ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי The red one »

taltal כתב:דודו ביטון משחק שלישי בארץ
ויכולת ממש חלשה
מההתחלה לא הבנתי מה לו לעבור לקבוצה מקום שלישי בסלובניה לקבוצה החולה הזו שנקראת הפועל תל אביב.

אבל הוא עוד ייתן את השערים שלו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ויכולת ממש חלשה
קשה להאשים אותו כשההגנה+קישור שוכחים/לא יודעים מה זה להניע כדור או עושים משולשים ברחבה שלהם כששחקנים כמו זהבי וטב"ח מולם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:רק לחשוב אם מיטרוביץ שכולם זילזלו בו כאן,היה חותם בקיץ,ביחד עם חובאן,וואו.
לא מסכים איתך אני חושב שזה נטו הצוות שמשדרג אותם ככה..
תשים את נוסא ומיטרוביץ׳ פה במקום אוגו והובאן ותקבל קישור חלש מזה של היום אבל לעומת זאת אם תשים את אוגו והובאן שם במקום נוסא ומיטרוביץ׳ הם משדרגים להם את הקישור ב3 רמות ממה שהוא עכשיו.
בכלל, תסתכל על השחקנים שהשתדרגו במכבי: בן הרוש, אייבינדר, ראדי, בן חיים, בדש וכו׳, לפני המעבר לחיקו של ג׳ורדי מה היה ההבדל בינם לבין אוראל דגני, חן עזרא, אלעד גבאי, קובי מויאל, אנדלובו, עזריאל ושאר ירקות לפני ההצעה משחר? אני אגיד לך, כלום! אפילו יתרון קטן לשחקנים של חיפלה ערב המעברים. אני גם בטוח שאם זה היה הפוך והשחקנים שחתמו במכבי היו מגיעים ליפה וההיפך זה היה נראה בול אותו דבר. מערכת מקצועית רקובה כבר אמרנו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: לא מסכים איתך אני חושב שזה נטו הצוות שמשדרג אותם ככה..
תשים את נוסא ומיטרוביץ׳ פה במקום אוגו והובאן ותקבל קישור חלש מזה של היום אבל לעומת זאת אם תשים את אוגו והובאן שם במקום נוסא ומיטרוביץ׳ הם משדרגים להם את הקישור ב3 רמות ממה שהוא עכשיו.
בכלל, תסתכל על השחקנים שהשתדרגו במכבי: בן הרוש, אייבינדר, ראדי, בן חיים, בדש וכו׳, לפני המעבר לחיקו של ג׳ורדי מה היה ההבדל בינם לבין אוראל דגני, חן עזרא, אלעד גבאי, קובי מויאל, אנדלובו, עזריאל ושאר ירקות לפני ההצעה משחר? אני אגיד לך, כלום! אפילו יתרון קטן לשחקנים של חיפלה ערב המעברים. אני גם בטוח שאם זה היה הפוך והשחקנים שחתמו במכבי היו מגיעים ליפה וההיפך זה היה נראה בול אותו דבר. מערכת מקצועית רקובה כבר אמרנו?
הלכת רחוק ידידי. אתה מגזים.
אין ספק שהצוות של מכבי עושה עבודה מדהימה, אבל חלק מהשחקנים שציינת היו טובים עוד לפני שהגיעו למכבי,
וכמובן ששכחת להזכיר עוד מספר שמות שעושים את ההבדל בין חיפה לתל אביב.

בנוגע לזלזול באיגיבור אני רוצה להגיד רק דבר אחד. שימו אותו בתפקיד שמתאים לו כקשר אחורי ותקבלו שחקן מצוין.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: הלכת רחוק ידידי. אתה מגזים.
אין ספק שהצוות של מכבי עושה עבודה מדהימה, אבל חלק מהשחקנים שציינת היו טובים עוד לפני שהגיעו למכבי,
וכמובן ששכחת להזכיר עוד מספר שמות שעושים את ההבדל בין חיפה לתל אביב.

בנוגע לזלזול באיגיבור אני רוצה להגיד רק דבר אחד. שימו אותו בתפקיד שמתאים לו כקשר אחורי ותקבלו שחקן מצוין.
לא גורע חלילה מאף שחקן אבל ניתן לך דוגמא: בן הרוש הגיע למכבי כמגן שירד ליגה בעונה לא הכי טובה שלו, אלעד גבאי הגיע לחיפה כמגן נבחרת. איפה זה היום ואיפה השני?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: לא מסכים איתך אני חושב שזה נטו הצוות שמשדרג אותם ככה..
אני מסכים איתך חלקית.
המערכת במכבי אכן שידרגה ומשדרגת שחקנים מסויימים.
טבח ועומרי בן הרוש הם דוגמא לכך.
אבל..בגלל הסגל הרחב והעמוק ושיטת המשחק היא גם "תוקעת" שחקנים.
עדן בן בסט,ראדי,דור מיכה,דוגמאות קטנות.
קח למשל את דור מיכה,אחד המוכשרים שהיו כאן,שמכבי אכן שידרגה אותו.
ו...מה קרה? הפסיק משום מה לקבל דקות,פחות בולט וההתקדמות שלו נעצרה,בגלל הרוטציה המטןפשת הזאת.
תחשוב מה היה קורה כאן,אם היה לך אחד כמו דור והמאמן לא היה נותן לו לשחק.
בצדק,הייתה נשמעת כאן צעקה.
אז צריך לקחת בפרופורציות את המערכת של מכבי,שמצד אחד בהחלט משדרגת ומצד שני גם נותנת את האפקט ההפוך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: אני מסכים איתך חלקית.
המערכת במכבי אכן שידרגה ומשדרגת שחקנים מסויימים.
טבח ועומרי בן הרוש הם דוגמא לכך.
אבל..בגלל הסגל הרחב והעמוק ושיטת המשחק היא גם "תוקעת" שחקנים.
עדן בן בסט,ראדי,דור מיכה,דוגמאות קטנות.
קח למשל את דור מיכה,אחד המוכשרים שהיו כאן,שמכבי אכן שידרגה אותו.
ו...מה קרה? הפסיק משום מה לקבל דקות,פחות בולט וההתקדמות שלו נעצרה,בגלל הרוטציה המטןפשת הזאת.
תחשוב מה היה קורה כאן,אם היה לך אחד כמו דור והמאמן לא היה נותן לו לשחק.
בצדק,הייתה נשמעת כאן צעקה.
אז צריך לקחת בפרופורציות את המערכת של מכבי,שמצד אחד בהחלט משדרגת ומצד שני גם נותנת את האפקט ההפוך.
א. כשאתה מביא כ״כ הרבה שחקנים בכירים ברור שיהיו כאלו שייתקעו בחוץ
ב. דור מיכה, שלדעתי אגב עדיין לוקה בדברים בסיסיים בעמדה שלו כמו הבעיטה החלשה שלו, משחק העונה המון. הרבה יותר מאשר שנה שעברה.
ג. יש לנו ללא ספק את הקישור הטוב בליגה, מה עושה את ההבדל לטובתם אם לא הצוות והצורה שהוא מאמן את השחקנים שלהם

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: א. כשאתה מביא כ״כ הרבה שחקנים בכירים ברור שיהיו כאלו שייתקעו בחוץ
ב. דור מיכה, שלדעתי אגב עדיין לוקה בדברים בסיסיים בעמדה שלו כמו הבעיטה החלשה שלו, משחק העונה המון. הרבה יותר מאשר שנה שעברה.
ג. יש לנו ללא ספק את הקישור הטוב בליגה, מה עושה את ההבדל לטובתם אם לא הצוות והצורה שהוא מאמן את השחקנים שלהם
על עניין הצוות אני בכלל לא מתווכח,זה מה שעושה את ההבדל מול שאר הליגה,לראות וללמוד.
אבל אם תסתכל על זה במבט יותר רחב,מכבי תיקח אליפות,אבל לא בשביל זה בנו שם תקציב של 100 מיליון.
העונה הזאת ביחס להשקעה שלהם היא כישלון.לעוף מאירופה בסיבוב הראשון משתי המפעלים מול יריבות בינוניות זה כישלון.
לקחת אליפות בליגת הקקמייקה שלנו זו לא חוכמה עם תקציב כזה ואפילו מתחייב.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

ויכולת ממש חלשה
לא צריך לשפוט אותו לפי מספרים, הוא יבקיע גג 2-3 שערים עד סוף העונה לדעתי.. חלוץ בלי ביטחון שחזר אחרי תקופה לא טובה באירופה חותם בקבוצה אנמית כמו הפועל, שהבלאגן במערכת גדול משנבי,בקבוצה שאין שם סדר ובעל בית במגרש הוא לא השחקן שיפתור את זה ויתעלה עליו אחרי הסוג של הכישלון האירופאי שעבר. הסיכוי להצליח בהפועל ת"א השנה קשה עד כמעט בלתי אפשרי..אם יבוא לקבוצה שרצה בצמרת שהחלוץ חלק פעיל מהמשחק, עם קשרים שידעו לעזור לו ולתרום לו למצבים הוא יפרח. בגלל זה גם אם השנה לא יבקיע אני מעדיף אותו פה שנה הבאה על כל האבוחצירות, עמאשות והתורג"מנים למיניהם

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

ורמוט סיכם במכבי ת"א ל-3.5 שנים לפי YNET.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועלעולה כתב:ורמוט סיכם במכבי ת"א ל-3.5 שנים לפי YNET.
לפי YNET קובי מויאל סגר אצלנו בקיץ ..

נחכה להודעה רישמית .

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לפי YNET קובי מויאל סגר אצלנו בקיץ ..

נחכה להודעה רישמית .
פורסם גם בוואלה ו-ONE.

ד"א, אסקלינג יצטרף בבית"ר ת"א-רמלה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

וואו רעידת אדמה אמיתית.
עכשיו מכבי תשעט לאליפות נמאס לי מהם כבר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

650 אלף יורו+2 שחקנים על גילי ורמוט. קרויף פראייר.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

למה פרייאר ורמוט שחקן מצויין, שים אותו בקבוצה עם שחקנים טיפה אנטלגנטים והוא פורח.
תמונה

נעול