לא היה מאמן מוצלח?גיא חניה כתב: סוזה לא היה מאמן מוצלח , בסהכ היה מאמן בליגה ההונגרית.
הגיע לבתים בליגה אירופית עם הקבוצה ההונגרית וזכה איתם באליפות אם זה לא מוצלח אני לא יודע מה כן...
לא היה מאמן מוצלח?גיא חניה כתב: סוזה לא היה מאמן מוצלח , בסהכ היה מאמן בליגה ההונגרית.
למה סתם לקשקש.דר אדום בנשמה כתב: לא היה מאמן מוצלח?
הגיע לבתים בליגה אירופית עם הקבוצה ההונגרית וזכה איתם באליפות אם זה לא מוצלח אני לא יודע מה כן...
נכון מאוד.red guy כתב:סוזה מאמן גדול אבל להגיד שהיה מוצלח? נכשל בכמה קבוצות באנגליה וזכה באליפות בהונגריה בשנה השנייה לדעתי זה בערך כמו להגיד "לא הצליח בליגה גדולה אבל בליגה בלי לחץ"(למי שלא הבין זה לא ברצינות פשוט מזכיר את השטות של רב"ש)..תבינו אין כמעט מאמנים שכל הקריירה שלהם הצליחו! כאחד שעוקב אחרי הקריירה של סימאונה כמאמן משנתו הראשונה גם לו היו כישלונות לצד הצלחות ענק.. בכל מקרה להגיד מאמן זר זה תמיד מצליח זה כמו להגיד ששחקן זר תמיד מצליח, הסיכוי לכך הוא לא גבוה, יש הרבה מאמנים זרים שלא הצליחו כמו דושאן אוהרין,טון קאנן,ג'ון גרורי,זה שהיה השנה בחיפה שאפילו את השם שלו לא הספקתי לכתוב.. עכשיו בטח יש כאלה שיגדו לי צריך צוות זר ולא רק מאמן זר, זה נכון באופן כללי, צוות כמו של מכבי גם ישראלי טוב יכול לעשות את העבודה הבעיה זה תקצבית זה מאוד מאוד יקר
תן לי להבין אתה חושב שאני יכול להחליף את יורדי קרויף? חחחTotti כתב:מוזר שכולכם מתעלמים באופן ברור מהנכתב עליו בכתבות.
מהעובדה שהוא מוזכר כון וקבלות מוכחות, מהיותו אמן של תיאוריות, מהכשלונות במקומות הבודדים בהם עבד.
כנראה שהגרמניות עושה את שלה גם ב-2015. אנחנו עדיין זקוקים שיתרבתו אותנו, שיתוו לנו את הדרך ומוכנים לשלם על כך ביוקר.
רק מזכיר שאיווניר וגיא לוי גם הצליחו הצעירות ושם נעדר מהפדיון, זלצר עשה קרירה מפוארת הנבחרות הנוער ולא קיבל צ'אנס ממש בבוגרים ו הרשימה עוד ארוכה.
מי זה מיכאל ניס בכלל?! ולמה מאמן זר?! גורדי גרם לכם להאמין שרק הם יכולים?! עם 100 מיליון שקל דר אדום הנשמה לוקח אליפות בליגה שלנו
כן. עם 100 מיליון שקל וסגל כזה, בהחלט.דר אדום בנשמה כתב:תן לי להבין אתה חושב שאני יכול להחליף את יורדי קרויף? חחח
גם יובל נעים גרף מחמאות בארץ. ועל סוזה ואוסקר צחקו.סניור כתב:איך שלא נהפוך את זה, הוא בטוח יותר מקצועי מרוב הישראלים. אני לא בקיא ברזומה שלו אבל הבנתי שהוא גורף מחמאות בארץ, תקנו אותי אם אני טועה, ולכן עשוי, בהתאם לעלויות, התאמה וכו להיות טוב לתפקיד של מנהל מקצועי או מנהל מחלקת נוער. אבל שוב, אני לא בקיא ברזומה שלו ומדבר במה שנקרא "על פניו".
תן טיעון אחד רציני למשפט הראשון שלך ואפשר לסגור את האשכול.סניור כתב:איך שלא נהפוך את זה, הוא בטוח יותר מקצועי מרוב הישראלים. אני לא בקיא ברזומה שלו אבל הבנתי שהוא גורף מחמאות בארץ, תקנו אותי אם אני טועה, ולכן עשוי, בהתאם לעלויות, התאמה וכו להיות טוב לתפקיד של מנהל מקצועי או מנהל מחלקת נוער. אבל שוב, אני לא בקיא ברזומה שלו ומדבר במה שנקרא "על פניו".
כל המאמנים שהיו בעשור הראחרון שלפני אוסקר לא יסכימו איתך. כנראה גם אלה שמאמנים את חיפה בשנים האחרונות.Totti כתב: כן. עם 100 מיליון שקל וסגל כזה, בהחלט.