ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
בניון עם נפילה מזוייפת
לרגל זיקנה הפך לשחקן תיאטרון....
אבל הייתי מצפה משחקן שלי לעשות אותו דבר
לרגל זיקנה הפך לשחקן תיאטרון....
אבל הייתי מצפה משחקן שלי לעשות אותו דבר
- ForeverRed
ביזיונות השיפוט נמשכים ותמיד מדובר באותם כוכבים.
פשוט עצוב.
לפחות נעשה צדק מסוים והמשחק הוכרע על הדשא ולא ע"י המשרוקית.
פשוט עצוב.
לפחות נעשה צדק מסוים והמשחק הוכרע על הדשא ולא ע"י המשרוקית.
גם הסבא הישיש מדימונה חייב להיחקר.ns75 כתב:מי שראה את ק״ש חיפה היום, מבין שארז פפיר חייב ל:
1. להיחקר במשטרה
ו\או
2. לעבור איבחון פסיכיאטרי מקיף
ו\או
3.להוכיח שהוא בנאדם אמיתי ולא קריקטורה של שופט
בכל מקרה, לבנאדם אסור לקבל משרוקית יותר בחיים.
נערך לאחרונה על ידי RedRock ב 31 ינואר 2015, 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: יש גבול, יש פה גם ילדים בפורום...
סיבה: יש גבול, יש פה גם ילדים בפורום...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מכבי חיפה, 80 מיליון ש"ח תקציב, מעל 20 אלף מנויים ואיצטדיון חדש ומרהיב - 11 הפסדים. הכי הרבה בליגה ביחד עם הפועל עכו.
הזוי.
(וכמובן, כמו עם הפועל ת"א, אנחנו הפראיירים שלא ניצחנו שם.)
הזוי.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
צפו לעונה קשה ביותר באיצטרנר שנה הבאה.CrazyRed7 כתב:מכבי חיפה, 80 מיליון ש"ח תקציב, מעל 20 אלף מנויים ואיצטדיון חדש ומרהיב - 11 הפסדים. הכי הרבה בליגה ביחד עם הפועל עכו.
הזוי.
אין שום הסבר אחר

אם תאמינו בזה אז בטוחRedRock כתב:
צפו לעונה קשה ביותר באיצטרנר שנה הבאה.
אין שום הסבר אחר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חלאס עם הקללה המטומטמת הזאת!! כל המועדונים שנכנסו לאיצטדיון החדש שלהם ולא הצליחו הם מועדונים שהגיע להם בלי שום קשר נקודה!! אנחנו נהיה המועדון הבריא הראשון שנכנס למקדש החדש שלו.
הוכחה:
*11/12- הפועל פתח תקווה עם מינוס 9 וסגל חצי לאומית ירדה כשלא היה ספק לגבי זה, מכבי פתח תקווה עם סגל בינוני ומטה ירדה אחרי קרב קשה עם הבינוני שלנו, עכו נכנסה לאיצטדיון שלה בשקט והשיגה את המטרות.
*12/13- נתניה אחרי עונה מצויינת מכרה את כל הכוכבים שלה והתבססה על שחקנים פח, הגיע לה.
*14/15- הפועל חיפה בינונית אבל ממש לא מועמדת מרכזית לירידה כמו שעשו אותה. מכבי חיפה היא ללא ספק מועדון ענק אבל מועדון מאוד מאוד חולה שלא מצליח משנת 2011 וסך הכל ממשיך את המגמה של אי ההצלחות שלו.
הוכחה:
*11/12- הפועל פתח תקווה עם מינוס 9 וסגל חצי לאומית ירדה כשלא היה ספק לגבי זה, מכבי פתח תקווה עם סגל בינוני ומטה ירדה אחרי קרב קשה עם הבינוני שלנו, עכו נכנסה לאיצטדיון שלה בשקט והשיגה את המטרות.
*12/13- נתניה אחרי עונה מצויינת מכרה את כל הכוכבים שלה והתבססה על שחקנים פח, הגיע לה.
*14/15- הפועל חיפה בינונית אבל ממש לא מועמדת מרכזית לירידה כמו שעשו אותה. מכבי חיפה היא ללא ספק מועדון ענק אבל מועדון מאוד מאוד חולה שלא מצליח משנת 2011 וסך הכל ממשיך את המגמה של אי ההצלחות שלו.
!!dor69 כתב:חלאס עם הקללה המטומטמת הזאת!! כל המועדונים שנכנסו לאיצטדיון החדש שלהם ולא הצליחו הם מועדונים שהגיע להם בלי שום קשר נקודה!! אנחנו נהיה המועדון הבריא הראשון שנכנס למקדש החדש שלו.
הוכחה:
חבל על הפועל פ"ת.
הם בדרך להיות בני יהודה 2, קבוצה לא רעה עם חלק התקפי טוב אך נאיבית עד כאב.
הם בדרך להיות בני יהודה 2, קבוצה לא רעה עם חלק התקפי טוב אך נאיבית עד כאב.
הקללה ממשיכה.
עטר רק הגיע, נפצע ברשתית אחרי פצצה שהוא חטף באימונים, ועכשיו הוא ייעדר שבועיים נוספים בנוסף לשבועיים האלו.
עטר רק הגיע, נפצע ברשתית אחרי פצצה שהוא חטף באימונים, ועכשיו הוא ייעדר שבועיים נוספים בנוסף לשבועיים האלו.
היה צריך לחתום אצלנו..., שישאל את מויאל.הפועלעולה כתב:הקללה ממשיכה.
חחחחח אשכרהdelta7 כתב:
היה צריך לחתום אצלנו..., שישאל את מויאל.
- ForeverRed
בית"ר נגד קרית שמונה נפתח עכשיו.
מעניין לראות כיצד ישפיע המינוי של גיא לוי.
במשחק מהסוג הזה הייתי מעדיף דווקא את קורצקי על הקווים.
מעניין לראות כיצד ישפיע המינוי של גיא לוי.
במשחק מהסוג הזה הייתי מעדיף דווקא את קורצקי על הקווים.
ק"ש מתפרקים על המגרש מבחינת כושר, אין לי מושג איך הם יסתדרו בלחץ של הרבע, כבר עכשיו שחקנים מתחילים ליפול מהרגליים
איך הכושר שלנו לעומת קריית שמונה?
גם אנחנו שיחקנו 120 דקות בגביע ונגד עכו השחקנים שלנו עמדו יפה.
גם אנחנו שיחקנו 120 דקות בגביע ונגד עכו השחקנים שלנו עמדו יפה.