אני זוכר בעונת הקיזוז המפורסמת רבע גמר בבלומפילד בית״ר נגד הפועל. הפריסה באיצטדיון הייתה זהה למשחק ליגה (וזה לא שאתה יכול להגיד לי שבית״ר לא הייתה מביאה גם 8000 איש למשחק כזה לו יכלה)doctorslayer כתב:
אתה חושב?
אני לא מאמין,
אם זה היה ככה הפועל אשקלון לא הייתה מקבלת מקומות באמצע המגרש בבלומפילד מול מכבי שבוע שעבר.
ר. גמר גביע: מכבי יבנה-באר שבע, 10.2, 21:00
Re: ר. גמר גביע: מכבי יבנה-באר שבע, 10.2, 21:00
אולי החצי חצי היה נכון לשמינית, או כל שלב של משחק אחד ונוקאאוט, אבל לדעתי, ברגע שמוסיפים אל אלמנט הבית- חוץ זה מתבטל ועוברים למתכונת של 10% או יותר במידה שמתאפשר.
אתה לא מבין ציניות בקטע אחרדר אדום בנשמה כתב: ווזבוזלות יותר מדויק בכל אופן מה הלחץ משחק אחד מול 1000 איש לא יקרה כלום...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוטי ודר סיפור אהבה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב: הייתי במשחק הזה, הפסדנו דקה 90 2-1 משער של ניסו אביטן במספרת יפה
השער השני נכבש קצת לפני הדקה ה-90, אני זוכר שבדקה ה-90 כמעט השווינו ויבנה הצילו מהקו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה לא היה נכון בשום שלב, בוודאות. רק הכנסות מתחלקות שווה בשווהסניור כתב:אולי החצי חצי היה נכון לשמינית, או כל שלב של משחק אחד ונוקאאוט, אבל לדעתי, ברגע שמוסיפים אל אלמנט הבית- חוץ זה מתבטל ועוברים למתכונת של 10% או יותר במידה שמתאפשר.
נכון להיום המפות הסינופטיות מראות שצפוי מזג אוויר חורפי מאוד בישראל מיום ראשון בלילה שיחריף בימים שני ושלישי.
זה כמובן טיפה רחוק אבל זה הצפי נכון לעכשיו.
זה כמובן טיפה רחוק אבל זה הצפי נכון לעכשיו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בעוד כשעה מכבי יבנה מארחת את מכבי הרצליה.
אני מאוד מקווה שהצוות שלנו יגיע לראות את יבנה בפעולה ולא יכין את הקבוצה ביהירות שאנחנו האוהדים מדברים
אני מאוד מקווה שהצוות שלנו יגיע לראות את יבנה בפעולה ולא יכין את הקבוצה ביהירות שאנחנו האוהדים מדברים
אפרופו צוות,אמש פאקו נכח במשחק של ביתר נגד קריית שמונה
אם הוא יסתמך על מה שהוא ראה אתמול הוא יופתע מכיווו שהם פשוט נפלו מהרגליים. מה שכן אני עדיין מאמין שהסיכוי של ק״ש בבלומפילד מאוד מאוד קטןazb852 כתב:אפרופו צוות,אמש פאקו נכח במשחק של ביתר נגד קריית שמונה
שלושה משחקים בשבוע. מזכיר סדרות של כדורסל. הסיכוי לסוויפ נמוך מאוד.dor69 כתב: אם הוא יסתמך על מה שהוא ראה אתמול הוא יופתע מכיווו שהם פשוט נפלו מהרגליים. מה שכן אני עדיין מאמין שהסיכוי של ק״ש בבלומפילד מאוד מאוד קטן
אף אחד לא אמר סוויפ אבל בבלומפילד ק״ש לא מנצחת. זו דעתיTotti כתב: שלושה משחקים בשבוע. מזכיר סדרות של כדורסל. הסיכוי לסוויפ נמוך מאוד.
מעניין לדעת האם אלישע גם עקב אחרי קבוצות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלישע יעקוב אחרי קבוצות? כלומר ילך לאיצטדיון לצפות בהם? אתם מדברים על אותו אלישע שאפשר לסיים אצלו אימון עם כוס קפה בלי שהקפה יישפך? אותו אלישע שאחרי הפסדים נותן לשחקנים יום מנוחה? אותו אלישע שלא מחפש לבנות מעטפת מקצועית איכותית (עוזר מאמן שהוא רק עוזר מאמן ולא אחד שעובד גם כמאמן הנוער, עוזר מאמן שיפרה אותו, מאמן כושר איכותי)? אותו אלישע ששחקן הורחק בקבוצה שלו על אדום ישיר שלושה משחקים ברצף והוא לא חשב בשום שלב בדרך לנהל עם הקבוצה שיחה על הנושא ועל הרחקות מיותרות? אותו אלישע שאם אין פציעות/הרחקות ניתן לדעת מה ההרכב/זהות המחליפים/דקות המחליפים חודש מראש?
זה המאמן שאתם מצפים שיפנה מהזמן שלו וילך ויצפה בקבוצה היריבה שלנו? הסיכוי קלוש עד אפסי, בטח אם זה אמור להיות ביוזמתו של אלישע...
זה המאמן שאתם מצפים שיפנה מהזמן שלו וילך ויצפה בקבוצה היריבה שלנו? הסיכוי קלוש עד אפסי, בטח אם זה אמור להיות ביוזמתו של אלישע...
יבנה מסיימת ב1-1 מול הרצליה יוסי אופיר השווה דקה 89.