אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.
- simply-red
Re: אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.
דרך אגב לא להקפיא שחקן זה לא רק מתוך התחשבות בשחקן, זו גם התחשבות בכיס כי את השכר הוא ממשיך לקבל למרות שהוא יושב ביציע.
ולא רק זה, כי אם קבוצה מקפיאה שחקן הוא הופך בסוף העונה לחופשי והקבוצה לא יכולה למכור אותו ולהרוויח כסף ממכירתו.simply-red כתב:דרך אגב לא להקפיא שחקן זה לא רק מתוך התחשבות בשחקן, זו גם התחשבות בכיס כי את השכר הוא ממשיך לקבל למרות שהוא יושב ביציע.
אני פותח עם נאסר, הוא בתקופה טובה, ואם עכשיו הוא לא יקבל דקות אז אין לו מה לחפש בקבוצה יותרzahipan כתב: גורדנה מתחת לחלוץ וברדה באגף.
מחצית שנייה להוציא את ברדה ולהכניס את נסאר. מליקסון יחליף את גורדנה. ודובב במקום שלומי.
אז שברדה יהיה על הספסל. גם גורדנה חייב לפתוח.blueman כתב: אני פותח עם נאסר, הוא בתקופה טובה, ואם עכשיו הוא לא יקבל דקות אז אין לו מה לחפש בקבוצה יותר
מליקסון כרגע לא כשיר. כנ"ל דובב ופאיוביץ'.
עצוב מה שניהיה עם מליקסון.CrazyRed7 כתב:מליקסון כרגע לא כשיר. כנ"ל דובב ופאיוביץ'.
אין מילים כבר.. באמת שאין מילים..CrazyRed7 כתב:מליקסון כרגע לא כשיר. כנ"ל דובב ופאיוביץ'.
+1blueman כתב: אני פותח עם נאסר, הוא בתקופה טובה, ואם עכשיו הוא לא יקבל דקות אז אין לו מה לחפש בקבוצה יותר
נאסר חייב לפתוח. הוכיח את עצמו וצריך להיות מסר ברור: מי שטוב ממשיך לשחק!
למיטב הבנתי רק שכר בסיס, ללא פרמיות על נקודות (שזה יכול להיות לא מעט כסף!).simply-red כתב:דרך אגב לא להקפיא שחקן זה לא רק מתוך התחשבות בשחקן, זו גם התחשבות בכיס כי את השכר הוא ממשיך לקבל למרות שהוא יושב ביציע.
למי שדיבר על נטייתו של פאיו להפצע...CrazyRed7 כתב:מליקסון כרגע לא כשיר.
נראה לי מליקסון נפצע מלהחליף דף כשהוא גולש באינטרנט.
אולי לא היה חכם לשלוח אותו ל120 דקות בגביע?
מסתבר שכןyakar כתב:אולי לא היה חכם לשלוח אותו ל120 דקות בגביע?
ממשיך עם ההרכב של עכו עם שינוי אחד- בוזגלו פותח במקום ברדה. אם ממש לא רוצים לוותר על ברדה אז שגורדנה יירד לספסל, אסור לספסל את נאסר!!!
לגמרי - נאסר לפני כולם.dor69 כתב:ממשיך עם ההרכב של עכו עם שינוי אחד- בוזגלו פותח במקום ברדה. אם ממש לא רוצים לוותר על ברדה אז שגורדנה יירד לספסל, אסור לספסל את נאסר!!!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שברדה יראה קצת ספסל בהחלט לא יזיק לו...
ההרכב צריך להיות זה שסיים את המשחק רק במקום דור מלול לשים את גורדנה...
ההרכב צריך להיות זה שסיים את המשחק רק במקום דור מלול לשים את גורדנה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!