ארגון של גברים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: ארגון של גברים

שליחה על ידי גדי »

רועי,
כואב לך על אג'ידה ופיאיוביץ שהם נפגעו - האמת גם לי אבל יש פה מועדון כדורגל לנהל ולנסות להמשיך לקדם אותו. לא דרסו פה אף אחד ולא פגעו לאף אחד בפרנסה.
לא יודע איפה אתה תהיה בשבת אבל מבטיח לך שאני יהיה הראשון שישיר על היופי שלך...את כמו דובדבן....או או אוסטין אג'ידה. זכותו לא לחתום על חוזה וזכות המועדון להיערך לזה.
אם אתה חושב שבזה שבכל דבר תלך ראש בראש בקבוצה אז האמת אני כבר התייאשתי לנסות לשכנע שזה רק הורס.

תפקיד האוהדים לעודד
תפקיד השחקנים לשחק
תפקיד ההנהלה לנהל
תפקיד המאמנים לאמן.

ככה יש מועדון בריא. כל השאר אנרכיה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

RoICah כתב:כל אלה שיצאו עליי שאני כפוי טובה על האשכול שלי זה בכלל לא הייתה הפואנטה לא מזיז לי שהבאנו לא הבאנו חיזוק זה בכלל לא מזיז לי אם ניקח השנה אליפות או לא כי אני דיי בטוח שכבר לא ניקח.
אכפת לי מ2 שחקנים שנתנו הכל בשבילנו שנתיים בהרכב ונפגעו מזה שיום לפני חלון העברות נזכרו המועדון הדגול שלכם עם ההתנהלות המדהימה למצוא להם קבוצה! 5 שעות לפני שנסגר החלון שולחים אותם לחפש קבוצות,אם אתם חושבים שזה התנהלות של מועדון גדול אתם אוהדים בדיחה.

תמונה
הלכו לתמוך בהם כמו שצריך.
גברים.
איך אתה יכול להגיד "המועדון הדגול שלכם" ובאותה נשימה שאנחנו אוהדים בדיחה?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
בגדול אלה מסוג האוהדים שאוהדים בעיקר את עצמם.
קפוצונים וחרטא אתה יודע

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

doctorslayer כתב:
עזוב, פרובוקטור בשקל עשרה שלא מסוגל לחיות רגע בלי לחכלך על המועדון והאוהדים

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

חח אלה הכי גברים ה"אוהדים האמיתיים" , לך לבית של אג'ידה תלקק לו עוד קצת - נדבר שנה הבאה שיהיה במכבי ותקללו אותו - כן אתם האוהדים האמיתיים!!

בדיחה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

לא אהבתי את הביטויים "המועדון הדגול שלכם" ו"אוהדים בדיחה".
יחד עם זאת אני שותף לתחושה שפגענו בשני שחקנים נהדרים שנותנים פה את הנשמה.
אני לא שותף לטענה של "לא רוצה לחתום, שילך ליציע". זכותו (וחובתו) של אג'ידה לעשות מה שבעיניו הכי טוב לו ולמשפחתו. החיים המקצועיים של שחקן כדורגל אינם ארוכים (של שוער מעט יותר משחקן שדה) ואם הוא מנסה למקסם את הכנסתו העתידית זה לגיטימי. כל עוד והוא נותן את המקסימום בתקופת החוזה עימנו הרי הוא ממלא את חלקו. אני משוכנע שלא כתוב בחוזה שלו שהוא חייב להאריכו..., יהיה חבל מאוד אם יעזוב, אך הפועל באר שבע התקיימה לפניו ותמשיך להתקיים גם לאחריו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

delta7 כתב:לא אהבתי את הביטויים "המועדון הדגול שלכם" ו"אוהדים בדיחה".
יחד עם זאת אני שותף לתחושה שפגענו בשני שחקנים נהדרים שנותנים פה את הנשמה.
אני לא שותף לטענה של "לא רוצה לחתום, שילך ליציע". זכותו (וחובתו) של אג'ידה לעשות מה שבעיניו הכי טוב לו ולמשפחתו. החיים המקצועיים של שחקן כדורגל אינם ארוכים (של שוער מעט יותר משחקן שדה) ואם הוא מנסה למקסם את הכנסתו העתידית זה לגיטימי. כל עוד והוא נותן את המקסימום בתקופת החוזה עימנו הרי הוא ממלא את חלקו. אני משוכנע שלא כתוב בחוזה שלו שהוא חייב להאריכו..., יהיה חבל מאוד אם יעזוב, אך הפועל באר שבע התקיימה לפניו ותמשיך להתקיים גם לאחריו.
הכי לגיטמי בעולם שיעשה מה שטוב עבורו ועבור משפחתו, פפשוט שלא יהיה מופתע אם המועדון עושה גם מה שטוב עבורו.
לאלונה הייתה הזדמנות להביא לפה את שוער נבחרת ישראל, בהינתן שאגידה חושב על משפחתו ועל טובתו האישית ולא רוצה לחתום על חוזה נמשע לי הגיוני מאוד שאלונה חושבת על שנה הבאה ולא רוצה להתיתקע בקיץ עם מקרה פלט.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב: הכי לגיטמי בעולם שיעשה מה שטוב עבורו ועבור משפחתו, פפשוט שלא יהיה מופתע אם המועדון עושה גם מה שטוב עבורו.
לאלונה הייתה הזדמנות להביא לפה את שוער נבחרת ישראל, בהינתן שאגידה חושב על משפחתו ועל טובתו האישית ולא רוצה לחתום על חוזה נמשע לי הגיוני מאוד שאלונה חושבת על שנה הבאה ולא רוצה להתיתקע בקיץ עם מקרה פלט.
100%, המועדון צריך לדאוג קודם כל למועדון, אך מנסיוני כמי שמעורב בהעסקתם של מאות עובדים חשוב לציין שיש לעשות פעולות הכרוכות בסיום העסקתו של עובד (כן, גם כזה המרויח סכומי עתק) בהגינות וברגישות ראויה. בצד השני יושב בסופו של דבר אדם (בשר ודם) כמו כ"א מאיתנו. השאלה היחידה הינה האם ההתנהלות כלפי אג'ידה נעשתה בהתאם ואת זה שנינו כנראה לא יודעים. ניתן רק לשער שאם נפגע, כנראה שזה לא נעשה באופן האמור ועל כך אני מצר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

delta7 כתב:
100%, המועדון צריך לדאוג קודם כל למועדון, אך מנסיוני כמי שמעורב בהעסקתם של מאות עובדים חשוב לציין שיש לעשות פעולות הכרוכות בסיום העסקתו של עובד (כן, גם כזה המרויח סכומי עתק) בהגינות וברגישות ראויה. בצד השני יושב בסופו של דבר אדם (בשר ודם) כמו כ"א מאיתנו. השאלה היחידה הינה האם ההתנהלות כלפי אג'ידה נעשתה בהתאם ואת זה שנינו כנראה לא יודעים. ניתן רק לשער שאם נפגע, כנראה שזה לא נעשה באופן האמור ועל כך אני מצר.
לא מסכים איתך ב 100 אחוז לגבי זה. לא משנה איך אלונה הייתה עושה את זה, אגידה היה נפגע, כי להודיע לבן אדם מהרגע להרגע שהוא לא בתוכניות ושהוא עוזב זה לא נעים. אבל היא לא צריכה להתנהל לפי נעים או לא נעים. ה"טעות" היחידה של אלונה\ההנהלה תשייך את זה למי שאתה רוצה מבחינתי זה שלפי הפרסומים (כי תכלס אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה הלך שם) היא לא רצתה לשחרר שחקנים ליציע, אז מבחינתי אם את יודעת מראש שאת לא יכולה מבחינה מצפונית ואישית לפתוח פה קבוצת מנודים כמו ששחר עשה שזה טוב ואני מאוד מעריך אותה על זה, אז אל תיכנסי לפינות שמובילות לשם, כי היה ברור שצריך המון מזל והמון אילטורים והמון דברים שיקרו כדי שאו שנמצא בלם מתאים או שהכל יסתדר עם העיסקה של מרציאנו, וברגע שאת יודעת שצריך המון מזל כדי שזה יקרה ושהאופציה היותר הגיונית תהיה לשלוח שחקן ליציע אז או שתשלחי אותו ליציע או שאל תיכנסי למהלך הזה מלחתחילה כי את יודעת שאת לא יכולה לשלוח אותו לשם

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אתם עושים מכל פלוץ חרא של פרה, נו אז מה אם הלכו לעודד אותם?!?!
מה יש בזה פסול?
תתקדמו אנשים תרפו תחסכו לכם לא מעט שנים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני לא מבין למה אתם ממשיכים לטחון את הנושא הזה טופיק אחרי טופיק.
הפועל ב"ש עשתה את מה שכל עסק היה עושה,דואג לעסק! במקרה הזה הפועל ב"ש.
לא צלח,לא התנהל בצורה נכונה,הכל נכון.
הלקחים הופקו,תיקנו,יתקנו ממשיכים הלאה.לגבי פותח הנושא,נו מה,זה מאותם אילו שמאוהבים בעצמם לפני הקבוצה,משהו בסגנון לה פמיליה,קפוצונים וכאלה,שלומי12 משופר.
יאללה בוא נתקדם.
ולגבי הארגון כל הכבוד,יישר כוח,ממשיכים להראות עוצמה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

חבורה של חביתות, כשאגידה 2 משחקים ישחק לא טוב ובגללו נפסיד אני רק אחכה לטופיקים של "איך לא שיחררנו את אג'ידה"

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שחקן של רוצה להמשיך פה ,לא צריך להיות פה ,זה עניין של טימינג אם אני קובע אני מעיף את אגידה כבר בינואר ומביא את מרציאנו בכל מחיר ,אף שחקן לא ישחק ויזלזל במועדון ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רועי עושה עוול לארגון האוהדים בלשון שהוא משתמש בה ובעובדה שהוא תוקף אוהדים אחרים של הקבוצה.

ארגון האוהדים לא לקח צד במקרה של אגי'דה/פאיוביץ' וגם לא יקח צד בנושא.
הדבר היחידי שארגון האוהדים עשה הוא ללכת ולעודד שני שחקני הרכב שהיכולת שלהם עד סוף השנה תהיה קריטית לשאלה עד כמה רחוק נגיע ועד כמה ההצלחה שלנו תהיה גדולה.

לא משנה מה היה בשבוע האחרון, פאיוביץ' ואג'ידה הם שחקני הקבוצה, ולכן אנחנו צריכים לתמוך בהם, לעודד אותם ולתת להם את הביטחון כדי שעד סוף השנה הם יתרמו כמה שיותר לקבוצה.

הצעד לדעתי היה נכון ומבורך, ואני בטוח שאג'ידה ופאיוביץ' יקבלו גם הרבה תמיכה באשדוד, שכן חשוב לתת להם ביטחון ותמיכה כי יש לנו עוד הרבה מטרות העונה.

ארגון האוהדים הוא ארגון של כלל הקהל והוא דואג לכלל האוהדים, גם לאלה שלא חברים בארגון וגם לאלה שמתנגדים לארגון או לא אוהבים אותו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:רועי עושה עוול לארגון האוהדים בלשון שהוא משתמש בה ובעובדה שהוא תוקף אוהדים אחרים של הקבוצה.

ארגון האוהדים לא לקח צד במקרה של אגי'דה/פאיוביץ' וגם לא יקח צד בנושא.
הדבר היחידי שארגון האוהדים עשה הוא ללכת ולעודד שני שחקני הרכב שהיכולת שלהם עד סוף השנה תהיה קריטית לשאלה עד כמה רחוק נגיע ועד כמה ההצלחה שלנו תהיה גדולה.

לא משנה מה היה בשבוע האחרון, פאיוביץ' ואג'ידה הם שחקני הקבוצה, ולכן אנחנו צריכים לתמוך בהם, לעודד אותם ולתת להם את הביטחון כדי שעד סוף השנה הם יתרמו כמה שיותר לקבוצה.

הצעד לדעתי היה נכון ומבורך, ואני בטוח שאג'ידה ופאיוביץ' יקבלו גם הרבה תמיכה באשדוד, שכן חשוב לתת להם ביטחון ותמיכה כי יש לנו עוד הרבה מטרות העונה.

ארגון האוהדים הוא ארגון של כלל הקהל והוא דואג לכלל האוהדים, גם לאלה שלא חברים בארגון וגם לאלה שמתנגדים לארגון או לא אוהבים אותו.
מסכים מאוד עם תגובת הארגון, לא נראה לי שלרגע מישהו הגיע עם טענות לארגון על ההתנהלות שלו.

שלח תגובה