אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: אשדוד - באר שבע, שבת, 18:30.

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב: ואם פאיוביץ' היה מקבל הצעה ממועדון גדול יותר עם שדרוג בשכר, לא היה מבקש לעבור?
אשכרה זרקו עסקה של מיליונים רק בשביל לא להקפיא שחקן לחצי שנה ואתם מדברים על מהלך מסריח?כל מועדון אחר היה מקפיא אותו/אג'ידה בלי לחשוב פעמיים.
נראה מה תגידו אם אג'ידה יעשה לנו ויברח בקיץ. בטח תאשימו את ההנהלה ותגידו שזה בגלל שרצו להיפטר ממנו בינואר, אה?

וחלאס כבר עם הצביעות הזאת. איפה כל לוחמי הצדק היו כשזרקו את נג'ובו לדוגמא?
LIKE

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

CrazyRed7 כתב: ואם פאיוביץ' היה מקבל הצעה ממועדון גדול יותר עם שדרוג בשכר, לא היה מבקש לעבור?
אשכרה זרקו עסקה של מיליונים רק בשביל לא להקפיא שחקן לחצי שנה ואתם מדברים על מהלך מסריח?כל מועדון אחר היה מקפיא אותו/אג'ידה בלי לחשוב פעמיים.
נראה מה תגידו אם אג'ידה יעשה לנו ויברח בקיץ. בטח תאשימו את ההנהלה ותגידו שזה בגלל שרצו להיפטר ממנו בינואר, אה?

וחלאס כבר עם הצביעות הזאת. איפה כל לוחמי הצדק היו כשזרקו את נג'ובו לדוגמא?
אחי בעתיד תקרא מה כתבתי,תנשום ואז תגיב.
מי דיבר על המהלך בכלל??
מדבר על זה שאיזה 6 הודעות פה ברצף "אוהדים" התבאסו על פאיוביץ וזרקו אותו לכלבים בגלל שהוא פצוע והמציאו סטטיסטיקות לגבות את עצמם.
ואם זה לא חבורה של אוהדים כפויי טובה שחיים בסרט, לא יודע מה כן.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

חח ועוד אמרתם לי כפוי טובה שיצאתי על ההנהלה.
אתם אוהדי לא אוהדים,תלמדו מה זה לאהוב את השחקנים בקבוצה ומה זה להעריך את הקבוצה ולא רק עוד שניה לאכול את הרגליים של הבעלים שגם היא לא קדושה ועושה צעדים לא נכונים לפעמים.
פאיוביץ כל משחק נותן את כולו למועדון וכל משחק גם שהיה פצוע ניסה לעלות תמיד ותמיד נלחם,אתם לא אוהדים,אתם בדיחה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב:חח ועוד אמרתם לי כפוי טובה שיצאתי על ההנהלה.
אתם אוהדי לא אוהדים,תלמדו מה זה לאהוב את השחקנים בקבוצה ומה זה להעריך את הקבוצה ולא רק עוד שניה לאכול את הרגליים של הבעלים שגם היא לא קדושה ועושה צעדים לא נכונים לפעמים.
פאיוביץ כל משחק נותן את כולו למועדון וכל משחק גם שהיה פצוע ניסה לעלות תמיד ותמיד נלחם,אתם לא אוהדים,אתם בדיחה.
יאללה תנוח כבר. מי זה פאיוביץ בכלל? הייתי שוכב על הגדר אם היו מדברים ככה על אילוז או ברדה שכל חייהם עשו ונתנו למען המועדון.

מי זה טומיסלב פאיוביץ'? היום הוא כאן מחר הוא באום אל פאחם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

RoICah כתב:חח ועוד אמרתם לי כפוי טובה שיצאתי על ההנהלה.
לך שאל את אוהדי הפועל מה נתן להם לאהוב את השחקנים שלהם: ורמוט, שכטר, אניימה, זהבי והכי חשוב גילי ורמוט.

אם היו עושים את זה לשחקן כמו ברדה כולנו היינו מזדעקים כי כן ברדה ויתר על מנת להיות פה, כנ"ל מליקסון.

כשמדובר ב2 זרים שעם כל הכבוד ברור לכולנו שכשתיהיה להם הצעה יותר טובה הם יעזבו אנו לא רואים בעיה בכך שהמועדון חשב שיש מקום להתחזק על חשבון אחד מהם.

פה בדיוק הבעיה שלך, אנחנו אוהדים של הפועל ב"ש, לא של 2 זרים שמשחקים בה.

ד"א ראיתי שאתה מקשקש שאתה קשור לארגון? אתה בטוח בכך? כי אני לא (אלא אם כן הצטרפת בחודש האחרון).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

nir767676 כתב: נעדר 2/3 מהמשחקים זה אתה כתבת לא?
ממליץ לך לבדוק את הסטטיסטיקה שלו פה ב2 עונות האחרונות כי אתה לא בכיוון אחי.
דפקו פה וואחד מהלך מסריח על הגב של אחד הבלמים הטובים במדינה שמשחק אצלנו שנתיים ויומיים אחרי כבר התהפכתם ואתם תוקפים אותו עכשיו?
חבורה של כפויי טובה. לא הייתי רוצה להיות שחקן בקבוצה שאתם האוהדים שלה זה בטוח.
גם אתה התחלת?
תעשה טובה ניר.
למה אתה לא מרחם קצת על 5000 אוהדים שנסעו לסמי עופר וראו תצוגת כדורגל מבישה?
למה לא לגלות אמפטיה ל-7000 שמטריחים עצמם מדי שבת שנייה לוסרמיל ורואים כדורגל חלש?

נהייתם לי ארגון 4 אמהות, פתחון לב, אמא רוצים עוף לשבת!

זה כדורגל, ברד ונומה שיחקו כאן בשביל טוסטר, פאיוביץ ואוסטין מקבלים 150+ אלף דולר בעונה. מותר לבעל הבית להעריך אותם ועדיין לחשוב שהוא רוצה מהעובדים שלו משהו אחר לגמרי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 05 פברואר 2015, 17:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

RedHell כתב:
לך שאל את אוהדי הפועל מה נתן להם לאהוב את השחקנים שלהם: ורמוט, שכטר, אניימה, זהבי והכי חשוב גילי ורמוט.

אם היו עושים את זה לשחקן כמו ברדה כולנו היינו מזדעקים כי כן ברדה ויתר על מנת להיות פה, כנ"ל מליקסון.

כשמדובר ב2 זרים שעם כל הכבוד ברור לכולנו שכשתיהיה להם הצעה יותר טובה הם יעזבו אנו לא רואים בעיה בכך שהמועדון חשב שיש מקום להתחזק על חשבון אחד מהם.

פה בדיוק הבעיה שלך, אנחנו אוהדים של הפועל ב"ש, לא של 2 זרים שמשחקים בה.

ד"א ראיתי שאתה מקשקש שאתה קשור לארגון? אתה בטוח בכך? כי אני לא (אלא אם כן הצטרפת בחודש האחרון).
אני לא קשור לארגון ולא רוצה להיות קשור אני מכיר משם אנשים

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

RoICah כתב: אני לא קשור לארגון ולא רוצה להיות קשור אני מכיר משם אנשים

אני יודע שלא, אמרתי לך שלא.

מעבר לזה מבין הכל בחרת להתעסק רק בשורה האחרונה? תעשה טובה אחי קח יום יומיים של חופש תרגע קצת תנקה את הראש ותחזור לפה רגוע יותר.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

Totti כתב: גם אתה התחלת?
תעשה טובה ניר.
למה אתה לא מרחם קצת על 5000 אוהדים שנסעו לסמי עופר וראו תצוגת כדורגל מבישה?
למה לא לגלות אמפטיה ל-7000 שמטריחים עצמם מדי שבת שנייה לוסרמיל ורואים כדורגל חלש?

נהייתם לי ארגון 4 אמהות, פתחון לב, אמא רוצים עוף לשבת!

זה כדורגל, ברד ונומה שיחקו כאן בשביל טוסטר, פאיוביץ ואוסטין מקבלים 150+ אלף דולר בעונה. מותר לבעל הבית להעריך אותם ועדיין לחשוב שהוא רוצה מהעובדים שלו משהו אחר לגמרי
אחי גם אני הייתי בסמי עופר וגם אני כל שבת בוסרמיל אבל שוב זה לא העניין פה, לא מדבר על האם להעיף את פאיו או לא, אני מדבר על איך שאנשים מדברים עליו כאילו הוא מזייף פציעה
נתן לך פירוט ממה שנכתב דף קודם:

"מתיחה בשריר האגו. יאללה רק בריאות."

"כאב גרון זה נורמלי.
הוא הולך להיעדר על ריס שנפל באימון."

"הבנאדם מחליף מנורה בבית ונפצע לחודש, מה חדש?"

וההודעה שלך על 2\3 מהעונה שזה לא נכון בכלל.

זהו אחי על זה דיברתי בהודעה שלי, שזה לא מתאים ההודעות האלה, זה הכל. וזה נובע מתסכול של אנשים שנוואקמה לא פה למרות שזה לא אשמתו של פאיוביץ ואם מתלוננים על שחקים פצועים יש לפניו בתור שנוטים להיפצע יותר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

nir767676 כתב:
אחי גם אני הייתי בסמי עופר וגם אני כל שבת בוסרמיל אבל שוב זה לא העניין פה, לא מדבר על האם להעיף את פאיו או לא, אני מדבר על איך שאנשים מדברים עליו כאילו הוא מזייף פציעה

"כאב גרון זה נורמלי.

זהו אחי על זה דיברתי בהודעה שלי, שזה לא מתאים ההודעות האלה, זה הכל. וזה נובע מתסכול של אנשים שנוואקמה לא פה למרות שזה לא אשמתו של פאיוביץ ואם מתלוננים על שחקים פצועים יש לפניו בתור שנוטים להיפצע יותר
מסכים

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

Totti כתב: מסכים
:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

טוב חבר'ה בואו נחזור לדיון המקורי כמה שאני נגד ההתנהלות של הקבוצה ביום האחרון של חלון ההעברות אין צורך לדון על זה גם כאן.
בואו נעבור לדיון על הרכבים, איזה הרכב לדעתכם צריך לפתוח?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

nir767676 כתב:

"כאב גרון זה נורמלי.

תתפלא הייתי נגד המהלך ועדיין חושב שפאיו נפצע בקלות יתרה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

דר אדום בנשמה כתב:טוב חבר'ה בואו נחזור לדיון המקורי כמה שאני נגד ההתנהלות של הקבוצה ביום האחרון של חלון ההעברות אין צורך לדון על זה גם כאן.
בואו נעבור לדיון על הרכבים, איזה הרכב לדעתכם צריך לפתוח?
גורדנה מתחת לחלוץ וברדה באגף.
מחצית שנייה להוציא את ברדה ולהכניס את נסאר. מליקסון יחליף את גורדנה. ודובב במקום שלומי.

שלח תגובה