מלפפון חמוץ?
Re: מלפפון חמוץ?
לדעתי פאניקה מיותרת ונסיון ליצור כותרות אחרי המעבר של ורמוט למכבי ת״א.
כמו שכבר נאמר, צעד פופוליסיטי! לא יודע עד כמה הוא מתאים מבחינה מקצועית...
שוב אנחנו נשארים עם שני בלמים ״אמיתיים״ בסגל.
מקווה מאוד שמאחורי הקלעים מתבשלת עסקה נוספת שבה יגיע מחליף ראוי לפאיוביץ...
כמו שכבר נאמר, צעד פופוליסיטי! לא יודע עד כמה הוא מתאים מבחינה מקצועית...
שוב אנחנו נשארים עם שני בלמים ״אמיתיים״ בסגל.
מקווה מאוד שמאחורי הקלעים מתבשלת עסקה נוספת שבה יגיע מחליף ראוי לפאיוביץ...
אצטט את עצמי ברשותכם.
אתה יודע? אתה צודק אבל למי אכפת
חרטנו על דגלנו להיות מועדון גדול בכדורגל הישראלי והתחיל כאן תהליך בקיץ הקודם.
גם בקיץ האחרון זה נמשך כשמליקסון וארבייטמן הגיעו.
חלון העברות הנוכחי היה הסדק הראשון בתהליך הזה ואני מאושר מהפן התדמיתי הרבה יותר מהמקצועי.
עטר שיחק בנו ולא הגיע, שכטר דחה בזלזול, תמוז לא ספר ובית הקברות לשחקנים על שם יענקלה שחר נראה שוב כמו חדר לידה לתינוקות הארים.
אז כן, אני מאושר מהגעת נאווקמה, הוא בלבל הדרוש כדי להגיד לכל מי שהיה לו ספק, הפועל באר שבע על המסלול הנכון והיא תשאר עליו גם בשנים הבאות
אתה יודע? אתה צודק אבל למי אכפת
חרטנו על דגלנו להיות מועדון גדול בכדורגל הישראלי והתחיל כאן תהליך בקיץ הקודם.
גם בקיץ האחרון זה נמשך כשמליקסון וארבייטמן הגיעו.
חלון העברות הנוכחי היה הסדק הראשון בתהליך הזה ואני מאושר מהפן התדמיתי הרבה יותר מהמקצועי.
עטר שיחק בנו ולא הגיע, שכטר דחה בזלזול, תמוז לא ספר ובית הקברות לשחקנים על שם יענקלה שחר נראה שוב כמו חדר לידה לתינוקות הארים.
אז כן, אני מאושר מהגעת נאווקמה, הוא בלבל הדרוש כדי להגיד לכל מי שהיה לו ספק, הפועל באר שבע על המסלול הנכון והיא תשאר עליו גם בשנים הבאות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה טוב? לקחו אליפות אירופה(!) חמש פעמים (!) ומתמודדים ראויים על התואר כל שנהגדי כתב:
מה טוב בכדורסל ?
קבוצה אחת ברמה אירופית שמרוב שהיא מסוממת מלקחת תארים יש לה רק ישראלי אחד בקבוצה.
הם כן קטר אבל קטר שדרס ובסוף דרס גם את עצמו
אתה מתאר לך מה היה קורה אם היינו במצב דומה בכדורגל? (קולט אליפות אירופה, כאילו מתמודדים מול ברצלונה, ריאל, צ'לסי, באיירן וכו' שנה אחרי שנה ומסתכלים להם בלבן של העיניים?)
או שאתה מעדיף שנשים להם מקלות בגלגלים כדי שתהייה תחרות מעניינת מול הפועל חולון באולם הפחים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמו שבאירופה יש את הכדורגל הכי טוב ככה באמריקה NBA יש את הכדורסל הכי טוב, זאת לא חוכמה להצליח באירופה, אני רוצה לראות את מכבי תל אביב נרשמת לNBA איכשהו וזוכה בו עם שחקנים ישראלים...ns75 כתב:
מה טוב? לקחו אליפות אירופה(!) חמש פעמים (!) ומתמודדים ראויים על התואר כל שנה
אתה מתאר לך מה היה קורה אם היינו במצב דומה בכדורגל? (קולט אליפות אירופה, כאילו מתמודדים מול ברצלונה, ריאל, צ'לסי, באיירן וכו' שנה אחרי שנה ומסתכלים להם בלבן של העיניים?)
או שאתה מעדיף שנשים להם מקלות בגלגלים כדי שתהייה תחרות מעניינת מול הפועל חולון באולם הפחים?
אני באמת שמח וגאה שמכבי תל אביב זוכה ביורוליג אבל מפה ועד להגיד שהם ענקיים המרחק ענק.
אם כבר להשוות את אליפות אירופה בכדורסל לאליפות אסיה אם יש כזה לקבוצות בכדורגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
"תפנית : נוואקמה בדרך להפועל ב"ש"
עסקת העברתו של החלוץ הניגרי נתקלה בבוקר בקשיים, אבל לאחר שהסתמן שהוא יישאר ברעננה חלה תפנית נוספת והוא אמור לחזק את הסגל של אלישע לוי.
אנתוני נוואקמה בדרך להפועל ב"ש. עסקת העברתו מהפועל רעננה נתקלה הבוקר בקשיים, אבל תצא ככל הנראה אל הפועל.
ynet
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 24,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
עסקת העברתו של החלוץ הניגרי נתקלה בבוקר בקשיים, אבל לאחר שהסתמן שהוא יישאר ברעננה חלה תפנית נוספת והוא אמור לחזק את הסגל של אלישע לוי.
אנתוני נוואקמה בדרך להפועל ב"ש. עסקת העברתו מהפועל רעננה נתקלה הבוקר בקשיים, אבל תצא ככל הנראה אל הפועל.
ynet
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 24,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בלי ג׳ורדי לא חושב שאלונה הייתה עושה את הסוויץ׳ ברכש.
בוא נקווה שבקיץ תתבצע העברת הילוך נוספת בכל מה שקשור לצוות המקצועי.
יצאנו מהבוץ, עקפנו את חיפה/בית״ר/הפועל בסיבוב, זה הזמן לתת גז ולהיצמד עד כמה שאפשר למכבי.
יצאנו מהבוץ, עקפנו את חיפה/בית״ר/הפועל בסיבוב, זה הזמן לתת גז ולהיצמד עד כמה שאפשר למכבי.
אתה לא טועה. אחת הסיבות שחיפה נראית כמו שהיא נראית זו העובדה שבזמנה לא היה ״גורדי״ ברקע.yossi כתב:בלי ג׳ורדי לא חושב שאלונה הייתה עושה את הסוויץ׳ ברכש.
כשאין לך מתחרים אמיתיים אתה לא שואף להשתפר ולהתקדם
- OMERREMO33
אוי ואבוי אם הכדורגל יהיה כמו הכדורסל , גזר דין מוות לענף!ns75 כתב:
מה טוב? לקחו אליפות אירופה(!) חמש פעמים (!) ומתמודדים ראויים על התואר כל שנה
זה שמכבי מצליחה באירופה עוזר ומקדם בעיקר אותה
מכבי טובה לכדורגל,לא צריך לפחד ממנה.
להיפך,צריך ללמוד ולעשות בפחות כסף.
זה רק ישדרג את הליגה
זה רק ישדרג את הליגה
- OMERREMO33
לא לזה התכוונתי, ברור שצריך ללמוד/לתקן/לחקות...אדום זקן כתב:מכבי טובה לכדורגל,לא צריך לפחד ממנה.
זה רק ישדרג את הליגה
אמרתי שאם יווצר בכדורגל מה שקרה בכדורסל זה יהיה אסון.
- yanivnew91
המצב עם מכבי מזכיר את מה שעושה באיירן מינכן בגרמניה..
תארו לכם שאחרי העונה שעברה שסיימנו במקום השני אחריהם, הם היו לוקחים לנו את בוזגלו(מה שלא היה רחוק מלקרות) ומחתימים את פלט
אין מה לעשות ומה שקובע היום זה הכסף ומי שיש לו יותר, יביא את השחקנים הטובים ביותר
תארו לכם שאחרי העונה שעברה שסיימנו במקום השני אחריהם, הם היו לוקחים לנו את בוזגלו(מה שלא היה רחוק מלקרות) ומחתימים את פלט
אין מה לעשות ומה שקובע היום זה הכסף ומי שיש לו יותר, יביא את השחקנים הטובים ביותר
קשה לי להאמין שזה מה שיקרה.OMERREMO33 כתב: לא לזה התכוונתי, ברור שצריך ללמוד/לתקן/לחקות...
אמרתי שאם יווצר בכדורגל מה שקרה בכדורסל זה יהיה אסון.
דווקא הכדורגל יש הרבה בעלים שיכולים לתת להם פייט.
אחת מהם חונה אצלך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההימור שלי: פאיוביץ' יוקפא כשנואקמה יחתום ביחד עם דקל קינן...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חיפה לא ישחררו את קינן ככה סתם, לדעתי צריך להניע טרייד עם חיפה פאיוביץ' אליהם וקינן אלינו...Sir Alex Ferguson כתב:ההימור שלי: פאיוביץ' יוקפא כשנואקמה יחתום ביחד עם דקל קינן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חיכיתי לך משה.Sir Alex Ferguson כתב:ההימור שלי: פאיוביץ' יוקפא כשנואקמה יחתום ביחד עם דקל קינן...
האמת? קונה את התסריט.
בשכלול של חיזוק/חילוש, חיזוק בריבוע