חיפה משחררת את כולם אחרי שבת, גם את מי שהחתימה היוםדר אדום בנשמה כתב: חיפה לא ישחררו את קינן ככה סתם, לדעתי צריך להניע טרייד עם חיפה פאיוביץ' אליהם וקינן אלינו...
מלפפון חמוץ?
Re: מלפפון חמוץ?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הייתי שמח לשמוע את דעתך על המהלכים האחרונים, כולנו שפכנו אין סוף מלל, תורך ידידי.Sir Alex Ferguson כתב:ההימור שלי: פאיוביץ' יוקפא כשנואקמה יחתום ביחד עם דקל קינן...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מת על פאיוביץ', לדעתי הוא אנדרייטד ונכנס בקלות להרכב של כל הקבוצות בליגה למעט מכבי תל אביב וקריית שמונה, והוא גם משלים מצוין את סוארס, אבל נואקמה זה שחקן שובר שיווין שיכול לקחת אותנו צעד קדימה בעיקר בגלל היכולת שלו לייצר מצבים לאחרים.Totti כתב: חיכיתי לך משה.
האמת? קונה את התסריט.
בשכלול של חיזוק/חילוש, חיזוק בריבוע
באופן אישי, הייתי מעדיף להוציא את הכסף על אלירן עטר לפני חודש, ואז היינו מרוויחים גם שחקן איכותי וגם שומרים על פאיוביץ', אבל זה כבר בעבר, ולכן על פניו, למרות האיבוד של פאיוביץ', אנחנו יוצאים מהיום הזה מאוד מחוזקים.
נ.ב 1
מבחן גדול וצאנס גדול ללואי שמקבל הזדמנות להפוך לשחקן הרכב בקבוצת צמרת עם קהל.
נ.ב 2
לא מחזיק מקינן, חושב שהוא מעבר לשיאו, אבל גם עבורו זאת הזדמנות אולי אחרונה בקרירה להוכיח את עצמו בקבוצה גדולה.
לגבי מי שאמר פה שמכבי כדורסל זה טוב לכדורסל בארץ, זה טוב אך ורק למכבי. דמיינו לכם שאתם אוהדים של הפועל/ הפועל ירושלים/ מכבי חיפה בכדורסל. דמיינו שלא משנה איזה עונה גדולה תיתנו יהיה פלייאוף שיחסל אתכם, דמיינו שגם אם תבנו את הקבוצה הטובה שלכם בכל הזמנים הסיכוי שלכם לאליפות ינוע סביב אחוז אחד, דמיינו שזכייה בגביע ווינר (שקול לשוקו בכדורגל) תהיה עבורכם כמו אליפות, דמיינו שגם אם אתם מצליחים לקחת אליפות אתם לא תיכנסו ליורוליג לעולם כי זה מועדון סגור. לא יודע מה איתכם אבל כשאני חושב על זה אני מתמלא אמפתיה כלפיהם.
בכדורגל, להבדיל מהכדורסל, אימפריות תמיד עלו ונפלו, אליפות זה אושר שאין כדוגמתו, גביע זה חגיגה אמיתית, שלב 32 הגדולות באירופית יהיה קסם של עונה ובתים בצ׳מפיונס זה הישג היסטורי. בקיצור, פה תמיד יש לאן לשאוף ואל לנו לתת למכבי להרוס את זה!!!
בכדורגל, להבדיל מהכדורסל, אימפריות תמיד עלו ונפלו, אליפות זה אושר שאין כדוגמתו, גביע זה חגיגה אמיתית, שלב 32 הגדולות באירופית יהיה קסם של עונה ובתים בצ׳מפיונס זה הישג היסטורי. בקיצור, פה תמיד יש לאן לשאוף ואל לנו לתת למכבי להרוס את זה!!!
- ForeverRed
כואב לי הלב על פאיו במידה ויוקפא.
הבחור התעורר היום בבוקר לסיוט.
- dardasmiley
לגמרי.ForeverRed כתב:כואב לי הלב על פאיו במידה ויוקפא.
זה הכדורגל חבריםForeverRed כתב:כואב לי הלב על פאיו במידה ויוקפא.
לדעתי רמזו לו על זה כבר לפני.ForeverRed כתב:כואב לי הלב על פאיו במידה ויוקפא.
כואב לי הלב על האוהדים שלנו שחורשים את הארץ ורואים כדורגל פח.
הגיע הזמן לשינוי, תודה לך אלונה
הגיע הזמן לשינוי, תודה לך אלונה
לא מצטרף לפסטיבל נוואקמה, שחקן טוב על זה אין עוררין, אבל שוב שולפים מהמותן. אם אין בלם במקום פיוביץ כל זה לא שווה.
לגבי החוזה, מקווה שיש סעיף שחרור של יותר מ750 אלף אחרת זה לא חכם.( אם זה סכום הרכישה)
אגב לדעתי לא שווה סכום כזה
לגבי החוזה, מקווה שיש סעיף שחרור של יותר מ750 אלף אחרת זה לא חכם.( אם זה סכום הרכישה)
הם אנשי עסקים של מיליונים, נראה לך שסעיף השחרור לא יהיה גבוה יותר?!שיש כתב:לא מצטרף לפסטיבל נוואקמה, שחקן טוב על זה אין עוררין, אבל שוב שולפים מהמותן. אם אין בלם במקום פיוביץ כל זה לא שווה.
אין מה להשוות בין הכדורגל לכדורסל, בכדורסל הבדלי התקציב הם תהומיים ביחס לכדורגל
לא מאמין שישלמו עליו יותר ממה שאלונה משלמתTotti כתב: הם אנשי עסקים של מיליונים, נראה לך שסעיף השחרור לא יהיה גבוה יותר?!
הבעיה שלנו היא אם קינן בא אז זה יותר חילוש מאשר חיזוק.
צריכים לחפור ולחפש בלם יותר טוב.
צריכים לחפור ולחפש בלם יותר טוב.
מה יש לכם מקינן?zivmay כתב:הבעיה שלנו היא אם קינן בא אז זה יותר חילוש מאשר חיזוק.
צריכים לחפור ולחפש בלם יותר מה טוב.
הבחור לקח יותר תארים מכל הסגל שלנו ביחד. יש לו כמות נכבדת של הופעות בנבחרת וים של ניסיון. הוא בתקופה לא כל כך טובה זה נכון, אבל ההגנה של חיפה מוכיחה שהיא חלשה גם בלעדיו. הוא ממש לא שחקן גרוע