossi כתב:״פצפון״. אפשר לחשוב כמה קהל כבר יש לנו.
הבעיה שאתם לא מסתכלים קדימה.yossi כתב:״פצפון״. אפשר לחשוב כמה קהל כבר יש לנו.
בעוד 10 שנים לא יהיה לנו יותר קהל?
ועד אז?! נביא 5 אלף צופים למתקן של 25?zahipan כתב: הבעיה שאתם לא מסתכלים קדימה.
שחררו חברים, האיצטדיון הוא עובדה מוגמרת והוא תפור למידותינו. בשביל 3-4 משחקים בעונה שהעכברים הגדולים ביותר מכבדים בנוכחותם אין צורך במתקן גדול מזה שנבנה.
הקהל הנתון שלנו מסתכם ב-8-10 אלף אוהדים והיתר בשלב הזה הם נחלת עבר, אוהדי סמי עופר ורכבת חצאי הגמר לאצטדיון רמת גן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ותשאלו את אוהדי מכבי על החוויה שהייתה להם כשאירחו את ביתר בסמי עופה ונוספו עוד 13,000 אוהדים לקהל הקבוע שלהם. נהנו מכול רגע. סתם, הם לא.Totti כתב: ועד אז?! נביא 5 אלף צופים למתקן של 25?
שחררו חברים, האיצטדיון הוא עובדה מוגמרת והוא תפור למידותינו. בשביל 3-4 משחקים בעונה שהעכברים הגדולים ביותר מכבדים בנוכחותם אין צורך במתקן גדול מזה שנבנה.
הקהל הנתון שלנו מסתכם ב-8-10 אלף אוהדים והיתר בשלב הזה הם נחלת עבר, אוהדי סמי עופר ורכבת חצאי הגמר לאצטדיון רמת גן.
ואם נירד ליגה? ואם לא ניקח שום תואר? ואם ואם...zahipan כתב: הבעיה שאתם לא מסתכלים קדימה.
מסתכלים על מה שיש כרגע וזה לא הכי מעודד, צאו מהסרט שאנחנו קהל של עשרות אלפים, יותר בכיוון של כמה אלפים בודדים.
מחכה ליום שיהיה סולד אאוט אצלנו בכרטיסים, ולא רק נגד מכבי.
ספסרים אצלנו ואני פורשRedHell כתב:
ואם נירד ליגה? ואם לא ניקח שום תואר? ואם ואם...
מסתכלים על מה שיש כרגע וזה לא הכי מעודד, צאו מהסרט שאנחנו קהל של עשרות אלפים, יותר בכיוון של כמה אלפים בודדים.
מחכה ליום שיהיה סולד אאוט אצלנו בכרטיסים, ולא רק נגד מכבי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מנויגדי כתב:
ספסרים אצלנו ואני פורש

וברצינות: מסכימה עם בערך כל מה שנאמר לפני על כך שזו המידה הנכונה לנו. אני מעדיפה לחשוב על 10 משחקים מול עכו, רעננה והפועל חיפה ולא על שלושה - תל אביביות ומכבי חיפה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
תגידו ידוע לכם איפה יהיו הספסלים?
האם כמו בפ"ת בתוך היציע (הלוואי) או כמו בנתניה?
בעיקרון היציעים הם תואמים ליציעים של המושבה וזה גם אותו אדריכל אז כנראה שהם יהיו בתוך היציע כמו במושבה .gate5 כתב:תגידו ידוע לכם איפה יהיו הספסלים?
מה גם שבפירוט של כמות המושבים באיצטדיון נכללו גם סגל השחקנים בכמות של היציע המערבי .
לא. פשוט היה אפשר לבנות מתקן מודולרי כך שהיו: 16,000 ב-2015. 20,000 ב-2025. 26,000 ב-2030.Totti כתב: ועד אז?! נביא 5 אלף צופים למתקן של 25?
מה הבעיה?
אם זה כל כך פשוט למה לדעתך לא עשו את זה?zahipan כתב: לא. פשוט היה אפשר לבנות מתקן מודולרי כך שהיו: 16,000 ב-2015. 20,000 ב-2025. 26,000 ב-2030.
מה הבעיה?
היו יכולים לבנות 2 יציעים - מערבי ומזרחי בתכולה של נגיד 16 אלף מקומות - ובעתיד, במידת הצורך, להוסיף יציעים דרומי וצפונים בתכולה של כ5 אלף כל אחד.
אבל אז היו מתלוננים שבנו איצטדיון שלא סגור מכל הכיוונים.
אני מניח שלבנות איצטדיון מודולרי וסגור היה עולה הרבה הרבה יותר. בגלל זה כנראה התכנון של האיצטדיון הקודם(מעל 30 אלף מקומות) נפל. הכל עניין של תקציב.
דווקא בגדול אני זוכר שדיברו על האצטדיון המקורי, לאחר שחשפו את המודל הגרנדיוזי של ה30 אלף והבינו מהר מאוד את העלויות, אני זוכר שאמרו שבהתחלה יבנו 22 אלף ממנו או משהו כזה כשלב ראשון ובעתיד את התכולה הכוללת, ככה שכן דובר על מודולרי וסגור.CrazyRed7 כתב: אם זה כל כך פשוט למה לדעתך לא עשו את זה?
היו יכולים לבנות 2 יציעים - מערבי ומזרחי בתכולה של נגיד 16 אלף מקומות - ובעתיד, במידת הצורך, להוסיף יציעים דרומי וצפונים בתכולה של כ5 אלף כל אחד.
אבל אז היו מתלוננים שבנו איצטדיון שלא סגור מכל הכיוונים.
אני מניח שלבנות איצטדיון מודולרי וסגור היה עולה הרבה הרבה יותר. בגלל זה כנראה התכנון של האיצטדיון הקודם(מעל 30 אלף מקומות) נפל. הכל עניין של תקציב.
מה שכן בטח אם היו עושים את זה אז השלב הראשון היה בלי גג או משהו מכוער בסגנון אז ירדו מזה.
מעניין שכשרוביק הניע את התהליך של האצטדיון הוא באמת גנז לגמרי את האצטדיון המקורי והלך לאותה חברת אדריכלות וביקש אצטדיון חדש לגמרי וכמעט ואין כתבות בנושא שיפרטו מה היו השיקולים. יכול להיות מעניין לשמוע.
IT'S ALL ABOUT THE MONEYnir767676 כתב:
דווקא בגדול אני זוכר שדיברו על האצטדיון המקורי, לאחר שחשפו את המודל הגרנדיוזי של ה30 אלף והבינו מהר מאוד את העלויות, אני זוכר שאמרו שבהתחלה יבנו 22 אלף ממנו או משהו כזה כשלב ראשון ובעתיד את התכולה הכוללת, ככה שכן דובר על מודולרי וסגור.
מה שכן בטח אם היו עושים את זה אז השלב הראשון היה בלי גג או משהו מכוער בסגנון אז ירדו מזה.
מעניין שכשרוביק הניע את התהליך של האצטדיון הוא באמת גנז לגמרי את האצטדיון המקורי והלך לאותה חברת אדריכלות וביקש אצטדיון חדש לגמרי וכמעט ואין כתבות בנושא שיפרטו מה היו השיקולים. יכול להיות מעניין לשמוע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]