רשמית - טוני וואקמה סיכם ל-4 שנים
Re: באר שבע בדרך לצרף את נווקאמה
בשעה 2 שחקני הפועל ב"ש ברדיו דרום אצל דידי הררי, מוזמנים לשמוע.
- לא קשור לנושא אבל אם הגענו למילפיות אז למה לא.
- לא קשור לנושא אבל אם הגענו למילפיות אז למה לא.

ynetsport @ynetsport 2 דק׳לפני 2 דקות
ynet פוצצה עסקת העברתו של נוואקמה להפועל ב"ש - ספורט...
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 69,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; … דרך @ynet
ynet פוצצה עסקת העברתו של נוואקמה להפועל ב"ש - ספורט...
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 69,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; … דרך @ynet
כמו שהמו"מ מול בוזגלו פוצץ והוא בדרך למכבי.
בטח יש פערים, יש להם כמעט 6 שעות לסגור אותם, יהיה בסדר. אם הוא באמת בב"ש אני לא מאמין שהוא יצא מכאן בלי חוזה
בטח יש פערים, יש להם כמעט 6 שעות לסגור אותם, יהיה בסדר. אם הוא באמת בב"ש אני לא מאמין שהוא יצא מכאן בלי חוזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב זהו יאללה לסגור את הנושא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
13:35: אחרי שהיה כבר נראה שאנתוני נוואקמה בדרך להפועל ב"ש, עסקת העברתו מהפועל רעננה פוצצה. "אני רוצה להיות מאושר ולשחק היכן שטוב לי", אמר בתום שיחה עם הבעלים אשר אלון. "אני אשחק ברעננה לפי ההסכם עוד שנה, ואחרי זה נראה. אולי אתייעץ עם משפחתי בנוגע לבאר שבע, אבל כנראה שאשאר ברעננה"
אלוהים בבקשה שזה לא יצא לפועל. צריך להיות אדיוט כדי לוותר על פאיו בשביל שחקן שיש לנו 4 שחקנים שיכולים לשחק בתפקיד שלו
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 03 פברואר 2015, 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
המשא ומתן בנוגע להעברתו של טוני נוואקמה על סף פיצוץ: רעננה הגיעה לסיכום על מעברו להפועל באר שבע, שלא הגיעה לסיכום עם השחקן על תנאיו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמה צפויyakar כתב:המשא ומתן בנוגע להעברתו של טוני נוואקמה על סף פיצוץ: רעננה הגיעה לסיכום על מעברו להפועל באר שבע, שלא הגיעה לסיכום עם השחקן על תנאיו

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יגיע סופית.
עדכון - נוואקמה שלו חוזה לעוד עונה ברעננה בונה על מעבר לאירופה בעונה הבאה בה יסיים את חוזהו ברעננה ויהיה שחקן חופשי.
מעבר לבאר שבע אומר חתימה על חוזה ל-4 שנים וזה מונע מנוואקמה לשחק באירופה....
נכון לעכשיו לא יגיע.
מעבר לבאר שבע אומר חתימה על חוזה ל-4 שנים וזה מונע מנוואקמה לשחק באירופה....
נכון לעכשיו לא יגיע.
מעולה. אני מעדיף את פאיוביץ׳.
נו טוב, הלאה, היה כיף לפנטז.
עכשיו שינסו להשקיע את הכסף על טוטו אם אפשרי. אם לא, יש את עמאשה שעדיין בלי קבוצה
עכשיו שינסו להשקיע את הכסף על טוטו אם אפשרי. אם לא, יש את עמאשה שעדיין בלי קבוצה
עדכון - מנסים לשכנע את נוואקמה עם סעיף שחרור במחיר שפוי לקבוצה באירופה.....הוא ביקש זמן להתייעץ עם המשפחה.....
חייב להגיע.
לא רציתי או חשבתי עליו בבוקר אבל עכשיו הוא פשוט חייב לבוא.
אני מדמיין את המשחק התקוע שלנו שכל כך נשען על בוזלו והובאן ומוסיף אליו במחשבה את נאווקמה. זה מטורף.
זה ישדרג את אוגו, יתן אוויר לבוזגלו, יזין בכדורים את שלומי, טוני חייב להגיע.
ומעבר לפן המקצועי, העין פוזלת למכבי וחיפה שסוגרות 3 החתמות גדולות, אני כל כך רוצה שנהיה חלק מהפסטיבל הזה
לא רציתי או חשבתי עליו בבוקר אבל עכשיו הוא פשוט חייב לבוא.
אני מדמיין את המשחק התקוע שלנו שכל כך נשען על בוזלו והובאן ומוסיף אליו במחשבה את נאווקמה. זה מטורף.
זה ישדרג את אוגו, יתן אוויר לבוזגלו, יזין בכדורים את שלומי, טוני חייב להגיע.
ומעבר לפן המקצועי, העין פוזלת למכבי וחיפה שסוגרות 3 החתמות גדולות, אני כל כך רוצה שנהיה חלק מהפסטיבל הזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]