אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.
Re: אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.
אם אני חוזר רגע לנושא הלעוס,אני באמת חושב שבמשחק הקרוב אנחנו כאוהדים צריכים להרים את הראש לאלונה אחרי כל העליהום שהיא עברה בתקשורת ב3 ימים האחרונים.
דווקא אנחנו כאוהדים צריכים לתת לה את התחושה שאנחנו איתה.
סה"כ הכוונות היו טובות,הביצוע לא משהו,אבל אנחנו חלק ממנה והיא חלק מאיתנו ודווקא בזמן הזה אנחנו צריכים לתת לה גב ואוויר להמשך.
דווקא אנחנו כאוהדים צריכים לתת לה את התחושה שאנחנו איתה.
סה"כ הכוונות היו טובות,הביצוע לא משהו,אבל אנחנו חלק ממנה והיא חלק מאיתנו ודווקא בזמן הזה אנחנו צריכים לתת לה גב ואוויר להמשך.
בוזגלו במקום גורדנה
נאסר יפתח על חשבון מליקסון שיכנס בחילוף
כנל לגבי דובב
נאסר יפתח על חשבון מליקסון שיכנס בחילוף
כנל לגבי דובב
הרכב טוב, שיהיה בהצלחה.
הרכב משוער של אשדוד: אופיר מרציאנו, עופר ורטה, יא יא פטי, ישראל ראש, ג'וואון אושאניוואה, אלכסנדר דוידוב, גדי קינדה, תום מונד, מיכאל אוחנה, ניקולאס פלצ'וק וירו בלו.
הרכב משוער של אשדוד: אופיר מרציאנו, עופר ורטה, יא יא פטי, ישראל ראש, ג'וואון אושאניוואה, אלכסנדר דוידוב, גדי קינדה, תום מונד, מיכאל אוחנה, ניקולאס פלצ'וק וירו בלו.
לשים לב לבעיטות הנהדרות של דוידוב , ולשים לב למיכאל אוחנה המוכשר שבכיף יכול לעשות קרקס לשחקני הגנה שלנו.הפועלעולה כתב:הרכב טוב, שיהיה בהצלחה.
זריהן אומר שאלישע שוקל לפתוח עם גבאי במקום ארבייטמן (ארבייטמן כשיר, שיקול מקצועי).
Wtf? כל שבוע אחר זה היה הגיוני.. אבל אחרי צמד של ארבייטמן?הפועלעולה כתב:זריהן אומר שאלישע שוקל לפתוח עם גבאי במקום ארבייטמן (ארבייטמן כשיר, שיקול מקצועי).
אולי בגלל הגביע
הנתון שהבאת רק מחזק את הטענה שלי, גורדנה השחקן הכי אפקטיבי פר דקות משחק.Totti כתב: טעמך לא מתיישר עם המספרים חביבי, בוא נעשה סדר.
שער מול הפועל פתח תקווה- ב-11
בישול של גורדנה נגד מכבי-ב-11
שער מול מכבי חיפה- ב-11
שער מול הפועל חיפה- ב-11
שער מול מכבי פתח תקווה- מחליף
בישול מול רעננה בגביע- מחליף
שער מול עכו- ב-11
השחקן הכי יעיל שלנו במדד דקות/תפוקה
הוא נותן מעצמו רק בחלק קטן מהדקות מהמשחק, כי הוא לא משחק בקצב ולא יכול לסחוב הרבה ( צריכים לפתוח על זה ועדת חקירה איך לבנאדם יש כושר של בן 60). מליקסון באמצע יכול להיות שיחוק בלי קשר לגורדנה, גורדנה ייתן את החצי שעה מבחינתו, או שהוא ישנה מומנטום או שהוא ייכנס כדי לחזק את האמצע.
ברור שגורדנה ראוי לפתוח בהרכב הראשון ואני מאמין שנראה את זה הרבה אבל יש לנו סגל גדול, אפשר לשחק איתו כמה שרק אפשר.
אין, אתה תתאבד על כל דעה שלך כאילו אין מחר.zivmay כתב:
הנתון שהבאת רק מחזק את הטענה שלי, גורדנה השחקן הכי אפקטיבי פר דקות משחק.
הוא נותן מעצמו רק בחלק קטן מהדקות מהמשחק, כי הוא לא משחק בקצב ולא יכול לסחוב הרבה ( צריכים לפתוח על זה ועדת חקירה איך לבנאדם יש כושר של בן 60). מליקסון באמצע יכול להיות שיחוק בלי קשר לגורדנה, גורדנה ייתן את החצי שעה מבחינתו, או שהוא ישנה מומנטום או שהוא ייכנס כדי לחזק את האמצע.
ברור שגורדנה ראוי לפתוח בהרכב הראשון ואני מאמין שנראה את זה הרבה אבל יש לנו סגל גדול, אפשר לשחק איתו כמה שרק אפשר.
איך הנתון מחזק בדיוק? אני מציג בפנייך סטטיסטיקה מאוד ברורה של גורדנה בהרכב לעומת גורדנה שעולה המחליף, מאיפה אתה מצליח להתחזק?!
אין פה עניין של חלוקת אוויר בכלל, אלא קושי "בקפיצה" על רכבת דוהרת. יש שחקנים שפשוט מתקשים לעלות מהספסל מנטלית ולא משנה בכלל עד כמה אוויר ודקות יש להם לתת. יתרה מכך, הטענה על "גומר את האוויר בדקה 60" כבר הופרכה כמה וכמה פעמים העונה כשרועי השלים 90 דקות לא רעות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נכון שאולי בעבר הוא היה נראה כאילו הוא גומר פאקט סיגריות אבל עכשיו הוא נראה יותר כושר מבעבר ועדיין זה לא אומר שמאירי סיני עושה עבןדה מעולה אלא עושה עבודה טובה יותר מהמאמן כושר שהיה להפועל תל אבי לפניי שנתיים ו3 אחריי שגוטמן ורון ציבלין (אם כבר מאמן כושר ישראלי אז רק הוא!) עזבו אותם...Totti כתב: אין, אתה תתאבד על כל דעה שלך כאילו אין מחר.
איך הנתון מחזק בדיוק? אני מציג בפנייך סטטיסטיקה מאוד ברורה של גורדנה בהרכב לעומת גורדנה שעולה המחליף, מאיפה אתה מצליח להתחזק?!
אין פה עניין של חלוקת אוויר בכלל, אלא קושי "בקפיצה" על רכבת דוהרת. יש שחקנים שפשוט מתקשים לעלות מהספסל מנטלית ולא משנה בכלל עד כמה אוויר ודקות יש להם לתת. יתרה מכך, הטענה על "גומר את האוויר בדקה 60" כבר הופרכה כמה וכמה פעמים העונה כשרועי השלים 90 דקות לא רעות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה חייב להפסיק ולטחון את מאיר סיני בכל הודעה שנייה. יש כאן הרבה מאוד אחריות על השחקן עצמודר אדום בנשמה כתב: נכון שאולי בעבר הוא היה נראה כאילו הוא גומר פאקט סיגריות אבל עכשיו הוא נראה יותר כושר מבעבר ועדיין זה לא אומר שמאירי סיני עושה עבןדה מעולה אלא עושה עבודה טובה יותר מהמאמן כושר שהיה להפועל תל אבי לפניי שנתיים ו3 אחריי שגוטמן ורון ציבלין (אם כבר מאמן כושר ישראלי אז רק הוא!) עזבו אותם...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תזכיר לי מתיי כתבתי על מאירי סיני לאחרונה שאני טוחן עליו כל הודעה שנייה?Totti כתב: אתה חייב להפסיק ולטחון את מאיר סיני בכל הודעה שנייה. יש כאן הרבה מאוד אחריות על השחקן עצמו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שבת שלום לכולם!
חייבים לנצח מחר..
חייבים לנצח מחר..
תגיד אתה לא מקשיב?Totti כתב: אין, אתה תתאבד על כל דעה שלך כאילו אין מחר.
הנתון שכתבת פה מראה שגורדנה שחקן טוב. לא משנה אם הוא עולה כמחליף או פותח.
אבל בגלל שיש לו יחס של תרומה פר דקות, יותר אפקטיבי להכניס אותו כחילוף.
ואם תשים לב( אולי רק אני שם לב לדברים האלה), הקצב משחק שלו הרבה יותר מהיר שהוא משחק דקות מעטות, אם הוא עובר את ה60 היציאה להתקפה או הירידה להגנה שלו הרבה יותר איטיים ומתוזמנים בצורה רעה.
אין טעם להתווכח, אנחנו רואים את הדברים בצורה שונה, שורה תחתונה- ראוי שנראה את מליקסון מתחת לחלוץ לפחות במשחק אחד וזה לו סותר את זה שגורדנה שחקן טוב להרכב הראשון, אני בטוח שהוא ישחק לא מעט.
אני לא מקשיב, כי לא אמרת כלום, אולי כתבת.zivmay כתב:
תגיד אתה לא מקשיב?
הנתון שכתבת פה מראה שגורדנה שחקן טוב. לא משנה אם הוא עולה כמחליף או פותח.
אבל בגלל שיש לו יחס של תרומה פר דקות, יותר אפקטיבי להכניס אותו כחילוף.
ואם תשים לב( אולי רק אני שם לב לדברים האלה), הקצב משחק שלו הרבה יותר מהיר שהוא משחק דקות מעטות, אם הוא עובר את ה60 היציאה להתקפה או הירידה להגנה שלו הרבה יותר איטיים ומתוזמנים בצורה רעה.
אין טעם להתווכח, אנחנו רואים את הדברים בצורה שונה, שורה תחתונה- ראוי שנראה את מליקסון מתחת לחלוץ לפחות במשחק אחד וזה לו סותר את זה שגורדנה שחקן טוב להרכב הראשון, אני בטוח שהוא ישחק לא מעט.