https://www.hapoelb7.com/site/#" onclick="window.open(this.href);return false;
מדבר בעיקר על הקהל ועל הדרך שלו/הרצון שלו לשנות.
תקשיבו למילים.
"צריך להתחיל במפגשים מסודרים מול אוהדים, על בסיס קבוע...להיות בקשר עם אוהדים, לתת להם דברים - אבל גם להראות להם איפה הגבולות...לאט לאט זה יקרה, כי יש פה הרגלים"..
וההמשך שהצחיק אותי מאוד - ויסלחו לי המקללים:
"...הרגלים, כמו ההרגל הזה של לעמוד פה ולקלל, זה הרגל כזה קבוע - כל המכוניות (של השחקנים) כבר בצד השני, וכולם מתאספים פה ומקללים, מין טקס כזה.."
מסיבת העיתונאים.
Re: מסיבת העיתונאים.
גאון ומצחיק גיא לוי - באמת.
זה המאמן הראשון לדעתי שעושה לקהל שלנו בית ספר ובייחוד לא קרוב להיכנע לו,
אני באופן אישי מאוד נהנה מהראיונות שלו, הוא מגדיר ומתאר בצורה מעולה את תופעת בבוני וסרמיל.
אני מעריך אותו כבן אדם וגם כמאמן, במיוחד על החוסן שהוא מפגין.
זה המאמן הראשון לדעתי שעושה לקהל שלנו בית ספר ובייחוד לא קרוב להיכנע לו,
אני באופן אישי מאוד נהנה מהראיונות שלו, הוא מגדיר ומתאר בצורה מעולה את תופעת בבוני וסרמיל.
אני מעריך אותו כבן אדם וגם כמאמן, במיוחד על החוסן שהוא מפגין.
אני מאוד מודאג מהדברים שהוא אמר.
באמת כל הכבוד לו על כך שהוא רוצה לשנות את המועדון ואת האוהדים, אבל זה לא התפקיד שלו. הביאו אותו כדי לאמן. לחנך את הקהל זה התפקיד של המועדון ושל ארגוני האוהדים, לא של המאמן. הוא לא צריך להתעסק בזה, הוא צריך להתעסק בלהעלות אותנו ליגה. יופי של יוזמה, אבל אם השינויים האלה שהוא רוצה לעשות יבואו על חשבון עליית ליגה, אני אישית לא אסלח לו על זה.
באמת כל הכבוד לו על כך שהוא רוצה לשנות את המועדון ואת האוהדים, אבל זה לא התפקיד שלו. הביאו אותו כדי לאמן. לחנך את הקהל זה התפקיד של המועדון ושל ארגוני האוהדים, לא של המאמן. הוא לא צריך להתעסק בזה, הוא צריך להתעסק בלהעלות אותנו ליגה. יופי של יוזמה, אבל אם השינויים האלה שהוא רוצה לעשות יבואו על חשבון עליית ליגה, אני אישית לא אסלח לו על זה.
זה ניהיה העסק שלו ברגע שקיללו אותו, את אמא שלו, איחלו לו ולה סרטן בכל מיני איברים בגוף והתפללו לתאונת דרכים קשה
שלו ושל בני משפחתו, משם זה ניהיה אישי מבלי שרצה אפילו.
מועדון? ארגוני אוהדים? לאחרונים יש השפעה מינימאלית ביותר על קבוצה של 20 איש, השאר מצטרפים לעידוד/מקללים ספונטנית. לחנך את הקהל זה התפקיד של ההורים שלנו, ובקהל הבאר שבעי יש המון אנשים שלא חונכו כמו שצריך,
בכל מקרה אולי מוטב שהוא לא יתעסק בזה, למרות שזה מה שמעסיק את התקשורת ורוב השאלות שלהם כלפיו הם בנושא הזה.
שלו ושל בני משפחתו, משם זה ניהיה אישי מבלי שרצה אפילו.
מועדון? ארגוני אוהדים? לאחרונים יש השפעה מינימאלית ביותר על קבוצה של 20 איש, השאר מצטרפים לעידוד/מקללים ספונטנית. לחנך את הקהל זה התפקיד של ההורים שלנו, ובקהל הבאר שבעי יש המון אנשים שלא חונכו כמו שצריך,
בכל מקרה אולי מוטב שהוא לא יתעסק בזה, למרות שזה מה שמעסיק את התקשורת ורוב השאלות שלהם כלפיו הם בנושא הזה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אחרי שראיתי את המסיבת עיתונאים המלאה אני חייב לומר שאני מתחיל להעריץ את הבן אדם הזה.
אין משפט אחד שלוי אמר שלא הסכמתי איתו..
אם הוא יצליח במה שהתחיל (בינתיים הוא מראה לקהל שלא הוא זה שקובע, הצלחה ראשונה) אנחנו נזכור את גיא לוי בעתיד כמי שהתחיל במהפכה של הפועל באר-שבע לאימפריה שהיא תהיה
אין משפט אחד שלוי אמר שלא הסכמתי איתו..
אם הוא יצליח במה שהתחיל (בינתיים הוא מראה לקהל שלא הוא זה שקובע, הצלחה ראשונה) אנחנו נזכור את גיא לוי בעתיד כמי שהתחיל במהפכה של הפועל באר-שבע לאימפריה שהיא תהיה
לא עוד מאמן, גיא לוי...
איש צבעוני לטוב ולרע - אבל באמת שאני מאחל לו ולקבוצה שיצליחו להביא את הקהל הטוב שלנו חזרה לגדולתו ושבסופו של דבר, כל המזהמים למיניהם ימצאו את עצמם בחוץ.
אני גם מאוד מאחל לו לקצור את הפירות האלו, שהוא דיבר עליהם.
איש צבעוני לטוב ולרע - אבל באמת שאני מאחל לו ולקבוצה שיצליחו להביא את הקהל הטוב שלנו חזרה לגדולתו ושבסופו של דבר, כל המזהמים למיניהם ימצאו את עצמם בחוץ.
אני גם מאוד מאחל לו לקצור את הפירות האלו, שהוא דיבר עליהם.
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
ניר אתה בא לרעננה?
לא..
אני בלי נדר נוסע לסופ"ש בצפון.
כבר הבטחתי בטופיק אחר שכשאתם תיהיו במגרש- אני אהיה על פסגת החרמון עם הצעיף של הפועל באר שבע ואעודד משם...
אני בלי נדר נוסע לסופ"ש בצפון.
כבר הבטחתי בטופיק אחר שכשאתם תיהיו במגרש- אני אהיה על פסגת החרמון עם הצעיף של הפועל באר שבע ואעודד משם...
הפועל אני כבר משתגע
סוף סוף ראיון כמו שצריך ...!
סוף סוף עונה לעניין ובקשר למה ששאלו אותו
סוף סוף הוא מציע מפגשים לקהל שלנו
אמר דברים נכונים אבל השיטה חייבת להשתנות עדין לטעמי !
זה שי!
סוף סוף עונה לעניין ובקשר למה ששאלו אותו
סוף סוף הוא מציע מפגשים לקהל שלנו
אמר דברים נכונים אבל השיטה חייבת להשתנות עדין לטעמי !
זה שי!