ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: ההחתמה הכי איכותית שנוכל לבצע בקיץ פנויה להצעות

שליחה על ידי Totti »

yossi כתב: כל המאמנים שהיו בעשור הראחרון שלפני אוסקר לא יסכימו איתך. כנראה גם אלה שמאמנים את חיפה בשנים האחרונות.
הוכח מספיק פעמים שכסף לא ערובה להצלחות. בטח כש-100 שמצמידים כל פעם למכבי הוא מספר מאוד משקר (תבדקו כמה עולה הצוות המקצועי שם. בבוגרים ובנוער).
אנחנו מדברים על מאמן תחת המעטפת הרחבה שניתנה לו, כן?
אני עכשיו קורא שהוא שאל לגבי גורדי ולא שמתי לב. התכוונתי לפאקו.

במערכת המתפקדת בצורה הזו כשגורדי אמון על הרכש והמאמן נעזר בכל כך הרבה אנשי מקצוע מהשורה הראשונה בכל תחום, דר אדום בנשמה לוקח שם אליפות. גם שלומי 12
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

נכון שהרזומה של ניס לא מרשים, ונכון שהיו עוד מאמנים שהצליחו בנבחרות הצעירות ולא הרשימו כשמאמנים, ואין ערובה לזה שניס יצליח דווקא איתנו, אבל מה שאני אוהב ברעיון של להביא אותו זה יותר האירופאיות שהוא מביא איתו שאני מקווה שיביא לקבוצה, בדיוק את אותה אירופאיות שקרויף הביא למכבי, את השקט, הרוגע שהוא משדר, ואני מאוד מקווה שע"י זה יצאו מהמערכת כל המקורבים ואולי נתקדם עוד צעד אחד קדימה. ברור שאין ערובה למאמן אירופאי או לצוות אירופאי, אבל כשאני מסתכל על איזה צוות אני ארצה שיוביל אותנו בשנים הבאות אני ארצה מישהו עם אופי כמו של ניס ולא מעניין אותי אם הוא יהיה ישראלי או אירופאי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב:נכון שהרזומה של ניס לא מרשים, ונכון שהיו עוד מאמנים שהצליחו בנבחרות הצעירות ולא הרשימו כשמאמנים, ואין ערובה לזה שניס יצליח דווקא איתנו, אבל מה שאני אוהב ברעיון של להביא אותו זה יותר האירופאיות שהוא מביא איתו שאני מקווה שיביא לקבוצה, בדיוק את אותה אירופאיות שקרויף הביא למכבי, את השקט, הרוגע שהוא משדר, ואני מאוד מקווה שע"י זה יצאו מהמערכת כל המקורבים ואולי נתקדם עוד צעד אחד קדימה. ברור שאין ערובה למאמן אירופאי או לצוות אירופאי, אבל כשאני מסתכל על איזה צוות אני ארצה שיוביל אותנו בשנים הבאות אני ארצה מישהו עם אופי כמו של ניס ולא מעניין אותי אם הוא יהיה ישראלי או אירופאי.
לא נופל בשבי האירופאיות המדוברת.
הכל מתרסק בין רגע אחרי כמה כשלונות וברמת הנבחרות זה פשוט לא קיים.
מעדיף מאמן מקומי שלא יעשה ניסויים ותהיות חצי עונה.
ואם בכל זאת באירופה חשקה נפשכם, בעוד עונה-שתיים אליניב עתיד לפרוש ולהיות הדמות ״האירופאית״ שמניעה את רוח המועדון.

עד אז, בן שמעון, בכר, רוני לוי.

ואין שום מניעה לבנות כאן צוות אימון איכותי ומקצועי דובר עברית.

סקאוט, מאמני כושר ברמה גבוה, תזונאי/ת... הכל פונקציה של כסף, אל תזלזלו באנשי המקצוע הישראלים רק כי לא נולדו בברצלונה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

Totti כתב: תן טיעון אחד רציני למשפט הראשון שלך ואפשר לסגור את האשכול.
כמו שבמקומות רבים מעדיפים בוגר של אוניברסיטה מסויימת על פני אחת אחרת, גם מבלי להכיר אותו ואת הידע שלו לעומק, רק על בסיס שמה של האוניברסיטה והרזומה שלה. מי שגדל והתחנך בכדורגל הגרמני ככול הנראה למד יותר ממי שגדל והתחנך בכדורגל הישראלי. לפחות בכול הקשור למעטפת, לתפקיד של המנהל המקצועי וכדומה.
כול זה כמובן הוא לא ערובה להצלחה ולכן גם ציינתי שמדובר ב"על פניו" ובאותה המידה זה יכול להיות כישלון קולוסיאלי. אדם אחד בפני עצמו עוזר לשנות, אבל חייב להיות שינוי מערכתי שלם- בתפיסה, בהרחקת המקורבים ובהבנה של התפקידים של כול אחד מבעלי התפקיד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סניור כתב:
כמו שבמקומות רבים מעדיפים בוגר של אוניברסיטה מסויימת על פני אחת אחרת, גם מבלי להכיר אותו ואת הידע שלו לעומק, רק על בסיס שמה של האוניברסיטה והרזומה שלה. מי שגדל והתחנך בכדורגל הגרמני ככול הנראה למד יותר ממי שגדל והתחנך בכדורגל הישראלי. לפחות בכול הקשור למעטפת, לתפקיד של המנהל המקצועי וכדומה.
כול זה כמובן הוא לא ערובה להצלחה ולכן גם ציינתי שמדובר ב"על פניו" ובאותה המידה זה יכול להיות כישלון קולוסיאלי. אדם אחד בפני עצמו עוזר לשנות, אבל חייב להיות שינוי מערכתי שלם- בתפיסה, בהרחקת המקורבים ובהבנה של התפקידים של כול אחד מבעלי התפקיד.
קיבלתי.
אני רחוק מלהסכים, אבל קיבלתי.

בכל זאת אני בוגר של 1 מ-100 האוניברסיטאות הטובות בעולם (-;
(הייתי ציני לחלוטין למי שפירש זאת כהתנשאות)

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב: לא נופל בשבי האירופאיות המדוברת.
הכל מתרסק בין רגע אחרי כמה כשלונות וברמת הנבחרות זה פשוט לא קיים.
מעדיף מאמן מקומי שלא יעשה ניסויים ותהיות חצי עונה.
ואם בכל זאת באירופה חשקה נפשכם, בעוד עונה-שתיים אליניב עתיד לפרוש ולהיות הדמות ״האירופאית״ שמניעה את רוח המועדון.

עד אז, בן שמעון, בכר, רוני לוי.

ואין שום מניעה לבנות כאן צוות אימון איכותי ומקצועי דובר עברית.

סקאוט, מאמני כושר ברמה גבוה, תזונאי/ת... הכל פונקציה של כסף, אל תזלזלו באנשי המקצוע הישראלים רק כי לא נולדו בברצלונה.
שים לב מה רשמתי בסוף, לא אמרתי שאני בהכרח רוצה אותו כי הוא נולד בברלין ולא בסורוקה או בת"א, רשמתי שאני אוהב את האופי שלו, את הנינוחות שלו ואת המקצועיות, לא מעניין אותי צוות זר או ישראלי, אני חושב שצוות כזה מתאים למועדון שגם ככה יש בו לחצים והקהל דורש הצלחות מיידיות כמו שהיה במכבי ששם היה אפילו יותר גרוע שהקהל גם התערב באיזה שחקנים חותמים בקבוצה. אם יגיע צוות ישראלי כזה שיעמוד בסטנדרטים האלו אני אהיה מאושר באותה מידה, אבל לי נמאס מצוות שעובד פה רק כי הוא מכיר את זה, או היה פעם ככה, או אני לא יודע מה. אם רוצים להתקדם עוד צעד צריכים להבין שהפועל באר שבע זה כמו חברה, יש מנהל צוות מקצועי שבוחר את האנשים המקצועיים ביותר לצוות כולל מאמן,עוזר מאמן,מאמן שוערים,סקאוטרים וכו, וכולם כולל כולם מיישרים קו עם הדרך המקצועית והחברתית של המועדון, ואם מחר מתחלף איש צוות א' באיש צוות ב' אז הוא נבחר ע"י המנהל של הצוות שבודק את התאמתו לצוות הקיים והאיש צוות החדש עושה את ההתאמה למועדון ולצרכים שלו ולא להיפך. רק ככה באמת נתקדם עוד צעד ונבנה מעטפת באמת חזקה שלא משתנה כל שנה בגלל שמאמן כזה או אחר הגיע או עזב את הקבוצה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

דווקא נהנתי מלא מעט משחקים של הצעירה מאז שניס נכנס לתפקיד.
כדורגל ישיר, מהיר, לחץ בכל מקום במגרש, אפשר להגיד שהצעירה שיחקה בתבנית מסויימת ואם היינו משוום את רמת הכושר הגופני לזאת של פורטוגל, גם היינו עולים מהבית מהמקום הראשון.
אם הוא הוציא תוצאה כלכך טובה בכלכך מעט זמן עם השחקנים ( מקבל אותם פעם בתקופת זמן), יכול להיות שהוא יכול להיות בחירה מעניינת למשרת המאמן הראשי בעונה הבאה ( עם צוות לגיטימי).
ותבדקו יש המון תגובות של שחקנים מהצעירה שמדברים עליו כמו ששחקני מכבי דיברו על סוזה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Totti כתב: קיבלתי.
אני רחוק מלהסכים, אבל קיבלתי.

בכל זאת אני בוגר של 1 מ-100 האוניברסיטאות הטובות בעולם (-;
(הייתי ציני לחלוטין למי שפירש זאת כהתנשאות)
לא חייבים להסכים, אבל כן חייבים לקבל :)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:דווקא נהנתי מלא מעט משחקים של הצעירה מאז שניס נכנס לתפקיד.
כדורגל ישיר, מהיר, לחץ בכל מקום במגרש, אפשר להגיד שהצעירה שיחקה בתבנית מסויימת ואם היינו משוום את רמת הכושר הגופני לזאת של פורטוגל, גם היינו עולים מהבית מהמקום הראשון.
אם הוא הוציא תוצאה כלכך טובה בכלכך מעט זמן עם השחקנים ( מקבל אותם פעם בתקופת זמן), יכול להיות שהוא יכול להיות בחירה מעניינת למשרת המאמן הראשי בעונה הבאה ( עם צוות לגיטימי).
ותבדקו יש המון תגובות של שחקנים מהצעירה שמדברים עליו כמו ששחקני מכבי דיברו על סוזה.
ועדיין הצעירה תחת גיא לוי שיחקה כדורגל יפה ויעיל יותר לטעמי.
הוכח לא אחת בעבר שהקשר בין נבחרת צעירה לקבוצת כדורגל בוגרת הוא שמיים וארץ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אחת הרעות החולות בכדורגל הישראלי היא תרבות "השמור לי ואשמור לך".
שאתה מביא צוות זר ולא משנה מאיזו מדינה (כמובן שזה צריך להיות מישהו מוכח),הוא נקי מכל התרבות הזאת,הוא חף משיקולים שהם לא מקצועיים,הוא שם קצוץ על התקשורת והוא מביא איתו סטנדרטים אירופאיים,שלא משנה מאיזו מדינה תביא אותו,הוא עדיין טוב יותר מהישראלי.
עכשיו קח לדוגמא את מכבי,הרי היה להם מנהל מקצועי ישראלי,אבי נימני,נו..ולאן הם הגיעו? השכונה שלטה שם בכל פינה.
ברגע שהגיע צוות זר,הם עשו ניקוי אורוות קודם כל,ואז הכניסו סטנדרטים שלא היו כאן ולראייה ההצלחה שלהם ב3 השנים האחרונות.
אבל..הדברים הללו עולים כסף והרבה.
השאלה אם אלונה מוכנה להשקיע סכומים כאילו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:
כמו שבמקומות רבים מעדיפים בוגר של אוניברסיטה מסויימת על פני אחת אחרת, גם מבלי להכיר אותו ואת הידע שלו לעומק, רק על בסיס שמה של האוניברסיטה והרזומה שלה.
גם כאשר בוגר אוניברסיטה מקבל עדיפות על בוגר מכללה לצורך העניין, זה ממש לא נעשה מבלי להכיר אותו או
את הידע שלו לעומק. אתה מדבר על שלב מאוד ראשוני בתהליך ושוכח להזכיר את המדרגות הבאות שבוחנות את
יכולותיהם של כלל המועמדים בצורה מעמיקה.

אז לפי שיטתך, אני מוכן להעביר את מיכאל ניס בסינון הראשוני רק בשל היותו גרמני. אבל בהמשך נשאלת השאלה מה
הכישורים של הבחור, היכן הצליח בקריירה ומה מידת ההתאמה שלו לקבוצה גדולה כמו הפועל באר שבע. כשמסתכלים
על כל אלה, מבינים שחוץ משם "אירופאי" ומבטא מעצבן, האיש רחוק מלהיות המושיע שאתם מציירים פה.

למחלקת הנוער הוא כן יכול להיות רלוונטי, אלא שהשכר שלו (1.5 מיליון לעונה) מוריד אותו מהפרק.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ולכן אמרתי "על פניו".

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב: גם כאשר בוגר אוניברסיטה מקבל עדיפות על בוגר מכללה לצורך העניין, זה ממש לא נעשה מבלי להכיר אותו או
את הידע שלו לעומק. אתה מדבר על שלב מאוד ראשוני בתהליך ושוכח להזכיר את המדרגות הבאות שבוחנות את
יכולותיהם של כלל המועמדים בצורה מעמיקה.

אז לפי שיטתך, אני מוכן להעביר את מיכאל ניס בסינון הראשוני רק בשל היותו גרמני. אבל בהמשך נשאלת השאלה מה
הכישורים של הבחור, היכן הצליח בקריירה ומה מידת ההתאמה שלו לקבוצה גדולה כמו הפועל באר שבע. כשמסתכלים
על כל אלה, מבינים שחוץ משם "אירופאי" ומבטא מעצבן, האיש רחוק מלהיות המושיע שאתם מציירים פה.

למחלקת הנוער הוא כן יכול להיות רלוונטי, אלא שהשכר שלו (1.5 מיליון לעונה) מוריד אותו מהפרק.
זה פעמיים ג׳ורדי הסכום הזה לא?

שלח תגובה